Даровете на Духа – благотворително събитие на Списание 8

plakat_press

Публикациите в любимото на всички ни Списание 8 често пораждат интерес, далеч надхвърлящ отношенията между автор и читател. Те провокират въпроси, дискусии, създават близост. Ето защо екипът на Списание 8 са решили да ни съберат на първата от предстоящата поредица срещи „Списание 8 НА ЖИВО”.

Започваме с някои от „майсторите на духа” – онези личности, добре познати на многобройните приятели на „8″, които ваят със светлина душите. Те ще споделят част от своите безценни практически познания в областта на холистичната медицина, съвременната психология и езотериката. Това са даровете на духа споделени чрез нашите автори. Ще споделят знанията и опитностите си за това как да сме здрави и млади, как да почитаме корена си и да наричаме вода, как да слушаме дъха си и да се вглеждаме в ангелските знаци – все тайни, които няма откъде другаде да научим.

Присъединете се към приятелския кръг на даровете на духа – първо по рода си събитие – среща на приятелите на Списание 8! Най-сетне! Нека да се съберем, да се обединим! Нека поговорим за истински важните неща в живота. Ще има и песни, и танци. И най-важното – ще бъдем заедно: българи, които все още гледат звездите, които все още мечтаят, които поставят основите на едно по-светло бъдеще.

Идеята за тази първа среща се роди спонтанно именно от тези хора на духа. Те решиха да споделят своите дарове без възнаграждение, като със събраните от билети средства ще бъде подкрепен филмът на Списание 8 „Човек на вярата” за големия лечител Алекс Орбито.

Кога: 17 октомври (събота), 10-19 ч
Къде: Кино „Люмиер”, НДК
Билети: От утре (9 октомври) на касите на НДК и Тикетпортал (тук)
Цена: 20 лв. (25 лв. на място в деня на събитието)
Събитието във фейсбук

Вижте цялата програма ТУК.

Благодарим ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора и намери повече съмишленици!

Вижте и гостуването на главният редактор на Списание 8 Ганета Сагова в шоуто на Гала и изключителни кадри и информация за феноменалния Алекс Орбито:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.