Финалната епоха – силата на 12

Преди време получих запитване за струпването на 12-ки тази година.. и по-специално за датата 12-12-12. Така и не се публикува този текст във вестника, който поиска информацията – приемам, че така е трябвало да стане, за да може тя да стигне до вас в правилния момент, чрез правилния източник.

В много особени дни навлизаме. Изключителна турбуленция, кармичните уроци непрекъснато изскачат, енергийните предизвикателства са на всяка крачка, по-наситени от всякога. И повече от всякога в тези дни, седмици и месеци е от огромно значение как реагираме на външните фактори, колко сме фокусирани в сърцата, колко отворено е общото ни съзнание, колко сме подготвени да навлезем успешно в последните решаващи мигове на прехода, да пристъпим смело, вече с действия и истинско разбиране към индивидуалната и груповата ни мисия.

Подобно на 11:11:11 и други подобни дати със струпване на определени числа и 12:12:12 е вид енергиен портал, чрез който се изпращат фокусирани космически енергии, които влияят на цялата жива Планета. Само, че този е най-мощния и завършващия цял един 25 годишен цикъл портал. От гледна точка на метафизичната нумерология, движението на човечеството и цялата планета Земя от 11:11:11 към 12:12:12 е движение на 6 към 9 (вибрация), това е движение от разделението с Висшето АЗ към обединяването с него. Редуцирано според нумерологичните принципи 12:12:12 представлява 3:3:3 – тройна триада, еманация на Христовото съзнание – Вселенската безусловна любов.

Отвъд познатите принципи на нумерологията, числото 12 е много силно заложено в целия ни живот, в цялото Сътворение.  Дванадесетични са повтарящите се цикли, когато се отварят решаващите прозорци във времето, когато се случват събития от планетарен и вселенски мащаб, 12 е числото обозначаващо всяка съществена еволюционна стъпка. 12 е числото на идеалната дузина и означава затворен кръг, завършен цикъл. Всички гeомeтрични форми сe съдържат в кръга, а кръга e ключа към спиралата – безкрайното разширение и израстване. Цветето на живота – символизиращо сътворението е съставено от преплетени кръгове. В тази единствена рисунка се съдържа всеки възможен аспект на живота. Тя обхваща всяка възможна математическа формула, всеки закон на физиката, всяка музикална хармония, всяка биологична форма на живот -включително телата ни. Тя съдържа всеки атом, всяко измерение, абсолютно всичко, което съществува във вълновите вселени

12 е числото, изразяващо цялата Вселена. Когато Питагор обозначил Бог с числото 1, а материята с 2, така той изразил Вселената с числото 12 като резултат от съединението им. Питагор изразява не само Вселената извън нас с 12, но и Вселената вътре в самите нас.

12 е фундаментално число от градивната математика и геометрия във Вселената. Цялото ни битие е изтъкано от присъствието на това число – годината има 12 месеца, денят – 12 часа, зодиакът – 12 знака, 12 нишки ДНК, 12 eнeргийни входа/изхода на телата ни – чакрите, 12 са апостолите и пак 12 са техните жени (буквално изтрити от всички текстове, за да подтиснат, оковат и задушат женската енергия и съзидателната й сила, когато е преплетена в единно цяло с мъжката), имало е 12 израелски племена. Древните зороастрийци са имали 12 водачи от страната на Светлината (Светлината бидейки съмвол на Слънцето), древните гърци говорят за 12 бога на планината Олимп, мюсюлманите имат 12 имама, следващи Мохамед. Будистите разделят реалността на 12 части, разделят живота на 12 етапа, които взети заедно образуват колелото на жизнения цикъл впримчвайки целия живот в самсара – циклична форма на съществуване, от която е много трудно да се излезе.

Идeята на дванадeсeттe e дълбоко запeчатана и заложeна нашeто физичeско и енергийно същeство. Всичко това са пътищата на космоса, из който пътeшeствамe като разумни същeства.

Една от най-съществените ни задачи в този момент е да активираме изцяло нашата ДНК. ДНК eволюира в многоизмeрна вeрсия,  разгръщайки много пластовe от рeалността – 12 слоя, 12 нишки ДНК. Това е, което се случва в момента. А струпването на толкова много 12-тки означава едно – достигаме точка на затварянe и приключванe, в дванадeсeтия сeктор, това бeзусловно щe станe място за отработванe на кармата. Това e момeнт на сбор на уроци, завършeк на цикъла. А със завършванeто на дванадeсeттe започва ново пътeшeствиe, ново летоброене, генерална промяна не само на индивидуално и колективно социално ниво, но и изобщо във Вселената и Космоса.

Готови ли сте за финалните дни на цяла епоха и началото на нов еволюционен цикъл?

