Пълнолуние и пълно Лунно затъмнение на 8.11 – краят на старото Аз отваря нов хоризонт

Бяхте ли наблюдателни  как се чувствате, какво преживявате  и какви подсказки ви дава животът от Слънчевото затъмнение на 25 октомври насам? Забелязахте ли динамиката на събитията, хората, ситуациите, начина по който вървяха мислите, чувствата и реакциите ви? Успяхте ли да идентифицирате и да вземете решение какво от Аз-а си да освободите, и какво да надграждате? Защото след тогавашното преразглеждане на Аз-а през слънчевия знак, с днешното Пълнолуние и Пълно Лунно затъмнение, се гмурваме в света на сянката, на емоциите, на подсъзнанието, държащо информация за нашите модели на живеене, за травмите и родовите програми. Катарзисът няма да подмине никого, и неговата специфика ще е в зависимост от това къде попада затъмнението във вашата карта и кои аспекти от нея активира.

Пълното лунно затъмнение на 16°00′ Телец е точно във вторник, 8-ми в 13.03 ч. българско време. То сигнализира за кулминация, завършек, някакъв вид затваряне, но това може да приеме формата на кресчендо, тъй като е връхна точка, където квадратурата на Сатурн-Уран все още е много напрегната тук, в рамките на по-малко от два градуса. Тази напрегната квадратура символизира вечната борба между старото (Сатурн) и новото (Уран); между затягането на контрола и порива за свобода, независимост. Сатурн представлява стария свят, старите системи, контрола, правителствените правила и разпоредби, а Уран представлява новото, свободата, хората, бъдещето. В тази битка е неизменно развитието към новото. Всичко старо, дисфункционално, ригидно и статично, трябва да бъде оставено в миналото, да се разпадне и замре. Старото умира, за да даде свобода на новото и прогресивното.

Всеки ще преживее по своему своеобразен кризис, прелом, трансформация. За някои това ще бъде по-бурно и осезаемо, а други ще мине неуловимо – в зависимост от това какви точи от наталната карта засяга това затъмнение. Но дори и да преживявате бурни събития, кризи, “загуби” днес, радвайте се, защото те разчистват пътя ви за нов подем и нови перспективи.

Това затъмнение може да действа като точка на запалване за много други събития, които да последват, тъй като Уран е планетата на истината, пробуждането, а също и скоростта, нещата се случват бързо с участието на Уран. Събитията може да изглеждат временно хаотични, прекомерно драматични или  неясни.

Излизали ли сте някога в открито море с малка лодка или друг малък кораб? Това е такова смайващо чувство на страхопочитание, удивление, вълнение, свобода и страх едновременно. Особено когато сушата отзад изчезва, а напред все още няма нищо. Това е преживяване, подобно на вътрешната празнота, която може да се усети, когато вашата „реалност“ се разпадне или това, което сте смятали за истинско, се окаже невярно.
Може да се оприличи и на „събуденото“ състояние, на празната „празнота“, която всъщност е пълна с безкраен нереализиран потенциал. Но като такова, то е НЕИЗВЕСТНО и изисква жертването на всички известни/познати/определени аспекти на себе си, преди да се разкрие напълно.

Страшничко си е, нали 🙂 Ето в тези води сме в момента, в нашият малък кораб е нашето съзнание.

Колко по-смело пуснем да си отиде и освободим от себе си товар от миналото ни Аз, което вече не принадлежи на това пътуване, толкова по-добри резултати ще постигнем в бъдещето. Вселената през

целия ноември ни подтиква към ревизия на старото ни Аз, към пускане, освобождаване, приключване с неработещи модели. Особено със стелиума на Скорпион, който се появява този месец, което е свързано с пускането, смъртта и освобождаването на старото аз.
Да умреш преди самата смърт. Да се осмелиш да сложиш край на всички онези аспекти от старото ти Аз, което принадлежи на миналото. Да се пуснеш от всички емоционални, финансови, материални, его привързаности, деструктивни вярвания и модели на поведение, които са държали лодката ти на негостоприемни и токсични брегове.
И там, в онази пустота на нищото и всичкото едновременно, да потънеш в празнотата, която носи тръпнещото очакване на новите потенциали.

Пълнолунието в Телец и Лунното затъмнение настъпват точно в 13:03ч. на 8 ноември. Засилена емоционалност и избликващи сенки от миналото вече се усеща и се движи към своя пик. Каквато и обострена емоционалност да обагря дните ви, оставете това да утихне и премине. Не вземайте драматични и резки решения сега. Оставете водите да утихнат и да се избистрят. Нещата не са така драматични, както изглеждат в момента.

Може да е трудно да се поддържа баланс, мир и хармония тук, но има дълбока мъдрост във всичко, което се случва през следващите дни/седмици. Практикувайте активно слушане, наблюдение, осъзнато присъствие. Използвайте всичко, което сте научили от тук (или други източници) – ТЕС, Пренареждане на Матрицата и Божествената Матрица за утилизиране на емоционалните състояния, за освобождаване и интегриране на сянката, за изцеление на замръзналите ехо-болкови частички от травматичното минало. СЕГА е един от онези вълшебни моменти за дълбинна емоционална работа.

Предимно слушайте сърцето си, и бъдете водени от интуицията си към далечните брегове, тъй като те са по-близо, отколкото си мислите.
И нека всеки кораб, плаващ към неизвестното, да се освободи от товара от който не се нуждае. Сбогуваме се с миналото и отправяме поглед към пълната празнота на безкрайната шир. Съзнанието ни е устремено към непознатата нова реалност и всички потенциали, които ни чакат, за да бъдат открити и материализирани. Потапяме се в дълбокото с Божествена закрила и пътеводна светлина на Архангел Михаил днес.  Не забравяйте – кризите са възможности! Пуснете всичко, което е готово да отмре, за да освободите новите си хоризонти.

Успешно плаване!
С любов,
Марти

 

PS ❤ Този ноември променяме и надграждаме Себе си в нов онлайн клас за Техники за емоционална свобода, Ниво 1. Все още приемаме записвания за предварителния ВИП списък на онлайн обучението в ТЕС-Ниво 1, затова се възползвай и си запази гарантирано място и всички подаръци: Натисни този линк, за да се запишеш безплатно в предварителния ВИП списък и вземи всички бонуси https://www.svoizbor.com/tes1-vip/
В курса, два дена, ще преживяваш в динамични лекционни, практически части от обучението, така че след него да можеш да прилагаш най-важните и ефективни техники от ТЕС за всякакви ситуации.
Буквално ще видиш как се случват нещата на практика; кои са майсторските детайли; какво наистина работи за постигането на емоционална свобода. Ще научиш как да действаш във всеки един момент, как да подходиш към всеки специфичен случай, как да постигнеш успех там, където фините детайли досега са ти убягвали. Ще можеш да зададеш своите въпроси и да получиш ясни насоки как точно да работиш с твоите важни теми. Качи се на лодката към абсолютната емоционалната свобода и отворените възможности: https://www.svoizbor.com/tes1-vip/

 

Базирано на астрологичните анализи на Pam Gregory и New Paradigm Astrology

 

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.