Да положим пътя си през 2024 - logo

Чувстваш ли тревожност и несигурност за своето бъдеще... съжаление за пропуснатите възможности, невидими блокажи, които спират устрема ти? Искаш да се справиш с твоите страхове от неизвестното, да прегърнеш автентичната си Сила и да проектираш бъдещето в желаната от теб посока на радост и изобилие? Твоето ново решение е тук!

Най-новата онлайн програма "Да положим пътя си през 2024" е вече тук!
Обучение, в което ще използваме Техниките за Емоционална Свобода, Пренареждане на Матрицата и Божествената Матрица, за да можеш лесно да направш истинска трансформация в съзнанието, душата и сърцето си. Ще научиш как да създадеш новата реалност, която искаш да видиш в живота си и света. Резултатите се усещат веднага, още докато се провежда обучението.

С водещ Марти Иванова - психолог, мастер преподавател по Енергийна Психология

Това е съвсем нова, непровеждана досега онлайн програма, която е насочена към актуалните събития, енергийни особености и важни стъпки на прехода ни от 2023 към 2024 година. Надграждаме себе си, духовното и енергийното си ниво, живота в материята". Да положим успешния път на 2024!

Научи как да сложиш достоен и удовлетворяващ завършек на тази предизвикателна година; как да се освободиш от блокажите, идващи от миналото; как да положиш реални, ясни и дефинирани цели, така че да ги постигнеш със страст и удовлетворение в новата година и новия свят!

ПОБЪРЗАЙ! Вратите за обучението се затварят след:

08
Дена
12
Часа
01
Минути
41
Секунди

Вече сме във времето за равносметки, приключване и прибиране на плодовете, и за поставяне на нови начала, и цели за 2024 г. Започнахме нов цикъл на живеене и през този специален декември поставяме основите на следващите 12 месеца. На този 22 декември 2023, на ръба между старото и новото, посветените отварят нова страница. Празник е - Еднажден - Млади Бога, в който се ражда Новото слънце и с него се зачева и Началото. Мигове след зимното слънцестоене, сме в пика на прилива на енергия, водеща ни към истински еволюционен скок. Зимното слънцестоене внася разширение, духовно отваряне, оптимистичен поглед към бъдещето. В тази мощна директна връзка със Свръхсъзнанието, ще получаваме енергийни дарове, за които не сме и мечтали. Дни на творческо разгръщане, духовно разширение, важни стъпки, които предприемаме за да проправим пътя на бъдещето ни. Стъпките, които предприемем в тези няколко дена около 22-ри декември, ще оформят пътя ни за цялата година. Изключително потентен момент в който посеем семето на новата ни смела реализация. Сега е време за приключване и създаване на планове за бъдещето! Това обучение има за цел точно това! С най-мощните техники на Енергийната психология да освободим старите програми, деструктивните вярвания, които тихо и неуловимо ни дърпат назад; ще разчистим пътя на Новото, ще активираме личната си Сила и ще положим Пътя на Новото което да сътворим през 2024 година.

Случвало ли ти се е да оставаш с усещането, че ти или животът ти е в застой; сякаш несигурността и страха от неизвестното се появяват периодично, без да знаеш как точно да продължиш или какво точно искаш да промениш в живота си?

Ако изпитваш това в момента, тогава много добре знаеш какво е онова усещане сякаш нещо е заседнало в теб. За мен това усещане е в стомаха ми, сякаш той се е свил и има някаква яма, която ме поглъща и никога не изчезва. Това усещане винаги излизаше на повърхността, когато оставах сама със себе си.

Много неща могат да предизвикат това чувство на напрежение, тревожност и страх в стомаха...

Може би това е, че искаш да направиш промяна или да постигнеш определена цел, но не знаеш как да направиш крачка напред в неизвестното, където все още не виждаш сигурност. Или може би се чувстваш в застой, защото без значение какво се опитваш да правиш, сякаш винаги се проваляш, прилагайки законът на привличане или методи, които са помогнали на богатите и известните, но не и на теб. Мислиш си, че проблемът е в теб.

Или може би дори не знаеш, че се чувстваш заседнал на едно място, но когато се огледаш просто знаеш, че всичко познато и сигурно в живота избледнява и че нещо е НЕОБХОДИМО да се промени, но не знаеш какво точно или как да го направиш.