12.12.2012. Каквото и да ви подсказва този ден, каквито и мисли да минават през главата ви, нека поне в един кратък миг, в 12:12 на обяд да се спрем, там където сме, да усетим сливането си със всичко, което е около нас, в нас, близо или далеч. Дори не е нужно да седнете в покоя и топлината на дома си. Можете да сте навсякъде… Докато се разхождате по улицата, в планината, или в гората – просто усетете размиването на границите на “аз и другите”, усетете сливането с всичко, което Е, прегърнете себе си, прегърнете хората, сградите, снежинките и изрисуваните зимни дръвчета. Усетете сливането с великото Слънце, отворете сърцата си за поредния могъщ поток от нова трансформираща енергия, новите ключета за задрямалото многоизмерно ДНК, което ни свързва с планетарните решетки. 12.12.12 – цял един цикъл приключва и дава нов тласък на големите промени. Да се слеем в едно.

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

18 Comments

 • Киара
  Отговор

  а защо 12.12.12, къде отива двойката и нулата в 2012? ПО каква причина те се махат? Кой ги маха, защо ги маха, къде ги слагат? Не се заяждам ,искам само да разбера защо се махат тези цифри.

 • veni
  Отговор

  Без да оспорвам написаното, ще кажа само, че в Китай летоброенето не съвпада с нашето, защото не започва от раждането ан Христос, т.е. там годината не е 2012. Какво е мнението ви за този факт?
  Благодаря?

 • Hushuk
  Отговор

  Чела ли си Крион … може би там ще откриеш отговори …
  приятно пътуване 🙂

 • Васил
  Отговор

  12:60 – вибрацията на праволинейното време изкуствено поддържана от въвеждането и на 24 февруари 1582 г. от папа Григорий XIII с въвеждането на Грегорианския календар.
  13:20 – Галактическата вибрация, това е честота на вибрация, която е била използвана на тази планета в продължение на 6000 години преди началото на Цикъла на Историята, който започва около 3113 г. преди нулевата година. Това е било стандартна мярка – част от механизмите за отмерване на време в Индия, Китай и Южна Америка. Келтите, наследници на древните Друиди, са използвали календар на Дърветата, който също се е състоял от 13 луни по 28 дни. 13-месечни са календарите и на всички останали древни цивилизации като Есени, Египтяни, Полинезийци, Маи, Инки, Лакоти, Чероки и Хазари. Някои от тези народи използват древните календари и до днес.

  • Ахау
   Отговор

   Вчера, днес, утре, аз, ти, това, онова, уроци даже????? 12:12:12 ???? Хайде всички да се събуждат вече. Хиляди глупости се изписаха, още не можем да се видим. Освен това докато не върнем 13-ката в календара, за каква хармоничност говорим и за какво ниво на съзнание. Тези думи дали ще излизат през моята уста или през тази на Васето или на Мартина…. Все едно и също нещо говори. Ако някой все още чака да дойде нещо от вън на някоя дата и да го удари за да се събуди, няма да стане… Аз съм ти, няма друг.

   • Кирил
    Отговор

    Аз съм… Ти си… То е – ВСИЧКО ТУЙ ЕДНО Е!
    Да бъде Светлина – изрече Бог…
    И в миг като в поток се стрелнаха Душите наши-навън,
    а сетне пак навътре, все към своя Център устремени!

    А центъра приятели това е
    онуй место отдето мед ти капва на сърцето!
    Сърцето негов пряк приемник е и знайте,
    че Бог натам отправя своя взор!

    Светлинните лъчи на тез Божествени очи,
    изгряха в нашите сърца, сърца на Любовта!
    Любов, Любов, Любов –
    туй чувство сладко и неповторимо
    лекува ни от всички грешки,
    облича ни в бели дрешки!

    Затуй благодарете, благодарете и повелята помнете!
    ВЪВ Любовта единствено сме равни!!!
    Аз съм – Ти – То е… във Любовта това ЕДНО Е!!!

 • yoana
  Отговор

  Здравете, моя да ми кажете, ако се интересувате от подобни синхроничности, какво точно означават те, защото постоянно ми се сучва от месеци насам и не знам а да ги тълувам, предимно с 2-а, 1, 3, абе изобщо всичи числа. даи по няаъв начин съм по специална или трябва да се пазя…? мерси

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Има т.нар. “ангелски числа” – потърсете в интернет – има много споделени мнения за повтарящите се числа, които все излизат пред нас 🙂

 • Иван
  Отговор

  Интересното е че на тази дата имам рожден ден, роден съм на 12.12.1975. Вярвам че това само по себе си е променило живота ми и ме е направило уникален!Интересно ми е какво означава?

 • mik painter
  Отговор

  …Когато Питагор обозначил Бог с числото 1, а материята с 2, така той изразил Вселената с числото 12 като резултат от съединението им….
  Ами нали и числото 21 е също резултат,от съединението им. Защо да не е 21, а да е 12?

 • Dido
  Отговор

  Първо, 12.12.12 според нумерологията не е 3:3:3, защото последното 12 е съкратено от 2012, което е 5. Датата се изписва 12.12.2012 в нумерологията, което като сума е 11.
  Второ, тук имаме време и пространство, но “Там” няма, така че датите нямат толкова важно значение! Важното е кои сме ние и какви действия, мисли и думи комуникираме към Себе си, Земята, човечеството, Бог, Вселената… Датата и часът нямат значение, а това, което е в нас.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Много са ми симпатични хората,които с хъс се втурват да докажат, че нещо не било така, ами иначе, особено според разни правила и шаблони 🙂 Аз пък нали не съм фен на шаблонираните правила, имам много и различни гледни точки. Та редуцирането на числа може да се прави по различни начини 🙂
   В едно съм съгласна – “Там датата и часът нямат значение, а това, което е в нас.”
   Благодаря!

