Форум-изложение Здраве, Щастие, Красота: 13-15 юни в София!

forum

Името на Форум-изложение Здраве, Щастие, Красота се превърна в нарицателно за събитие, което сплотява, събира и помага на хиляди хора да откриват своят път към добрия, пълноценен и хармоничен живот.

От години форумът се организира из цяла България, но едва това, 11-то поред издание гостува на София. От 13 до 15 юни, международният форум ще гостува на София и ще събира под покрива на БЧК, бул. Джеймс Баучер 76.

Програмата е богата, наситена и дава възможност да се докоснем до много вдъхновяващи и полезни лектори, специалисти от всички области на знанието. Психология, духовност, здравословно хранене, алтернативно лечение, био козметика и грим, хранителни добавки, които изместват медикаментите, традиционни и алтернативни методи за диагностика, лечение. Себепознание, духовни и енергийни практики. Този форум събира най-цветните, ценни, полезни и вдъхновяващи специалисти и предлага на посетителите си един шарен букет, от който всеки може да вземе точно това, което му е нужно и полезно. 

Град София е домакин на единадесетото издание на МФИ “Здраве, Щастие, Красота” на 13, 14 и 15 юни 2014 г., Централата на БЧК, ул.”Джеймс Баучер” 76

Събитие във фейсбук: https://www.facebook.com/events/806797896010991
Страница : https://www.facebook.com/Forumizlojenie
kartaПрограмата : http://forumizlojenie.com/?p=3935

Ще има и представяне на здравословни храни, екологично чисти продукти, храни и хранителни добавки, изява на биопроизводители, билкопроизводители, производители на мед и пчелни продукти. Демонстрации на най-актуалните разкрасителни процедури, презентации на водещи козметични компании, консултации за профилактика на здравето и поддържането на здравословно тегло. Безплатен професионален грим с био козметика за всеки желаещ. Демонстрации на масажни техники.

Сред лекторите този път са: Валери Добрев, който ще ни научи как да замесваме хляб от лимец и ще изложи прекрасните си енергийни картини; Неда Терзиева – с най-новата и модерна аура камера и безкрайното си познание за енергийния ни свят, др. Валерий Шакола, проф. Иван Мургов, дълголетникът Валентин Тасков, психологът Еленко Ангелов, Татяна Рачева и системата за лечение и развитие на Луиз Хей, Гузал Тажибаева която ще представи системата Норбеков, Ганета Сагова – главният редактор на списание 8, Калоян Гичев от Здрав Живот, и много други вдъхновители, които имат силата да променят живота ви – само ако направите този избор.

13,14 и 15 юни, залите на БЧК – бул., Джеймс Баучер 76.

Очакваме ви!

Благодаря ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.