Контрастите в епохата на Водолея – оцеляване – I част

Здравейте, скъпи приятели. Готови ли сте да отворите хубаво очи, готови ли сте да започнете да виждате? Хайде, взимайте сутрешния чай и елате да се поразходим из квантовите полета.

Да започнем от текущата ситуация, с която, сигурна съм – всички ще се съгласите. В момента светът сякаш е обхванат от лудост. Нивото на социалната агресия е скочило до непознати висини, много хора се чувстват подложени на огромен стрес и изживяват неподозирани трансформации, световната икономика е в постоянно движение нагоре-надолу и объркване, големия бизнес вече не е така стабилен и буди голямо недоверие, хора всеки ден губят работата си и се чудят как ще си изкарват прехраната. Други пък са затънали в някакво консуматорско блато, но и там не се чувстват никак комфортно, политиката е пропита от тъмни сделки и безумни решения, водещи до катастрофа. Хората сякаш се задъхват, увлечени в черен водовъртеж на западащо здраве, лъжи, измами, кражби и опити за манипулация.

С всеки изминал ден се усеща все по-силно, че сегашното време изисква голяма гъвкавост, промяна на живота, разширение на съзнанието. Всеки се чуди как така светът се превърна в такъв хаос и до къде ще доведе всичко това.
България сякаш е насила, изкуствено въвлечена в този хаос, хората зомбирани, обезвредени, изтикани в ъгъла. Всичко случващо се е ясен знак, че е назряло време, в което всеки трябва да направи преоценка на живота си, вярванията и убежденията си, да потърси истината в сърцето си и да намери сили да направи промяна. Защото светът е изправен пред огромна промяна и хората притежаваме силата да я осъществим и насочим в правилната посока.

Припомнете си “Галактическата приказка”, която ви разказах неотдавна. В резюме – всички ние сме звездни същества, изпратени заедно, в огромен грозд прекрасни, светли души, натоварени със специална мисия. Планетата е изправена пред еволюционен преход, част от повтарящ се космически цикъл, който води до квантова еволюция в съзнанието и се отразява по всички времеви линии – всички планети, всички светове. Душите, изпратени този път не са единици като Христос, които трябва да спасяват човечеството, а хиляди, милиони светли същества, сред които поне част трябва да се събудят, да си спомнят кои са и да поведат останалите към просветление. Същества, които изначално живеят в любов, и с любов са изпратени на Земята. Но влизайки в плътния физически костюм и енергиите на Земята, забравят кои са и изпадат в поредица от заблуди, борейки се между ниските вибрации на материята и естествено заложените им високи вибрации на Любовта. Огромно предизвикателство! И макар светлите души, които си спомнят и започват да живеят в състояние на осъзнатост и светлина да стават все повече, да се събират и обединяват светлината си, то множеството остава потопено в мрак, страх, плътната материя и незнанието. Все още съществуват лутащи се хора, които вярват, че са отделни единички, всеки за себе си, съвкупност от плът, кости, нестихващи желания. Живеят сякаш в сън, убедени, че важните неща са – егото да е задоволено, самочувствието – високо (което пък е крещящ израз за вътрешна слабост и несигурност), салатата и ракийката на масата – пържолата – в хладилника, жената в леглото, а чалгата да звучи от радиото – и това е то Животът! Колко е тъжно… човешките същества са надарени с огромен потенциал и съзидателна енергия, а доброволно са се оставили да бъдат принизени до това, което в момента представлява масата…

Колкото и да не съм привърженик на теориите за световна конспирация и нов световен ред, не мога да не обърна внимание на всичките очевадни методи, с които определени кръгове зомбират и манипулират населението. В целия свят. Но пък с изумителна настойчивост в градовете на България. Дали ще ги наречете масони, илюминати, рептили… те съществуват. И основната цел е – масите да бъдат подтискани, мачкани, да им бъде внушавано, че са жалки, безпомощни, незначителни, болни, бедни, нещастни, зависими. Иначе, ако вземат да се осъзнаят – става страшно! Няма политикиа, няма правителство, няма власт, няма пари!

