Действие и усещания от медитацията 11:11:11

Приятели,

Много актуална и обсъждана е темата 11:11 напоследък, много станаха и публикациите ми свързани с тази тема, но времето го налага, вие го изисквате, така, че в последните дни и седмици блога ми стана поле, в което споделяме усещания, послания, мнения и опитности, свързани с този ден.

Хиляди хора чуха и изпълниха медитацията 11:11, много от вас споделят с мен усещанията си след като са направили медитацията. Енергията на този запис е изключително силна, вибрацията е високочестотна и излючително наситена, затова и усещанията и преживяванията ви са толкова наситени. Толкова са нови, непознати досега и силни усещанията, че много от вас даже се уплашиха. Затова и сядам да напиша тези редове. За да разпознаете собствените си усещания, да си ги обясните и да не се страхувате от тях.

Това, което масово хората споделиха са следните усещания:

– замайване
– болка в глава
– болка зад гръдната кост
– напрежение, или натиск в областта между гърлото и гърдите
– изтръпване на тялото, но без болка
– утежняване на тялото
– изгубване усещането за граници на тялото
– енергийно трептене във и около тялото

Всичко това е съвсем нормално и уместно. Не се плашете! Болките, които се проявяват означават, че високочестотната енергия протича през тялото ви. твърде възможно е вашата собствена вибрация да е доста по-ниска и това разминаване да прави преживяването за вас по-остро и болезнено. Но това означава, че през вас протича високочестотната енергия, протича изцеление! Много е възможно след това изненадващо да установите, че сте се разделили с дългогодишни болежки.

В състоянието на дълбока медитация, в което ви въвежда музиката, съзнанието ви преминава в алфа вълни, а някои дори стигат до делта вълни. Знаете, че това е най-дълбото състояние, в което обикновено се намираме само по време на сън. Усещанията, описани по-горе – загуба на представа за очертанията на тялото, изтъпване, утежняване, но в същото време огромно разширение – не бива да ви плашат. Да, за много от вас тези усещания са нови и непознати, но те са прекрасни и съвсем уместни! Няма какво да загубите, няма нищо лошо да ви се случи, няма да загубите връзка със себе си, просто достигате неподозирани до сега нива на разширение на съзнанието.

Всичко описано по-горе и аз го преживях. Като изключим болката 🙂 Но и тя е уместна и нормална. Третото око се активира, сърдечната чакра се събужда за Вселенската Любов, щитовидната жлеза и хипоталамусът се активират – ето защо изпитвате физически усещания в областта на главата, гърдите, гърлото. В по-дълбото състояние са възможни дори астрални пътешествия.. ако стигнете до там, ще се радвам да обменим опит и впечатления.

Има ли сред вас някой, който е достигал до самия край на медитацията? Аз – не. Дори днес, въпреки, че бях решена да я изслушам до край, я прекъснах около 5 минути преди края. Поредния космически хумор – знаете, че често си служат с него 😉 Информацията от днес, предадена ми чрез създателя на медитацията е, че ако някой е стигнал до самия край на записа, това означава, че логиката и разумът са взели превес над духовното изживяване.

Това исках да ви кажа днес. Надявам се, че вече сте по-спокойни разпознавайки и обяснявайки си собствените си преживявания.

Благодаря ви, че сте толкова много.. пробудени и пробуждащи се. Любов и Светлина!

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

26 Comments

 • Teo Ovcharoff
  Отговор

  Здравейте, благодаря Ви за медитацията и за всичко, което правите. Радвам се, че има хора като вас !

  Преди малко приключих с медитацията, като стигнах до края. Не можах да разбера добре какво се има предвид с това – “че ако някой е стигнал до самия край на записа, това означава, че логиката и разумът са взели превес над духовното изживяване.”

  Поздрави

 • Jaedi
  Отговор

  Почти винаги стигам до 10-20мин преди края на медитацията и я спирам, иначе имам чувството, че ще заспя :Д

  • Werdn*
   Отговор

   Аз стигнах до края на по-кратката медитация, но точно 5 мин преди края реших да провера колко остава защото вече не издържах:D това какво ще рече ?

