Ракът е лечим!!! Лечение със сода – по Дейвид Айк

Поради големия интерес и запитвания, които получих от читателите, публикувам този материал, с надеждата повече хора да го видят и предприемат мерки, за да възвърнат хармонията в телата си. С този материал поставям начало на нова поредица материали, които ще са свързани с алтернативни изцелителни методи, справящи се успешно с “неизлечимите” болести. Настоящата статия е препечатана от spiralata.net

Содата лекува Рак
Ракът е гъбично заболяване и то е лечимо.


Цифрите са впечатляващи. Осем милиона хора по целия свят умират ежегодно от рак. Само в САЩ те са повече от половин милион. Ракът е най-разпространената причина за смърт в групата на възрастните до 85 години. В Щатите от тази болест умира всеки четвърти човек. Хората продължават да боледуват и умират от недъзи, които елитните фамилии и техните фармацевтични картели отказват да лекуват.
Вече разказах в статията си от 9 август, че някой си д-р Ричард Дей, оглавяващ организацията за планирано родителство, занимаваща се евгениката и контролирана от Рокфелерите, е изнесъл през 1969 г. в Питсбург лекция пред лекари, в която разказва за приближаващата се трансформация на глобалното общество. Той помолил докторите да изключат записващите устройства и да не си водят бележки докато чете дългия списък мерки за планираното по промяна на глобалното общество. Но един от лекарите е записал всичко, което ни е било подготвено в рамките на този проект за социална инженерия, и след това направил тази информация обществено достояние.

Сега, след 40 години, можем пряко да видим колко акуратни са се оказали предсказанията на Ричард Дей. Защо споменавам този факт? Защото на същата тази конференция през 1969 г. Дей заявява: ”Сега можем да излекуваме всеки вид рак. Цялата информация се пази във фонда на Рокфелер и може да се обнародва при наличието на съответно решение”. В частност Дей казва, че ако хората умират бавно от „рак или нещо друго”, то ще може да се забави темпа на прираст на населението… Тези хора правят това, защото нямат душа.
Фармацевтичният бизнес не си поставя целта да лекува рака. Защо да лекуват болестта, като могат да печелят от борбата със симптомите. При това съвсем не е задължително да разказват на доверчивите пациенти, че отровата от химиотерапията убива, както раковите, така и здравите клетки и в крайна сметка – самия човек. Мисля, че това дори не се прави за пари… Елитът иска да намали населението, поради което хората преждевременно трябва да страдат и умират.
И ако някой лекар изведнъж открие действащ начин за лечение на рака, то той веднага попада под обстрела на законотворците в медицината и официалните структури. Един от тези, които открито тръгнаха против системата е италианецът Тулио Симончини. Той бе оплют от всички страни и хвърлен в затвора, защото успешно е лекувал хора в последния стадий на рака. Престъплението му се състояло в това, че той разбрал, че злокачествените образувания са разраснала се гъба кандида (подобна на дрожди гъба, с паразитна природа, живееща в организма на здравите хора, чийто силен имунитет я държи под контрол, но при отслабването му, гъбата се разпространява по цялото тяло и образува злокачествени тумори).

Ето какво казва приятелят ми Майк Ламберт от клиниката Шен за кандида: „Гъбичките и особено кандида живеят за сметка на тялото на стопанина. На този организъм, както и на всеки друг паразит, за да се възпроизведе, му е нужен приемник. Продуктите от жизнената дейност на кандидата отслабват имунната система и водят до това човек да се чувства зле, както физически, така и психически”. Тулио Симончини счита, че ракът е разраснала се гъба кандида, и че традиционното тълкуване за природата на рака е изцяло неправилно. Сам специалист в онкологията и метаболитните нарушения, той е тръгнал против интелектуалния конформизъм на традиционната медицина, против традиционните методи за лечение на глобалната епидемия на рака. Той решил да казва истината на пациентите, а не да повтаря назубрените в медицинския университет фрази. От момента, в който започнал да се занимава с медицина, Симончини разбрал, че ракът е лекуван неправилно. „Видях колко много страдат хората. В детското онкологично отделение, в което работех, всички деца умираха. Всичко в мен се свиваше при вида на бедните дечица, загиващи от химиотерапията и радиацията”.

Желанието да помогне на пациентите го довежда до търсенето на нови пътища за лечението на тази болест. Симончини решил да отхвърли всичко, което е знаел за онкологията и да започне собствено независимо изследване. Открил, че всички видове рак се проявяват еднакво независимо от това, в какъв орган, или каква тъкан се е образувал туморът. Всички злокачествени новообразувания са били с бял цвят. Той се замислил, на какво прилича раковото образувание. На гъбата кандида? Нима това, което традиционната медицина смята за неконтролируемо деление на клетките е стартиран от организма процес за защита от кандидозата? Ако се изходи от това предположение, то развитието на болестта протича по следния сценарий – гъбичката кандида, обикновено контролирана от силния имунитет, започва да се размножава в отслабналия организъм и образува собствена колония. Когато някой орган се заразява с кандидоза, имунитетът се опитва да го защити от чужди завоеватели. Имунните клетки построяват защитна бариера, и точно това традиционната медицина нарича рак.

Счита се, че разпространението на метастази в организма е нахлуване на злокачествените клетки в органите и тъканите. Но Симончини твърди, че метастазите са предизвикани от това, че гъбичката кандида се разхожда в организма. Тези гъбички могат да бъдат унищожени само от нормално функциониращ имунитет. Имунната система е ключът към оздравяването. С всяка година броя на заболелите от рак расте. А това не е ли добре планирана война против имунитета на човека, война, която става все по-ожесточена? Имунитетът се подкопава с хранителните продукти, хранителните добавки, пестицидите и хербицидите, ваксините, електромагнитните и микровълнови технологии, фармацевтичните препарати, стреса от съвременния живот и т.н. Децата до 2-годишната си възраст получават около 25 ваксини. А в това време имунитетът само се формира. Планът на Илюминатите е масова депопулация чрез отслабване на имунната система. А какво заключва най-бързо имунитета – химиотерапията. Тук добавете и радиотерапията. Към днешна дата това са най-действените начини за разрушаване клетките на организма. Най-съвременното общопризнато „лечение” в онкологията се основава на постулата (постулат е положение, което без да е доказано се приема теоретично и практически за истинно), че раковите клетки ще бъдат убити преди здравите клетки на пациента. Отровните съединения на химиотерапията убиват клетките на имунната система, но кандида си остава. Разрушената имунна система не може да контролира клетките на кандида. Гъбичката се преселва в другите органи и тъкани и ракът се разпространява в организма. Уж оздравели след хирургическата намеса и химиотерапия, те по-скоро са като бомба с часовников механизъм. Имунитетът е нарушен. Появата на рецидиви е въпрос на време. С други думи – химиотерапията убива хората, които би трябвало да лекува. Тя лекува само от инфекциозното заболяване, предавано по полов път, наричащо се живот. За да се излекуваме от рака трябва да подсилим имунитета, а не да го отслабваме.

Когато Симончини разбрал, че ракът има гъбична природа, започнал да търси ефективен фунгицид. Тогава му станало ясно, че противогъбичните препарати не работят. Кандида мутира бързо и дотолкова се приспособява към препарата, че дори започва да се храни с него. Оставало само старото, проверено, евтино и достъпно средство срещу гъбичките – сода бикарбонат. Основна съставка на хранителната сода. Неизвестно защо, гъбичките не могат да се адаптират към натриевия бикарбонат. Пациентите на Симончини пият разтвор на содата или натриевия бикарбонат се вкарва непосредствено в тумора с помощта на приспособление, наподобяващо ендоскоп (дълга тръбичка, която използват за изследване на вътрешни органи). През 1983 г. Симончини лекувал италианец на име Генаро Сенгермано, на когото лекарите давали само няколко месеца живот, вследствие рак на дробовете. След кратко време този човек се излекувал изцяло. Ракът изчезнал. Окрилен от успеха и с други пациенти, Симончини представил данни на италианското министерство по здравеопазване с надеждата, че ще започнат клинични изследвания, за да се провери, как работи методът му. Какво било удивлението му, когато италианското медицинско общество не само не разгледало изследванията му, но и го лишило от медицинския му лиценз заради лекуване на пациенти с неодобрени лекарства!

Масмедиите започнаха кампания против Симончини, с подигравки към него и изливане на помия към неговия метод. И по спешност този талантлив лекар влиза за три години в затвора, заради това, „че е убивал пациентите си”. Симончини е обграден от всички страни. Авторитетите в медицината заявяват, че методът му за лекуване на онкологичните заболявания чрез сода бикарбонат е „налудничаво и опасно”. Във времето, когато милиони пациенти умират от мъчителната смърт на „проверената и безопасна” химиотерапия, медиците продължават да забраняват лечението с бикарбоната на натрия. На тях не им пука за хората. За щастие не им се отдава да изплашат Симончини. Той продължава работата си. Сега за него може да се чуе благодарение на интернет. Този лекар твори чудеса и лекува дори най-изоставените случаи в онкологията чрез простичкия и евтин натриев бикарбонат.
В някои случаи процедурите продължават с месеци, в други (примерно при рак на гърдата) – само за няколко дни. Често Симончини просто казва по телефона или чрез електронната поща, какво да правят хората. Дори лично не присъства при лечението и въпреки това резултатът винаги е над очакванията. И това все още не е всичко…

Раковите клетки имат уникален биомаркер – ензимът CYP1B1. Ензимите са белтъци, които катализират химичните реакции. CYP1B1 променя химическата структура на веществата, наречени салвестрол, и които се съдържат в много плодове и зеленчуци. Химическата реакция превръща салвестрола в компонент, който убива раковите клетки и не вреди на здравето.
Ензимът CYP1B1 се изработва само в раковите клетки и реагира на салвестрола на плодовете и зеленчуците, като образува субстанция, убиваща само раковите клетки. Салвестролът е естествената защита, намираща се в плодовете и зеленчуците за борба с гъбичките. Колкото повече растението е нападнато от гъбично заболяване, толкова повече салвестрол съдържа то. Към такива плодове и зеленчуци се отнасят: ягодата, боровинката – черна и червена, малината, гроздето, черното и червено френско грозде, капината, ябълките, прасковите, зелените зеленчуци (броколи и всякакъв вид зеле), артишока, червената и зелена чушка, авокадото, аспарагусът и патладжаните. Но агро и фармацевтичните компании знаят за това. И ето какво предприемат – произвеждат химически фунгициди, които убиват гъбичките и спъват образуването на естествена защита (салвестрол) в растенията като отговор на гъбичното заболяване. Салвестрол съдържат само плодовете, които не са химически обработени с фунгициди. Най-разпространените фунгициди блокират изработването на CYP1B1. Затова, ако се храните с химически обработени плодове и зеленчуци, не получавате очаквания оздравителен ефект. Все още ли си мислите, че всичко това се случва случайно?! Мислите ли, че Тулио Симончини е наклепан по грешка? За Фамилиите е нужно хората да умират от рак и лекарствата да не пречат на това. Тъй като са ментално и емоционално болни, те считат, че хората са скотове. Всичките ни страдания са им безразлични. Дори напротив – колкото повече, толкова по-добре за тях. Те съвсем не са на себе си.

