Танцът на Венера

Добре дошли на един от най-важните, грандиозни, епохални събития на Планетата Земя. Транзитът на Венера пред Слънцето. Задавахте ми въпроси “Е какво е пък е това транзит? Какво толкова се случва, как ни се отразява това и какво трябва да правим”?
Тези от вас, които бяха част от разтърсващата трансформация по време на семинара ни на 2 и 3 юни вече знаят какво трябва да правят – НИЩО.

Но за всички вас, а и за себе си сядам да напиша тези редове. Да, за себе си също – защото все още не знам какво точно ще се излее, но то напира от няколко дена.

5 и 6 юни. Епохално събитие. Май месец ни засипа с такива. Всеки ден беше наситен с енергийни портали, тансформации, активации, в училището на Планетата Земя през май месец с огромни крачки взехме няколко класа наведнъж. Вече сме във висшето училище!

С мощното лъчение от Централното Слънце на 5 май, подравняването на планетите на 20 май и Слънчевото затъмнение беше пика на новите мъжки енергии, които нашите братя от Плеядите и съществата от светлина и Великото Централно Слънце изпратиха към прекрасната ни планета. Кристалната решетка се активира изцяло отново, след милионите години, в които бяхме захлупени от ниските вибрации и въртележката на кармата. Отново се активираха онези високовибрационни светлинни образования, които хем предпазват Планетата, хем й помагат да интегрира новите енергии в процеса на Възнесение, че и на всички нас, бидейки неразделна и единна част от нея.

Транзита на Венера е явление от огромна астрономическа, астрологична, енергийна и всякаква значимост, в степен, че все още никой “учен” практикуващ която и да е от познатите ни масови науки не е в състояние да разбере напълно и обясни какво се случва в момента. Не, че аз мога. Изобщо не мога 🙂 Просто споделям онова усещане, което идва право от интуицията.. от подсъзнанието, или иначе казано – от онова колективно съзнание, свързано с Вселенската библиотека.  

Мощна енергия на чиста и безусловна Любов, която се презентира от Венера, ще слезе тук и ще балансира онова, което досега не беше в баланс. Значението на този транзит не може да се опише с две думи. Последствията от него ще оттекват поне 115 години, когато ще е следващата енергийна настройка чрез Венера чак през 2117 година. А това го чакахме, ох как го чакахме.. Венера ще мине пред Слънцето при нейното обратно движение – тоест ретроградност. А това означава огромен прилив на духовна сила от Венера към закриляната от нея Земя.  Както ни каза неотдавна Крион: “Венера е по-старша като еволюция планета и отговаря за много от процесите, протичащи на Земята. С това, бих искал да разберете, че не трябва да виждате в Транзита на Венера само астрономическо събитие. В Космоса и Слънчевата система няма случайни съвпадения в движението на небесните тела. Транзитът на Венера през тази година ще измени в голяма степен емоционалното състояние на хората. Ще започнат промени в строежа на емоционалните тела, а това е много важно. Новите Мъжки и Женски Енергии, а също и Майчинската Божествена Енергия, която идва с тях, ще започнат да захранват всичко живо на планетата, а с тях ще дойде и различно възприемане и светоусещане в целия планетарен живот. Ще започне преоценка на всички ценностни категории във всички страни на вашия живот, което е изключително важно. Само след промяната на много жизнени концепции, ще бъде възможно изграждането на новия живот на планетата. И най-главното, което ще започне да се случва в живота ви – това е съвършенно различна постановка на акцентите и съответните приети решения по най-важните жизнени въпроси. Новите Енергии няма да поддържат агресията и всички видове емоционални състояния, свързани с нея.”

В допълнение, сякаш отново “случайно” в момента сме в разгара на пълнолунието, и очакваме Лунното затъмнение. Луната както знаете също е  проводник на Женската сила, на женските енергии.