Как работи всичко:

– Медии. Телевизии. За никого отдавна не е тайна, че медиите са изцяло платените театрали на заинтересованата власт. Неотдавна споделих с вас една статия по темата за програмиране на съзнанието и BTV. Не, че непременно тази телевизия ми е любима, слава Богу, отдавна премахнах телевизията от дома ми. В кратце: телевизиите използват до болка познати похвати от НЛП (нервно лингвистично програмиране), за да внушат на зрителите определени чувства, емоции, да насадят определени убеждения. Забележете например как се формулират текстовете на новините. Всяка новина обикновено тръгва с кратко въвеждащо отрицателно изречение, което после бива последвано от постепенно по-дълги изречения. Първото изречение е кратко за да фиксира вниманието (шок) и да наложи общ емоционален фон на цялото послание, а последващите изречения са “въвеждане” на самото послание (защото при тях човек вече по-малко мисли и по-лесно се приемат подсъзнателно).

А защо има толкова много негативизъм в новините?

Отговорът е лесен: колкото по-стресиран, несигурен и дезориентиран е човек, толкова по-вероятно е да остане с убеждението, че нещо му липсва. И после – дрън – идва сублимния момент – време за реклама 🙂 В резултат хората масово са убедени, че са болни, депресирани, бедни, нещастни.. НО – каква радост! Кока-Кола им отваря път към щастието, поредния банков кредит им дава всичко за което мечтаят, а “здравословното” мюсли с Активия ще ги избави от стомашните проблеми и наднормени килограми, добити по.. “неясен начин”. И като цяло убеждението е едно – малки сме, смотани сме, беззащитни сме, обградени от заплахи и нищо не можем да направим!

Най-прекрасното от всичко е, че масово хората са свикнали да гледат телевизия докато се хранят. Честито, доброволни жертви! Докато се храните, организмът ви е настроен доброволно да приема всичко, което лети около вас в пространствто. Особено новините, които “задължително” трябва да гледате, за да сте информирани. Нещата се усложняват и от факта, че когато човек яде, той се „отваря”. Тогава падат защитите на СЪЗНАНИЕТО му срещу външна енерго-информация и негативните програми безпрепятствено се записват в хиперсвръхфокалните му структури и могат да се материализират в живота му. Затова се препоръчва да се храним в спокойна и хармонична обстановка, когато нищо и никой не ни разсейва, като спазваме принципите на така нареченото йогийско хранене. Не бива по същото време да четем или още по-лошо – да гледаме телевизия, защото предаванията обикновено са наситени с негативни енергийно-информационни програми и зомбиращи реклами. Задайте си въпроса: Трябва ли да си записвате в мозъка програми от типа „Подчини се на жаждата” или „Опасно вкусен”?

– Специален фокус върху рекламите. Начина по който се структурират рекламните послания ви зомбират. “Подчини се на жаждата”, “Опасно вкусен”, “Всичко за което си мечтае те е при нас” и т.н… Давате ли си сметка как доброволно и неосъзнато давате позволение да ви програмират? Всяка реклама е психотронен торсионен генератор, излъчващ енерго-информация. Рекламата може да има няколко скрити нива със закодирана информация, например така нареченият 25-ти кадър. Често самите й създатели не осъзнават какво негативно въздействие оказват техните творения върху хората. Потърсете в интернет информация за т.нар. “subliminal messages”. Скрити кадри, замаскирани картинки и символи, сексуални послания в анимационните филмчета на Дисни.. Рекламите ви убеждават в няколко неща: 1. Неспособни сте сами да управлявате биологията и здравето си, имате нужда от медицината; 2. Ако се храните с чипс, кока-кола, инстантни супи, маграрин с “фибри”, колбаси, бисквитки, Макдоналдс, nes-tea, “натурални” сокове, полуфабрикати, а най-модерните – със “здравословен” Данон – ще сте здрави, щастливи, доволни от живота. Странно защо не сте тогава? Но и за това няма проблем!! Най-новите изобретения на фармацията са на ваше разположение! Да не забравяме ваксините! Нищо, че всъщност са токсични химически коктейли… Човекът трябва да е беден, болен, смачкан, депресиран и дебел… за да консумира повече! Нали на това се крепи световната икономика. Лудост е…