Добре, че „психарят” Симончини продължава да лекува хората, защото в света продължават да умират милиони „нормални” пациенти от неправилното лечение, което се базира на неправилни постулати. Благодарение на хора като него съществува надеждата в този объркан свят, управляван от налудничави фамилии. Нужни са ни хора като него. А гъбичките започват да се размножават в организма, когато в човека възниква окислителен (оксидативен) стрес. Този стрес, за който говори Люк Монтание и който води до СПИН. Следователно всичко е в киселинно-алкалния баланс в организма.
Ролята на содата и основата при защита здравето на хората и растенията – http://my.mail.ru/community/sila-v-trezvosti/1B65B2318E195689.html от 22 януари 2009 г.

КЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИЛОЖИ СОДАТА?

1. Профилактика и лечение на рак.
2. Лечение на алкохолизъм.
3. Отвикване от цигарите.
4. Лечение на всички видове наркомания и токсикомания.
5. Изчистване от олово, кадмий, живак, талий, барий, бисмут и други тежки метали в организма.
6. Извеждане на радиоактивните изотопи от организма, профилактика на радиоактивното заразяване.
7. Извличане и разтваряне на вредните натрупвания в ставите, гръбначния стълб, камъни в жлъчката и бъбреците, т.е. лечение на радикулитите, остеохондрозата, полиартритите, подаграта, ревматизма, бъбречно-каменната болест, жлъчните камъни, разтваряне камъчетата в черния дроб, жлъчните канали, стомаха и бъбреците.
8. Прочистване на организма за подсилване на вниманието, съсредоточеността, равновесието и растежа на неуравновесените деца.
9. Прочистване на организма от отрови, отработени при яд, злоба, ненавист, завист, съмнения, недоволства и други вредни чувства и мисли на човека (Границите на Агни Йога т.8, с.99-100)

СЪВРЕМЕННИ ИЗСЛЕДВАНИЯ. В организма на човека, животните и растенията, ролята на содата е да неутрализира киселините, да повишава алкалните резерви на организма, да поддържа киселинно-алкалния баланс. За човека показателят за киселинност рН в кръвта трябва да е в рамките на 7.35-7.47. Ако е по-малък от 6.8 (много киселинна кръв, силна ацидоза), то настъпва смърт за организма (Голяма съветска енциклопедия, т.12, с.200). В днешно време повечето хора страдат от повишена киселинност в организма (ацидоза) с рН по-ниско от 7,35. При рН по-малко от 7.25 (силна ацидоза) трябва да се назначи алкализираща терапия – прием на сода от 5 до 40 г. в денонощие (Справочник на терапевта, 1973, с.450, 746). При натравяне с метанол, дозата за инжекция сода във вената достига 100 г (Справочник на терапевта, 1969 г., с.468). Причините за ацидозата се намират в храната, водата, въздуха, лекарствата и пестицидите. Голямото самоотравяне на хората с психически отрови става чрез страха, безпокойството, раздразнението, недоволството, завистта, злобата, ненавистта, които сега са много засилени благодарение на нарастващите вълни Космически Огън. При загубата на психическа енергия, бъбреците не могат да удържат високата концентрация на содата в кръвта, която се губи заедно с урината. Това е другата причина за ацидозата – загубата на психическа енергия води до загубата на основи (сода). За коригиране на ацидозата се назначават 3-5 г сода в денонощие (Машковский, М.Д. Лекарствени средства, 1985, т.2, с.113). Содата унищожава ацидозата, повишава алкалните резерви на организма, раздвижва киселинно-алкалния баланс към алкалната му страна (рН примерно с 1,45 и повече).

В алкалния организъм се активизира водата, т.е. разпадането ù на йони Н+ и ОН- за сметка на аминните основи, аминокиселините, белтъците, ферментите, нуклеотидите на РНК и ДНК. В активираната вода, наситена с огнената енергия на организма, се подобряват всички биохимични процеси, ускорява се синтезът на белтък, по-бързо се обезвреждат отровите, по-активно работят ферментите и аминните витамини, по-добре действат аминните лекарства, които са с огнена природа и биологически активните вещества. Здравият организъм за преработване на храната изработва силно алкални преработващи сокове. Храносмилането в дванадесетопръстника става в алкална среда под въздействието на сокове – панкреатичен, жлъчка, сок от брутенеровата жлеза и сок от лигавицата на дванадесетопръстника. Всички сокове имат висока алкалност (Голяма Медицинска енциклопедия, изд. 2, т. 24, с. 634). Панкреатичният сок има рН между 7,9 и 9,0. Ферментите на този сок действат само в алкална среда. Жлъчката като норма има алкална реакция рН 7.50-8.50.
Секретът на дебелото черво има силно алкална среда рН 8.9-9.0 (ГМЕ, изд.2, т.12 ст. Киселинно-алкален баланс, с.857). При силна ацидоза жлъчката става кисела рН 6.6-6.9 вместо нормалната рН 7.5-8.5. Това влошава храносмилането, което води до отравяне на организма с несмляните продукти, образуването на камъни в жлъчката, жлъчния мехур, червата и бъбреците. В киселата среда спокойно си живеят глистите: опистархоза, остриците, аскаридите, тениите. В алкалната среда те загиват. В киселинния организъм, слюнката е кисела рН 5.7-6.7, което води до бавното рушене емайла на зъбите. В алкалния организъм и слюнката е алкална рН 7.2-7.9 (Справочник на терапевта, 1969, с.753) и зъбите не се рушат. За лечението на кариес трябва да се приема два пъти на ден сода (за да стане алкална слюнката).

Содата неутрализира излишната киселина, повишава алкалните резерви на организма, прави урината алкална, което облекчава работата на бъбреците (съхранява психическата енергия), запазва глутаминовата аминокиселина, предотвратява отлагането на камъни в бъбреците. Забележителното свойство на содата е това, че нейният излишък лесно се отвежда от бъбреците като дава алкално свойство на урината (ГМЕ, изд.2, т.12 с.861). „Но тялото трябва дълго да се приучва към нея (М.О. ч.1, с.461), тъй като алкализирането на организма води до извеждане на голямо количество отрови (шлаки), натрупали се в организма през многото години киселинен живот. В алкална среда с активираната вода, многократно нараства биохимическата активност на аминните витамини: В1 (тиамин, кокарбоксилаза), В4 (холин), В5 или РР (никониномид), В6 (пиридоксал), В12 (кобимамид). Витамините с огнена природа (М.О., ч.1 205) могат да се проявят изцяло само в алкална среда. В киселинната среда на отровения организъм, дори най-добрите растителни витамини не могат да проявят най-добрите си качества (Бр., 13).

„Мускус и горещо мляко със сода е добро предпазващо средство. Колкото хладното мляко не се съединява с тъканите, толкова пък горещото със сода прониква в центровете” (М.О. ч.1, п.58).
Затова за подобряване всмукването на содата от червата, тя се приема с горещо мляко. В червата содата реагира на аминокиселините на млякото, като образува алкални натриеви соли на аминокиселината, които по-лесно, отколкото содата, се всмукват в кръвта и повишават алкалните резерви на организма. Големите дози сода с вода не се всмукват и предизвикват разстройство, затова се ползва като слабително. За борба с аскаридите и остриците се приема аминната основа пиперазин, допълнени с клизми със сода (Машковский, М.Д, т.2 с.366-367). Содата се приема при натравяне с метанол, етилов спирт, формалдехид, малатион, трихлорфон, бял фосфор, фосфороводород, флуор, йод, живак и олово (Справочник на терапевта, 1969). Разтворът на содата, натриев хидроксид и амоняк се приемат за унищожаване (дегазация) на бойните отровни вещества (Кратка Химическа енцикопедия, т.1, с.1035). За отвикване от цигарите – изплакване на устата с гъст разтвор сода или омазване на устната кухина със смесена със слюнка сода– содата се слага на езика, разтваря се в слюнката и предизвиква отвращение към цигарите при пушене. Дозите са малки, за да не се нарушава храносмилането.

