Трус в душите

Въпреки голямата неотложност и чувство за необходими спешни мерки и информация, малко закъснях с тази публикацияа, приятели. Моля да ме извините, знам, че разчитате на информация, подкрепа и опора в тези турбулентни времена. Но по-голямата неотложност от такава намеса беше по отношение на любимата ни Гайа. С много от вас установихме мигновен контакт, било то чрез телефоните, чрез фейсбук, или просто свързване в енергийната мрежа. Там всъщност останахме цяла нощ, цял ден и ще продължим да работим усилено в следващите дни и нощи. Тук отново е мястото да благодаря за всеотдайната работа на Анастасия, Карина, Мая, Рина, Емил и всички останали стълбове на светлината, които денонощно заземяват светлина и лекуват раните на Гайа.

Надявам се и във вашите души да е настъпил поне относителен покой. Опитах се да дам воля на истината и светлината през уж дадения ми ефир на БТВ. Уви, тази медия все така си остава сборен пункт на илюминатски интереси, манипулации и страх. Но въпреки всички опити да спрат словото и потуленото видео след предаването, част от вас успяха да чуят частичка от истината. Затова считам, че информацията все пак е достигнала до където трябва. Самият факт, че видеото бе скрито ми говори, че мракът се пропука и в ефира излезе макар и плах и тънък, но все пак лъч светлина, който някои хора се опитаха да скрият. Но който трябваше да чуе – чу.

Какво всъщност се случи и защо се случи? Варианти и допускания ще намерите не едно или две. Аз съм далеч от мисълта, че нещо се случва на случаен принцип, просто защото му е дошло времето. Аудиторията на този сайт е в една или друга степен напреднала в духовния свят и е с отворено съзнание. Една от теориите е, че това е игра на пуснатото в действие HAARP и психотронно въздействие върху съзнанието на всичко живо. Друга версия, която лично за мен звучи по-близо до истината (това си е мое субективно усещане, не ангажирам никого с него) е, че струпването на планети, фазата на Луната и енергийния портал, който отворихме на 20 май имат отношение към тези разтърсващи събития, които ни предложи нощта на 22 май. Земята освободи, изчисти едно огромно емоционално натрупване, блокаж, който освободи невероятно мощна енергия.
Някои медии (като споменатата горе) продължават да тъпчат на едно място в старата парадигма – уповават се на енергията на страх, контрол, манипулация. Онова, което масово се прокламира през телевизионния екран, вестници, радиа е едно и също – черна статистика на падналите керемиди, тухли, пропукани панелки. Непрекъснато се натрапват гледки на съборени и изпочупени стъкла, едни черни тресящи се съдбовно надписи се показват в едър плана на ТВ екрана, сякаш всеки миг Земята ще се продъни и ще погълне цялото Съзидание. Кому е нужно това? Оставям отговора на вас.

А сега ви моля, призовавам ви – запазете спокойствие. Знам колко е трудно когато усещаш как всичко, което някога е представлявало стабилност за теб може да ти се изплъзне, дома, спокойствието, дори живота. Но това от което нямаме нужда сега е точно ниската енергия на страха и ужаса, която се опитват да ни пробутат някои медии. Слава Богу, има и такива, които вече са отворени за Светлината и работят за Хората, не за нечии тъмни интереси. Говорили сме и преди колко е важно да останете центрирани, да се концентрирате в сърцата си, да съхраните и извикате онова чувство за Любов и Единност. Земята е жив оранизъм, ние сме част от нея и тя е част от нас. Затова е толкова важно да вървим заедно, синхронно, вплетени едни в други. Без значение дали събитията са предизвикани от уместната подредба на небесните тела, или от HAARP – Земята има нужда от нас. Съхранявайте любовта си, черпете енергия от Източника и я изпращайте право в сърцето на Земята. Нека бъде топла, галеща, успокояваща. Отнасяйте се със Земята със същата нежност и спокойствие, с които бихте успокоили и приласкали собственото си дете. От това има нужда сега. Трусове от всякакъв характер и изпитания ще има още. Тепърва започва най-динамичния момент от големия преход. Но те не са нещо предопределено и с решен изход. Ние всички заедно решаваме и преначертаваме бъдещето си. Затова е толкова важно да не стоим пасивно в ролята на жертви и да чакаме някой друг да реши съдбата ни, а да работим активно, да сме включени в енергийната мрежа и да създаваме едно могъщно светлинно поле, което да повдига вибрациите на планетата и на колективното човешко съзнание.

Много от вас споделят за сходни усещания през изминалите 24 часа – напрежение в сърдечна и гърлена чакра, силен сърбеж и боцкане по стъпалата, пламтяща коронна чакра. Нормално е. Енергията, която се отприщи е по-мощна от всичко, познато ни досега. И все повече ще се засилва интензитета й. Дано да сте подготвени, работници на Светлината – започва се най-сериозния етап от работата ни.