И след като целия май месец получавахме и насищахме телата си, както и тялото  на земята с новите мъжки енергии, от известно време започнаха да се изпращат и от новите женски енергии, Съвсем нови, толкова чисти, кристално чисти, неизменени, трансформиращи всичко по пътя си. Богинята наистина се завърща! След близо 5000 години, когато бе прогонена, когато бе подтисната, блокирана и окована женската енергия, когато започна най-голямото енергийно дисбалансиране, причинило всички беди, подтиснало стремежа на творческата човешка душа, което буквално бе вързало ръцете, объркало умовете  и всяло мъка и разрушителни емоции в сърцата ни. Е, това е краят на изкуственото господство и подтисничество на мъжката енергия. Богинята се завръща. И не за да вземе връх. Не за да има пак нечие господство. Прекалено дълго ги играхме тези игри и бяхме от всички страни на полярностите. Сега дойде време за обединение. Истинско преплитане, съединяване, свещен любовен танц на мъжката и женската енергия. Затова Венера се изравнява със Слънцето, затова техните могъщи преплетени енергии достигат заедно Земята. Венера трансформира енергиите на Слънцето и ги прави меки и хармонични за нашата планета. Епохално събитие. Невероятна трансформация предстои. Всъщност тя вече се случва! Питахте ме какви са тези кристали из България. Ето и посланието от Жермен говори, че тези нови енергии сега, баланса на Мъжкото и Женското ще можем да използваме за да активираме отново Лемурийските Кристали. По време на една от практиките ни на 3 юни получихте нови светлинни кодове, сега тяхната активация може да продължи с още по-ускорени темпове!

Какво да правим? Вече започнахме да работим от 2и3-ти. Помните ли онова усещане за всепоглъщаща любов, което ни владееше през целите два дена на семинара “Силата на изцелението” в София? Тази любов ще бъде още по-интензивна и присъстваща във всеки миг от тук нататък. Много хора продължиха и вчера да работят. Въпреки, че са дадени напътствия за изрични колективни световни медитации по едно и също време, нека всеки от вас, когато може, във всеки един момент през следващите няколко дена да бъде в медитация, да бъде в помощ на планетата.

Ето тук е дадена една примерна медитация, която можем да направим. В допълнение – съветвам онези от вас, които имат в себе си тези прекрасни картини на Валери Добрев “Среща с Богинята” и “Златната роза” да медитират с тях, а за всички други – ами вижте ги от тук 🙂

Отпуснете ума и тялото си, като наблюдавате дишането си няколко минути. (Можете да използвате и техниката, която учихме на семинара и която ви води към онова благочувство и нулевата точка)
Визуализирайте стълб от етерна синя Светлина, който се излъчва от Галактическото Централно Слънце и преминава през тялото ви към центъра на Земята. Поддържайте този стълб от светлина активен за няколко минути.
След това визуализирайте любящо женско присъствие във вид на красива Богиня, което се спуска от небето и влиза във вашето физическо тяло. Ако сте жена, това присъствие ще хармонизира жената във вас и ще ви направи по-любяща. Ако сте мъж, това присъствие ще ви направи по-балансиран във вашите действия. Останете известно време съединени с това присъствие.

И тъй като ние имаме голямата отговорност не само да смъкнем тези енергии, трябва да им дадем насока, направление, задача – както ми подскажа Анастасия. Голяма е отговорността ни с работата с тези енергии и не можем да ги оставим просто така да се реят без предназначение. Ние ги управляваме, ние сме творците. Затова нека творим.

Насочете тази нова любяща енергия към ядрото на Земята, Усетете я топла, нежна, балансираща, любяща. Вижте как минава през земните недра, влива се в морета, реки, океани, минава през вулканите и гали земната твърд, изпълва етера, насища с любов животинското царство, растения, минерали. Визуализирайте ново светло духовно бъдеще за човечеството, как мъжете и жените са в перфектно разбирателство, равнопоставеност, уважение, любов без условия. Вижте как нашето общество израства над дуалността, над всички илюзии и конфликти. Ако някъде има тъмнина, тъмни и недоброжелателни същества, облейте ги в тази нова светлина и любов и ги трансформирайте в светлина.
Визуализирайте, как са излекувани всички рани на планетата, как цялото човечество е вдъхновено и напътствано, като всеки има дълбока връзка с Висшето си АЗ и с Източника, в перфектен баланс със своите вътрешни мъжки и женски аспекти.

Всеки момент е удачен за тази работа. Ние с Анастасия Гешева и кръг работници на светлината ще се съберем да поработим заедно днес, 5 юни. Събираме се, за да заземим тези уникални енергии и да си свършим работата. Срещата ни е във вторник 5 юни, в залата на Център “Синай”, бул. Мадрид 49 /над банка Пиреос/. Заповядайте, започваме в 19 ч.

Ако не можете да се присъедините физически към нас, просто се присъединете към общата енергийна мрежа.

Любов и Благодарност.

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.