Живата Етика за содата – в Учението за Живата Етика, записано от Елена Рьорих, нееднократно се говори за нуждата от прием на сода, за благотворното й влияние върху човешкия организъм. В писмо от 1 януари 1935 г. Е. Рьорих пише: ”Въобще Владиката настоятелно ни съветва да се научим да приемаме два пъти на ден сода. Това е изумително предпазно средство от много тежки заболявания, в частност и от рак” (писма на Елена Рьорих, т.3 с.74). На 4 януари 1935 – „Приемам я ежедневно, понякога при силно напрежение до осем пъти на ден по кафяна лъжичка. При това просто я изсипвам върху езика си и пия вода. Също действа забележително добре при всички простуди и напрежение на центровете горещо, но не прекипяло мляко със сода” (Писма, т.3 с.75). „Добре е и на децата да се дава сода в горещо мляко” (П6, 20,1). 18 юли 1935 „После ви съветвам ежедневно да приемате по два пъти на ден сода бикарбонат. При болки под лъжичката (напрежение в слънчевия сплит) приемът на сода е незаменим. Изобщо, содата е най-благодетелното средство, тя предпазва от всевъзможни заболявания, започвайки от рака, но трябва да се научите да я приемате ежедневно без пропуски… Също при болки и парене в гърлото горещото мляко е незаменимо, но не прекипяло, а също със сода. Обичайната пропорция е кафена лъжичка на чаша. Съветвайте всички за содата. Също следете жлъчката да не се обременява и червата да са чисти” (П, 18.06.35). Великият Учител съветва ежедневно да се приема по два пъти на ден сода от всички. „Правилно е като не забравяте значението на содата. Не без причина я наричат пепел от Божествения Огън. Тя е от тези широко приложими лекарства, изпратени за полза на цялото човечество. Трябва да се помни за содата не само при болест, но и при благополучие. Като връзка с огнените действия, тя е щит срещу тъмнината и разрушението. Трябва да приучвате тялото си към нея дълго. Всеки ден трябва да я приемате с вода или мляко и при приема трябва да я направлявате към нервните центрове. Така постепенно имунитетът може да се възстанови” (МО2, 461). „За отслабване на диабета се приема сода… млякото със сода винаги е добро” (МО3, 536). „Явленията на преизпълване с психическа енергия предизвикват много симптоми, както в крайниците, така и в гърлото и стомаха. Содата е полезна за освобождаване от депресията, също и горещото мляко” (С, 88). „При раздразнение и вълнение ви съветвам мляко във всякакъв вид като противоотрова. Содата укрепва действието на млякото” (С. 534). „При вълнение – преди всичко, недохранване и валериан, и разбира се мляко със сода” (С, 548) (лечение на кашлица) „…Мускус и горещо мляко са добро предпазно средство.” „Содата е полезна и смисълът й е толкова близък до огъня. Содовите полета са наричани пепелта на Великия Пожар. Така в древността хората са познавали особеностите на содата. Повърхността на Земята е покрита със сода за широка употреба” (МО3, 595) Запекът се лекува по различни начини, но се пропуска най-простия и естествен, а именно – простата хранителна сода с горещо мляко. В този случай действа металът натрий. Содата е дадена за широка употреба на хората. Но те не знаят за това и често приемат вредни и разрушаващи лекарства” (ГАЙ11, 5151).
За обичайното прочистване на червата може да се добави редовен прием на питейна сода, която има способността да неутрализира много отрови…” (ГАЙ12, 147, М.А.Й.)

На 1 юни 1936 г. Елена Рьорих пише: „Но содата получи повсеместно признание и сега по нея много са увлечени в Америка, където тя се приема едва ли не против всички болести… Указанията са за прием два пъти на ден, също като при валериана, без да се пропуска ден. Содата предпазва от много заболявания, включително и рак” (Писма, т.3, с.147). 8 юни 1936 г. „Въобще содата е полезна почти при всички болести и е предпазно средство срещу много заболявания, затова не се притеснявайте да я приемате, както и валерианът” (Писма, т.2 с.215). „Това е изумително предпазно средство против много болести, в частност и рак. Чувала съм за случай на излекуване на дългогодишен открит рак чрез посипването му със сода. Когато си спомним, че содата е главната съставка на кръвта ни, то ще ни е лесно да разберем благотворното й действие. При огнени явления содата е незаменима” (П 3, 19, 1). За дозите на приемане Елена Рьорих пише: „Дозата сода за детето (диабетик на 11 години) – четвърт чаена лъжичка, четири пъти на ден” (Писма, т.3, с.74) „Един английски доктор е използвал обикновената сода за всички възпалителни и простудни заболявания, включително възпаление на дробовете. При това я е давал дори в големи дози, едва ли не по чаена лъжичка до четири пъти на ден в чаша мляко или вода. Разбира се, английската чаена лъжичка е по-малка от нашата – руската. Семейството ми при всички простуди, особено при ларингит и остра вирусна кашлица приема горещо мляко със сода. На чашка мляко се слага чаена лъжичка сода” (Писмо, т.3 с.116).

„Ако все още не сте приемали сода, то започнете с малки дози – по половин кафена лъжичка, два пъти на ден. Постепенно дозата може да се увеличи. Лично аз приемам дневно по 2-3 пълни кафени лъжички. При болки в слънчевия сплит и тежест в стомаха приемам много повече. Но винаги трябва да се започне от малки дози” (Писма т.3 с.309). 14 юни 1965 Б.Н.Абрамов е записал от Майка Агни Йога „Интересно е да се отбележи как крехките организми вече реагират на огненото напрежение. И е добре, ако някой може да регулира в организма си тези приливи на огнена енергия. Содата може да се окаже истинска панацея (Г.А.Й. т.6, с.119, п.220).
Содата и алкалната среда имат огнена природа. За ползата от содата при растенията се казва: „Сутрин растенията могат да се полеят с добавена във водата щипка сода. При залез трябва да се полеят с разтвор на валериана (А.й. П.387). В храната на човека не „трябва да се използват изкуствено приготвени киселини” (А.Й. п.442) – явно е казано за вредата на изкуствените киселини, но изкуствените основи (содата и бикарбоната на калия) са по-полезни от хлорида и калиев оротат.
Содата трябва да се приема на гладно – 20-30 минути преди ядене (не трябва веднага след храна, ефектът може да е обратен) Започва се с малки дози – 1/4 чаена лъжичка, с постепенно увеличаване на дозата до ½ чаена лъжичка. Содата може да се разтвори в една чаша гореща преварена вода (горещо мляко) или да се приема в сух вид, изпита задължително с гореща вода или мляко (една чаша). Приема се от 2 до 3 пъти на ден.


Лек против рак от хлебна сода и кленов сироп

Смесете 3 части органик (био) кленов сироп
с 1 част хлебна сода (без съдържание на алуминий),
разбъркайте сместа на слаба температура (не повече от 450 С)
в продължение на 5 минути и приемайте по 3 ч.л. дневно в продължение на 1-2 месеца.

Ако вкусът е неприятен, значи сте прегорили сместа, което лесно може да стане.

“Няма тумор на божия свят, който да не може да бъде заличен с малко готварска сода и кленов сироп!”
Това е учудващото твърдение на оспорвания народен лечител Джим Келмън, който твърди, че простия домашен лек може да спре и преобърне развитието на смъртоносните видове рак.

Лечението с бикарбонат+кленов сироп работи по следния начин, раковите клетки се “нахвърлят” на захарта, така че те се “поощрява” за приемането на захар в случая, същото като да изпратим троянски кон в раковите клетки. Тази захар няма да съдейства за разрастването на колониите от ракови клетки, защото готварската сода ще ги убие преди те да имат шанса да се размножат. Лечението е комбинация от чист 100% кленов сироп (закупен от хранителните магазини) и готварска сода. Когато се смесят и загреят заедно, кленовия сироп и готварската сода образуват разтвор, който е устойчив. Кленовия сироп е насочен директно към раковите клетки, (които консумират 15 пъти повече глюкоза от нормалните клетки), а готварската сода, която се транспортира до раковите клетки от кленовия сироп, тъй като е силно алкална, предизвиква бърза смяна на pH средата, като по този начин ги убива. Както казахме по горе формулата е следната: смесват се 1 част готварска сода с 3 части (чист, 100%) кленов сироп в малък тиган за сос/канче. Следва енергично разбъркване и подгряване на сместа за 5 минути. След това изпиваме една чаена лъжица – това се предлага от Cancer Tutor, но човек сигурно може да консумира неколкократно по една чаена лъжица в течение на деня. (Добавяме, че човек трябва да се съобразява с аргументите на Cancer Tutor, че не е добре да се убиват наведнъж твърде много ракови клетки, понеже може да настъпи запушване на “дренажната система” на организма – лимфния поток – и да се стигне до нежелателни възпаления и отоци а това е основното, което трябва да се избягва при лечение на рак в терминална фаза).

Дейвид Айк
http://www.davidicke.com

Още по темата:
http://zhivem-zdorovo.com/mnenie/rak-eto-gribkov… – видео на италиански език с руски субтитри.
Д-р Tullio Simoncini  http://www.cancerfungus.com

Източници: http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=1511

http://www.ezoterikabg.com/tyalo-i-dusha/babini-retzepti/za-zdrave/item/195-lechebnite-svoystva-na-soda-bikarbonat-chast-2

Първоначалният източник на информацията, след консултация с лекар (както се твърди долу в коментарите) е следният: http://snaiper-bg.net/?s=%D1%81%D0%BE%D0%B4%D0%B0

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

112 Comments

 • Киара
  Отговор

  Има ли някакви странични реакции или нежелани ефекти?

 • Steliyan
  Отговор

  @Киара: Нежеланите ефекти и странични реакции са, че може да набухнеш като хляб 🙂
  И според теорията на конспирацията – трябва да си намериш органична сода за хляб, щото Илюминатите са сменили формулата на истинската и тя вече не лекува рак (това ако случайно някой повярва, пробва да се лекува и не стане).

  • Anna
   Отговор

   Позволявам си едно уточнение, с усмивка 🙂 Содата бикарбонат (натриев хидроген карбонат) е неорганично съединение; справка- учебниците по химия- съединения на натрия. Органичните с-ния са съединения на въглеводородите (основна конструкция- въглерод и водород, като може да са свързани с други елементи и групи).
   Нека да не се внася такава дезинформация, защото не всеки е любител на химията (като наука) и така само се плашат хората.

  • Някой
   Отговор

   Содата наистина бута показателите на тумурните маркери (потвърдено с опит), като при ****** те паднаха повече от 10 пъти!!! Приготвя се венозен разтвор и се правят курсове на вливане. Имам кореспонденция с Тулио Симончини, който ни каза какви количества и как да се прилагат, но имайте в предвид, че онколозите няма да се съгласят да направят процедурата.

