Анжела – Ние сме тук и имаме причина за това. Вървейки към себе си аз споделям със света – с любов и разбиране.

10716077_10203545981264371_2016005577_nПриятели, в днешния ден е  време да освободите сетивата си, да отключите сърцата си и да се приготвите да посрещнете магията на танца, в лицето на един въплътен ангел. Продължавам да ви разказвам големите истории на малките големи хора на новото време. Запознайте се с Анжела!

Здравей, Анжела. Знам, че в цветното ти ежедневие се преплитат красотата на танца, работата с новите хора и новите енергии, контакт с ангелски същности, любов, отдаване, духовна работа и материализиране на мечти. Сигурна съм, че имаш много да разказваш, затова ти благодаря за желанието, с което заставаш пред читателите на Свой Избор и бързам да задам първия въпрос.

 1/ Представи се, моля те. Коя е Анжела и какво се крие зад това ангелско име?

Името е вибрация – то споделя чистота на мъдрост и светлина. Зад него не се крие личнoст, Духът прави истинско името и хармоничността.

Работата ми е свързана с вибрационно настройване на емоционалното тяло, когато човекът се деблокира от своите „камъчета”, пречещи му да вижда божествената си същност. Това реализираме по време на танцовата египетска и индийска терапия.

Като всеки и аз имам своите водачи, които следят за изпълнението на моята работа. Архангели и извисени учители, Богини от различно време спомагат за мисията ми на вибрационен лечител.
Приемам се с любов и споделям божествената си същност с тези, които го пожелаят.

2/ Танците ли са страстта на живота ти? Как стигна до тях и какво ти дават те? А какво дават на хората около теб?

Още на 4 годишна възраст започнах да се занимавам с изкуство. Посещавах школа по класически балет и пиано. Заминах със семейството си в Тунис и там се запознах отблизо с културата и бита на арабския свят. На 4 години казах, че ще стана голям танцьор. Знаех го. След регресия се върнах в Индия, където съм танцувала за Божествената сила в Ашрам. Била съм в Египет, когато мъдрстта се е предавала от Богинята към обикновената жена за връзката с планетата.

Преминах обучение в Руския и Световен балет Тодес и Международна академия за танци, имах честта да се срещна и обучавам с учители от Египет, Италия, Германия, за да продължа развитието си в Египетския танц.

Създател съм на Arabdance club Anjely. Идеята на школата е утвърждаване и развитие на един от най-древните танци за здраве и красота “Raqs Sharki”- класически египетски и модерен стил. Школата провежда занятия на територията на град София и град Русе. Имаме многобройни изяви на сцена, а на 20 март 2012г. ни предстои да изнесем спектакъла „Свещената чаша“ в Модерен театър.

На хората около мен танците предават смисъл на живот. За едни е сбъдната мечта. За други спомага по време на бременост, за да дарят планетата с нов живот, за трети е здраве на емоционалното тяло и баланс. Истинската връзка със самия себе си.

3/ Казваш, че танците лекуват. Откъде започва лечението на човешкото същество и всеки ли може сам да изцели физическото си тяло?

Танците са най- древната рецепта за здраве в Египет и Индия, дори в древните племена. С танца започва създаването на Вселената.

Проблемите на физическото тяло идват винаги от емоционалното тяло. Причинат се корени именно там. Ако имаш емоция и тя не е допринесла за твоето подобрение и растеж в живота, това се отразява на физическото тяло по съответния начин. Диагнозите са много и съветите различни. Истината винаги се корени във въпросът към самия мен – Какво ми причинява тази емоция? От тук започва пътят на изцелението.

На всеки е позволено да намери истината за своя път. Затова търсещия ще извърви това, което си позволи. Така се натрупва опит в емоционален аспект и опознаваш тялото си с мъдрост, докато получиш желания резултат. После се превръщаш в лечебен източник за околните, от който те да се учат.

4/ Демонстрираш познания по метафизика, споменаваш, че контактуваш с ангелски същности и възнесени учители. Кога и как започна това и каква информация ти се дава?

Не се нуждае никой от демонстриране на знания. Планетата се върти и тя не го демонстрира, тя просто е въртяща се като в танц. Когато имах възможността да се обучавам 6 години с учителка от Германия /”Доктори без граница”/, коятo стана и моя кръстница, опознах метафизичната същност на човека и връзката с планетните закони за съществуване.

Животът направи с мен ясни и точни промени. Исках да разбера повече за мисията си. Зададох въпрос: За какво съм тук? Искам учители и помощ, защото не мога сама. Бях на 21 години, винаги хората са се съветвали с мен.
Един ден се срещнах с едно момиче, което каза „Анжи ще те срещна с един човек.“

В последствие разбрах, че това е въплътения архангел Рафаил. Видях как се изцеляват хора с последната степен на рак на различни органи и психични отклонения. За това специална книга пиша в момента. Един ден получих сън, в който видях ясно Исус, който се движеше и аз помолих за подкрепа, защото много хора се стичаха към мен и викаха „Помощ”.