– Повтарящи се послания в песните. В последните дни една непретенциозна песничка ми привлече вниманието, защото много упорито замърсява радио ефира. В нея се пее “Аз без теб не мога, аз без теб съм никой. Живота е само един миг, този миг е твой”. От детството си помня една много кахърна песен, станала известна и на следващите поколения като “Кен Лий”. Иначе в превод, в нея се пее: “Не мога да живея, ако животът е без теб, не мога да живея, не мога да отдавам повече”. Стига бе! И после защо масово хората се раздират от чувство за незначителност, защо все отдават живота си на някой друг, пренебрегват себе си, зависими са от някаква въображаема любов, вечно страдат, вечно тлеят в някакви унищожителни страсти и смятат това за съвсем уместно. Може би защото, ако се концентрират върху себе си и поработят върху израстването си, вече няма да са така вкопчени в капаните на егото и току-виж си спомнили, че са нещо повече от плът, която трябва да се храни, напива, прави секс и т.н.? Съвсем за кратко ще насоча вниманието ви и върху цялата чалга култура, която с текстове, поведение, външен вид и прокламирани “ценности” закача на кукичката си децата ни, че и по-предишните поколения. Ето откъде идват убежденията, че любовта е страдание, задължително в двойката има драма, изневяра, където задължително присъстват лъжа, ревност, завист, отмъщение. Иначе животът е представен като чалга песен – само да има ядене, пиене и някоя сгодна женица…ферарито да е паркирано пред вилата, силиконът да пращи от деколтето и малките момиченца да са на лов за богати чичковци. Вие… сериозно ли?

– Филмите. Холивудските филми, правени по калъп са толкова плитки и повърхностни, че няма нужда да ги анализирам – и сами можете да направите това. Всяко нещо, което виждате, чувате, изричате, четете – то се забива в подсъзнанието ви и изгражда модели на мислене, убеждения и поведение. Мислите ви пък от своя страна са реална сила. Ама съвсем реална – те създават материалната реалност. Това вече не е тайна за никого. Как ли влияят тогава филмите на ужасите например? Познавам едно много симпатично младо момиче, което от години се дави в собствената си мъка, усещане за малоценност и семейни драми… а освен алкохола, развлеченията й са филмите на ужасите. Те също носят огромен зомбиращ потенциал, разрушаващ човешкото съзнание. Учените са установили, че гледането само на един такъв филм нарушава функциите на нервната и психичната система. Това въздействие продължава около две седмици при възрастните, а при децата – около месец. А редовното гледане на такива филми води до устойчиви негативни промени в човешката психика.
Любителите на филми на ужасите сами подхранват злото, от което после страдат. Сюжетите нахлуват в живота им – заложените в тях негативни програми рано или късно се материализират.

– Секса. Приели сме за неоспорим факт, че сексът продава. А защо? (за референция – погледнете пак “subliminal messages”.) Нищо не е било по-изопачавано от секса. Най-големият егрегор след този на парите и страха е този на сексуалността. Една от най-големите манипулации се извършва чрез втората, сексуалната чакра, през която се захранват всички низшо-астрални същности. Ниските вибрации – тези на разврата, порнографията, чисто физическия акт и сношение са новият, изместен фокус от същността на сливането в енергиен план. Защото сексът е само последното, материално проявление на докосването между две души. Няма как да не е направило впечатление изсипването на самосвали с пари, за да има сексуална пропаганда във всяко едно отношение в този свят. Стрес и секс – първа и втора чакра – мъжът излъчва стрес, жената – привличане и съблазън – и двамата страдат и са използвани, манипулирани като кукли. Защото това се цели – хора, които да мислят единствено за ядене, пиене, забава, най-новата кола, най-новия модел GSM, най-новата модна дреха, с която ще приличаш на всеки един човек по улицата, най-новия сериал – всичко, което ти помага да бъдеш ходеща батерия, а не човешко същество, такова, каквото е замислено от Създателя. Илюминати знаят, че ако половете са в хармонични взаимоотношения и разбирателство, това ще генерира енергиен потенциал, който ще унищожи изкуствено поддържаната честотна ограда и ще разкрие един нов свят.