  • Пинион
   Отговор

   Дрън,дрън,пълно е с разбирачи на световната конспирация които объркват и бездруго така обърканият ни народец и усложняват всяка подробност!

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Иронията и насмешката не са най-доброто лекарство…
  Не, няма странични ефекти. Бабите твърдят, че ако се прекалява със сода, можело да ти се изтънят червата, което не виждам как може да стане, освен ако не поглъщаш по пакетче-две сода всеки ден. И пак не е сигурно.

  • erdo
   Отговор

   Zdraveite v momenta 4eta va6ata publikaciq za le4enieto na rak s hlebna soda i v momenta maika mi i brata na maika sa bolni ot rak na beliq drob , vijdam 4e himeoterapiite ne pomagat i po4nah da t1rsq le4enie 4rez internet i taka stignah do vas.Moje li da mi opi6ete
   1.Ot k1de da se zdobiq s 100% 4ist Klenov sirop i magazinerska hlebna soda li da polzvame.
   2.Toniqt na4in i to4nite dozi ot dvete s1stavki za prigotovlenie i Treto po kolko p1ti i v kakvo koli4estvo da gi priemat.
   I nakraq 4esten vaj otgovor 6te se polu4i li da ozdraveqt i kak1v e 6ansa.
   Blagodarq predvaritelno za s1deistvieto i obe6tavam da vi se otblagodarq po nqkak1v na4in,ako moje po skoro6en otgovor 4e bolestta se razviva dosta b1rzo.

   • Martina Ivanova
    Отговор

    Здравейте, отговарям максимално бързо.
    Информацията за лечебния ефект на содата от доста време обикаля информационното пространство, не е мое изобретение. В публикацията е описано как да се взима. Кленов сироп има навсякъде по биомагазините.
    Пречистена сода се купува някъде от американските онлайн магазини, но аз лично не намирам това за необходимо, и най-обикновената сода от магазина върши работа.
    И после: трябва генерално да се промени начина на хранене на хората. Всякаки животински продукти да се отраняят, също консервирани, колбаси, майонези, рафинирано олио, маргарин.
    КОлкото по-алкална диета се спазва, толкова по-добре. Известни са най-добрите анти-ракови храни: зеле, броколи, карфиол, всякакви зеленолистни растения – сурови. Куркума, лют ппер.
    Никой не може да ви даде гаранция, защото изцелението е индивидуален и комплексен процес, в който имат значение дори емоционалната и духовна настройка, избора на душата, възможностите на тялото да се възстановява. А и не е за пренебрегване в какъв стадий е заболяването.

    • erdo
     Отговор

     Какво трябва да разбирам от това 3 части Кленов сироп и 1 част хлебна сода примерно (30 чаени лъжички сироп и 10 чаени лъжички сода)демек 3 към 1 за да ги приготвя, това ли е?
     Накратко-към настоящия момент на майка и вуйчо им се правят химиотерапии, майка вече е на 7 курса без прекъсване и от последния скенер се видяло че има много метастази в мозъка и за това сега ми препоръчаха лъчетерапия на мозъка но незнам това доколко ще помогне и за това почвам да търся алтернативи, до колкото вуйчо прекъсна химиотерапията от 4 месеца защото не се чувствал добре от нея и му направихме скенер заедно с майка и неговото положение е едно и също без промени без метастази в главата.
     Това може да е случайно може да е с по-силен организъм а може да е точно това което казва и италанския учен че химио и лъчетерапиите с цел забавяне на агонията на хората, просто в този момент съм склонен да вярвам на всичко.
     В интернет намерих много алтернативни решения за лек но незнам с коя да започна понеже всяка по своему изглежда лечебна,но на коя да повярвам.

     • Martina Ivanova

      КОлкото хора попитате, толкова отговора ще получите. Променете хранителния режим на хората – от храната идва най-голямата беля. И просто си изберете метод, който най-силно резонира с вас, вие трябва да вземете решение, не някой друг.

     • erdo

      Разрових се за това лечение и искам да попитам знаете ли какъв клас Кленов сироп трябва да се ползва защото има доста класове и са 100% чисти но примерно клас А има повече витамини но за сметка на това клас С е бил по сладък , което ще рече че би трябвало да привлича повече ракови клетки,някакъв съвет?

     • Цвети

      Здравейте,

      Относно “метастази в мозъка” – според съвременната медицина основната причина за такива е реакция на организма към медикаментите използвани при химиотерапия – майка ми направи 3 курса химио – при първия имаше малко подобрение, но с времето само се влоши – след третия курс започна да получава сериозни главоболип, повръщане и т.н. – скенерът показа образувание в мозъка – отговора на лекарите беше – не се притеснявайте, това е нормално при пациенти с продължителна химиотерапия – причината е в препаратите ползвани за терапията…..
      В крайна сметка мама се съгласи да спре с химиотерапията и да опита “народните” методи…резултат ще се види скоро…

    • ямбол
     Отговор

     как може да се свържем с теб

    • mühlbauer vasilka
     Отговор

     Liebe Martina, ti dade mnogo to4en i veren otgovor ,Le4enie na Raka ima s sigurnost no za vseki individ e razli4no.Pomaga ,disziplina na jadene,Dieta bez jivotinski maznini,Sport, ignorirane na vsi4ki negativni hora.

   • Lili
    Отговор

    Има начин за пълно изчистване на метастази, безплатен и сигурен – неутрална абсорпциа на инфекция на др. Ашкар. Има лекари във Варшава, които отказват да предписват химотерепия, тъй като имат вече опит с метода на др. Ашкар. става дума за изтегляне на лимфа с помощта на нахутено зърно.
    Има достаточно много информация на английски, полски и руски. Гледайте три филмчета от една полякиня живееща в Сан Франциско, която е излекувала хяколко тумора. Потърсете в интернета Dr. Ashkar: http://www.cancerselfcure.com/ и
    http://www.youtube.com/watch?v=DJdRh3KJtR4
    Желая Ви успешно оздравяване.

   • Boris Ruse
    Отговор

    spored men klenoviqt sirop zaxranva rakovite kletki, ne sum siguren no sum 4uval 4e e taka, nai-dobre samo soda i kupete Zapper, v google 6te namerite saitove kudeto go prodavat, po 90 lv e
    http://zaper.artcom.bg/
    http://bgaudio.org/modules.php?name=News&file=article&sid=95&mode=thread&order=0&thold=0

   • ESRIR
    Отговор

    DAVAI IM MNOGO CYROV PRAZ LYK ,KOLKOTO MOGAT DA POEMAT.

   • Skobapro
    Отговор

    Здравейте! Приложихте ли лечението с кленов сироп и хлебена сода и имаше ли ефект?

 • Sibo
  Отговор

  След содата може да пробвате и с обелки от картофи или в крайна сметка с лютеница по БДС! Майка ми е оперирана от рак и е жива вече 30 години, за жалост баща ми нямаше този шанс!
  Ходил съм по много Онкоболници, последното ми ходене беше преди 2 месеца, видях едно момче на 28 години което почина в Шуменската болница след като са го приели в крайна фаза, а то до последно е прилагало самолечение по бабини методи!

  “Ракът е гъбично заболяване” – Може да се пробва и с Canesten!

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Разбирам болката ви, моят баща също почина в следствие на рак. Ако тогава знаех нещата, които знам днес, можеше и да не се стигне до това. Много е важно психоемоционалното състояние, емоциите, вярванията, убежденията. Във всеки случай конвенционалната медицина в лицето на химио и лъчетерапия не лекува. Операцията честно е нужна, защото спестява ценно време. Познавам не един и двама, които са се излекували от рак с алтернативни методи. Всеки гради сам собствената си реалност. Съжалявам за болката и сарказма в думите ви-те не помагат на никого. Искрено желая на майка ви хармоничен и дълъг, щастлив живот!

   • Zveti
    Отговор

    Много Добре казано! Поздравления !!! Желая Здраве и Много Успехи !!! … И дано повечето хора да са като Вас !!! <3

 • Станислава
  Отговор

  В момента, приятелят ми на 32 години преминава през борбата с рака и започна да пие сода. Каквито и да са ефектите, няма да са така разрушителни, като тези от химиотерапията. Понеже няма много инфо из нета за лекари, болници, алтернативи, направих блог: http://canfight.blogspot.com/ , ако някой смята, че може да намери нещо за себе си, заповядайте. Желая ви здраве!

  • Мариана Дончева
   Отговор

   Лечението със сода на италианския лекар представлява директно въздействие върху заболелия орган с процентен разтвор на сода/ било с впръскване, било чрез катетър. Той самият не отрича операциите, макар да няма лекарски права в момента. Обучил е екип в една Беградска болница, който оперира по негов метод с прилагане на сода при самата операция. Операцията разбира се има цена, в която е включен и престоят на доктр Симончини. Има си цена и консултацията му.

   • Boryana
    Отговор

    Можете ли да ми дадете координатите на белградската болница? Благодаря Ви предварително.

   • Irina
    Отговор

    Моля за координати на Белградската болница също и не се ли прави такова вливане в някоя българска частна болница?

    • Martina Ivanova
     Отговор

     Тъй като Мариана едва ли скоро ще се отбие тук за да ви отговори, дами, предлагам ви да попитате гугъл – със сигурност ще намерите информация. И все пак ще пиша изрично на Мариана с молба да се отбие и да допълни каквото може по темата.

    • Mariana Doncheva
     Отговор

     Здравейте, за жалост не мога да дам координати на Белградската болница, за нея узнах от личен разговор с доктор Симончини, но не ми беше по възможностите да приема предлаганата от него услуга, а и признавам,че не ми допадна начина, по който ми беше предложена. Там не се правят вливания, а класически оперции, по време на които се използва и соден разтвор като допълнителна дезинфекция на засегнатите тъкани. Това пак е информация лично от доктор Симончини. Къде самит той извършва процедури не знам. В кабинета му не видях манипулационна. Координатите му са лесно намираеми в интернет/ телефон и мейл. Аз лично не повторих срещата.

