Освобождавам се! Ритуал за Новата година.

15697920_10153988425341290_4803449694735904839_n

Отново дойде това време на годината, когато сме готови за равносметка и за полагане на новия път. Отново се случва в сериозното и отговорно Новолуние в Козирог. За някои Козирогът може да е мрачен, прекалено сериозен, скучен и праволинеен. Но той дава чудесна възможност за отрезвяване, и отговорно претегляне на постигнатото, неслучилото се и това което предстои. Време е да ясен поглед назад и напред, за поемане на ангажимент, отговорност и планиране на новия път. Какво се случи тази година, какво научихме, какво получихме, какво дадохме, докъде стигнахме, къде сме и кои сме? Време е за голямата годишна равносметка 🙂 И нека се възползваме от огромната сила на големия материализатор – Козирога.

И след нея, нека бъдем откровени със себе си и да освободим място. Да разчистим всичко онова което вече не ни е нужно и не ни принадлежи, да му благодарим и да изпратим миналата година с благодарност. Който не е успял да се сприятели с изминалата година, със сигурност няма да хареса и новата, колкото и да си пожелава тя да бъде нещо “ПО” в сравнение с миналата. Ако сме недоволни от миналото, не виждаме доброто в настоящето, то ще минем покрай него и в бъдещето. Ако не се освободим и пуснем всички тежести, травми и емоционални товари сега, ще си ги занесем и в новата година.
Затова нека се обърнем към изминалата година и да й благодарим! Да оценим с признателност всичко онова което е внесла в живота ни. И с още по-голяма признателност да пуснем и освободим всичко онова от което нямаме нужда, което тежи и ни дърпа назад.
И в освободилото се пространство да поканим да влезе всичко ново, изграждащо ни, тласкащо ни към следващото стъпало от личния ни еволюционен път.

Можем да възнамеряваме смело, но нека и оставим с разбиране, място за Божествената промисъл и уместност. Защото само някои от семенцата ще покълнат и дадат плод. Не защото сме сгрешили или не заслужаваме. А защото може да се роди само това което е готово да се роди, и което ние сме готови да родим

me-we

Ето и една много подходяща практика:

Намерете си уютно и тихо местенце. Свържете се със сърцевината на Божествената си искрица, с духовните си наставници и водачи и възнамерете да сторите най-доброто на което сте способни, с помощта на всичките тези светли помощници. Можете да си представите, че имате една вълшебна кутия, в която можете да изхвърлите всичко ненужно. А след като я напълните, можете да я запечатате сигурно и изпратите с благослов към някоя черна дупка във Вселената, да й сложите коледна панделка и да я пратите в дар на безименното вечно гладно за драми и ненужни вехтории весело чудовище. Или пък да я пратите в някоя бурно течаща река (а защо не и Млечния път). Оставям това на вашето въображение 🙂 А в освободилото се място, вижте как влизат всички бляскави потенциали, които чакат реализация. Вижте и почувствайте жива картинка на това, което искате да поканите в живота си: свободата, мечтаната реализация, спокойствието, изобилието, партньорската връзка. Изживейте го!

И сега. С цялата си сериозност, отговорност и ангажираност, започнете голямото чистене, може и на глас:  “Сега, в навечерието на поредния нов започващ цикъл, се освобождавам: от всичко старо, вехто и ненужно. Освобождавам страховете, предразсъдъците, несигурността, мързела, обидите, болката, гнева, раздразнението. Освобождавам се от всички обети давани някога в минали, настоящи, паралелни реалности и животи, и го заменям с един единствен обет – Да бъда вярна на себе си, да обичам себе си, да слушам сърцето си. Освобождавам се от условности, чужди мнения, от задължения, от обвързаности, от очаквания, от искания, от разочарования.

Освобождавам се от хора, вещи, ситуации, егрегори които не резонират с моята вибрация, които не са добронамерени и пристъпват към мен с изисквания, манипулации, очаквания и желания. Освобождавам се от вехтите останки на старата матрица и клетите й проскърцвания в опит да запази статуквото си. Освобождавам се от всички хора, стари модели и конфигурации, които преди съм позволявала да използват силата ми, да се възползват от енергията ми. Освобождавам се. И оставям празно място, в което да нахлуе необятният Вселенски океан. Оставям място за ЛЮБОВ. И нека дойде най-доброто за мен.”

За теб. За всички ни. Време е “ME” да се превърне в “WE”. НИЕ сме на ход! Заедно напред в една по-мъдра, зряла и действена епоха на Водолея. Време е за любов в действие. Все повече ще има място и уместност за нашите общи, обединени, партньорски действия, вместо за Аз-центрираното намерение и желания, както беше досега.  Всъщност, просто следвайте повика на душата, стъпете уверено на Пътя си и да вървим!

Да ни е пълна, благодатна, благoсловена новата година. И всекиму – според постланото. С мир и благодат.

Мартина

Благодаря ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които ще имат полза от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.