 • justme
  Отговор

  Здравейте, нямам думи какво изпитах след медитацията. Опитвала съм различни видове медитация, но тази направо ме разтърси. Първо не съм сигурна за веремето, на около 10 минута мисля изпитах силен страх, тялото ми конвулсира едновременно навсякъде, получих сърцебиене и отворих очи. Поколебах се дали да продължа, но се изпълних с любов и се осмелих. После се движих напред и назад във времето. Видях едното си прераждане и станах свидетел на убийството ми като изпитах силна болка в сърдечната област- убиваха ме с меч точно там, а аз бях с броня, като кръстоносец. После се слях с природата в една гора, реех се, Влязох в едно дърво, в тялото на мчека, в птичка, в яйце и гледах от близо птиченцето вътре, а после едвам се измъкнах от една борова игличка, като духче. Видях всеки член от семейството си и бях в тялото му, видях болестите му, около него над него, През това време плаках искрено за всички негативни неща през които сме минали.Плаках по време на медитация. Супер странно ми бе това. Вярно събудих се променена, без страх, много озадачена, силно освободена и опитавща се да анализира преживяното. Но няй странното бе безвремието. видях и бъдещето си- като добра възрастна дама с много дълги коси, седяща облечена в бяло поседнала на земята и подпомагайки дечица да осъзнаят рано за своя дух, душа и любовта- да обичат себе си. Благодаря ви за тази медитация. За мен бе изключително полезна.

  • Anna Lazarova
   Отговор

   Blagodaria za spodelianeto na tozi neveroiaten opit. Moia parvi opit be6e mnogo emocionalen , pridrugen s prechistva6ti salzi i imah razli4ni fizi4eski use6tania na opredeleni mesta.Misalta, koiato me pridrugava e, 4e nai-nakraia vsi4ko pridobiva smisal i posoka, namiram patia kam doma…Sled raznoposo4nite i haoti4ni duhovni tarsenia cial jivot, sega use6tam viarnata posoka…
   No izpitvam silna taga kam ni6to ne priema6tite i nerazbira6tite moi blizki… Iska mi se da gi prosvetia, da gi spasia , kogato doide momenta… A ne moga da im dam ni6to nasila, dori istinata i spasenieto…
   Kakvo mislite vie za tova ? Kak se spraviate s tova ?

   • justme
    Отговор

    Знаете ли, аз отдавна съм разбрала, че има различни хора в разлчини нива от своет одуховно развитие. Колкото повече искаме да им помогнем, толково повече се противопоставят те. Това не е полезно. Ето какво правя аз: предлагам за прочит книгата Селестинското пророчество. Ако човека е готов да я прочете той е вдъхновен от нея, ако не е просто не е дошло времето му. Но това си е моя начин. Там се научаваш да имаш интуиция и да обръщаш внимание на всеки детайл, човек дошъл или минал просто през живота ти. За моя радост, аз виждам в сина си една много мъдра душа. В началото си мислех че аз ще го уча, но уви той честичко го прави също. Учи мен. И след моите опити да помагам на другите като ги доближавам с информация до тяхното освобождаване, разбрах че търсещия сам те намира. Ние се усещаме. А на останалите просто подаваме информация под формата на трохи, и ако те са интересни за тях, лъжичка по лъжичка…. Прочетох една мъдрост- че непоисканото добро се трупа като негатив на личната ни карма. За това нека сме отворени и даряваме с любов. И нсеки когато му е писано…Търпение

    • justme
     Отговор

     Ще споделя и още нещо по повод медитацията. В част от придвижването си видях баща ми, който стоеше седнал на диванчето у дома. Държеше вестник и се опитваше да разчете нещо. Аз бях в очите му и усещах силна мъка от размазаното. ИЗлязох и от него и видях как се напряга да чете. И му казах очилата, очилата, когато той посегна и взе едни очила. Тогава видях че той има проблем с очите. Вечерта на този ден 10.ноемв. му звъннах, защото той живее в друг град и го попитах как е , как е минал деня му. попитах го дали има проблеми с очите, защото аз не знам да носи очила,ХА и о чудо разказа ми как днес на обед се опитвал да чете вестник но забравил че трябва да си сложи очила ( които му изписали скоро) за четене на близо. Времето на медитацията и четеното абсолютно съвпада. И по този повод имам въпрос- Възможно ли е това де случи. Това означава че аз наистина съм била дори телепатично или някак там? Потресаващо и вълшебно е да разбереш какви възможности неподозирани има в нас…

     • Martina Ivanova

      Благодаря ви, че споделяте чудесните си преживявания. Разбира се, че е съвсем възможно и телепатията да се е активирала, и да сте се озовала при баща си. Съвсем сериозно ви казах – това не е просто медитация, това са настройки. Такива, които дават ключета към потулените и подтиснатите ни възможности. Телепатия, астрални шътешествия, изкривяване на времето и пространството.. това е съвсем реално и вече се случва.

  • radost :)
   Отговор

   Ами аз малко късничко 🙂 ама нищо 🙂
   Но по-точен момент от този за да “попадна” “случайно” на тази статийка няма 🙂 хихих 🙂 Тук намерих отговор на един въпрос, който си задавах от известно време насам 🙂

   И така, по темата за медитацийката:
   Една сутрин реших, точно след като се събудих, да започна денят си с медитацийката. Да де ама така сладко заспах… че отмърках половината ден. Сънувах изключително интересни и силни моменти. Това ми беше първото слушане – успях да я изслушах цялата, нооооо заспах може би след 30 минути…. а тя е продължила от началото, защото се повтаряше, когато се събудих да я изключа и си придължих да си спя 🙂
   След това заспивах с нея няколко пъти 🙂 и се стрясках от време на време….

