Олимпийските игри – от разделението към единението.

Утре, 27 юли, започват летните олимпийски игри на 2012 г. Отдавна знам, че нещо особено е свързано с тях. Отдавна с моята обична приятелка Анастасия Гешева обсъждаме да сплетем енергии, източници на информация, сили и любов за да поднесем заедно най-правдивата и важна информация, свързана с този период от годината. Особено настойчив стана подтика да споделим това, което ни се дава с всички вас, след като се нароиха безбройни статии, анализи, разследвания на конспиративни мрачни теории, свързани с Олипмийските игри и насаждащи страх. За тази цел всяка от нас отправи конкретно питане към духовните си водачи, както и разширихме питанията си към други наши приятели. Както и преди съм ви споменавала, понякога се допитвам до висшите сили чрез друго светло същество – Диана Павлова, която канализира информация от Групата и на която съм безкрайно благодарна за навременните и просветляващи напътствия, които идват през нейния канал.

И сега вече всичко стана ясно! Толкова е неочаквано и разтърсващо и за нас самите, че всяка моя клетка трепери и се изпълва с радост от поредното разкриващо се парченце от великия пъзел, който сами редим. А ценността е, че свише ни се подават знаци, малко по малко, лъжичка по лъжичка как най-добре да използваме потенциала си, за да сътворим най-доброто. Цялата информация, която поднасяме получихме под формата на ченъл – от различни същества, които стоят до всяка от нас и ни подкрепят и водят по пътя, който сме избрали. До вчера единственото, което знаехме беше, че предстои нещо много важно и, че трябва спешно да подготвим хората преди откриването на Олимпийските Игри.

Зададох въпрос: “Какво трябва да знам за олимпийските игри”. И отговорът от Групата бе категоричен: “Олимпийските игри са игри за съревнование на егото и постигане на успехи във външния свят, основани на конкуренция. Двигателят е егото което иска да бъде нещо повече от другите. Печеленето на медали те поставя в позицията, че си нещо повече, че си по-добър и можещ, а наградата затвърждава това убеждение. Това е насилие над човешката физика, защото е свързано с действия прротиворечащи на естествените механизми на тялото!
Енергията тече в противовес на естествения поток на хармония и благодат. Взимането на вещества които да подсилят тези процеси е противоприродно и води до увреждане на носителя на Духа. И всичко това за да бъдем и станем нещо което не сме. А именно – нещо отделно от другите. Ние сме точно обратното – ние сме ЕДНО. И самото осъзнаване на това води до това енергията да тече свободно и тялото да е изградено от светлина. То става превозното ни средство за преминаване през измеренията и в докосването до това какво е да си многоизмерно същество. И това е изконно право на всяко живо човешко същество в тази прекрасна Вселена (не само земляни). И това е точно така.”

В едно нещо конспиративните теории са прави – Това велико, мащабно събитие – Олимпийските игри привличат в една точка огромно количество внимание, респективно енергия. Създава се огромно енергийно поле, съдържащо хиляди потенциали. Но както споменах и преди – самото съществуване на енергията не решава в каква посока и към каква цел да се насочи, нали? Енергийният поток е нещо толкова плаващо, динамично, променливо и подлежащо на (пре)насочване. А кой държи лоста за управление на енергийния поток?

Ето как прекрасно допълни темата Анастасия: Олимпийските игри са единственото събитие на света, което позволява струпването на толкова много хора на едно място – града домакин. Спортисти от всякакви националности, раси, религии, континенти. Както и зрители от много държави. Огромно количество човешко ДНК, при това с всички подчестоти на различните континенти. Всички те събрани на едно място. Към тази скупчина се прибавят и хората пред телевизорите, милиарди зрители. Целта на създаването на олимпийските игри, още в древността, но най-вече в съвременния период /1896 г./ е да се изпозва огромното енергийно поле, което хората образуват по време на игрите. Те затова са създадени.

Запалването на олимпийския огън е всъщност старт на активацията на полето. Огънят изминава някакво разстояние от Гърция до съответния град, като навсякъде активира енергията на хората (и освен, че активира, събира информация за всеки човек и място, покрай което премине). След това се поставя на основния стадион на игрите, от върха на който се явява истинската ключова зона на полето. Докато огънят гори, полето е отворено и напълно активно. Хитро, а!