Във всички тези моменти може да чувстваш тревожност за бъдещето си, страх от непознатото или да се чувстваш така, сякаш се сблъскваш с някакви невидими бариери и най-вероятно се чудиш: „Защо е толкова трудно? Защо не мога да направя нещата по-различни?“

Най-разочароващата част от усещането за тревожност и несигурност в живота ни е Моделът на Паника, който може да дойде с това усещане...

Често срещано е хората да искат да направят промяна, но да не са сигурни как. Или когато се опитваш да промениш нещо, винаги изглежда сякаш не успяваш или сякаш просто се въртиш в един и същи кръг.

Съществува и един невидим модел, който се появява често и който освен, че ни държи в заседнало положение, повечето хора дори не подозират за него. Нарича се Моделът на паниката.

Често срещано е когато се чувстваме в задънено или заседнало положение да изпитваме паника към настоящата ни ситуация и с течение на времето да създаваме дори по-голям натиск за конкретната ситуация, чрез самокритиката.

Независимо дали критикуваме себе си, че не правим упражнения, за да бъдем по-здрави, или че не работим достатъчно, за да стартираме бизнес, или че не предприемаме действия, за да срещнем човека на нашите мечти... тази самокритика по един или друг начин често се случва.

И тъй като всичко това, което правим оказва натиск върху нас самите, ние най-накрая стигаме до връхната точка, където предприемаме временни действия за освобождаване на насъбралия се стрес и тревожност. Може би прибягваме към към съветите за положително мислене и законът на привличане, към консултации с различни експерти или различни курсове за справяне с финансови проблеми или неувереност в поведението, към това да работим по-усилено, с цел да израснем в кариерата или пък среща "посветени",  за да получим напътствия от духовния свят.

Но в крайна сметка ние просто се изтощаваме и започваме да негодуваме от натиска или от стреса от промяната, която се опитваме да направим. В крайна сметка чрез подобен тип действия ние освобождаваме натиска и напрежението, връщайки се към старите модели на саботиране. Съветите които сме получили от експертите започват да отпадат, спираме да правим диетата, което сме избрали, спираме да работим върху кариерата си, преставаме да поемаме грижи за нашето вътрешно и външно удовлетворение.

И така си даваме сметка, че сме изразходили изключително много време и пари, без да успяваме да направим промяната, която искахме. Връщаме се към чувството на страх и несигурност от бъдещето,  сякаш сме заседнали и нашите желания не се случват. Моделът на паника започва отново, тъй като натискът върху настоящата ни ситуация отново започва да се изгражда ...

Работила съм със стотици хора, които са ми разказали как са преживели този модел в собствения си живот. Постоянно се чувстват заседнали, разтревожени за живота си, неспособни да създадат живота, който искат, и винаги се самонаказват, заради собствените си неуспехи.

Но ще ти кажа една малка тайна... вината НЕ е твоя...

Ако някога си искал да направиш промяна, с цел да почувстваш емоционална свобода и да създадеш тази реалност, която искаш да видиш в света, то пред себе си си имал голямо предизвикателство, за което дори не си бил наясно! Истината е, че... мозъците ни всъщност са създадени, за да ни задържат на едно и също място!

За съжаление мозъците ни не са изградени, за да паснат на нашето модерно и  постоянно променящо се ежедневие ...

В основата си те не са изградени, с основен фокус да се променят или да израстват, а са програмирани с основната цел да ни предпазят и да оцелеем на всяка цена. Целта на мозъка в основата си е да избягва болка и то с основателна причина.

Ако се замислим, само допреди няколкостотин години ежедневният живот е бил фокусиран върху оцеляването ...

Ако мозъкът ти не е бил нащрек в дивата природа, тогава много е вероятно в случай, че някоя мечка се нахвърли, ти да се превърнеш в неин обяд, или пък щеше лесно да бъдеш ухапван от отровни змии или изяждан от лъвове.

Така по естествен път мозъкът се е развил, за да бъде по-фокусиран върху това, което може да се случи грешно, отколкото това, което може да се случи правилно. Човекът, който преди щастливо е прескачал през гората, най-вероятно е бил изяден, докато този, който е ходил в страх, вероятно е оцелял.

И това е така, защото човекът, който реагира със страх и тревога е бил в по-засилено състояние на осъзнаване на това, което се случва наоколо.

Истината е, че когато изпитваме страх или друга негативна емоция, нашата амигдала - част от мозъка, отговорна за емоциите, инстинктите за оцеляване и паметта - се задейства, отделяйки химикали в тялото, които ни поставят в по-тревожно състояние, за да може то да предприеме съответните действия, за оцеляване.