   Но преди месец може би… Реших, че ще издържа стоически без да заспя, а ми се спеше супер много… Но успях да не заспя час и повина 🙂

   И аз преживах много интересни неща… Бях бебе и сякаш виждах родителите си… Бях различни части от природата.. Тревичка, която поникваше 🙂 Пеперуда която се носеше леко, птица, гъбка побутваща с гугла съседна гъбка и проправяща си път сред падналите листа и още много други…. Сякаш наистина бях в друга форма 🙂 беше много магично 🙂

   Но определено ми беше тежичка, всичко ме болеше, понеже се бях схванала и не само 😉 но издържах стоически 🙂 И сега като прочетох статийката и всички ваши коментари 🙂 Така се въодушевих, че нямам търпение да си я пусна пак :)))))))

   Много СВЕТЛИНА 🙂 и много ЛЮБОВ 🙂

 • justme
  Отговор

  Eх, а за бъдещето ще видим. Дано!!!

 • Werdn*
  Отговор

  ” Човешкото същество е част от цялото, което наричаме Вселена – част, ограничена във времето и пространството. То преживява себе си, своите мисли и чувства като нещо отделно от всичко останало-нещо като оптическа измама на неговото съзнание. Тази измама за нас е един вид затвор, който ни ограничава до личните ни желания и до привързаност до няколко души, които са най-близо до нас. Задачата ни трябва бъде да се освободим от този затвор, като разширим кръга на съчувствието си до всички живи същества и към цялата природа в нейната красота. ”

  Алберт Айнщайн

 • Stela
  Отговор

  На 11.11 вечерта в медитацията минах през много различни физически усещания.Интересното е, че стигнах до края на медитацията,но сякаш се сабудих в самия и край.

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Благодаря на всички за споделения опит. Ценно е за всички нас да споделяме и обменяме опит и усещания.
  Замислих се защо решихме да кръстим това творение “медитация”. Може би защото се доближава за онова усещане за покой и разширение на съзнанието, в което стига човек, когато медитира. Но по същество това представляват настройки – ключета, които помагат да отключим наши възможности, които до момента са били в латентно състояние. Отключват и натрупани блокажи, спомени, чистят се много неща… Енергиите, изпратени на 11:11 не са нещо моментно, което идва и отминава, това е дълъг процес. В следващите месеци и дори година ще имаме задачата да интегрираме тези енергии, които ни подготвят за 2012. Така, че аз лично възнамерявам да слушам настройките всеки път, когато висшия ми Аз ми даде знак. Следвайте и вие вътрешния си глас и слушайте медитацията всеки път, когато изпитате нужда.

 • Илиан
  Отговор

  Моите усещания на 11-ти по време на медитацията не бяха кой знае какви, винаги като я слушам не само на 11-ти в един момент се отнасям и забравям всичко което трябва да се прави с дишане и визуализация.Връщаме и аз към края някъде.Това беше първия ми въпрос който изникна когато видях медитацията : Не е ли много дълга, как ще се прави такава медитация, но се оставих без да го мисля толкова 🙂
  Та да се върна датата 11 -ти, след като мина време от медитацията първия признак беше едно леко главоболие, даже не бих определил като главобол, също така замаян и отнесен, треперене на ръцете много силно, но пък като взема предмет в ръцете си не треперих но усещането,ч е ми треперят продължаваше, същото беше и със тялото едно вътрешно треперене.Другото което забелязах има едни точки където двете жили на врата се свързват със главата 2 точки са, там също усещах едно напрежение и може би лека болка.
  Въпроса ми който ми изниква сега е следния:
  Дали медитацията си работи въпреки отнасянето на съзнанието ми някъде и неспазването на моментите с дишането и визуализацията?

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Знаете ли, в една от най-успешните ми медитации така бях загубила представа за времепространство, както и за границите на физическото ми тяло, така бях потънала в астрала, че забравих да дишам 🙂
   Спомняте ли си едни от първите думи: “Тази медитация ще ви въведе в състоянието, в което се намирате, когато сте извън физическите си тела”

   Отнасянето на съзнанието, което описвате, говори точно, че сте се приближил точно до това състояние. Е, дали работи? 🙂