По време на игрите, в резултат на струпването на хората, много лесно се осъществяна програмирането на съзнанието. Как? Много просто – като се насочва човешкото внимание към определена честота, на която човекът започва да излъчва енергия. В основния случай на олимпийските игри се вижда ясно целта – спортът, при който един човек /или отбор/ трябва да победи друг, всъщност създава и поддържа отлично илюзията за разделение и противопоставяне – борба. Този честотен модел е повтарян стотици пъти, увеличен стократно от енергията на хората, наблюдаващи и участващи в игрите. Изключително просто и бих казала гениално! Няма друг такъв форум, който да създава условия за толкова лесно програмиране, защото просто се използва събирането на хората на едно място. Важно е да се знае, че по време на олимпийски игри се оказва изключително лесно да се внедряват вярвания и убеждения в съзнанието на хората. Пример са олимпийските игри в Берлин 1936 г., когато на Хитлер му е много необходимо полето. И той успешно си получава огромната енергия, събрана от тълпата тогава. Само три години по-късно е готов за война.

Сега да пристъпим към втория интересен момент. Защо игрите през 2012 г. се провеждат в Лондон? Много важно е да са там! Защото в Лондон е разположена земната, първа чакра на планетата Земя. Както ви е добре известно планетата е жива и има чакри, също като нас хората. Знаете ли, че от всичките 12 зони на чакрите на Земята, олимпийски игри са се провеждали само в Лондон – първа чакра. 1908 и 1948 г. преди сега. Този факт е сигурен знак за предстояща мощна активация в тази точка.

Вижда се, че в последните дни има масово повдигане на интереса от гледна точка на Светлината към олимпиадата. Причината е, че работниците на светлината усещат, че нещо има да се прави. Но има още една причина. Оказа се, че има огромен подтик от самата Гайа, която отлично знае какво става по време на този форум. Гайа знае, че в тези две седмици ще бъдат заземени колосални количества енергия и за нея е жизнено важно и необходимо тя да е с по-висока честота. Затова някак си ни приканва да си даваме сметка какво става.  Смело ви припомням, че Планетата е направила избор да върви в Светлината и ще бъде много трудно, да не кажа невъзможно, да се заземят ниско честотни модели. Сенатът на Светлината на Вселената ми даде да разбера ясно, че огромно количество светли същества следят внимателно какво правим и излъчваме, постоянно и натрапчиво напомняйки, че нашите избори са отговорност.

И така, цялата работа с тези олимпийски игри е каква енергия ще се заземи по време на провеждането им. Дали това ще бъде енергия на страх и разделение /противопоставянето в спорта/, или пък съзнателно ще работим да излъчваме любов, светлина, единство, приемане на себе си и другия такъв, какъвто е, любов към обществото и Земята. Енергията на страх досега успешно е излъчвана. Всяка загуба в спортната игра, води до излъчване на страх /разочарованието също е страх/. Искам съвсем искрено да кажа, че тъмните знаят, че изпускат контрола, затова може да използват форума за всяване на повече страх от обикновено. (Така че, ако се случат някакви нападения, сблъсъци, конфликти, внезапна поява на НЛО или конфликтни ситуации под каквато и да било форма – моля ви, приятели, не се впрягайте, не се връзвайте на кукичката, не се страхувайте, не се вълнувайте, не коментирайте, не осъждайте и не наливайте светлина в егрегора. Най-доброто, което можете да направите, ако ни се поднесе някоя скалъпена театрална сценка, е да приемем случващото се спокойно, безпристрастно и да го залеем с Любов и Светлина).

Не забравяйте, че се намираме в отворения портал за преход към Източника и има борба за енергиите на хората. Начините по които реагираме на “външните” ситуации и хора насочват енергийния поток в една или друга посока. Енергията следва вниманието, нали знаете. И го следва, за да сътворява и материализира, особено ако вниманието е подплатено с емоция.