По този начин човекът, който е в страх е по-способен да избягва или оцелее от мечката, лъва, змията или всяко друго преживяване, което среща.

Това е начинът, по който нашите мозъци са се развили, с цел да бъдат постоянно фокусиран върху избягването на болката, като безопасността и оцеляването е неговата №1 директива, а не фокусът върху удоволствието, емоционалната свобода и личната трансформация ...

Всеки път, когато искаме да направим промяна в нашия живот, нашите несъзнателни страхове, отрицателни емоции, минали преживявания и дълбоко вкоренени негативни вярвания ни саботират и ни държат в страх и застой за бъдещето...

Нашият свят се променя със светкавична скорост през последните няколко десетилетия, особено тази година... но мозъкът ни не е... Ние все още работим с мозък, който е задвижван с основната цел да ни държи в безопасност и да оцелеем!

Всеки път, когато имаме лошо преживяване, което предизвиква силна отрицателна емоция, нашите амигдали се задействат и ни казват, че това преживяване не е безопасно. Умът ни асоциира преживяването с опасност по същия начин, както би асоциирал с опасност лъв, който пълзи по високата трева....

Но тези неща еднакви ли са ? Разбира се, че не! Нашият съзнателен ум може да установи разликата, но за подсъзнанието, усещането за опасност активира едни и същи вътрешни процеси, които водят до едни и същи усещания, реакции и поведение ....

И така нашите опити да положим своето сигурно бъдеще, да създадем новата реалност, която искаме да видим, да постигнем лесно своите цели, да израстваме, да се усъвършенстваме и да бъдем по-добри, непрекъснато се възпрепятстват от нашия несъзнателен ум. И тъй като много от тези различни преживявания ги усещаме като опасни за нас, въпреки че съзнателно не знаем защо, се съмняваме в себе си и не се чувстваме уверени в способностите си.

По някакъв начин ние чувстваме, че не сме достатъчно добри, че сме безсилни и няма какво да направим, че трябва да има нещо нередно с нас самите. И всичко това просто заради това как мозъците ни реагират.

Затова всеки път, когато се самокритикуваш, че правиш нещо нередно, или се съмняваш в собствените си способности, или се страхуваш да говориш или да предприемаш действия, знай, че това не е по твоя вина. Ето как твоя мозък в момента е установен да реагира!

Но имам да ти споделя нещо... ето я и вълнуващата част ...

Инструментите на Енергийната Психология са доказани, че препрограмират мозъка да елиминира несъзнателните блокажи, които ни задържат в миналото и заради които се спираме да продължим напред в живота си... Те са мощен инструмент за връзка с личния център на силата, мъдростта и покоя.

Последните изследвания доказват, че ТЕС може буквално да пренастрои мозъка и да измести нашите несъзнателни негативни страхове, убеждения и емоции в процеса на работа.

По този начин ние сме в състояние да рестартираме нервната си система, да поддържаме съзнанието си чисто от всякакъв страничен шум и статично напрежение идващо от света навън, както и да контролираме неосъзнатите реакции, които контролират нашите действия!

Досега проучванията на съвременната наука за това защо ТЕС работи са изумителни.

Резултатите разкриват, че ТЕС е перфектният мост между най-съвременната западна медицина и древните лечебни практики от Изток.

Извършени са стотици проучвания, които показват ефектите от използването на ТЕС по различни въпроси, било то от изчистване на страховете, намаляване на стреса в тялото, намаляване на физическата болка, намаляване на симптомите на алергични реакции, загуба на тегло и много други... чрез елиминиране на основните проблеми, които водят до това да бъдем в застой, страх и тревожност и да задържаме нещо в себе си, заради което да не можем да продължим напред.

Проучвания след проучвания показват, че когато се справим с основните страхове и емоционални проблеми, тялото се връща в баланс, което води до емоционално благополучие, повишени нива на щастие, връзка с духовния свят, спокойствие и удовлетворение, дори и покрай хаус, загуба на тегло, повишен фокус и продуктивност, подобрена функция на имунната система и много още!


Искам да те поканя на специално пътешествие към твоята трансформация, към полагане на личния ти път на 2024. Път по който да се освободиш докрай от всичко старо и неактуално, теглещо те назад  - емоционално и душевно, да вложиш тези промени в материята и практиката, за да продължиш напред с живота, който винаги си мечтал да създадеш...

