Пробив на светлината

Приятели, особено щастлива съм, че в последните месеци, седмици, дни, се получава едно невероятно динамично раздвижване на енергиите, наместване на енергийни пластове (е, това неминуемо предизвиква и трусове на физическо ниво, но не се плашете от тях). Получава се едно забележимо, осезаемо проникване на светлината и през най-плътните и мрачни пластове на старата застояла енергия.

Нормално е, говорили сме толкова много пъти за това. Дори най-големите скептици, най-“сериозните” последователи на видимата, подлежаща на анализиране и структуриране “наука” се обръщат към духовното, загърбват материята, търсят отговори, които до момента не са успяли да получат. Бяхме склонни да казваме, че жените в по-голямата си част, бидейки носители на ефирната, духовна животворяща енска енергия са по-отворени и склонни да пристъпят към себеопознаване, разширение на съзнанието и развитие в
Духа. Но все повече силите изравняват! Kакво по ценно от това! Та нали това е една от главните ни задачи в момента -да изравним и преплетем в равнопоставено партньорство двете съзидателни енергии – само така, в единение те ни правят цялостни!

И това все повече ще се засилва  като тенденция. Промените в нашия свят, енергийните трансформации на планетата ни, на телата ни, на съзнанията ни са толкова напреднали, толкова динамични, че хората имат нужда от информация и ще я търсят все по-усилено, с все по-широк спектър от допускания, които разширяват вързприятията и дават път на истинското, интуитивно познание, с което все от нас идва в съвършенството си на тази планета. Изначално сме съвършени, както казва моят партньор Тенислав, но не сме цялостни. Не сме цялостни, защото идвайки на тази планета, избирайки да живеем в уроците на дуалността, по силата на нашата свободна воля, ние забравяме за Божествения си произход, доброволно се разделяме с нашия Висш Аз, с нашите Аз Съм присъствия, доброволно се отделяме от тях и от Източника с един енергиен воал. Но сега воалът изтънява все повече и повече и се разкъсва. Вече можем да се слеем отново, отново да бъдем цялостни, да възстановим тази връзка. и това е толкова осезаемо, че дори в най-мрачните кътчета приониква светлина. А знаете ли какво е светлината? – Информация. Любов. Началната съзидателна енергия, от която сме  изтъкани.

И цялото това енергийно раздвижване и всепроникване прави възможно светлината да стига все по-далеч, през неподозирани канали. Медиите дори стават все по-гостоприемни, разбиращи, приемащи и склонни да говорят за нещата такива, каквито са. Е, с малки крачици, лека полека.. но всеки лъч светлина в пространството е огромен пробив!– искам да ви разкажа и покажа 🙂

За семинарите “Силата на изцелението“, за това как да повярваме и как да използваме потенциала си можете да разберете от участието ни с Тенислав в ББТ:

[vbox7]dddb5e9164[/vbox7]

 

[vbox7]0fa90e01f7[/vbox7]

 

А тук Тенислав Христов и Анастасия Гешева разказват какво е то да си Светлинен работник и Управител на енергии. Освеждваща глътка от новите енергии от всички нас.. накуп. Ваня Стойчева, Петър Няголов, нашият светъл агент в БНТ Михаела Петрова и моя милост зад кадър.

[wposflv src=http://static.bnt.bg/public/files/productions_editions/23332.flv previewimage=http://static.bnt.bg/public/files/productions_editions/thumb_400x300_23332.jpg width=404 height=338 title=”Денят отблизо с Мира – 30 май 2012″]

http://bnt.bg/bg/productions/136/edition/23332/denjat_otblizo_s_mira_30_maj_2012

Разкошен пробив на светлината, нали? Тепърва започваме 🙂

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

1 Comment

  • TOmas
    Отговор

    Супер,само така! Трябва все повече хора да се запознаят с истинската си духовна същност.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.