 • www.snaiper-bg.net
  Отговор

  Много смело копирате и правите компилации! Всички копираме, но коректните сайтъри правят линкове не само към собсствения си сайт, но и към оригинала. Този текст струваше на екипа ни много часове работа и е пуснат след консултация с лекар. Незабавно направете линк към http://www.snaiper-bg.net, иначе ще се разправяме по друг начин.

  Вътре има неща, които ги няма в преводния материал и са добавени от екипа ни след консултация. Да не говорим за датите на публикацията – вашата от 29 февруари, нашата – от 15 февруари.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Скъпи приятели-снайпери 🙂 Не разбирам защо ви е потребно такова заплашително поклащане на пръст. Мисля, че и по-нормален тон щеше да свърши работа. Пределно ясно е казано, че материалът е взет от друг източник, както е и посочен съответния източник, от който съм го взела. Вашият сайт за пръв път го виждам – значи някой друг преди мен не си е свършил работата и не ви е цитирал. Съгласете се, че когато една информация се публикува от няколко различни източника, не е много лесно да се проследи по цялата верига кой точно е бил пръв, за да бъде посочен. Но за да не се чувствате пренебрегнати, непременно ще цитирам и вашия сайт, щом той е първоизточника. Дълбоки извинения на всеки, който се чувства засегнат поради каквато и да било причина и поздравления за труда – никой не се опитва да го омаловажи. Просто понякога е трудно да разбереш откъде тръгва първата публикация. А ако решите, че имате нужда от терапия за управление на гнева заповядайте да си дискутираме по темата. 🙂

 • krysto
  Отговор

  Приемането на големи количества сода бикарбонат,според някои учени,предразпо-лага организма ни към инфаркт на миокарда.В същото време наши лечители,знаха-ри,билкари твърдят,а и е утвърдено чудодейното въздействие срещу ракови образувания на киселото зеле и чорбата от него.Отглеждайки и създавайки сами своята храна(плодове и зеленчуци,месо,мед хляб,вода и вино),ние отгеждаме и пазим своето здраве,дух,тяло и душа.Това е “тъпата” истина.

  • esther
   Отговор

   мой познат изневиделица получи инфаркт и това съвпада с приемането на сода в по-големи количества, моля Ви, изпратете повече информация, къде прочетохте това?

 • dr_my
  Отговор

  Това не е реклама. Това е статия която има пряка връзка с проблема…
  http://www.bio-produkti.com/INDEX_ARCHIVOS/Page408.htm

 • Теодора Велчева
  Отговор

  Тук пише , че се приема по 1 чаена лъжица няколко пъти дневно , а на клипче , което гледах , как се прави отварата , човека разтваряше 2ч.л. сода с 1 ч.л. сироп в 1 чаша вода и го изпиваше цялото . Та въпроса ми е каква точно е рецептата ?

 • кирил
  Отговор

  Бих искал да попитам от къде да намеря тази органична сода, по магазините едва ли ще има

 • tatqna
  Отговор

  И аз бих искала да науча нещо повече за тзи органична сода – с какво се различава от обикновената сода бикарбонат.

  • payme55
   Отговор

   ами, няма такова “животно” като органична сода и био сода, а пък питащия за алуминия – просто нямам думи…По-големи глупости не съм чела досега.Тук пише как се получава натриевият хидрогенкарбонат или търговското му наименование Сода за хляб.http://www.chimsnab-bg.com/catalog.php?cat=1&prod=104
   Хубаво е да се чете преди да се пита.
   Поздрави

  • Irena
   Отговор

   Съставки са клас А или клас Б кленов сироп и бакпулвер / сода без алуминий, тя трябва да бъде без алуминий, така че Arm & Hammer марка няма да работи. Аз използвам Red Mill Боб двойно действащ бакпулвер.

   Аз използвам чаша за унция за измерване. Изливам една унция бакпулвер и се излива в малко канче. След това се измерва три унции кленов сироп и се излива отгоре. Използвате дървена бъркалка (това е едно от нещата, фармацевти използват, за да смажат и разбъркат лекарства)

   Можете също да използвате дървена лъжица, за да се смесват сиропа и бакпулвера, докато тя прилича на вид на водниста паста – това отнема 1-2 минути. След това поставете съда на печката и пуснете пламъка на много ниско, така че това ще доведе до съдържанието да къкри, това трябва да се загрява за 4-5 минути, тъй като това е всичко, което ще вземете, за да предизвика бакпулвера и сиропа да се смесят заедно.

   Сместта след това се оставя да изстине в продължение на половин час, докато достигне стайна температура. Аз използвам супена лъжица, за да го консумирам и след това го измивам със сок или кафе или каквото предпочита пациента. Прави се всеки ден.

 • tatqna
  Отговор

  и на кое място в България се добива тази органична сода

 • бачо киро
  Отговор

  и аз като многото се повлякох по известното име, но много четене, никаква практическа насока. като пообиколих намерих лесното и масовото използване на содата – и срещу рак, и за друго: смеваме сока на два лимона с още толкова вода и слагаме вътре щипка сода – не българска с два пръста, а тибетска – с три. с други думи, колкото сода вземем с три пръста. това сутрин след събуждане.

 • Alex
  Отговор

  Мой близък се излекува от рак. Оставаше му малко живот. Има много лекарства по света, и за радост някой са измислени от българи! Който му е спешно, мога да го свържа с когото трябва. alex.bg.smk@gmail.com

  • Tony
   Отговор

   До ALEX:моля дайте повече инфо -сигурна съм ,че всеки ,който чете тук има нужда да знае и да получи всякакъв вид информация-пък всеки сам си решава за себе си.Благодарим предварително!

 • Monika
  Отговор

  Здравейте!
  От къде мога да поръчам такава сода без алуминий?

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Разбирам, че темата е много разисквана, мнения всякакви. Само ще ви помоля да се въздържате от нападателни, осъдителни и обидни изказвания 🙂

  По повод на био содата и такава без алуминий – аз лично не познавам такова животно 🙂
  Содата си е сода, добива се по химичен път и не мисля, че има природен аналог, който просто ей така да се добива от някъде.

  • елена
   Отговор

   содата без алуминий-просто сода от всяка друга опаковка освен метална кутия,каквито има на запад-тук не съм срещала такива.

 • Милена
  Отговор

  А може ли да се помогне за прогресираща загуба на зрението на млад човек? – много съм разтревожена.
  Моля, ако отговорът е по-дълъг, отговорете ми в писмо на личния ми мейл адрес.
  Благодаря предварително!

 • LECHITELQ
  Отговор

  Рака се отключва на подсъзнателно ниво чрез магия т.е. външно вмешателство и представлява психологическа програма за самоизяждане на клетките в точно определен орган. Така хауса в подсъзнанието – хроничния стрес и подтиснатите негативни емоции, водят до отслабване на имунитета и отключват определен тип гъбична инфекция, от своя страна създава свръх производство на свободни радикали унищожаващи наречения орган и целия организъм.
  За борба с първопричината лечителя Али Шуган предлага специализирано баене за остраняване на негативизма, стреса, негативните емоции, отрицателната енергия, магията. Също така като част от борбата с първопричината той сочи рядко срещаната, но много коментирана билка демир бозан като противодействаща на рака. Той предупреждава, че въпросната оригинална билка не се пие и не представлява букет от билки.
  За борба със следствието – негативната биохимия Али Шуган предлага няколко рецепти:
  1) в чаша домашно краве прясно мляко се слагат 1 ч.л.сода бикарбонат, 1 с.л. чист пчелен мед и 3 зърна стъркани на прах медицинска дъвка. След като се разбърква се пие 30 мин. преди ядене 3 пъти на ден;
  2) в чаша изворна или минерална вода се слагат 2 ч.л. ябълков оцет (домашен или на фирма с. Мало Конаре)и 2 ч.л. чист пчелен мед. След като се разбърква се пие 30 мин. преди ядене 3 пъти на ден. При напреднал стадий първите 3 седмици дозата е ударна 2 с.л. от оцета и меда, след което се продължава със стандартната рецепта с чаените лъжици;
  3) червена люта пиперка да приства при всяко хранене.
  4) сок от български естествен чесън и лук подсладен с чист мед.

 • Nikola
  Отговор

  Мартина,
  за пореден път се правиш на ударена, когато ти се казва, че взимаш информация от други сайтове и я компилираш за свои цели, всеки път все за първи път чуваш, но не подценявай читателите си. Не е коректно с поведението си да създаваш негативни емоции в другите, а после да се чудиш защо ти се сърдят и да искаш да ги лекуваш. Такова поведение не подобава на човек, който твърди, че иска да направи света по-светъл. Не е размахване на пръст, опитай се да се огледаш в чуждите реакции, защото са свързани с теб.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Никола, извинете, но нещо не ви разбрах? Мисля че пределно ясно, с големи букви са дадени източниците на информацията в този материал. Аз лично съм напълно на чисто пред себе си с поведението си, а ако нещо провокира във вас негативни емоции, съветвам ви да потърсите причината за това вътре в себе си.
   Ако не ви допада сайта, и ако нещо в него предизвиква негативни емоции във вас, наистина не виждам причина да го посещавате. Благодаря.

 • dino
  Отговор

  za sodata s aluminiy,nyama takava,kogato kupuvate tryabva da bade v kartonena opakova,ne ot aluminiy,plastmasa samo kartonena,ili keramik,ili glinena,sled kato se otvori da se dargi v hladilnik,i ne pove4e mesec.

 • Цветков
  Отговор

  Проверете информацията и я разпространете, защото този метод лекува много видове рак, напълно безвреден е и е много, ама много по-евтин: http://www.mmsbulgaria.com/2011/06/2_02.html

 • Марина
  Отговор

  Майка ми имаше рак на черния дроб с метастази. Като се ровехме за лечение попаднахме на Али Шуган от с.Копринка, Казанлъшко. Прави процедури от баене против стрес. Посещавахме го девет пъти, като едновременно ни съветваше с какво друго да борим болестта. Майка ми прекара две кризи, след които и изчезнаха болките и си промени външния вид, а изследванията в София показаха загубата на каквито и да са туморни клетки. А мой роднини са вече покойници от това коварно заболяване. На всяко действие има и равно на него противодействие.