След това ми се яви и Дева Мария – чиста във вода. После архангел Михаил…. И следващите години Учители като Петър Дънов, Ошо, Свами Дев Мурти, Кришна, Мойсей…. и богини като Изида, Ищар, Лакшми…
Усещах че живея в рай. Започнах да се занимавам с ангелски терапии и написах първата си книга „Ангелски глас“.

Моята кръстница взе решение да напусне земното измерение и ми стисна ръка и каза Никога не прави нещо без Всички тях.

Започнах да танцувам танца с въртения и с ангелски крила, които може да видите във видео. Така вибрационно започна да се променя целия ми свят. Въртенето е старата древна система от суфи. Използва се за управление на енергиите и балансирането на всички колела в човешките цикли, както и за навлизане в състояние на пълна нула.

5/ Как приемаш себе си – представител на новите хора ли си? Срещаш ли често нови „деца“ – индигови, кристални? С какво се отличават те?

Чувствам се ангелче в човешко тяло. Странно звучи, но наистина се усещам много фино в тялото си, комфортно, уникално е. Ние сме деца индиго с кристална вибрация. Архангел Метатрон ми помага за работа с деца индиго и кристални.

Знаете ли ДНК е различно, способността ни да възстановяваме бързо всичко и да имаме съвършенна имунна система прави животът ни лек. Ако трябва да съм още по искрена – ние сме представителите на 6-та раса, които ясно знаят и ясно чуват, ясно виждат всичко за света.

Не поставайте диагнози за психични отклонения, защото само със специална апаратура може да се докаже, че всичко е напълно наред с мозъка на индиго и че ние знаем точно какво сме.

Лично аз се подложих на изследвания, за да разбера как така бързо всичко усвоявам като информация, /имам отлично завършени 2 висши образования като Икономист и Финансист и 1 в Танцова международна академия/. Ние можем да работим с много голям капацитет от мозъка си. Тези, които се страхуват от нас се опитват да поставят диагнози и така започва атакуването на мозъка чрез лекарства, особено при малки деца. Не се страхувайте. Ние сме тук и имаме причината за това. Любовта плаши всички от промени.

 6/ Какво ни носят новите енергии и как да се научат хората да боравят с тях?

Новите енергии дават нов поглед върху отношението към самия човек и към света. За да работиш с енергии първо трябва да опознаеш всички закони, които живеят и работят вътре в теб. Това става когато питаш: Кой съм Аз?
Рецептата е да се освободиш от всички страхове, които блокират сетивата и да огледаш какви уроци си усвоил. Хората ще се учат всеки ден и всяка секунда да овладяват себе си Затова сме тук и ние. Подпомагаме това обучение с любов и разбиране.

7/ А в какво се състои твоят опит в боравенето с енергии?

Посещавам и се обучавам на семинари за изучаване на техники за емоционална свобода с Иван Петърнишки. На 14-ти октомври тази година имах шанса да се срещна с Лий Каръл – канала на Крион. Той потвърди нашата работа на Земята като светлинни работници, които спомагат за трансформацията и активирането на ДНК на хората, които са готови за този процес. Крион говори чрез Лий Каръл истини за универсалните закони, които потвърдиха работата ми в моя танц като лечител. Благодарна съм за това!

И аз като теб използвам в работата си като преподавател и за лечение на квантово ниво така наречената Квантова синхронизация (чрез танца), която е последното откритие на медицината за мигновено изцеление по система на Франк Кинслоу. В момента пиша книги на тази тематика за изследването на емоционалната система на танцьоора и балансирането, чрез познаване на отделните техники за самолечение.

8/ Посъветвай хората как да се отърсят от подтискащото въздействие на бита и сивото им ежедневие в материалния свят?

Всеки би могъл да направи себе си щастлив. Погледни себе си като дете и виж какво ти се иска точно сега. Направи го…Повярвай го…. Ти го заслужаваш..

9/ Каква е мисията ти в динамично променящият се свят днес?

Мисията ми е вървейки към себе си да споделям със света. Танцът е най-добрия свят. Там обединявам мъжко-женско-дете в едно.

10/ Как виждаш новия свят в представите и мечтите си?

Светът е закони и движение. Когато ги познаеш и уважаваш ти се движиш и създаваш светът. Всеки да изгради своя и да позволи на друг да се учи с него.
Ще си позволя да кажа от моята книга един цитат: Семейството е танц. Танцът обединява всички в едно семейство./Ангелски глас/

11/ Какво е посланието/пожеланието ти към читателите на Свой Избор?

 Подарете щастливи послания към себе си и дайте избор всички да четат от вас.
Любов и светлина – Анжела.

httpv://www.facebook.com/video/video.php?v=1911589343667

Анжела във вихъра на танца!

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.