Кръговете, които са емблема на олимпийските игри, умело захващат енергията, представяйки я като единство на нациите. Но самия символ /прилича на верига/ затваря енергията. В новите разбирания за светлината символ, много по-чист би бил един кръг в различни цветове, които се преливат. Това е съвсем друга концепция.
Още нещо важно. Много е интересен фактът, че на територията на Англия се намират цели две земни чакри. В Лондон първа, а в Глъстънбъри – четвърта чакра, Свещеното сърце на Земята. Това означава, че игрите ще активират две много важни точки. Всъщност цяла Южна Англия ще бъде изключително активна зона на енергийно ниво. Там се пазят енергиите на друидите, които са и Христови, понеже Исус е живял там. Значи активацията ще върви и по линия на заземяване на Христовото съзнание. Беше ми обяснено, че тече огромно повдигане на древните друидски енергии в района на Гластънбъри, защото там пък ще се спуска енергия от Източника по време на игрите. Цялата работа, която ние трябва да свършим е да поддържаме съзнанието си отворено, непозволявайки да се въвличаме в илюзията на спортната игра, уважавайки и обичайки противниците. Да излъчваме съзнателно честота на любов и приемане, гледайки състезанията /който ще гледа разбира се/. За тези, които работят със Светлината, ще бъдат изключително полезни ако изпращат енергия по линията Гластънбъри – Лондон. В тази последователност, за да се окъпва първа чакра /Лондон/ с Любовта на Източника от сърцето на Земята /Гластънбъри/.

Изрично фокусирам върху това и моля за вашето внимание – досега винаги олимпийските игри са използвани да се държи вниманието върху разделението. Тази активация и нашето внимание трябва да обърне енергията от разделението към единението.

А каква всъщност активация предстои да се разгърне? Благодаря за този много конкретен отговор от светлите ни помощници от другата страна на воала. Попитах как всъщност да трансформираме енергията, която ще се генерира, така че да послужи на Светлината, а не на тъмните планове. И ето какво ми бе казано: “Мили наши прекрасни братя и сестри. Толкова сте обичани заради начина по който виждате и осъзнавате реалността от позицията на дуализма.  (заради тъмнината и светлината)
Разберете – ние всички сме едно!! Едното е всичко – и светло и тъмно. Тъмното е липса на светлина. Каква агресия от тъмнината можете да очаквате, когато активната страна е светлината? Знаете формулата – корен квадратен от 1% е минимумът достатъчен за да се променят нещата, а вие сте неимоверно повече, Ангели на Светлината!!!  (бел.а. – Махариши Махеши Йоги пръв прави експерименти с масови медитации, чрез които доказва, че ако 1% от населението правят медитация, ще изчезнат войните, престъпността. И това действително се случва за периода, в който се правят медитациите, но след това нивото на престъпността отново се вдига. Изводът е ясен – не е необходимо да се правят усилия, да се ПРАВИ, да се влиза в медитация, а после да се излиза. Необходимо е да се постигне такова ниво на осъзнаване, че без да правим усилия и да влизаме от едно състояние в друго, да пребиваваме непрекъснато в състояние на осъзнато наблюдение, приемане и осветляване на тъмнината)

Самото насочване на вашата любов и светлина към мястото е вече свършена работа! Всичко е прекрасно. Няма никаква причина за притеснение и страх. Негативните кодове във вас които все още не са заменени с кодовете на всепроникващата любов ви карат да продължавате да храните червения егрегор на 3D. На олимпийските игри има много храна, както беше изложено преди, но това е към своя край, процесът е необратим! Светлината е много повече сега защото е по-силна и е активна, така че пребивавайте в любовта и всичко ще бъде прекрасно. Не се фокусирайте към игрите на егрегора, а само изпращайте светлина. ТАМ ЩЕ СЕ СЛУЧАТ ПРЕМАХВАНЕ НА СТАРИ НЕГАТИВНИ КОДОВЕ!!! Защото игрите на егото които основно се играят на тези олимпийски игри ще си намерят майстора – Духът ще осветли илюзията на разделението!!! И тя ще се разтври като мираж в светлината на единното съзнание – единствената истинска реалност. И това е така. Обич и поклон от Групата.”