  • kamelia
   Отговор

   zdr marina mnogo me interesuva za tozi 4uvek ali 6ugan sestra mi e s rak naistina li vi pomogna molqvi se otgovorete mi mnogo sme na zor i ako moje da mi datede nqkakuv telefon za vruzka s tozi 4uvek blagodarq vi predvaritelno

  • mühlbauer veska
   Отговор

   Marina, moljate pischimi po podrobno adresa na tosi le4itel. S pozdrav Veska.

 • Георги
  Отговор

  Ще пробвам и пак ще пиша с резултати за да няма само празни приказки.

 • DASHTERYA
  Отговор

  Мжля ми баща ми е с рак на белия дроб предстои му след два дни химиотерапия, много съм притеснена. Кажете какво да правим какви други методи да ползваме.

 • xxx
  Отговор

  Лек против рак от хлебна сода и кленов сироп

  Смесете 3 части органик (био) кленов сироп
  с 1 част хлебна сода (без съдържание на алуминий),
  разбъркайте сместа на слаба температура (не повече от 450 С)
  в продължение на 5 минути и приемайте по 3 ч.л. дневно в продължение на 1-2 месеца.

  • Mariyana Mitkova Blagoeva-yurieva
   Отговор

   Какво значи “3 части кленов сироп” и “1част сода бикарбонат”
   Моля ви напишете точната доза

 • Nikolina
  Отговор

  Изключително съм доволна от лечителя Али Шуган. Имах рак (метастази) на матката. Много ми помогна с релаксиращите му процедури на баене, които отраняват стреса – главен виновник за заболяването, включително и останалите му съвети против рака. Ето една от уникалните му рецепти:
  Ябълков оцет и сода бикарбонат. Две супени лъжици ябълков оцет плюс 1 / 4 чаена лъжичка сода бикарбонат в чашка вода от 200 мил.. Взема се 2-3 пъти дневно на празен стомах 1 час преди ядене до пълното въстановяване на болния. Содата бикарбонат (сода за хляб) трябва напълно да се разтвори във вода. Буквално топи разсейките на рака където и да се намират по тялото.

 • ТЪПЧО БАЛКАНСКИ
  Отговор

  Може ли само да ви попитам? След като е толкова голяма панацея тази сода, защо Петър Гюзелев (от Щурците) си отиде човекът, въпреки че е лекувал рака си със сода и е имало някакъв пласебо ефект?
  http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1774948
  Не са доказани твърденията за ефикасността на това лечение.
  Мисля, че с такива информации за евтини чудеса световните конспиратори успяват да ни отклонят вниманието от основния проблем: Не се влагат необходимите средства в здравеопазване и то става все по-недостъпно за обикновения човек! Приоритетите са други! Търсете причините в Международния валутен фонд и в правителството, което сключи споразумението с него (и всички останали мошеници, които не го прекратиха). Това е истината!

 • Румяна Константинова
  Отговор

  Мъжът ми е с рак на белия дроб, не е за операция,а за химиотерапия, поради опасна близост на тумора с важни кръвоносни и дихателни пътища. Кажете, моля този Али Шуган от с. Копринка приема ли още и колко пари иска, има ли телефон за връзка, в кои дни от седмицата приема.Чувала съм,че мюсюлманите почиват в 2 дни от седмицата, различни от Християнските традиции.

 • Валери
  Отговор

  Здравейте,

  Аз консумирам много хляб правен със сода и кисело мляко (содени питки).
  Дали това ми дава известна доза натрий и алкална среда, или киселото мляко, изпичането и т.н. променят ситуацията ?
  Няма да казвам, че съм завършил (макар и преди много години) индустриална химия защото никога не съм работил по специалността 😉

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Хлябът по принцип е киселино образуваща храна, независимо от това дали е правен със сода, или с мая. В случая млякото не мисля, че е кой знае кой знае какъв фактор, защотое много малко, а и служи само за да направи реакция със содата. Със същия резултат може да се ползва лимонов сок, или оцет. Просто не прекалявайте с хляба 🙂 Или пък компенсирайте със също толкова много зеленчуци, зеленолистни и ядки, които създават алкална среда.

   • Валери
    Отговор

    Аз почти не се храня с друго освен плодове и зеленчуци, варива и хляб. Не консумирам и млечни изделия, с изключение на сиренето, което много обичам и киселото мляко, което слагам за да си направя соден хляб. Хлябът не ми е проблем, проблема ми е маята в него, особено новата синтетична мая от която дори и само заради миризмата на кисело не мога да ям повечето от хлябовете по магазините, за това си купих хлебопекарна и си правя содени хлябове, докато успея да докарам качествен хлебен квас. Аз отдавна не ям много боклуци (стига ситуацията да позволява – все пак сме в матрицата) и организма ми ми ‘говори’ без да го питам. Със затворени очи мога да разпозная добрия хляб и хлебни изделия от ‘химическите’ такива, както и сиренето от мляко. Вкусовите ми рецептори отдавна не понасят 95 % от хлебните изделия по големите хипермаркети.

 • Sibilvein
  Отговор

  Има един човек който излекува майка ми от рак на гърдата.Също така лекува успешно всякакъв вид ракови заболявания по алтернативен път 0897708916

  • Nadya Miteva
   Отговор

   Здравейте.Може ли малко повече информация за човека, който лекува рак?Благодаря Ви предварително.
   Поздрави

   Надя

   • Валери
    Отговор

    Съветвам те да провериш добре човека преди да се впуснеш. Знам че когато някой няма друга надежда вярваме по-лесно, но лично аз мисля, че ако всичко е наред с тоя човек, то обявлението би трябвало да съдържа поне име на човекаи от кой град/село е. Сега ми изглежда, че този човек сам си пише телефона. Същия телефон със същата обява можеш да намериш публикуван и по други форуми и пак без нищо друго освен телефон, което не означава, че той е шарлататин.. просто аз на твое място бих внимавал доста. Късмет !

    • Sibilvein
     Отговор

     Да разбира се,щом има публикуван телефон човека непременно е шарлатанин,а щом го има и в други форуми,това е задължително.Чудесна логика няма що!Аз питам ако го нямаше никъде в нито един сайт и му нямаше телефона публикуван,тогава нямаше да е шарлатанин нали?Ами да разбира се,тогава никой нямаше да го знае!Само представителите на официалната медицина не са шарлатани,идете при тях и те ще ви помогнат.
     Този човек се казва Константин,мад човек доста посветен в науката и нетрадиционната медицина,бе ни препоръчан от наш познат след като лекарите я бяха отписали напълно.Този човек я излекува посредством електролечение и лекарства направени от него за 25 дни,след това направихме изследвания и метастазите бяха изчезнали(става дума за рак на гърдата)но поразената от тях тъкан бе останала(нормално е това е рана).Възстановителният период разбира се е много по голям от двадесет и пет дни.
     Това е което мога да ви кажа накратко и независимо от скептицизма аз винаги ще хваля този човек,защото сега майка ми е жива и здрава!

     • Валери

      Sibilvein, виж колко пъри написа ‘шарлататин’ от мое име, а аз не съм го написал и не бих го написал без основание. Освен това аз не съм скептик, а просто знам в кой век живея и обичам да проверявам лично нещата. Ето сега като има тази информация, всеки който реши да се свърже с човека, ще има малко повече представа за човека, ще реши на колко от нея да вярва безрезервно, или да подложи на проврка. Освен това, този ‘разговор’ който водим в момента с теб, щеше да е излишен 🙂

     • Siyka Petrova

      Здравейте,
      По повод съмненията в шарлатанство. Аз бях жертва преди 2 години на компютърни пирати, всичко беше изпипано при тях, имаха официален уеб сайт, активен с линкове и табове, имената на хората които се свързаха с мен по телефона и е-мейла бяха където трябва, анкетата, която попълних беше по електронен път чрез уеб сайта и т.н. Оказаха се големи мошеници. Така че наличието на повече атрибути не доказва нищо.

     • Vanya

      Sibilvein октомври 13, 2014 at 16:13 Отговор
      Здравейте,оставям ви координатите на един човек,който наистина е посветен в лечението на рак.Той излекува майка ми от рак на матката,след като лекарите я бяха отписали.
      Не знам дали още практикува,защото беше решил да се отказва,но ако се съгласи,това е човека който ще ви свърши работа!
      0876569751
      http://bnt.bg/bnt2-regionalni/bnt2-sofiya/metodite-za-lechenie-na-rak-sa-s-soda-sa-bezpolezni

      Извинявам се, но последно майка Ви от какъв рак е излекувана?

    • Валери
     Отговор

     Но намалява вероятността.. поне изключваш една голяма група от шарлатани, които също искат да те измамят, но нямат капацитета да направят това 🙂

 • maria
  Отговор

  Здравей те.Аз живея в Испания,в аптеките се продава прословутата сода струва само 3€-три евро.

 • Valia
  Отговор

  Освен това глутенът си е направо унищожител на правите черва,защо го слагат!!!??

 • petio
  Отговор

  Neznam kakvo da vi kaja no klenoviq sirop combinaciq s soda nelekuva
  maikami pochina borbata beshe golqma shtqhme da polzvame metoda s vaksina KATRAPS http://www.spartakhadjiev.com/ dano pomogna s tova kovaren rak maki golemi

 • pAnika
  Отговор

  Здравейте…аз искам да попитам относно кленовия сироп?клас А или С…или няма значение?

