Прагийт Харис: България е част от галактическата Старгейт мрежа. Готови сте за големите промени.

Прагийт Харис: България е част от галактическата Старгейт мрежа. Готови сте за големите промени.

Приятели, с го Снимка: Дани Добревалямо вълнение и радост продължавам да ви разказвам за преживяното през трите дена с Лий Каръл, Крион и целият им екип в София. След ченълинга от първата вечер, продължавам с важната и интригуваща информация. Това ще продължи в още няколко материала, за да мога максимално да споделя и предам на всички частичка от онази прекрасна енергия.

Прагийт Харис бе един от изключително интригуващите гости в София. Канализира различни светли същества, но основният, който насочва делата му е същество, наричащо се Алказар – един от майсторите в Универсума. Под неговите насоки, Прагийт (това е духовното му име) създава великолепна конструкция, която е съзнателна и чрез вплетената сложна свещена геометрия създава енергийно поле, което прави точно това за което говори името й – врата към звездите – Старгейт. Мултиизмерна светлинна конфигурация, която наистина те изпраща в други светове, измерения, променя реалности, свързва те с Дома. Усещането е наистина трудно да бъде описано… това е толкова лично нещо – революционна, удивителна технология, която има силата да пренарежда ДНК, да те телепортира (поне фините ти тела) до всяка точка на времепространството, да огъва и изменя реалността. Всъщност прави всичко, за което си готов. За мен Прагийт Харис и Старгейт са новината на деня, космическото чудо, което тихо, скромно, без шум и претенции води към зашеметяващ скок напред. И без да ви занимавам повече с интродукции – запознайте се лично с Прагийт Харис и неговата партньорка Джулиан Конрад. (Снимки – Дани Добрева)

Снимка: Дани Добрева– Здравей Прагийт. Разкажи ни – как започна твоята голяма трансформация, за да се превърнеш в това, което си сега? Какъв беше живота ти преди Прагийт Харис?

Прагийт: Бях учител в Лондон. Един ден моят приятел – Варийт с когото работехме заедно отиде в някакъв център за медитация. Аз не знаех абсолютно нищо за медитацията по това време. Той беше много впечатлен, настояваше и аз да отида. И така и сторих. И..просто се влюбих в преживяването, което изпитах с този учител – Ошо. Напуснах работата си като учител, купих си автобус и пропътувах с него целия път от Лондон до Индия. Имах намерение да остана там, в онзи ашрам само 6 месеца, а останах там цели 5 години. Когато Ошо се премести да живее в Америка, аз също се преместих там. Когато Ошо напусна този свят, аз се преместих в Хавай. Имах намерение да купя един хотел, да създам център за медитация. Но се оказа, че и това е бил урок, част от пътя ми, който един ден неочаквано бе пребърнат от друго голямо събитие в живота ми. Тогава се появи Алказар. Появи се съвсем изненадващо, докато бях на масаж. Бях толкова уморен този ден, моите приятели услужливо ми предложиха да се отпусна в един прекрасен масаж.. и така – лежах си отпуснат, и половин дузина ръце ме масажираха.. и изведнъж насред масажа съм започнал да говоря на глас, със странен акцент. Дори не съзнавах, че го правя! Така започна при мен. А при Джулиан беше напълно различно.

Джулиан: Аз наскоро завърших колеж. Гледах едно видео “Възстановяване на връзката” с д-р Ерик Пърл. Беше толкова вдъхновяващо, толкова истинско. Без дори да съм минала сесия с лечителя, реших, че ще отида да бъда обучена на този метод. Там бях наистина удивена – толкова беше силно и истинско. И единственото което трябваше да правя е да оставя тази енергия да се прояви докато движех ръцете си. С това мигновено изцеление и високовибрационна енергия започна всичко. След това попаднах в интернет на сайт, който говореше за Старгейт и бях привлечена мигновено. Отидох там, и в мига в който отворих вратата, енергията буквално ме блъсна и зашемети – толкова беше силна. Не познавах Прагийт, но в момента в който срещнах погледа му, разбрах, че започва нова страница в живота ми – истинско приключение. Отворих очите си за една съвсем нова реалност. И сега вместо да практикувам медицина, лекувам хора, но по съвсем нов и неочаквам начин.

– А какво всъщност правите заедно?

Джулиан искаше да ми помага, искаше още преживявания със Старгейт. Аз бях в Мауи за 21.12.2012 с д-р Тодд. Имахме много работа и предложението й за помощ беше добре дошло за нас. И изведнъж, в Мауи, Алказар започна да говори и през нея. С времето разбрахме, че двамата имаме ангажимент към Старгейт мисията. Правили сме го заедно и преди – на други места, не само на Земята. Разпознахме се. От тогава Алказар ни обучава как да работим заедно и как да провеждаме повече енергия чрез Старгейт.

stargate-with-orbs-198x300– А какво точно представлява Старгейт и каква е функцията му?

