🔥Твоят път към успешното ново начало!

Успя ли вече да задвижиш новогодишните си планове? Много хора изоставят плановете си, губят мотивация, или ги засмуква познатата рутина, още в началото на месец февруари. Тъй като ми се иска ние с теб да сме от онези 10%, които успяват обаче, пиша този текст. Надявам се той да те вдъхнови, да ти даде допълнително кураж и практически насоки как да приведеш мечтите в действие, водещо до резултат.

На първо време, вярваш или не – моментът в който се намираме е мощно енергийно зареден. На 10 февруари настъпва Китайската Нова година. Дори и да си от хората, които не вярват в астрология, то е достатъчно значим фактът, че милиарди хора по света празнуват новото начало в този ден. Това генерира една огромна, мощна енергийна вълна, насочена към новото. Настъпва годината на Дракона, която носи енергия на растеж, успех, процъфтяващо изобилие. Надига се вълна на надежда, на силна изграждаща и укрепваща енергия, възнамеряване и копнеж на милиарди хора по света за едно по-добро утре. Колективната енергия е гигантска сила – използвай я, за да се качиш на нея и със своите мечти, копнежи и намерения. Яхни вълната и използвай утрешния ден и следващите след него, за да оформиш поне в енергиен план мечтите си!

Освен това, в същия момент съвпада друго мощно заредено събитие – Новолуние във Водолей. Новолунията винаги маркират отгръщането на нова страница, започването на нещо ново. Водолеят пък е знакът (на Уран), на технологичната, духовна, индивидуална и колективна революция. Иновации, технологии, новаторски оригинални решения – заформя се нов свят, воден напред от смели мечтатели, които генерират решения, идеи, проекти, които светът досега не е виждал. Време е и ти да потърсиш и да подхраниш новаторското в твоя начин на живеене, партниране, професионална и творческа реализация.

От друга страна – тази енергия може да бъде и доста бурна, разрушаваща старото, неочаквана. Уран е майстор в унищожаването на отричането и понякога бурно и дискомфортно ни кара да прогледнем и да излезем от апатията и самозаблудата. Светва и ни показва истината като с фенерче. Често нашите най-променящи живота събуждания идват, когато сме разочаровани: от хората, от живота си или от обществото. Ако се разбушува такава енергия, която настоява за промени – по-скоро я наблюдавай, вземай изводи от нещата, които излизат на светло, НО НЕДЕЙ да прибързваш с вземане на крайни решения.Не е подходящо нито категорично да рушиш стари мостове, нито да си хванеш багажа и да закрачиш към новото, загърбвайки предходното. Ключовата дума тук е устойчивост. Средният път на толерантност, търпение и състрадание ще отвори вратите на възприятието към по-дълбокия смисъл и причините зад всичко случващо се.

Защо ти разказвам всичко това за настоящия момент? – За да имаш яснота в какъв важен период се намираме, каква е неговата енергия, какви динамики може да разбуни, и как ти можеш да реагираш срямо тях по най-полезния начин. Дори – как да ги ползваш по най-добрия начин, за да се изкачиш на следващото стъпало в личното ти развитие.

Ето и какви конкретни насоки ти предлагам за 10 февруари и следващите дни и седмици, в които тази енергия ще развива постепенно:

  • Aко всичко се чувства наелектризирано, нервната ти система е свръхстимулирана и се чувстваш незаземен, припомни си, че можеш да използваш Техниките за Емоционална свобода, за да освободиш негативния заряд. Това ще ти помогне да останеш в стабилно, устойчиво състояние, докато бурите на промяната преминават през сферите на живота ти.
  • Търси ползата зад всяко наелектризиращо предизвикателство. Ето този въпрос може да промени всичко и да преобърне перспективата ти: “По какъв начин това събитие идва за да ме изгради”?
  • Използвай Новолунието утре за да напишеш (ако още не си досега), или да ревизираш и освежиш своите най-сърдечни желания и цели, които искаш да постигнеш тази година. Изключителен момент е да направиш своя карта на мечтите. Тя НАИСТИНА работи, мога да потвърдя от собствения ми опит. Ако притежаваш онлайн обучението “Да положим ПЪТЯ на 2024”, горещо ти препоръчвам да минеш отново през бонус модула, посветен на целеполагането, на точните стъпки за създаване на карта на мечтите, както и през активиращата медитация от модула.
  • Когато мислиш и формулираш целите си: бъди конкретен! Пиши на ръка, не на електронно устройство. Пиши в сегашно време: ИМАМ. Или дори: Благодаря, че съм, благодаря, че имам. Свържи се с чувството на вече постигнатото желание. Трябва да се влюбиш в процеса, който ще те отведе до целта ти. Ако решиш да правиш карта на мечтите, наслади се на всяка изрязана картинка, на всеки цвят. Вкуси уханието, начина по който звучи, по който изглежда и по който се чувства реализираната ти мечта.
  • Дай си малко време да вкусиш усещането за новите ти цели, преди да се впуснеш в действие. Усети кои са истински важните за теб. Прегледай списъка си с желания и провери: Ако утре едно от тези желания се превърне в реалност, кое е това, което ще ти донесе най-много удовлетворение и радост? Отговорът бързо ще изпъкне.
  • Запиши на чисто това едно желание и състави план за него. Малки, поетапни стъпки и действия, които трябва да извършиш, за да го реализираш. (Можеш да повториш това с всяко следващо желание, по което да работиш приоритетно)
  • Започни да се държиш като човека в който искаш да се превърнеш. Това не е баналното “fake it until you make it”. Toва е осъзнат акт. Когато осъзнато, целенасочено, с намерение се държиш като човека в който искаш да се превърнеш, твоят мозък забелязва, че предприемаш действия в тази посока на промяна. Той променя начина по който свързва навронните си вериги и по който се свързва с теб. Манифестирането, погледнато от научна перспектива е като построяването на мост между теб и нещата за които мечтаеш – тухла по тухла. Ти не се пресягаш към далечната и непостижима цел. Ти започваш да изграждаш тухла по тухла моста, който те свързва с целта ти. Ти си способен, можеш да стигнеш до целта си – когато се фокусираш и вложиш цялата си ментална, емоционална и духовна сила в тази посока.

И така, надявам се тези няколко насоки да са ти полезни в това да събереш по-ясно и практично, парченцата от твоя собствен пъзел. Ще се радвам да използваш тези препоръки и да ги вложиш в действие, за да използваш мощната трансформираща енергия на идните дни.

Дай си сметка кой си, избери посоката в която искаш да се движиш и се протегни към човека, който искаш да бъдеш утре. Времето принадлежи на иноваторите, на мечтателите, визионерите, на хората с цели. И над всичко това – на хората, които са готови да служат на общото благо и да посветят своите грандиозни цели на колективната еволюция. Личното изобилие и благополучие ще дойдат като естествен резултат.

Желая ти сила, смелост, вдъхновение и дисциплина, за да запалиш огъня на промяната и да изградиш своя мост към нея – тухла по тухла.

С любов,

Марти Иванова

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.