– Храната и напитките, които консумираме. Някои напитки, хранителни продукти и „безвредни” добавки, скрити зад абревиатурата „Е…”, съдържат канцерогенни вещества и дори такива, които предизвикват уродства при новородените, чиито родители са ги консумирали. Най-известни със своята агресивност и токсичност за човека са напитките от типа на „Фанта” и „Пепси-кола”. В много от тези продукти производителите са заложили зомбиращи енергийно-информационни програми: в най-добрия случай от типа на „да не пресъхнем от жажда” (известно е, че частицата „не” не се регистрира от подсъзнанието и в резултат се материализира противоположната програма).
Ако пия, пуша и употребявам наркотици, не само разрушавам собственото си здраве и подтискам съзнанието си, но и какви ли психогенетични програми записвам в генетичния фонд на своето родово Дърво на Живота и предавам на потомците си?

Програмираният съвременен човек се храни вредно, страда от вечен дефицит на минерали и витамини, издигнал е алкохола в култ, страда от купища заболявания, появили се сякаш от “нищото”, с наднормено тегло е и емоционално объркан!

Медицината и индустрията на синтетични витамини, минерали и добавки са първи “помощници” – веднага предлагат лек, който замазва положението, а причината се подтиска още по-дълбоко – за да избухне с в двойна сила след време. Синтетичните витамини и минерали не се усвояват от организма, той ги разпознава като чужди тела и ги изхвърля директно. Затова е хубаво да се търсят натурални източници. Пазара е залят с продукти, които изгарят мазнините, но никой не се сеща да потърси причините за състоянието…
В резултат се дебалансира единната енергийна система на организма, което води до различни заболявания. А основната задача при лечението на затлъстяването е да се отстрани причината – неутрализиране на програмите на страха, насилието и унищожението, записани в човешката аура – и отстраняването им от нашия живот чрез пречистване на аурата както на отделните хора, така и на цялата планета.

Може още много да се говори за методите, с които ни манипулират и програмират… но няма да говоря сега повече за това. Ще ви оставя да обмислите и осъзнаете този материал… а утре ще продължим с някои непознати истини за България, българите, възможностите ни, мисията в тези критични и контрастни времена, и защо е толкова важно за тези избрани кръгове да поддържат илюзията ни за беднотия, страдание, страх, беззащитност и зависимост.

Живейте осъзнато и правете съзнателни избори!

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

19 Comments

 • Greenthumb
  Отговор

  Много добре написано! Аз си мислех, че съм луд, че не искам да правя секс, просто заради секса. За мен той е точно и само последното. Другите работи няма какво да се коментират поне на мен са ми ясни и от години ги избягвам…

  • des
   Отговор

   Greenthumb, във връзка с отношението ти към секса, искам да те попитам следното: според теб да се храниш какво е – тъпкане на стомаха, зареждане с енергия, удоволствие, мъчение, нещо вредно, нещо полезно, нещо безполезно?…
   А опитвал ли си да погледнеш на секса като на медитация? Аз съм опитвал и затова така смело бъркам с мръсно пръстче в раната…

   • Greenthumb
    Отговор

    Брат това как го възприемам няма нищо общо, тва че не обичам да си лягам с всяка не значи, че не ми харесва или, че не го практикувам. И аз бъркам, но само там където искам а не навсякъде, където може 😉 както храната гледам да си я избирам аз и да ми е вкусна и полезна 🙂

    • des
     Отговор

     ОК, брат…
     Явно съм се подвел по изречението:
     “За мен той е точно и само последното.”
     Думи – какво да ги правиш, опитваме се с тях да изразим нещо, което чувстваме, но за съжаление са твърде първобитен инструмент за тази цел…
     Приятно избиране, да ти е сладко и лека нощ!…

 • Brahman
  Отговор

  С доста неща съм съгласен, добро наблюдение, добри заключения!! Онова с което не съм съгласен е религиозните и суеверни пасажи които сте вмъкнали в истинските наблюдения. Защо?

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Аз съвсем не знам какво точно визирате под неистински, суеверни, или пък религиозни пасажи? Аз с религията нямам допирни точки, тя е съвършен инструмент за манипулация. За “истина” обикновено приемаме нещата, които потвърждаваме чрез възприятията на сетивата си. Което е парадокс, защото сетивата, които към момента сме овладяли са такава нищожна част от целия спектър възможности, че всъщност сетивата ни ограничават… Ако ви допадат само твърдите констатации, без да опознавате потенциалите на собственото си същество и промените в планетата ни в чисто енергиен план.. то не правите нищо.