 • star
  Отговор

  Аз не правих в самия ден медитациите, правих ги преди това, и после. На самия ден 11.11. не се чувствах добре,готвих се за тази медитация и бях решила, че ще се включа и…като дойде времето сякаш отвътре нещо ме спираше, на другия ден имах адски силно главоболие.
  Преди това ги правих и двете няколко пъти, дългата като я правих, наистина усещах, че заспивам и я спирах преди края. Но “вътрешния кристален дворец” много ми харесва и нея ще я правя по-често.
  А енергията от септември някъде я усещам променена, самия въздух, атмосферата е различна – някакво наистина безметежно спокойствие и хармония се усеща…но при мен дойде като “гръм от ясно небе”, изглежда аз самата не бях в хармония с тази атмосфера или не знам…но усещах вътрешна лекота, сякаш всичко, което ми тежи, го няма, някакво “надемоционално” ниво…но в тази “висока вибрация” не можех да си върша “ежедневните задължения”, и въпреки това исках никога да не излизам от това състояние, но излязох след 2-3 дена.
  Разбрах, че тази енергия трябва да се стабилизира и балансира, и оттогава насам /от септември/ забелязвам как без усилия, по естествен начин, се балансира вибрацията и енергията и съм вътрешно по-спокойна, вече и да искам не мога да мисля /и съответно да чувствам/ негативно.

 • kate
  Отговор

  Здравейте, искам и аз да споделя мойте усещания и последствия от медитацията.. Не знам дали съм направила нещо грешно. Направих почти цяалата медитация някъде 20 мин до края. На сутринта се събудих много уморена и така съм през целия ден. Исках да направя още една медитация за пречистване на чакрите и след изшестно време се погледнах в огледалото и в лявото ми око беше се появил кръвоизлив, не много голям, но достатъчно да се поуплаша.. Докато правих медитациите изпитах също болка в областа на слепоочията, което се появяава и след това от време на време. Имате ли някакво обяснение дали това може да е свързано с медитацията? не ми се е случвало до сега.. Благодаря ви предварително!

  • radost :)
   Отговор

   Аз малко късно се включвам, но понеже виждам, че никой не ти е отоворил поне не на сайта. Аз мисля, че няма нищо опасно и страшно в тази медитация. И както и Марти е написала в една друга статийка, каквото и да се случва с нашето тяло сега, то е за добро, това е изчистване, проглеждане, сякаш организмът ни сам се лекува :)))))
   Преполагам, че вече си забравила за това и отдавна е изчезнало, но ако не е знай че е за добро 🙂 и му се радвай като се погледнеш в огледалото 🙂 Знай, че това е помощ за да се качиш нагоре по стълбичката :))))

 • rado
  Отговор

  Аз вдигнах Кундалини в тази медитация 🙂

 • веси
  Отговор

  Ето нещо което окривам и толкова дълго си задавах този върпос! Какви са усещамията при медитация?.От две години медитирам но не чак толкова сериозно и сега съм започнала всеки ден по 30 мин. медитация и найстина се усещат тези нещо който са написани по горе. замайване
  – болка в глава
  – болка зад гръдната кост
  – напрежение, или натиск в областта между гърлото и гърдите
  – изтръпване на тялото, но без болка
  – утежняване на тялото
  – изгубване усещането за граници на тялото
  – енергийно трептене във и около тялото А аз се чудя защо след медитация се чуствам така 😀 Е щом е така се надявам найстина третото ми око да се отвори повече. 🙂

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Веси, радвам се, че тук сте намерила отговори и подобни преживявания, в които да се огледате.
  Това изтръпване, утежняване и липса на усет за границите на тялото все още се случват в дълбока медитация. Натиск и болка обикновено се получават когато енергията срещне някъде блокаж и респективно – опитва да го изцели. Ако болката продължава – вгледайте се в себе си – дали не се съпротивлявате на нещо, дали тази повтаряща се болка не индикира за някакъв емоционален или поведенчески модел, който ви тормози от много време.

 • Веселина
  Отговор

  Здравей Мими. От 2 дни забелязах, че след медитация вече не е така. Преди една седмица беше така.

 • Nina
  Отговор

  Здравейте, късно се включвам, но искам и аз да споделя моите усещания 🙂 Само, един път успях да усетя космическата любов и чувството беше невероятно, тялото ми изтръпна, започнах да усещам енергията и вибрациите около себе си, но за съжаление, не можах да я разширя. Получих сърцебиене, притесних се и прекъснах процеса 🙂
  Сега си я пускам от време на време, но усещанията не са ни малко подобни, както първият път. Получавам и силно главоболие,в задната част на главата, докато медитирам. Но, се радвам, успях да се докосна до безусловната Божествена любов.

 • Dari
  Отговор

  Здравейте,
  Днес реших да направя медитация и по време на нея чувах гласове, виждах различни картини и последните 5 минути имах чувството че се въртя, отначало бавно и накрая по-бързо и започна да ме боли глава. Исках да си отворя очите, но не успях веднага след като ги отворих ми се виеше свят и страшно ме боля глава. Легнах за половин час и слушах релаксираща музика. Така ми мина и сега съм по-добре. Чувството беше
  невероятно.
  Благодаря за тази информация.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.