Старгейт е междуизмерна врата. Конструкцията е съзнателна, съдържа няколко пласта свещена геометрия, която създава мощно многоизмерно енергийно поле. Всеки получава различно изживяване всеки път като влезе вътре и получава точно това, за което е отворен, за което е готов и от което има нужда точно в този момент. Това може да бъде лечение, балансиране и изцеление на физическото тяло, чистота на осъзнаването, и големи прозрения, дълбока релаксация и премахване на стреса, изцеление на кармата и травми от минали животи, активиране на психични и лечителски способности, задълбочаване на контакта с духовните ти водачи, с извисени учители, получаване на послания, отговори. И всичко това се случва просто докато седиш там и не правиш нищо – не е необходима каквато и да било подготовка, не е необходимо да правиш нищо. Просто пребиваваш там в абсолютен покой. Наистина всеки път е различно – правил съм стотици сесии, медитации и уъркшопи и всеки път преживяването е различно – защото това което идва винаги е в съответствие с хората в стаята, с техните нужди и особености. Имали сме много любопитни случаи – например жена, която от години имаше много силна, фантомна болка в ръката. След сесия със Старгейт и Алказар, се разбра, че в минал живот е трябвало в много екстремни условия да се грижи за себе си и брат си – деца. В трудни и гладни времена е трябвало да открадне храна. Хванали са я, и за наказание са отрязали ръката й. След като се разкри причината, тя бе изцелена и болката изчезна. Друга жена пък – незряща, прогледна! На въпросът й “кога ще започна да виждам”, Алказар отговори “Когато наистина го поискаш”. Тя се разгневи, излезе бурно от залата. Алказар я попита “На кого избираш да вярваш?” На другия ден се върна и каза, “Избирам да вярвам, че ще виждам отново”. Алказар й каза да легне в Старгейт и да лежи около час и половина със затворени очи, направихме медитация. След това, тя бе възстановила на 94% зрението си. Ти пък имаше преживяване на един от космическите кораби, където получи активация. Всеки получава това, от което има нужда точно в този момент. Стига да е готов и отворен да приема.

– А как се появи знанието, идеята за построяването на Старгейт?

След като работих година с Алказар, стотици сесии и медитации, той ми каза “Искам да построиш структура – Старгейт”. Не ми даде никаква информация, само видях проблясък в съзнанието си – общата визия на Старгейт. Започни да го изграждаш – каза ми Алказар, и ще си спомниш. Така и направих. Поръчах един куп тръбички и когато ги хванах и плъзнах ръка бавно по метала, стигнах до място където почувствах и чух едно “бззз”. Опитах отново – пак направи същото. И там където усетих вибрацията, срязах тръбата. Така нарправих и с всички останали. По същия начин разбирах и къде и под какъв ъгъл трябва да са сглобките. И в движение, докато го изграждах, информацията прииждаше, включително за това как да работим с него. Материалът е титан, а връзките са от мед. Алказар каза, че титанът провожда по-широк спектър от енергийни честоти. Малките модели, които сме изградили за да могат хората да ги занесат у дома си, са направени по същия начин и носят абсолтно същите енергии. Имаме модели, които са от злато – те са свързани в голяма степен със сърцето, бронзовите – със заземяването и земната енергия. Но всички те правят връзка с високите измерения.

– Това явно е някаква космична технология. Давана ли е на човечеството и в други времена?

Имало е нещо подобно в Атлантида. Старгейт е била използвана на много планетарни системи. Всичките Старгейт се свързват в една единна система – мрежа. Космическите кораби също имат Старгейт. Така че тази мрежа не е само около планетата, ами покрива цялата Слънчева система. Например има Старгейт и на планетата Венера. Слагаме ги на все повече планети. В етерното пространство разбира се. Работим и с алхимик, който ни помага в този процес. Всеки път е нужно да поискаме разрешение от планетата, където поставяме Старгейт,или съзнанието на локалното място. Има такава технология и в Египет, при сфинкса. Няколко дузини са по целия свят. Има друг етерен Старгейт и в острова на Слънцето в езерото Титикака. Сложили сме Старгет и във Варна, вече има и в пространството над София.

– Как така ги слагате?

Отговорът на този въпрос не е лесен. Работим с голям екип от същества. Молим за разрешение Земята, съзнанието на пространството където искаме да разположим Старгейт. Ако получим всички положителни отовори, тогава слагаме Старгейт. Полагаме енергийна, етерна конструкция. Истинските Старгейт всъщност са конструкция от светлина. Това което виждаме тук – металната конструкция е само за да задоволи потребността на човека от видима и плътна материя. Тези Старгейт които слагаме на различни места не са материални, а етерни. Алказар ни дава указания къде да ги слагаме.

– А кой и какво всъщност е Алказар?

Когато хората му задават този въпрос, той казва “Какво значение има? Този въпрос идва от ума. Чувствайте. Ако се чувствате добре – отворете се за енергията. Ако не – просто подминете.” Джулиан обаче подходи хитро и попита Крион за него. И Крион каза: “Алказар е повече отколкото очаквате. Той е същество, което е фокусна точка за всички останали майстори и велики духове, които се сливат с него и говорят през него. Той обединява всички онези Вселенски майстори, които са тук да помогнат на Земята в прехода, и предават информация чрез него.” Той е техният говорител. А ние с Джулиан по някакъв начин сме частички от него, слезли на Земята – работили сме заедно с него и Старгейт много пъти – от еони, на различни планетарни системи.