Знаете, че любимата ни Гайа няма друг начин да получава от високите вибрации на новите енергии, освен чрез нас. Ние сме живите проводници на енергията от Източника, чрез нас гайа съумява да изчисти енергийни блокажи и пак с наша помощ върви по нелекия път на преминаването в 5-то измерение. Ще попитате – каква част от времето през денонощието трябва да сме свързани и да насочваме съзнанията си към светлинна работа? Отговорът е прост – непрекъснато. Във всеки осъзнат миг. Предлагам все пак да си нарочим един промеждутък през деня, даже два – един сутрин и един вечер, в които да работим колективно. Положението наистина е сериозно и повече не можем да си правим илюзии, че медитацията е нещо непосилно и дадено на избрани. Това е съвсем реален, действащ иструмент за работа – както за личностно развитие и извисяване, така и за по-големи цели.

Нека изберем времето сутрин от 10 до 11ч. и вечер също от 22 до 23ч. – и това да са часовете, всеки ден, в кото обединяваме светлината си в помощ на Планетата. Предлагам следните прости стъпки:

Седнете, или легнете удобно. Бъдете в покой. Вдишайте и издишайте няколко пъти дълбоко. Навлезте в свещеното пространство на сърцето. Усетете смиреността, любовта и покоя там. Призовете Аз съм присъствието, Ангели и Архангели, личните си водачи, Възнесените Учители, всички същества от Светлина – да ви подкрепят, помагат и благословят вашата работа в медитация. Свържете се с всички хора в България и по света, които работят в момента. Визуализиайте как се съединяват вашите нишки светлина и изграждат плътна мрежа от светлина, която се разпростира из целия град, обхваща България, а после се свързва с нишките светлина из цялото земно кълбо. Отделяйте си толкова време за всеки етап от медитацията, колкото ви е необходимо.

Изградете колона от светлина, която идва от високо, много високо, директно от Източника. Обхваща цялото ви тяло, даже на няколко метра встрани от вас. Вижте как се спуска един по-тънък лъч концентрирана светлина, която преминава през златна топка, намираща се на 30-тина сантиметра над главата ви. Нека тази златна светлина, златна сфера бавно се придвижи до върха на главата ви, нека започне да се влива във вашето етерно и физическо тяло. Вижте как плавно се разлива във вашата коронна чакра – хилядолистния лотос.  Оставете тези безкрайно фини енергии да попият напълно във вашата коронна чакра, да я напоят докато всичките хиляди листенца на лотоса се разтворят. Оставете енергията да разшири максимално чакрата и нека златната светлина да изчисти всичко наслоено и непреработено. Нека светлината ви облива ярко и силно – до нажежено бяло. Златната светлина продължава да се спуска надолу. Обхваща всяка клетка, целия мозък се изпълва с нея. Хипофиза, епифиза, всяка клетчица. Усещате как се активира и раздвижва третото око. Поемете дълбоко дъх и спуснете светлината надолу през гърлената чакра. Оставете я да се напои със светлината, усетете я и продължете надолу към сърцето. Духовното сърце, или сърдечната чакра и гърлената се обединяват и туптят в общата енергия на тимуса. Усетете как се активират и енергията изчиства всички наслоявяния, страхове и блокажи. Спускайте постепенно енергията към долните чакри – през слънчевия сплит, сакралната чакра и коренната чакра. Наситете коренната чакра хубаво със светлина. Светлина. Светлина. Сега пуснете тази животворяща енергия през краката, коленете, стъпалата, минете през звездата на Земята, която се намира под краката ви и смело я изпратете с цялата си любов и благодарност до самото сърце на Гайа. Дишайте дълбоко. Осъзнавайте връзката си със сърцето на Гайа. Насищайте го със светлината на Източника.

Сега докато светлина се стича към сърцето на Планетата, усетете как от недрата й тръгва друг лъч – земна енергия. Минава по обратния път – през стъпалата, краката, навлиза в тялото ви през коренната чакра, насища всяка следваща със силна, плътна, любяща земна женска енергия, минава през сърдечната чакра, прдължава нагоре и изригва като фонтан през коронната ви чакра. Съединява се в Божествен танц с космическата енергия и стига чак до Източника. Оставете двете преплетени енергии да танцуват и като им се наситите – съсредоточете ги в сърцето. Вижте как там се оформя кълбо от светлина, което се разраства все повече и повече. Обхваща стаята в която се намирате, блока, къщата, квартала, града, покрива цяла България. Бавно се разпростира, слива се с останалите светлини и обхваща цялото земно кълбо. Изпратете светлина на нашите братя китовете и делфините, наситете моретата, реките и океаните със светлина; погалете животните, земната твърд – планини, равнини, зелени поля и гори. Наситете всяко кътче със Светлината и Любовта, която струи от сърцето ви. Слейте се с вятъра. потопете се дълбоко в земните недра – успокойте с нежна светлина разломните плочи, каверните, вулканичните огнища, заливите. Притихнете в чувството, което ви завладява. Всички и всичко е едно, огромно, разширено съзнание. Това е истинската ви същност. Многоизмерно, Божествено същество, съ-творец на чудесата на свещената Гайа. Останете в това състояние колкото време ви е необходимо. Бъдете проводници на светлината и любовта. Когато усетите абсолютния покой и благодарност на планетата, можете бавно да започнете да се свивате до пределите на физическото си тяло и да се завърнете в него, в помещението в което сте, Тук и Сега.

