За Любовта – с любов!

Spiritual Love

Добър и светъл ден!

Как да обясниш любовта, когато има толкова различни лица и аспекти? Как да обясниш, че онази его-привързаност, която ни кара да гледаме с влюбени очи красотата на очите, устните, очите, тялото, която ни кара да потъваме в страх дали няма да изгубим обекта на желанията ни, която кара да искаш и да мислиш “Тя/той е само мой и ми принадлежи завинаги”, всъщност не е любов…

Как да обясниш онова всепоглъщащо и помитащо усещане, когато сякаш целия свят се е разтворил и е потънал в сърцето ти, когато те облива такава трептяща, животворяща енергия, която те кара да се слееш с всичко и всеки и да благодариш за тази всеобхватна Любов, която е там, просто защото всичко Е. Когато обичаш безусловно това прелестно същество, което СИ, толкова съвършено, колкото всяко друго подобно, когато обичаш и виждаш красотата на града си, на всяка сграда, всяко цвете и дърво, усещаш вперените погледи на минаващите покрай теб, които са привлечени от нещо, но и сами не знаят защо.. а то е просто Любов, всеобхватна, обединяваща, разпознаваща те, истинска експлозия от светлина. Усещали ли сте я? Невероятно изживяване. Благодарна съм, че вече го познавам!

Любовта няма нужда от специален ден в годината, за да бъде чествана. Любовта е състояние, в което пребиваваме. Любовта е нашето най-естествено, при-родно състояние. Ние сме създадени в любов. В целия ни живот блика любов. Създадени сме за да носим любов. А когато отделим един ден в годината, наречен да си спомним, че има любов…значи тотално сме я забравили и загърбили.
Недейте да се впускате в масовото безумие и днес, ако обичате любовта. Няма нищо градивно в поредното масово зомбиране, в което мъжете по задължение изкупуват цветарските магазини, плюшените играчки, шоколада и един куп стилизирани сърчица. Замисляли ли сте се каква енергия приемате с приемането на всеки подарък, купен “по задължение”? Представете си как човекът Х, който ви е купил плюшено сърчице, го е купил с огромно нежелание, досада, дори гняв, че влага финансови средства, а може би не иска? Но го е купил само заради масовото зомбиране, заради задължението, очакването, че точно днес той ТРЯБВА да направо точно това. Каква енергия приемате от него, приемайки този дар? Каква енергия всички отдавате към огромния егрегор, свързан с илюзията “Празник на любовта и влюбените”?. Та нима за влюбените не е всеки ден празник?

Преди незнайни колко години едни определени заинтересовани кръгове профанизираха, приравниха и свързаха любовта със секса. Днес същите тези кръгове слагат задължаваща кукичка между любовта, секса, парите, властта, консуматорството. Защо ли? Защото Любовта е най-могъщата творческа сила в тази Вселена. Защото забравили за силата на Любовта, човешките същества стават кротки, покорни, тъжни, бедни духом, забравят за богатството вътре в себе си и хукват да преследват нещо навън – в една безкрайна, уморителна, неудовлетворителна въртележка.

Бъдете любовта във всеки един ден, всеки миг, всяка мисъл, действие и дума. Защото тя пулсира във всяка ваша клетка. Любовта без причина – любовта просто заради самата любов, заради чудото на живота, на споделянето, на радостта. Всяка сутрин ние се раждаме отново. Това, което правим днес, е това, което има значение – е казал Буда.

Добър ден, честито раждане и проглеждане и днес 🙂
Празнувайте Любовта всеки миг, с всяко вдишване. Защото НИЕ СМЕ ЛЮБОВ.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

5 Comments

 • Петя Главчева
  Отговор

  Благодаря за прекрасната статия, пропита с много любов, Марти!

 • Неда Загорска
  Отговор

  Защото Любовта е най-могъщата творческа сила в тази Вселена. ~*6 <3 9*~
  ие сме живата Любов в света днес..нека се прегърнем и поздравим взаимно и заедно,защото едно сме..любовта..сред Човеците! Марти..бого Даря ,благодаря ти..!!!!!!!!!!!!!

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Ние сме живата любов момичета 🙂 Обичам ви!

 • nelly
  Отговор

  Благодаря за чудесната статия и послание , всичко е вътре в нас и само от нас зависи , дали сме готови за това приключение . Получат се нещата , но пътят не е лесен , но не невъзможен.Успех на всички от мен. С сърдечна любов

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.