Живеем в изключителни времена които изискват от нас да направим лична и колективна трансформация. И имаме силата да изберем посоката на тази трансформация.

Скъпи читателю,

казвам се Марти Иванова - психолог, майстор преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата, и да, преди над 10 години аз също минах по този път - Не знаех как да направя крачка напред в неизвестното, където все още не виждах сигурност; бях уплашена, че всико познато и сигурно в живота ми се струтва; нямах увереност и спокойствие.... докато не реших, че е нужно да направя промяна.


В крайна сметка, аз вече бях преживяла още през 2011 подобен скок от безпътицата и несигурността, към осъзнато създаване на мечтана реалност.

Нещата в наши дни са вече различни. Благодарение на Инструментите на Енергийната Психология най-накрая успях да се изчистя от всякакви емоционални блокажи, страхове и несигурности и да започна живота си наново; да се освободя от самокритиката, вината и смразяващи травми в миналото, които ме спираха да съм успешна. Сега вече съм способна да гледам с абсолютно спокойствие и вяра на финансовото си състояние независимо какво се случва със света. Успешно работя по мечтани проекти, които преди изглеждаха невъзможни. Издадох книгата си "Изцели живота си с ТЕС и Пренареждане на Матрицата", която пожъна бурен успех и хиляди копия от нея водят българите по света към емоционалната свобода и радостта от живота. Превърнах се в Майстор по ТЕС и Пренареждане на Матрицата, една от 8-те най-добри в света master преподаватели по тези методи на EFTMRA Academy. Години наред вече стотици мои клиенти и ученици отварят нови страници в живота си - с ново, чисто начало, емоционално и душевно свободни.

С годините напред започнах да партнирам успешно със световноизвестни автори и лектори като Нийл Доналд Уолш, Инелия Бенц, Геше Майкъл Роуч, Джон Кехоу, Карл Доусън, Шарън Кинг и още много известни Български и чуждестранни имена.

Не след дълго съобщения от всички кътчета на земята започнаха да идват в пощата ми за това дали мога да направя онлайн обучение, насред целият страх и несигурност, което да е достъпно за всеки, който иска да положи основите на новата година и да е на цена достъпна за широката общественост. И ето, създадох тази програма, която правя наново - актуална и различна за всяка година и я подарявам на хората навръх рождения ми ден, на 22 декември. И сега - 2024 година, това обучение е вече факт за всички търсещ! 


Правя го основно, защото живеем в изключителни времена които изискват от нас да направим лична и колективна трансформация. Да намериш блокажите и страховете, които те задържат назад и да успееш да ги премахнеш, за да можеш най-накрая да създадеш с лекота новата реалност, който искаш да видиш.

Ето защо искам да те поканя да се присъединиш с мен в това специално пътуване, наречено ...

Да положим пътя си през 2024 - logo

(НОВО) Първото онлайн обучение "Да положим пътя си през 2024" е вече тук! Обучение, в което ще използваме Техниките за Емоционална Свобода, Пренареждане на Матрицата и Божествената Матрица за да можеш лесно да направш истинска трансформация в съзнанието, душата и сърцето си. Ще можеш да създадеш новата реалност, която искаш да видиш в света. Резултатите се усещат веднага, още докато се провежда обучението.


Не е нужно да продължаваш да бъдеш пасивна жертва на външните събития. Светът се променя и няма връщане назад. Но ти сам можеш да решиш, програмираш и проектираш в каква посока да бъдат промените за теб, каква да бъде твоята "нова реалност".  "Да положим пътя си през 2024" с методите от Енергийната Психология е за всеки,  който иска да стане истински Майстор на съдбата си, да създава осъзнато и активно живота си. Да създава новата си година в едно истинско партньорство с Вселената и Бог.

