Блог

Международен Форум-Изложение “Здраве, Щастие, Красота”-Пловдив 2013

529161_10152033201790984_392453438_nВ Пловдив ще се проведе седмото поредно издание на популярния международен Форум-Изложение Здраве, Щастие, Красота. След поредицата семинари, форуми и сензационният спектакъл който бе изнесен в Бургас по време на предишния форум, сега идва най-голямото, най-мащабното и чакано събитие – в Пловдив. То ще се проведе на 29, 30 ноември 2013 и 1 декември 2013 – три пълни дена – от петък, до неделя включително.

С пълното представяне на лекторите, програмата, изложителите, можете да се запознаете от сайта на организаторите на Форум – Изложение: http://forumizlojenie.com/language/bg 

ВЗЕМИ БЕЗПЛАТНА КНИЖКА

"Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие"

Основните стъпки към емоционално свободен и душевно изпълнен живот.

VII издание на форума ще се проведе на 29,30 ноември и 1 декември 2013 г., град Пловдив, в МОЛ Галерия Пловдив

Ще се насладите на множество лекции, дискусии, презентации и уъркшопи на оздравителни системи, ще чуете и ще се срещнете лично с авторитетни психолози, писатели, диетолози, дерматолози, автори на книги свързани с позитивното мислене и живот, традиционната и нетрадиционна медицина, козметика, здравословно хранене, здравословният начин на живот, и изявени експерти в областта на личностното и организационното развитие. Ще има и оздравителни практики, релаксация и медитация, занимания по йога, ци-гун. Едни от най-добрите специалисти в цяла България, а и чуждестранни гости ще се съберат в Пловдив, за да предадат своите знания и умения на всички, които са готови и търсят промяна и развитие в живота си. 

В събота вечер ще бъде и празничната кулминация на тридневното ни гостуване в Пловдив, и ще се проведе грандиозният Спектакъл “Здраве, щастие, красота”.  Той е едно представление изиграно изцяло от лектори участващи в лекционната програма на  МФИ “Здраве, Щастие, Красота”. Чрез изкуството на театъра, спектакълът има за цел предаде знания и информация за позитивното мислене и  здравословния начин на живот. Друга цел  е да премести вниманието на зрителите от ежедневните им грижи и задачи и да го фокусира върху сами тях и как те да се чувстват по- добре, по-щастливи и по-красиви.   Публиката става част от спектакъла чрез много импро игри.

Сценарият на спектакъла е на Теодор Неделчев, който умело е успял да вплете и съчетае талантите на лекторите в една пъстра и цветна палитра от мъдрост, смях, поезия, музика и танци. Снимки от предишния спектакъл в Бургас можете да видите ТУК

Целта на събитието е да осъществи срещата на всеки посетител с истински ценните професионалисти в България, тясно свързани с личностното развитие, здравословния начин на живот и екологично чистите продукти на едно място.

Съветите,  напътсвията и готовите решения за много житейски изпитания и задачи  ще бъдат представени от авторитети, които са доказали своите компетенции в областа в която работят. Всички лектори говорят за едно и също нещо, но го казват през призмата на своя личен опит, практика и индивидуални преживявания, даващи много и обогатяващи гледни точки. Дават ви цялостна картина и готови, преживяни решения за това как сами можем да постигнем своето лично здраве, щастие и красота.

Цени:

20 лева за целия период (три пълни дена);   8 лева за един ден;   3 лева на една лекция;

Билети онлайн може да резервирате от workshop.bg 

999082_10152088340900984_1394650278_n

1 Comment

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *