Обречени на разкош

С огромна радост и вълнение ви представям едно събитие, на което всяка жена би искала да присъства. И аз в първите редици 🙂 Представям ви и ви каня на едно от най-важните събития и практики, организирани и водени от Михаела Петрова!

ОБРЕЧЕНИ НА РАЗКОШ

ПРОГРАМА ЗА ИЗЧИСТВАНЕ КЪЩИЧКАТА НА ДУШАТА И ТЯЛОТО ОТ ПРЕЖИВЕЛИЦИ, КОИТО ВЕЧЕ НЕ ПОЛЗВАМЕ, НО СЪБИРАТ ПРАХ И ОБРАЗУВАТ МУХЪЛ ОКОЛО ВСЕКИ ПОРИВ ЗА ПОЗИТИВИЗЪМ, БЛАГОДЕНСТВИЕ И ХАРМОНИЧНО ПАРТНЬОРСТВО.
ВЪЗВРЪЩАНЕ НА НАШЕТО ВЪРХОВНО ПРАВО, СИЛА И МОЩ ДА ЖИВЕЕМ В РАЗКОШ

ПРЕЗЕНТАЦИЯ: 8 ЮНИ 2012, 18.30 ч. „ЦЕНТЪР СИНАЙ”, бул. „Мадрид” № 49 (вляво, ако идвате от центъра, безистенчето под новата сграда, с отичителен белег „Банка Пиреус”). Такса: 5 лв.

ВОДЕЩ: МИХАЕЛА ПЕТРОВА
(автор на „Секс, любов и други глаголи” и „Агент на нищото”)

За кого е? На този етап за жени
Защо? Защото ми омръзна да слушам, че вече нямало мъже. В превод това означава, че вече няма жени, които имат дълбоко разбиране и приемане на женската енергия. Накратко: ако мъжът не се занимава специално и изрично с енергийни практики и не е работил целенасочено, за да балансира своята мъжка и женска енергия, НЕ МОЖЕ ДА ЧЕРПИ ЕНЕРГИЯ САМ ОТ ПРОСТРАНСТВО ТО, ОТ ЗЕМЯТА, ОГЪНЯТ, ВОДАТА, ВЪЗДУХА, както и от новия елемент ЕТЕРА. Така функционираме на това ниво на съществуване, това е положението. ТОЙ ЧЕРПИ ЕНЕРГИЯ ОТ ЖЕНАТА, ЗА ДА РЕАЛИЗИРА СВОЯ ПОТЕНЦИАЛ.

Затова ако искаме мъже, които да ни отиват и да ни партнират, така наречената „черна” работа трябва да я свършим ние. Хубавото в цялата тази работа е, че това е НАЙ-СВЕТЛАТА РАБОТА във ВСЕЛЕНАТА. ДА АКУМУЛИРАМЕ СТИХИИТЕ НА НЕБЕТО И ЗЕМЯТА ТАКА ЧЕ ДА СЪТВОРИМ (в случя да ПОВДИГНЕМ) МЪЖЪТ, ДОСТОЕН ДА ПАРТНИРА СЪС СВОЯТА СИЛА, ЧЕСТ И МЪДРОСТ НА НАЙ-КРАСИВАТА НИ СЪЩНОСТ – онази, осъзнала СВОЯТА БОЖЕСТВЕНОСТ.

Как? С медитации, енергийни практики, писане, рисуване, танци, активиране на сетивата, влизане в пещерата , вицове, „културно-исторически преглед” на женските архетипи, някои корекции в моделите, които създава медийната култура (позитиви и негативи), хранене с изкуство, музика, цветя и други красоти, гурме преживявания, винени дегустации и приказките, които ни разказват сетивата, както и приказките, които никой не ви е разказвал.
Целият процес е под „патронажа „ на Светия Дух + цялото разнообразие от женски богини, както и специалната помощ на Сен Жермен и Архангел Задкиил (в чиито „ресор”, така да секаже, е „трансформацията, раждането наново, възстановяване при климатични и други метероологични промени, който също така се грижи действията ни да бъдат съобразени с най-висшия план на душата), както и женските аспекти на Архангелите.
Закрилници на процеса, гаранти на свещеното пространство: Архангел Михаил, Архангел Метатрон, Архангел Мелхизедек.

Защо аз? Защото винаги това ми е била работата, но не беше дошло времето за нея. Сега е.
Ще става ли дума и за сексуалните енергии? О, да, непрекъснато, нали това ми е „работата”

Забележка: Няма да бъдат канализирани послания от ангелите, възнесените учители и божествени присъствия, които споменах. Не това е идеята на курса. Енергийното им присъствие ще бъде активно, за да бъде осъществена най-адектватната програма, съобразно висшия план на всяка душа, избрала да присъства на модулите в програмата.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

1 Comment

 • Sonya Mihaylova
  Отговор

  Zdraveite,

  Materialat mnogo me zaintriguva i iskam da se svarja sas Mihaela Petrova i razlichnite praktiki, koito predlaga, kakto ceni i usloviq za uchastie, sledvashti praktiki

  Predvaritelno blagodarq
  Sonya Mihaylova

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.