Нека правим тази медитация всеки ден. Когато можете. Не е нужно да я следвате дословно. Единственото, което трябва да следвате е зовът на сърцето си. И зовът на Единността. Пълен комплект с професионално записани водени медитации от мен можете да намерите ТУК.
Благо_даря ви. Всички заедно сме съ-творци на новата ни реалност. Нека се отнесем отговорно към тази задача – сами сме си я избрали. Любов и Светлина.            

httpv://www.youtube.com/watch?v=ClkDvNEWKu0

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

10 Comments

 • tanya
  Отговор

  Здравейте, Мартина!
  Благодаря за предложението за медитация. Чудесно би било да обединим енергиите си. С удоволствие ще се включа.
  Не зная как би прозвучало и дали е възможно, но ми се струва, че една водена медитация би приобщила много повече хора. Защото всеки е на различен етап от развитието си, не всеки се справя успешно с визуализацията без водене.
  Хубав ден желая!

  • Antoaneta Hiebaum
   Отговор

   СКЪПА МАРТИНА,

   ЩЕ СЕ ВКЛЮЧА С ЦЯЛАТА СИ ДУША И СЪРЦЕ – НИЩО ОТ ТОВА,ЗА КОЕТО
   ГОВОРИТЕ НЕ МИ Е ЧУЖДО И ЩЕ ДАМ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ,МАКАР,ЧЕ НЕ СЪМ
   ТОЛКОВА НАПРЕДНАЛА.НАДЯВАМ СЕ ПОНЕ МАЛКО ДА ПОДПОМОГНА УСИЛИЯТА ВИ
   ЗА ЕДИН ПО-ХАРМОНИЧЕН СВЯТ !
   УСПЕХ НА ВСИЧКИ В БЛАГОРОДНОТО НАЧИНАНИЕ! НЕКА ОСЪЗНАТИТЕ ХОРА
   СЕ УМНОЖАВАТ В ГЕОМЕТРИЧНА ПРОГРЕСИЯ,ЗА ДА СПАСИМ ПРЕКРАСНАТА СИ
   ПЛАНЕТА,КОЯТО НИ ДАВА ТОЛКОВА МНОГО И НА КОЯТО НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИЦИ !

 • Елена
  Отговор

  Напълно подкрепям Tanya! Дали е възможно да направите звуков файл, със сигурност ще е по-лесно поне за мен :), но мисля, че и за повечето хора ше е по-лесно ако ги води някой.
  Благодаря!

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Преди да напиша този текст опитах на няколко пъти да запиша водена медитация, но просто не се получава добре с наличната техника. трябва студио, а за момента не разполагам с такова.

 • Tanya
  Отговор

  Здравейте, приятели!
  Вчера изпратих писъмцето си с молба за водена медитация, защото така ще може по-голяма част от нас да се включат в нея.
  Днес ви пиша отново, защото искам да споделя с вас водената медитация, която правя два пъти дневно (сутрин и по обяд) от януари насам. При мен нещата се получават чудесно. По същество тя не се отличава много от медитацията, предложена от Мартина.
  http://ezoterikabg.com/meditatzii/vodeni-meditatzii-zvuk/item/182-kratka-meditatsiya-za-zazemyavane
  Надявам се да съм била полезна. Успех!!!

 • Nikola
  Отговор

  Мартина, ще споделиш ли откъде взе медитацията? Защото много хора знаем кой я е писал 🙂

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Никола, кой? Сподели, защото аз не знам. Аз сама съм си писала всичко. Този текст включително медитацията го писах, сгъната на седалката в колата, докато пътувах за Пловдив. Част от нея може би прилича на една кундалини медитация на Джефри някой си.. забравих му името, но веднъж я правихме с Мая Райкова в Алхамбра, а тя му е голям фен. Иначе всичко си дойде на момента. Ако още някой го е писал – супер, значи сме свързани добре в мрежата 🙂

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Записаните медитации вече са факт 🙂 Всеки, който иска, може да ги вземе от тук: https://www.svoizbor.com/path-to-the-light/

 • ммм
  Отговор

  Мога ли да приложа мислено от разстояние тази медитация на близък човек?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.