 • Маргарита
  Отговор

  Много добър материал. Шокиращ но истински. Поздравления!

 • des
  Отговор

  Привет, Марти!
  Много добре оформен материал – браво!Не можах обаче да усетя твоето отношение към секса… Може би ако беше изкоментирала мнението на Greenthumb щях да доловя нещичко… Та въпросът ми към теб е: Ти практикуваш ли секс и защо?
  /а въпросът дали се притесняваш да говориш за секс е задкулисно вграден в основния въпрос, както и отговорът му – в предстоящата ти реакция/…

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Дес, липсваше ми присъствието ти наоколо 🙂
  Ами, в суматохата съм пропуснала да отговоря по темата за секса. Може би защото разбирам greenthumb и не го виждам да отрича нещо?
  Имаше години в които сексът беше чисто животинско задоволяване на нагон. От много години това не присъства в живота ми… минах през моменти, в които тотално отсъстваше, докато нагодя настройката си към новото…Чувствам единението си с любимото същество толково пълноценно и цялостно дори само с присъствието, докосването, галенето. Сексът е толкова нормално и прекрасно нещо, което в годините на плътната енергия на материята единствено ни доближаваше до екстаза на Божественото. Сега вече не е така. Но не го отричам. Пак е форма на близост и единение. Но ако е само и единствено чисто физически акт – като сутрешна физзарядка – не, благодаря, не е моето 🙂 Секса като медитация го познавам..да – прекрасно усещане е 🙂

 • des
  Отговор

  Благодаря, Марти!
  Мисля, че с отговора си направи едно чудесно допълнение към темата…
  /макар че тя е толкова широка, че по нея могат да се правят един куп допълнения/.
  Приятно четене на всички, на които им предстои да го прочетат!
  /а това, че не се сипят коментари, надявам се означава, че всички са съгласни с изложеното/?…

 • Daniel
  Отговор

  Благодаря за информацията!!! Сайта е много хубав – ще си го запиша.

 • Niks
  Отговор

  Здравей Мартина . По отношение за секса ,това е една от най-силните енергии която е дадена на човека, а той я пилее без да го осъзнава.Само ,че тя е различна по сила при мъжете и жените и при всеки човек по отделно.И единственият момент на съединяване на излъчванията /аурите /е в имменно този миг .Първоначално и единствено тази сексуална енергия е дадена само за сътворяване на нов живот и е трудно да се направи уговорка дали се използва за удоволствие или за продължаване на рода.А когато се пази и трансформира се случват невероятни неща,(поне при мен е така 🙂
  Ха и какво излиза ,както го описваш ти Мартина по горе от всичкото това се получава притъпени : чувства ,сетива и все по-малко лична енергия в по-голямата част от хората и за какво за да немогат да направят своя личен избор 😉 май ….а

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Здравей, Niks. Не те разбирам Кое е “всичко това”, от което се получават притъпени чувства? 🙂 Ако говориш за масовите манипулации на заинтересованите кръгове – да. Всячески използват ниските вибрации, подлъгват хората да повярват, че са малки, жалки, нищожни и безпомощни. Сексът сам по себе си е прекрасна, мощна енергия, която човек ако осъзнае и овладее може да използва изключително градивно. Но вместо това, масата, повлияна от гореописаното зомбиране се е превърнала в жертва, именно благодарение на секса, използван като инструмент за блокиране на енергията в ниските чакри.

 • Niks
  Отговор

  Здравей Мартина .Да за масовите манипулации,те са навсякъде от промоцията в магазина през нуждата от парични средства до работното място формират едно поведение което е лесно предвидимо и предсказуемо.Това ли е целта или са по важни успешните продажби.В крайна сметка кое беше по важно ? Дали пък не беше човекът ,защото аз все по рядко го срещам или май разбиране не срещам ? Имам един приятел който поради ред причини е пропуснал за негова радост всички имунизации от както се е родил и скоро един лекар го попитал как така е жив ?!!!Темата е изключително обширна и аз ти благодаря за нея и за всички други в сайта.

 • rayna
  Отговор

  Ох, Мартина, при тебе няма “я да надникна само за малко”…

 • Dani
  Отговор

  Много интересна информация

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.