ЩЕ МОЖЕШ ДА:

 • Преодоляваш с лекота всеки път гласа на съмнението и вътрешния критик;
 • Преминаваш бързо и без драми през сценки, в които се надигат емоции като гняв, разочарование, страх, обида. Ще обучиш мозъка си да преминава бързо и плавно от надигнала се негативна емоция и състояние, към положително състояние и положителна емоция. И ще можеш да го правиш за минути, вместо да изпадаш в дупка за дни и месеци;
 • Да можеш да разпознаваш ограничаващите вярвания, които изкривяват реалността, спъват радостта и изобилието в живота ти. Ще се научиш как да ги промениш и препрограмираш в подсъзнанието си
 • Ще се свържеш с личния си център на силата, мъдростта, покоя, който може да ти осигури нужните ресурси и подсказки когато имаш нужда;
 • Ще имаш достъп до ангелите, духовните ти водачи и висшите духовни сили подкрепящи новите ти начинания, във всеки един момент;
 • Ще знаеш как да създаваш реалността си, независими свободен от въздействие на негативни външни явления, хора и събития;
 • Ще усвоите работещите принципи на Закона за привличането и други тънкости на квантовата механика, за които не се говори в други обучения, нито се практикува. С тези умения наистина ще можете да материализирате желаните неща в живота си, и ще видите първите резултати до месец след обучението.
 • Дори да се изгубите в емоционалния и събитиен шум, ще знаете как за минути да се връщате фокуса си към избраните цели и усет за новия ви живот. Започвате не просто нова година, а цяла нова епоха, която започва да се разгръща от 22 декември нататък.

Обучението е мощен трансформационен процес, който ще те насочи към елиминирането на основните проблеми, които те задържат да се развиваш... негативните емоции, минали отрицателни преживявания, ограничаващи убеждения, страхове и други - с тази програма ще можеш да се 'откачиш' от тях и най-накрая да продължиш напред в живота си.


Специално намаление! Запиши се сега и вземи 80% отстъпка!


Какво ще получиш, след като се запишеш:

1) 5 Практически Модула, с които ще положиш своя нов път през 2024

Ще овладееш практически инструменти от Енергийната Психология, с които ще можеш както още по време на обучението, така и занапред да се справяш с най-трудните предизвикателства и да проектираш в каква посока да бъдат промените за теб, по пътя към "нова реалност". Ще станеш истински и осъзнат Майстор на съдбата си.

2) Чеклистове към всеки модул, за да запомниш информацията по-лесно

Ще имаш чеклистове, с които ще запомниш информацията по-лесно и ще проследяваш развитието по новия си път през 2024. Така си гарантираш дългосрочен успех.

3) ДЪЛБОКИ МЕДИТАЦИИ ВЪРХУ ТВОИТЕ РЕАЛНИ ЖИТЕЙСКИ КАЗУСИ И ЦЕЛИ ЗА ПОСТИГАНЕ

Това е чудесно за теб, защото ще намериш дълбочина и отговори за решенията, които търсиш не само за момента, но и през цялата година.

4) Затворена Facebook група и уебинари на живо

Ще се запознаеш със свои съмишленици, с които ще можете да си помагате взаимно. Ще имаш възможност да зададеш своите индивидуални въпроси и да получиш отговор от експерт в областта на ТЕС и Енергийната психология. Твоето учене няма да продължи само в рамките на това обучение - благодарение на тази група то ще продължи много напред във времето. Няма да оставим нито един неповдигнат камък.

Ето какво казват Световните специалисти за успехите, които се постигат Инструментите на Енергийната Психология:

Дийпак Чопра

Лекар, Писател

ТЕС дава огромни възможности за изцеление.

Джо Витале

Автор, Предприемач

Резултатите с ТЕС са...меко казано феноменални

Др. Уейн Дайър

Автор, Лектор

Оставете настрана скептицизма, ТЕС наистина работи. Работих с истински майстор в потупването - Ник Ортнър, и имах смайващи резултати в собствения си живот

Луиз Хей

Автор

Ако ще подобряваш живота си, не е достатъчно само “да мислиш позитивно". Използвай ТЕС да разчистиш проблемите си и да продължиш напред с живота си.

Д-р Норм Шийли

Президент на Институт за здравето „Холос“

“Терапиите, базирани на меридианните енергии като ТЕС са несравними по ефективност спрямо себестойността си и простотата си.”

Джак Канфийлд

Автор

ТЕС е най-мощната нова технология за трансформация, която се е появявала от години.

Ето през какво ще преминеш по време на тази трансформационна програма ...

Програмата се състои от 5 основни модула, като всеки модул се състои от няколко части, които се отключват на 2-3 дена, за да може информацията и практиките да се възприемат по-добре.

1

Модул 1: Да се отърсим от стреса и тежестта на преживяното в изминалата година.

Изминалата година премина турбулентно, с много промени и предизвикателства. Тук ще освободим всеки остатък от тежките емоции, които може да сме задържали: напрежение, гняв, скръб, съжаление, страхове и разочарования. Да затворим страницата на миналото, за да тръгнем леки към Новото.