Осъзнавате ли, че спортните състезания са много успешен начин за програмиране на разделението чрез внушаване на модела – един трябва да загуби, за да може друг да спечели. Това се умножава в геометрична прогресия от излъчването на наблюдателя – зрителя. Всъщност нашата задача сега е да обърнем потока на енергията в това поле от затваряне към отваряне.

Така е приятели – спрете да четете плашещи и анализиращи плановете на някакви тайни общества, спрете да хваните егрегора с енергия. Да, олимпийските игри са велико събитие, с огромен потенциал и зараждащо се могъщо енергийно поле. И потоците енергия в това поле, тяхното движение и захранваща сила зависят само от нас.

Молим ви за сериозно и отгворно отношение към тази информация, защото всични ние съ-творци в момента сме изправени пред епохалната възможност да претворим света, какъвто е. Огромен скок, невероятно важна активация и тласък напред ни очаква. И всеки от нас има своята роля. Нека я поемем с отговорност и благодарност.

Тази информация е изключително важна! Моля споделете публикацията за да стигне до възможно най-голям кръг от хора. Благодаря!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

7 Comments

 • radost :)
  Отговор

  Марти прекрасни сте с Анастасия :))))))
  Цялата съм настръхнала….. ама толкова силно….
  Толкова много Енергия минава през мен докато чета 🙂 и продължава само като си помисля от вълнение :))))
  Дълго време мислех и аз за игрите, ето че преди малко с тази статия отново ми се потвърди информацията и представата, която имах :))))

  Много ви благодаря :)))))
  Прекрасни сте :))))))))))))))))))))

 • Пламен
  Отговор

  Благодаря ви за светлата информация! Ето моят принос към единението по време на Олимпийските игри: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=366187173449919&set=p.366187173449919&type=1&theater

 • maria
  Отговор

  Първата чакра на Земята трябва да е около екватора, третата -по 30 паралел, 4тат -по 42 паралел и май че е в Пловдив. Не е възможно две чакри да са в Лондон. Питайте пак водачите си.
  Иначе информацията е правдоподобна.

 • dgx
  Отговор

  Защото в Лондон е разположена земната, първа чакра на планетата

  От къде знаеш къде се намират чакрите ?

 • mamamimi
  Отговор

  Ако ви кажат дайте си парите, жилището, живота, няма да сте така ентусиазирани. Защо сте така щедри в даването на енергия? Без енергия сте като без кръв. По-добре да се научим как да използваме силата си, вместо да я даваме на този или онзи сладкодумник. Всичко е въпрос на енергия. Уважението и приемането на доверие на подобни практики не е препоръчително, като не знаете какво точно правите. Прави ми впечатление непрекъснатите вопли за още и още енергия, която да се праща за “успеха” на игрите и “единението” – новия ред и той се смята за глобално единение. Само че, ролята на човека ще е на вечн роб и донор. Може би, храните точно неговия егрегор и помагате за реализиране на съвсем други планове – енергията я пращате до там – после някой там я канализира и използва за свои, забележете, цели. Нищо не ви се обяснява – искат енергия и ви казват всичко за да я получат… Прочетете и това, за да сте в състояние да мислите малко по-цялостно. http://www.parallelreality-bg.com/index.php/analizi/podrobnianalizi/417–2012-.html

 • Mina
  Отговор

  Без излишни превземаници и ахкания – с две думи – този материал е чудесен, навременен и много стойностен. Как е дошъл при нас, кой го праща и защо – това са подробности, които остават в 3Д света, който напускаме… дори ми се струва, че това как става ченълинга, как става писането, как се получават и интерпретират посланията не е важно. Най-вероятно тези, които са директни участници в това, авангарда, те също не разбират и не могат да обяснят как става. Да не говорим за хората, не участвайки директно със задачи по Работата със Светлината.
  По-важно от всичко е да се отпуснем и да усетим красотата, чистото съзнание и отвореното сърце. Усилията са всеобщи.
  Трябва да правим все повече опити да не четем толкова с ума – ще гледаме и възприемаме оптически текста, който четем, но психологически ще го усещаме със Същността си.
  Аз пратих този текст на приятел сутринта, нямах много време да подбирам имейли. Но този приятел има и го е разпратил на много хора!!!
  С Любов към всички!!!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.