 • ямбол
  Отговор

  Здравейте
  Моля ако някой знае как мога да се свържа с д-р Тулио Симончини да ми пише много е важно и спешно Мария от Ямбол

 • Mariq Filipova
  Отговор

  Това е адреса на учения изследовател Константин.Не се захваща с всички случай но с които се захване ги излекува напълно от всякакъв вид рак.
  spiritandflesh@abv.bg

 • Sibilvein
  Отговор

  Не се безпокойте,по една или друга причина човека е спрял да приема и да се занимава,поне зя момента),така че няма опасност да ви измами(колко сте жалки).Проблема идва от там че хората се позовават на авторитети като др.доцент,професор,т.е.на истинските грабители и на своите законни палачи.Обикновено едва когато разберат своята безнадежност се обръщат към алтернативни лечители и понеже там титлите липсват,хората изискват те да бъдат компенсирани по някакъв начин.Обикновено за да им бъде вдъхнато необходимото доверие,те изпитват непрекъснато лечитела,постоянно го подлагат на съмнение,искат предварителни неоспорими доказателвтва,и накрая класическият завършек е схващането че”Щом си алтернативен лечител ти не трябва да вземаш пари,в противен случай си шарлатанин.
  Човека го каза”няма нелечими болести,има нелечими пациенти”,болният сам е виновен зя свята съдба.
  Хора,казвам ви че болестта от която произлизат всички болести е човешката глупост.Вие сами сте си най големите шарлатани които чрез глупостта си измамвате самите себе си,ходейки в своята безнадеждна обърканост,дирижирана от глупостта ви.Вашата глупост.Съжалявам ви!!

 • arapov
  Отговор

  Michice mila kakva soda kakvi laji kakva konspiracia kakav simonchini kakvi lechenia za raka na tazi planeta vse oshte lek niama nikakav povftariam NIKAKAV dokopa li te tazi boles po dobre se samooivai kakto mislia da napravia az tova e

 • Lamel
  Отговор

  Здравейте,открих координатите на въпросният лечител Константин.Телефонът му обаче НЕ Е 0897708916,и той наистина лекува успешно ракови заболявания,просто проблема е че много трудно се съгласява вече,имал други планове и цели.В никакъв случай човека не е шарлатанин,напротив,доста посветен е.Имейла му е:
  konstantin__dimitrov@abv.bg
  а това му е личния номер:0876569751
  Има обаче голяма опасност да се разсърди затова че му е публикуван личният номер и че му званят на него..

 • DAQNA
  Отговор

  НЕ ПРИЕМАХ СЕРИОЗНО БОЛЕСТА РАК – ЗАЩОТО МЕ ПЛАШЕШЕ – А САМО КАЗВАХ БОЖЕ – ПАЗИ НИ ОТ ТАЗИ КОВАРНА БОРЕСТ – ДОКАТО НЕ ПОСТАВИХА НА МИЛАТА МИ МАЙЧИЦА – ТАЗИ ДИАГНОЗА И КОВАРНАТА ВОЛЕСТ – РАК НА ЧЕРНИЯ ДРОБ ! СЕГА СЪМ ГОТОВА СВЕТА ДА ОБЪРНА И МАЙЧИЦАТА МИ – ДА СИ ВЪРНА С ПРИРОДНИ ЛИЧЕНИЯ ! Научи много повече, четейки книгата!
  Най-добрия начин да се отървеш от раковите клетки е просто да ги разтвориш (страница 132).
  “Или облъчваш детето си или ще видиш!” Прочети шокиращия разказ за медицински тероризъм срещу едно 12-годишно дете и неговите родители (страници 80-81).
  Специалист в лечението на рака на мозъка: “Никога не бих се облъчил, ако имах рак на мозъка” – въпреки това, той изписва това лечение на своите пациенти (страница 66) но не искам химиотерапия!” (страница 71).
  Да оставиш вълка да пази овцете: Как лекарите, използващи конвенционална медицина, казват, че няма живот след рака (страница 77).
  Личният лекар на бившия президент Джон Ф. Кенеди е излекувал своя рак с естествено лечение, което можете да си приготвите и у дома. Какво е това лечение и как да си го приготвите (страници 136-138).
  Лекарят, който използва алтернативна медицина. 93% излекувани от 32 507 пациенти! Това число бие доста статистиката на конвенционалната медицина, която е с едвам 2% успеваемост (страница 132).
  Природно лекарство срещу рака, което вибрира докато не унищожи раковите клетки – както оперен певец чупи стъклена чаша с гласа си – без да засяга здравите клетки. (страница 51).
  Многократен носител на Нобелова награда открива природно лечение, което го отървава от терминална стадия на рака. (страница 119).
  Защо трябва да ядеш тази противоракова храна, спомената дори и в Библията! (страница 246).
  Минерално вещество предотвратяващо процеса на развитие и унищожаващо раковите клетки. Евтино е и леснодостъпно! Без странични ефекти (страница 127).http://maple-bg.com/ar…/soda-i-klenov-sirop-topqt-raka.html…

 • DAQNA
  Отговор

  Божественния Огън – ЗЕМНАТА КОРА Е ПОКРИТА СЪС СОДА – ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО – Това е изумително предпазно средство от ного тежки заболявания и в частост от рак.”
  4 януари 1935г. : “Аз приемам сода ежедневно, понякога при силно напрежение, до 8 пъти на ден по една кафяна лъжичка. При това просто я изсипвам върху езика и пия вода. Също така много добре действа при всички простуди и напрежения на центровете горещо, но не прекипяло мляко със сода. Добре е и на децата да се дава сода в горещо мляко”.

 • DAQNA
  Отговор

  ХИМИОТЕРАПИЯТА УБИВА ! Било е установено, че употребата на лекарства за ”лекуване” на рак предизвиква метастази на туморите и ги прави да увеличават размера си значително. Като резултат ”лекарствата” са УБИВАЛИ пациентите по-бързо ИЗТОЧНИЦИ: ВНИМАНИЕ ВСИЧКИ РАКОВИ БОЛНИ ХОРА – НЕ ПРАВЕТЕ ХИМЕОТЕРАПИЯ – ТЯ ОБИВА ВАС ПО – БЪРЗО А НЕ ЛЕКУВА ! ИЗПОЛЗВАЙТЕ БОЯЖИАТА ПРИРОДА ! КЛЕНОВИЯ СИРОП – ТРЯБВА ДА Е БИО ! КЛЕНОВ СИРОП ОТ КАНАДА – И ХЛ СОДА БЕЗ АЛОМИНИЙ В КУТИЯ 500 МЛ Е АНГЛИЙСКАТА СРУВА – 20 ЛВ – А – АМЕРИКАНСКАТА – ОРГИНАЛА ТОЕСТ НАШАТА Е 40 ЛВ С ДОСТОВКАТА ДО ВРАТАТА ! КЛЕНОВИЯ СИРОП Е 14 И 80 ЛВ 250 ГР – ИМА ГИ В АПТЕКИТЕ А СОДАТА КОЯТО Е 40 ЛВ – САМО В ЖИЗНЕН СВЯТ – САЙТА ! СЕГА ЗАПОЧВАМ ДА ЛЕКУВАМ МАЙКА СИ – С ТЕЗИ БОЖИЙ ПРОДУКТИ ! С ДИАГНОЗА – РАК НА ЧЕРНИЯ ДРОБ И РАСЕЙКИ ОКОЛО НЕГО ! СЕГА ГИ ПОРЪЧАХМЕ ПО – САЙТА ИМ – ЩЕ ВИ ПИША ЗА РЕЗУЛТАТИ СЛЕД 2 МЕСЕЦА ! А МОЖЕ И ПО РАНО – ТОЛКОВА Е ЛЕЧЕНИЕТО ПОНЕ БЕЗ ХИМИИ И ТЕРАПИИ С МЪЧЕНИЯ ! ДА ТОВА Е ЕСТЕСТВЕННА ТЕРАПИЯ – НО РЕСКУВАМ И БОЖИЯТА ПОМОЩ !

 • DAQNA
  Отговор

  ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ – КОИТО СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ РЕЗУЛТАТИТЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ ОТ РАКА -СЪС КЛЕНОВ СИРОП И ХЛЕБНА СОДА – БЕЗ ГЛУТЕН И АЛУМИНИИ ! ОБЕЩАХ – ЧЕ ЩЕ ВИ ПИША РЕЗУЛТАТИ ОТ МАЙКА МИ – С ДИАГНОЗА РАК НА ЧЕРНИЯ ДРОБ И РАСЕЙКИ ОКОЛО НЕГО ! ДНЕС МОГА СПОКОЙНО ДА ДИШАМ – НА 14 ДЕН ОТ ЛИЧЕНИЕТО И С БОЖИИТЕ ПРОДУКТИ – ЗАЩОТО РАНО ДОЙДОХА РЕЗУЛТАТИ – КОИТО СЕГА ЩЕ ВИ ОПИША ! 1 НЕРАЗРЕШИХМЕ НА МАМА – ХИМЕО ТЕРАПИЯ ! НЕ УСПЯХА И БИОПСИЯ ДА И НАПРАВЯТ – КАТО ПО ЧУДО Е ЖИВА – СЛЕД ТЪПАТА НЕСПОЛУЧЛИВА ОПЕРАЦИЯ – КОЯТО И ДОКАРА САМО НЕПРИЯТНОСТИ – БОЛКИ И ИНФЕКЦИЯ ! 2 – ПРИ ПЪРВИТЕ ПРИЕМИ – СМЕСТА ЗА 1 СЕДМИЦА – ИМАШЕ БЪРЗ РЕЗУЛТАТ ! ЗАПОЧНА ДА СПИ – КАТО БЕБЕ ПРЕЗ ДЕНЯ – СЛЕД ПРЕМ НА ЛЪЖИЧКА ! ПОСЛЕ ИЗЧЕЗНАХА 3 ТОПКИ В ГЪРЛОТО – КОЙТО САМА СИ ГИ НАПИПВАШЕ С ПРЪСТ – СПРЯ ДА КЪРТИ СЕКРЕТИ ОТ ГЪРЛОТО – 1 БУРКАН КРЪВ УРИНА Е ИЗХВЪРЛИЛА – ЗРЕНИЕТО И СЕ ПОДОБРЯВА – ТЯ ИМА ДИАБЕТ ТИП 2 – С ИНСУЛИН С ВИСОКА КРЪВНА ЗАХАР – ДО 30 Е СТИГАЛА И ПЕРДЕ НА ОЧИТЕ !
  СЕГА НА 2 РИЯ ПРИЕМ СМЕС – КРЪВНАТА ЗАХАР И ПАДНА ! СИЛНО МИ ВЯРВА В ТОВА С -КОЕТО СЪМ СЕ ЗАХВАНАЛА ДА Я ЛЕКУВАМ – ДАЖЕ МИ ОБЕЩА- КАТО Я ИЗЛЕКУВАМ ДА МЕ ЗАВЕДЕ НА КРЪСТОВА ГОРА ! КОЙ НЕБИ ИСКАЛ ДА ИЗЛЕКУВА- ЛЮБИМИЯ СИ ЧОВЕК ИЛИ РОДНИНА ? ВСИЧКО ТОВА ПРЕЧИСТВА КРЪВТА – И ОБИВА ГАДИНИТЕ -РАКОВИТЕ КЛЕТКИ ТЪРПЕНИЕ И ВОЛЯ !