2

Модул 2: Равносметка и пресяване на получените нови знания и умения

Енергията в която се намираме ще ни даде възможност да разгледаме от по-широка и висока перспектива изминалите трудни три години. Ще пресеем трудностите и изпитанията, за да видим златните зрънца сред тях: с какви нови умения и качества сме се въоръжили, с които можем да покорим новото стъпало което е пред нас тази година.

3

Модул 3: Да разбием митовете. Идентифициране и преобразуване наограничаващите вярвания.

Широко разпространените ограничаващи вярвания сазакостеняли в личното и колективното ни съзнание и са ограничителни поприрода. Време е да спрем да разказваме едни и същи истории, които никарат да се въртим в кръг и да не виждаме нито изхода, нитовъзможностите, които Вселената ни предоставя щедро. Тук ще се научим даидентифицираме вярванията, които ни ограничават и да започнем да гипренаписваме. Препрограмираме подсъзнанието за радост и изобилие.

4

Модул 4: Увереност, сила и непоколебимост

Ще преминем през безмилостния глас на вътрешния критик, който често ни спъва и разколебава в нашата стойност, способност да се справим и право да получим заслужената награда за която сме работили упорито. Ще затвърдим своята увереност, сила и непоколебимост с които да вървим към сладката реализация на заложените цели.

5

Модул 5: Да получим благословията на висшите духовни сили и да положим чистите основи на новото през 2024

Изравняваме вибрацията на Вътрешния свят с потенциалите на Вселената. Проектираме и затвърждаваме във Вселенското енергийно поле - тази индивидуална реалност, която искаме за себе си през новата година.

Как и кога се случва обучението?

Програмата представлява внимателно структурирана, надграждаща се система от видеа, съдържащи лекции, дискусии, практики, сесии с методите на енергийната психология, медитации.


Модулите са вече записани и достъпни за целогодишно ползване в потребителската зона.


бонуси

Това не е всичко! Ако се запишеш сега, ще получиш 3 специални бонуса към програмата:

Бонус 1
Подробни чек-листове към всеки модул
бонус 2
Пълен аудио и видео запис от всички модули, лекции практики за неограничено ползване
БОНУС 3
Достъп до ексклузивна супервизия с Марти и групата (онлайн среща след като приключи обучението), за проследяване на резултатите и още насоки плюс практики

Ето само малка част от това какво казват хората за инструктора на курса:

Милена Дросева

Марти е най-прекрасният човек, който имам щастието да познавам, да бъде мой ТЕС учител, ментор и дори бих казала приятел. Толкова е вдъхновяваща, работи с висок професионализъм, с чувство за хумор, с умения да създава непосредствена, дружелюбна и спокойна атмосфера, като земен ангел е. Марти, обичам те!

Даниела Цонева

Знаех, че ТЕС работи, но не знаех как да го приложа. Трябва си практика и помощ от професионалист като теб, Марти. Беше разтърсващо и събуждащо. Намерих много отговори на въпроси, които ме вълнуваха. Прозрях някои истини за себе си. Разбрах къде греша в практиката си, научих допълнителни тънкости, добих практически опит за работа със себе си и с друг (клиент). Бих посъветвала всеки: заслужава си на всяка цена да се докоснеш до Марти! Много ще спечелиш! Дори да нямаш амбиции да практикуваш, за себе си ще добиеш познание, което в бъдеще ще ти донесе много ползи!

Силвия Велева

След всяка ТЕС практика на Марти се чувствам окрилена, заредена и преобразена. Не съм вярвала, че съществува толкова проста на пръв поглед техника, която да действа така бързо, точно и успокояващо. Много ми харесва поднасянето на материала, съчетано с практическата му част. Резултатите ми са значителни във всяко едно отношение! Случиха ми се много чудеса, за които нямах добра подготовка, но пък си дойдоха в точния момент. Преди това опитвах и други обучения, но те нямаха трайни резултати. Ако наистина искаш да промениш живота си и си готов да продължиш напред, ТЕС е най-доброто решение, което може да вземеш за себе си!

Досега вероятно вече виждаш колко мощна ще бъде тази програма за теб и колко важни са тези теми ...

Може би сега си мислиш. че тази програма, която вниква в такава дълбочина и която може да направи толкова много за теб, би струвала доста левове. И честно казано ... наистина трябва да е така ...


