Хроники на Великия Преход – срещи с Новите Ангели – II част

 

Продължаваме разговора с вълнуващите герои на Новото време от Варна – Данчето й кристалното ангелско дете Дария. Благодарим за всички прекрасни, развълнувани отзиви след първата част на материала с тях, благодарим за добрите думи и подкрепа. Знам, че много от вас се разпознават в описаните преживявания, мисли и информация, или пък разпознават децата си. Това е съвсем нормално! Децата като Дария са хиляди, може би милиони. Много са и са навсякъде. Всеки един от нас носи част от промените закодирана в ДНК кодовете си, и от нивото ни на осъзнатост зависи дали ще успеем да ги разкодираме и активираме. Знам, че следващите думи могат да подействат точно като катализатор и отключване за много от вас. Знам, че четете този текст не случайно. Знам, че сърцето ви се изпълва с радост, благодарност и съпричастност. Насладете се на тази енергия, топлина, любов и благодарност и ги насочете към нашата светла малка героиня. Мисията й в прехода е съществена, а всяка фокусирана вълна от любов я подкрепя и й дава сили да я осъществи.

– Един от най-интригуващите и нашумели въпроси днес е – какво ще се случи с нас след прехода. Знаем, че отиваме към едни по-високи нива на съзнанието, към пето измерение. Но какво е характерно за този свят там?

В момента вървим към високите нива на съзнанието, но паралелно с това продължаваме на пребиваваме в материята и съпровождащите я изпитания. Но паралелно с тях, трябва да се издигаш в нивата. Колкото са по-големи трудностите които преодоляваш, ти се качваш на по-високи нива. Дария казва – трябва да минем през всички трудности. Самоусъвършенстването ни е безкрайно. Тук в момента се занимаваме с много неща, които са излишни, всички са в една матрица и не могат да видят истината. Но там където предстои да отидем, нещата ще бъдат много по-различни. Ще учим много по-лесно. Това, което в момента е характерно за материални ни свят там няма да ни е нужно. Сега имаме много материални потребности, защото доброволно сме се съгласили да слезем толкова долу в плътната материя, в най-ниските вибрации. Пари няма да ни трябват след време. Храна според Дария ще ни трябва само до определено ниво, а след това ще се храним само със светлина и ще се лекуваме с кристали. Тя това го прави и в момента. Ние вечно се притесняваме за нея, че яде много малко. Но тя казва “Аз ям само това, което наистина ми е необходимо и заедно с това си хапвам и светлина.”

Понякога се случва да се изкуши и да хапне нещо, което не е добра храна и много скоро се появява проблем в последствие – възпалени сливици, или нещо друго. Тя като малка изобщо не искаше да яде месо и животински продукти, но ние я насилвахме. Сега вече свикна и с тези храни и като нещо такова й се яде – даваме й. Но след това задължително ги преболедува изконсумираните недобри храни – кашлица, секрети веднага се появяват – чисти се. Тоест – дори тя се замърсява сега като не яде правилни храни. Но това няма да продължава още дълго. Ще дойде време, съвсем скоро когато ще можем да пречистваме всяка храна със силата на съзнанието си. А след трансформацията няма и да има нужда да чистим нищо, защото всичко ще бъде пречистено. Не знам колко време ще продължи всичко това. То вече тече в момента, процесът е активен. Има хора, които твърдят, че тази трансформация ще продължи още много години. Но аз чувствам точно обратното – че се приближаваме все повече и повече и съвсем скоро ще бъде кулминацията на прехода. С много висока скорост идват големите промени и не ги виждам да се разгръщат тепърва още 20 години.

– Какво е мнението на Дария за ваксините?  

Това е много, много важен въпрос! Не веднъж Дария е казвала “Хора, моля ви, спрете с тези ваксини! Това е невероятно зло!” В момента има много агресивна рекламна кампания за една ваксина за превенция на рака на маточната шийка при жените, която е много, много опасна! Имунната система, всичко се срива с тази ваксина.    
Всичките ваксини които се слагат на децата действат точно така – сриват съпротивителната система на децата. Ние слагахме ваксини на Дария до известна възраст, а тя все се съпротивляваше и пищеше. Накрая ни каза “Господ ще ви накаже, ако още един път ми сложите такова нещо. Ще дойде време и ще разберете.”.
Интересното е, че тя никога не е боледувала сериозно. Всички детски болести, които се изкарват “задължително” при нея не се проявиха. Никакви шарки, нищо. Дария твърди, че е с 12 двойни активни нишки ДНК. И вероятно тези болести тя изобщо няма и да ги преболедува.  Структурата ни вече е различна, не само на децата, но и на възрастните хора. Вече нямаме нужда от тези ваксини, ако изобщо някога е имало нужда от тях.
За ваксините – Дария ги вижда по много интересен начин. Веществата, които съдържат, тя ги вижда като червени точки, които се движат в организма на човека. И тези червени точки се насочват към главата, може би към мозъка. Последствията след ваксини са доказани и са страшни – има деца с епилепсия, деца аутисти, деца с болни крака, всичките жертви на ваксините.