  • Logic
   Отговор

   Е как след 1 час само се пише коментар като “след 14тия ден” уж??? Моля, погледнете времето на предишния коментар и на този… ако ще се опитвате да правите сензации, поне го правете професионално и поне достоверно-изглеждащо, а не като от първокласник… и още нещо, неграмотното писане в коменатрите е още по-грозно и от недодялан опит за манипулация!
   Мартина, ститята Ви определено е интересна и полезна, смятам да опитам и както казват братята руси “поживем – увидим!”. ЧОвек като мен се хваща като удавник за сламка точно заради светлинката в детските очи и се бори с всички сили, макар и да му се струва вече безнадеждно късно за битки. И всичко това “благодарение” на GP, която месеци наред отказва да приеме твърдото ми убеждение, че “нещо не е наред” с мен. Сега се моля да мога да отгледам децата си поне до пълнолетие… Бог да ни пази от “милите ни” неграмотни GP с претенции за всезнайност и дай Боже повече хора, които са минали през този ад и са го надживели да посетят този блог и да споделят “тайната” на изцелението си. Благодаря, че Ви има!

 • Silvia
  Отговор

  След ужасните общо 17 процедури химиотерапия(за 2 години) и прекаран сепсис,едва оживях! Година след тежката но сполучлива коремна операция се появиха микроскопични метастази в корема,но не в органи,и ме подложиха пак на химиотерапия–още 11,като дванайстата отказах категорично! Не издържах,но изследванията и ПЕТ скенера показваха че съм чиста! Имунната ми система беше рухнала!Веднага започнах усилено да се възстановявам!И започнах със содата ,но и шведска горчивка и корени от глухарче.Още първите дни ми се възстанови апетита.Храната ми е: много салата,всеки ден ябълки,но и месо ,заради анемията.За близо 3 месеца качих 6 кг и ,нямам сенки под очите.Мога да изкачвам стълбите,кръвните изследвания са в норма!Обаче не прескачам нито ден да пия содата и билките.Надеждата ми е да не се появяват пак метастази.Сега чистя организма от всичко!И много вода трябва да се пие! Все пак ако няма полза, вреда няма да има!От химиотерапията щях да умра!След месец имам контролен преглед.Содата взимам ч.лъжичка 2 пъти на ден на гладно със лимон или меласа.

 • venera
  Отговор

  Bashta mi ima ednokletachen karcinom na beliq drob v chetvarti stadii.za operaciq nevazmojno.mqstoto na tumora e mnogo losho.interesuva me drugi hora (osven Silviq i Daqna)ima li koita sa probvali sas soda i klenov sirop.
  Zvuchi logichno,no me e strah da mu davam poneje predi sedmica imashe kravohrachene v prodaljenie na 12h
  pritesnqva me da ne se poluchi obratniq efekt

 • emilov
  Отговор

  koito e bolen ot tazi bolest mowe spokoino da prilowi lehenieto wtese sa pitate zawto emi prostoe niwto drugo nemowe dase isgubi osven bolesto

 • petre
  Отговор

  sled mesec she vi pisha za polzata ot soda

 • Silvia
  Отговор

  Моето мнение е,че по –добре баща Ви да опита със содата. Какво може по лошо да му се случи?! Напротив,содата изчиства всичко! Аз също се безпокоях преди да почна да я пия.Баща ми пък излекува рак на хранопровода с аспирин без да иска и без да знае,защото взимаше аспирина заради сърцето и общо.Почина на 91 от друго.Значи содата купувам от магазина за билки или от аптеката.Трябва да не е за сладкиши ,а за пиене,без примеси.От този магазин си купувам и шведска горчивка ,и корени от глухарче,които стривам на прах.Много бързо покачих кръвните показадели,които се бяха сринали от химиотерапията откакто пия всеки ден без прекъсване тези билки и сода.Отвреме –навреме си меря РНто,което достигнах и до 8.Предполагам от содата е.Целта ми е да засиля имунната система и да не се върнат пак метастазите.Содата започнах да пия от почти 3 месеца.

 • Silvia
  Отговор

  Последният ми коментар беше до Венера от 12 Февруари,което забравих да напиша!

  • Silvia
   Отговор

   4 месеца пия без прекъсване содата с меласа,лимон и от 3 седмици с кленов сироп.Постигнах РН почти 8!Преди седмица имах контролен преглед с ПЕТ скенер.Резултатът ме шокира!Признавам,вярвах че не са се появили нови метастази,защото целта ми беше със содата да се убият раковите клетки и да не се появяват пак метастази. За съжаление,след химиотерапиите в тези 4 месеца на ремисия и пиене на сода и други билки пак са се появили миниатюрни метастази в корема!Казаха пак химиотерапия!Обаче аз няма да прекъсвам да пия содата,дори и по време на новите терапии!Продължавам!Вече не знам дали ще помогне! Помолих да ми дадат месец отсрочка ,за да удължа ,,моето,,лечение.Разбира се не споделям с лекарите за содата. Мисля си че е възможно от миналите химиотерапии,отровения ми организъм да забавя действието на содата.Иначе доста положителни промени със здравето станаха и имунната система укрепна.След преливания на кръв няколко пъти,сега хемоглобина ми е 137!!И всички показатели са добри!Содата ,билките и добрата храна направиха това! Но…раковите клетки са живи!Това е!

 • Деси
  Отговор

  Аз четох за силата на куркумата:
  http://www.onkonature.ru/2014/08/28/%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%BA%D1%83%D0%BC%D0%B0-%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D1%8B%D0%B2%D0%B0%D0%B5%D1%82-%D0%BF%D1%80%D1%8F%D0%BC%D0%BE%D0%B5-%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B8%D0%BD%D1%83-%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B0/

  ето и на английски:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3288651/

  Най-важното е да се спазва здравословен начин на живот.Да се намалят киселинно-образуващите храни, които създават условие за развитието на патогенни организми. Успоредно с това да се прилага куркума, т.нар. златно мляко е всепризнато.
  Желая на всички успех.

 • nikola
  Отговор

  жена ми 40г след операция на рак на д.черво и ч.дроб бе подложена на химиотерапия 18 пъти и последните 6 не и понесоха.подут корем адски болки в гръдния кош и гърба губи сили…..само лежи и не се храни..- започна програмата на дядо владо бошнаков .направиха дренаж на корема за отвеждане на течностите -на ден по 2-3 л.дали да приложим схемата на содолечението и мисля от утре да започваме.Дайте съвет моля ви..благодаря!

 • Може ли в рецептата сода бикарбонат и кленов сироп,кленовия сироп да се замени с сироп от АРОНИЯ?
  Отговор

  Може ли в рецептата сода бикарбонат и кленов сироп,кленовия сироп да се замени с сироп от АРОНИЯ?

 • тина
  Отговор

  http://olx.bg/ad/organichna-bio-soda-bez-aluminiy-i-gluten-red-mill-originalna-ID5Ly5g.html#1ae6db840e

  ето линк откъдето можете да си купите въпросната сода

  • Галя
   Отговор

   Здравейте .
   И аз също като вас се интередувам.
   Рак на дебелото черво.
   Моля ако има някой който вече е пробвал содата нека сподели
   Ок от къде можем да видим за това вливане на сода.Ако някой има вече данни и инфо моля да ми пише.
   Бъдете здрави и предварително благодаря на всички ви.
   Благодаря

 • Leni
  Отговор

  Аз пия сода с кленов сироп 3 пъти по лъжичка до един час преди ядене,половин лъжичка стрити на прах корени от глухарче размито в чаша вода и половин лъжичка шведска горчивка(Мария Требен)с малко вода и след нахранване пак лъжичка горчивка.Много месеци минаха без да спирам да пия тези наистина чудотворни билки. Пия ги по време на химиотерапията.След операцията изтърпях заради метастази 38 вливания за 3 години.Днес имах резултат от ПЕТ скенера–ЗДРАВА !Мисля че билките помогнаха за имунната система,защото и кръвните показатели бяха перфектни! Ракът беше в 3 стадий,а операцията 10 часа, 3 годишна борба и последните 7 месеца без да спирам билките по време на химиотерапията!За билките трябва упоритост.Те действат когато се натрупат в организма.Содата трябва да е за пиене,а не за сладкиши.

 • Тони манов
  Отговор

  Хора , това е пълна лъжа и измислица с цел РЕКЛАМА.
  Бащата на моята съпруга почина от рак на ларинкса и това при условие че редовно пиеше сода , на ден по 3 пъти заради язвата която имаше.

 • Qwerty Yop
  Отговор

  Според мен, содата при толкова честа употреба би изтънила стените на четвата! По 1 чаена лъжика на ден или дори на седмица и то само за прочистване профилактично на системата.

 • Korneliya
  Отговор

  Как да намеря кой може да направи венозно вливане на содата? Моля помогнете!!!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.