В крайна сметка ТЕС, Пренареждане на Матрицата и Божествената Матрица са по-ефективни в комбинация работят по-бързо от всяка друга налична техника! Защото тези техники работят за справяне с основните проблеми, които могат да те задържат назад с години, дори десетилетия!

Ето защо програмата, която се провежда на живо струва близо 800 лева, а онлайн курсът за начинаещи се оценява на 280 лева.

Ако сега бях искала сумата от 280 лева, мисля, че повечето хора биха казали, че е напълно справедливо ...


Всъщност аз съм плащала много повече от това за курсове, които не предлагат дори минималното от това, което този курс ще направи за теб. И дори искам да направя нещо ще по-добро за теб и ще ви кажа защо ...


Както споделих с теб на тази страница, разбирам колко самотно може да бъде усещането, когато чувстваш, че страх, тревожност от непознатото или застой на едно място и ти се иска да можеше да създадеш положителна промяна в живота си (особено когато имаш усещането, че си предназначен за нещо повече в живота, че искаш нещо различно, но просто не знаеш как да го стигнеш).


Затова днес искам да мога да ти помогна да положиш с лекота своите успешни основи на 2024 година и точно затова искам да предложа още по-добра цена от 280 лева...


Пълната онлайн програма "Да положим пътя си през 2024", заедно с уебинарите, ръководството, чеклистовете, записаните групови разговори и налични инструменти за работя я пускам за кратък период от само 55 лева ...


За мен е наиситна много важно да чувстваш пълна сигурност в решението си. И затова без съмнение мога да кажа, че това ще е интелигентно решение, което ще работи за теб.

Наред с тази огромна отстъпка, също искам да се възползваш от моята гаранция...

Присъедини се в онлайн обучението и ако пробваш методите и видиш, че в рамките на 30 дена след започване на обучението те не работят за теб, ще получиш парите си обратно, без да ти задаваме въпроси.

ДА ПОЛОЖИМ ПЪТЯ СИ ПРЕЗ 2024

Първото онлайн обучение "Да положим пътя си през 2024" е вече тук! Обучение, в което ще използваме Техниките за Емоционална Свобода, Пренареждане на Матрицата и Божествената Матрица, за да можеш лесно да направш истинска трансформация в съзнанието, душата и сърцето си и да създадеш новата реалност, която искаш да видиш в света. Резултатите се усещат веднага, още докато се провежда обучението.

280 лева 55 лева

 • 1 година достъп до петте модула
 • Чеклистове към всеки модул, за да запомниш информацията по-лесно
 • Дълбоки медитации върху твоите реални житейски казуси и цели за постигане
 • Затворена Facebook група и уебинари на живо
 • БОНУС 1: Подробни чек-листове към всеки модул
 • БОНУС 2: Пълен аудио запис от всички модули, лекции практики за неограничено ползване
 • БОНУС 3: Достъп до ексклузивна супервизия с Марти и групата за проследяване на резултатите и още насоки плюс практики.

Вратите за обучението се затварят след:

08
Дена
12
Часа
01
Минути
41
Секунди

Какво ще се случи, след като поръчаш?

1 ➜

Натисни върху бутона за записване и ще видиш страница попълване на данните за регистрация.

2 ➜

След като поръчаш, ще бъдеш насочен към страница с данни за плащане по банкова сметка.

3 ➜

След като извършиш плащането по банков път, до 24 часа след като плащането се визуализира при нас ще получиш и имейл с твоите уникални данни за вход до обучението, както и достъп до затворената Facebook група.

4

Веднъж щом получиш своите данни за достъп ще можеш да започнеш обучението. Модулите ще се отключват постепенно, за да имаш време да консумираш информацията и да опиташ практиките.

100% Гаранция за връщане на парите ти

Присъедини се в онлайн обучението и ако пробваш методите и видиш, че в рамките на 30 дена след започване на обучението те не работят за теб, ще получиш парите си обратно, без да ти задаваме въпроси.

Често задавани въпроси:

За пръв път чувам за ТЕС, Пренареждане на Матрицата и Божествената Матрица. Тази програма ще работи ли за мен?

Колко време ще ми отнеме за да мина през модулите?

Ще получавам ли помощ от Марти?

Аз вече имам опит с ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Ще ми бъде ли програмата полезна и на мен?

Кога ще се случи обучението?

Вече съм участвал в "Пътя" предишни години. Ще има ли нещо ново?