SDC12003– А каква е основната цел на Старгейт?

Ре-активирането на ДНК на човечеството. Един по един. Това е много личен процес. Всеки има различни ограничения, възможности, способности, Всичко опира до възстановяване на връзката със собственото ти съзнание, до истинската ти същност. Това прави и Крион, и всички майстори.

– В медитациите активирате Старгейт и каните гости. Как така Старгейт откликва на желанието ви да проведете енергия от 12-то измерение?

Просто молиш. Старгейт има съзнание. Също като теб. Ако те помоля да отидеш до другия край на стаята, ще го направиш, нали. Същото е и със Старгейт. Молим Старгейт да вибрира по-бързо и по-бързо, да проведе енергия от 12-то измерение. Много често тези мултиизмерни гости имат желание да се присъединят към нас и изпълват пространството с присъствието си. Същества от ангелските селения. от Плеяди, от Хатори, Арктур, Сириус, възнесени учители, божествената женска енергия често присъства. Джулиан започна да провежда енергия от еднорозите, също от Касиопея – прекрасно съзвездие, боженствена женска енергия от звезди, които се наричат 4-те сестри. Те провеждат енергия, която преди не е можело да бъде допусната на Земята. Тя е ориентирана специално към новите деца и децата в нас. Присъствието на тези същества е много осезаемо за всички, някои от хората пък успяват и да ги видят. Сливайки енергията си, ние започваме да резонираме на високата енергия на нашите гости. По този начин, аспекти от нашето ДНК което носи огромно количество информация и спомени в латентно състояние се пробуждат и активират. Така – без да правим каквото и да било, ние постигаме дълбоки трансформации, които са в съответствие с плана на Висшия Аз и с плана на живота ни.

– А как се случват чудесата според теб? Кой изцелява и трансформира? Духът, Алказар, ние самите, вярата ни?

Помниш ли думите на Алказар към сляпата жена: “На кого избираш да вярваш? На ограниченията, в които вярват всички останали, или на Духа, който ти казва, че имаш безгранични възможности?” Едно от основните ограничения, които сме си заложили е убеждението, че изцелението изисква време. А то може да се случи мигновено. Там е работата, че ние сме Духът. Ето затова имаме нужда от Старгейт, от Крион, от Алказар, всички тези различни хора, които предават различни техники и знание. Защото на някои от тях може да не повярваме, да не резонират с нас, но пък да сме по-отворени към други. Духът идва в различни форми, чрез различни канали. Ако само в миг умът е задоволен и притихнал, ако позволиш възможността нещо да се случи, промяната идва. Трябва само да имаш намерението да получиш всичко, което можеш, всичко което е предназначено за теб в този момент. И да бъдеш отворен.

– Какво е усещането ви за България?

Ние шофирахме за да стигнем до България от Лондон. Никога не бяхме идвали тук. И колкото повече приближавахме, толкова повече усещахме. И когато пристигнахме, бяхме буквално заляти от тази мека, блага енергия. Хората тук са изключително топли и любящи и това е енергията, която се усеща.

– Каква е основната ви причина да сте тук и задача в България?

Вчера Крион говори за времевите капсули. Те са поставени тук за да освободят информация само когато се постигне определено ниво на съзнанието. Нещо трябва да се случи, преди да се случи следващото, и после следващото. Така че времевата капсула на тази територия, в България чака нивото на съзнанието да се вдигне до определена вибрация, така че в пространството да се освободи още ценна информация. Причината за уъркшопите които правя тук е да се съберат повече хора, които да повдигнат нивото на съзнанието си, да повдигнат общото вибрационно ниво, така че тази времева капсула да се отвори и да стартира процеса. В неделя (15 септември) сме във Варна в нашия Старгейт уъркшоп (след Крион, който е в събота). Над Варна съществува междуизмерен град. Виждал съм го – с вътрешното си зрение. Марина също го усети и попита Алказар “Какво има във Варна”? И Алказар отговори. Има междуизмерен град, обитаван от същества от много високи измерения. Те иска да комуникират с човечеството. Защото пробуждането вече се случва, хората са готови. Достигнали сме точка, където можем да си партнираме, да получим подкрепа. И на този уъркшоп във Варна ще помогнем на хората да установят връзка с този град. Да черпят информация, знания, да поканят радостта, любовта, изобилието в живота си. Човечеството е готово. България е готова. Промяната се разгръща с всеки миг и тези наши срещи са една партньорска работа, един ускорител и катализатор на големите промени.

Вижте материал с Прагийт и Старгейт в БНТ1, “Отблизо с Мария”

httpv://www.youtube.com/watch?v=gge7PD8_bBY&feature=youtu.be

httpv://www.youtube.com/watch?v=OfaecVP37yg

Благодаря ви, че споделяте тази статия чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

 

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

2 Comments

  • Такухи /Таки/
    Отговор

    Здравейте!
    бих искала да знам,кога отново ще има медитация в София.Не можах да присъствам на тази която беше през септември.

    хубав ден Таки

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.