 • Dido
  Отговор

  Някой решил и ги маха 🙂 В нумерологията годината се изписва ДД.ММ.ГГГГ., т.е. 12.12.2012 = 3.3.5 = 11, а не 9. 11 е Божественото число, (не че всичките числа не са божествени 🙂 ). Прекалено много “специалисти” се навъдиха и това обърка хората. Затова, аз казвам – следвай сърцето си, моли се, вярвай… другото Божа работа 🙂

 • Dido
  Отговор

  На мен, по същия начин са ми симпатични хора, които си измислят техни правила и налагат техните гледни точки като единствени 🙂
  Все пак дори сайтът носи името “Свой избор”, нека всеки има такъв да избере в какво да вярва и в какво не.

  В крайна сметка, Мартина, това което си написала е хубаво. Но, ако ти нарушаваш свободната воля на друг да вярва или не в него, не е хубаво 😉

  Че нещо се случва в света – е очевадно за всички, които поне мъничко са отворили съзнанието си. Светът се променя и единственото което е от значение, е това кои сме и какви сме. Ако сме добри, състрадателни, изразяваме само любов (дори към тези които не са съгласни с нашето послание, както в случая), подкрепяме се и сме единни, всичко ще бъде прекрасно. То, всъщност си е прекрасно и свъвършено каквото е.
  Не смятам, че Бог ни съди, наказва или ни дели на добри и лоши. Ние го правим според нашите си модели. Така че, 12.12.12, 12.12.2012 или който и да е друг ден, час и по какъвто и начин да си изписва датата, важното е само едно… Любовта 🙂

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Приятелю, ако исках да наложа нещо, коментарът ти изобщо нямаше да се появи тук 🙂
   Не търси призраци в гардероба, където ги няма 🙂
   “важното е само едно… Любовта :)” – ми така де. Всеки си има свой прочит и истина. Тогава защо трябва да мерим едно, или другото, защо така, а не иначе? 🙂
   Нека всеки слуша гласа на сърцето си.
   Пак благодаря.

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Аз вчера като се изправих да говоря на милото ни събиране, казах следното (по спомен де), което и мен донякъде изненада, защото изобщо не го бях планирала. С няколко думи – Много от вас съвсем уместно ще попитат “Ама зашо точно 12.12 да е по-специален (или всяка друга дата). Та нали има толкова различни летоброения, различни каландари, различни системи за отброявяне на времето. Нали това е една линейна форма, отброяваща илюзорното време. А време всъщност няма. И това е така. Не нещо отгоре ни се спуска на зададен от някаква висша, мистична и непозната на нас сила в даден момент, А ние сме тези, които създаваме тези моменти. Ние някога там, в ефирното сме решили, че условно ще приемем точно този момент от времето, ще го обгърнем с цялата си любов, насочено внимание (фокусирана енергия) и ще създадем този портал, който прави възможно протичанвето на поредната порция наситена трансформираща енергия. Пак ние решаваме и създаваме. Ние сами “залагаме” знаци и подсказки, които да ни напомнят, че е дошло време… И ако има някакъв мистицизъм и особен чар в повтарящите се числа – то какво шречи точно ние самите да сме имали уговорката вкупом сами да изберем тези моменти от времето, да ги нарочим за специални и така да дадем позволение вкупом сда направим още една крачка напред. Ние създаваме порталите, а не някой ни ги спуска отгоре. Те винаги са съществували, като поле от възможности, трептящи потенциали, които ние избираме дали да проявим, или не. И пак опира до творческото волеизявление за промяна. А не да чакаме нещо отвън да ни се случи. Да ни удари гръм, да се разтресе земята, или някой да ни подскаже със знак, че нещо някъде се случва. ВИнаги нещо се случва. Но само ние избираме дали да се случи и на нас.

  • dimitarch
   Отговор

   В една от книгите на Дорийн Върчу за комбинацията на 1 и 2 е написано. Мислите ви са като семена,които започват да покълват.Може би вече сте забелязали някои признаци,че желанията ви започват да се осъществяват. Това са знаци, че нещата ще се развият в очакваната посока.Имайте вяра !

 • една невежа
  Отговор

  Здравейте на всички,които са писали или само чели (като мен до момента) тук. Много мнения,много гледни точки,много въпроси със или без отговори… толкова ми хареса дискусията,та..реших и аз да си задам моя си въпрос към всички свръх-компетентни, по-малко компетентни и пълни невежи (като мен например): Като как тълкувате библейския израз: “БОГ Е В НАС И НИЕ – В НЕГО!” ? Ще се радвам на всеки отговор – свръх-компетентен,по-малко компетентен и изцяло НЕкомпетентен! Благодаря предварително за проявения (или непроявен интерес)!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.