Но и на това вече му се вижда края! Хората стават много по-осъзнати. Вечното домогване за пари, игрите на бялата мафия – вече няма да могат да се развиват по стария начин. Създателят е приготвил много голяма изненада за хората, които си въобразяват, че могат да продължат да ни манипулират и “лекуват” по старите начини. Как се случваше всичко до сега? – Взимат ни още като малки бебета, слагат ни един куп ваксини, разболяват ни и след това цял живот ни лекуват. Цял живот сме абонирани за най-новите изобретения на химията на фармацията, за да върви бизнеса. После какво се случва – вкарват ни в училищата, където всички са в едни и същи рамки, там затъпяваме,  не успяваме да се оправим в живота, страдаме от какви ли не неудачи и психически травми, не познаваме истинския си потенциал, не си вярваме, неуспешни сме. И какъв е изходът – тръгваме пак по психотерапевти и психиатри да ни лекуват. Къде ни е свободата в този шаблон? Може ли някой да каже, че сме щастливи в тези рамки? Дори супер богатите хора – те са много нещастни. Но и много от тези хора също се осъзнават и започват да помагат, да споделят богатството си. Те също ще преминат тази трансформация.

– А кога се очаква точно да се случи според Дария?

Не мога да кажа с точност. С годините се наслагва информация и тя се повлиява от това, което чува. За Дария няма линейно време. Преди като беше 5 годишна ми е казвала, че когато стане на 10г. ще има голяма трансфромация. (бел.р.: в момента Дария вече навършва 10 г.) Според мен е много хубаво това, че никой не може да каже кога и какво точно ще се случи. Защото само така можеш да си истински и непресторен в собствената си вътрешна трансформация, а не да се повлияваш от някакви дати, в които някой ти е казал, че нещо ще се случи. Всеки сам ще реши кога е неговия момент. С всеки наш избор, ние променяме съдбата си.  Мисля, че няма да преминат всички хора. Интересно е, че Дария ни накара да си свалим обеци, накити – всичко, което е от метал. Защото енергиите, които ни отнемат металите са много силни. И по време на тази трансформация, металите ще се трансформират. Ще се редуцират и върнат към първоначалното си, природно, естествено състояние. Може и да не съумеем да ги видим с очите си променени, но те ще се видоизменят.

– Това означава ли, че ще се разрушат жилищните сгради, нали те имат голямо количество метали в конструкцията си?

Това е много резонен въпрос, който всички ми задават. Дария каза да не се притесняваме, че за всичко ще бъдем предупредени навреме и ще се погрижат за нас – всичко да ни е наред. Забавното е, че на много места по света (и това е доказано чрез сателитни данни) има построени специални бункери, дело явно богатите хора, които са решили да се спасяват за края на света. Много дълги, с километри, заредени за няколко години с храна и вода. Голямата ирония е, че тези бункери са метални. Когато Дария разбра за това се изуми и каза “Ама тези хора добре ли са? Защо си причиняват това? Че те няма да могат изобщо да излязат от там”. Или пък – представете си друг сценарий – по някакъв чудодеен начин да успеят да излязат от металните си бункери. Представяте ли си в какава реалност ще се озоват? Те ще се побъркат!  Ще видят съвсем различна реалност – Земята ще бъде в 5то измерение, за което те не са готови, защото вибрират на честотата на плътната материя, на трето измерение.

Но не трябва да се притесняваме за този момент. Дария ни е казала, че ще бъдем изрично предупредени и подготвени. Ако трябва, ще излезем някъде извън жилищните сгради – на чисто място, дрехите ни е хубаво да бъдат от естествени материали, да нямаме никакви метали по нас – ципове, обеци, всякакви украшения. Всички изкуствени материали ще се разпаднат. И това важи не само за дрехи и материали от бита, ами и за храните. Всички изкуствено създадени ГМО храни няма да издържат на този преход, няма да продължат да съществуват.

Това, което вече се знае от много източници ми го е казвала отдавна Дария – че всички планети ще се подредят в една права. Начерта ми планетите и потока обединяваща се енергия. В нея е разковничето. Дария каза, че в момента има всякакви енергии, разфокусирани и разпръснати навсякъде. Тогава (през декември?) ще стане обединението – всичко в едно. Ето ти го колективното съзнание. Това ми го каза много отдавна, опита се да ми го обясни детето. Едва след това тръгнах да търся в книгите и интернет, по всякакви източници информация, тогава попаднах на термина “прецесия”. Непрекъснато търсех потвърждения отвън.

– Добре де, ама това с разпадащите се метали няма ли да бъде болезнено все пак? Има хора с разни импланти, изкуствени ченета, байпаси?

Да, сигурно ще бъде болезнено. Точно затова  много хора няма да успеят да преминат – заради страха ще дадат назад и ще предпочетат да си останат в добре познатото, където да се скатаят, вместо да се хвърлят напред в непознатото. 5 милиарда ще се върнат, а около 30 милиона ще преминат – според информацията дадена от Сал Ракели. Но това е информация от него, аз не мога да дам такива данни! Не знам!

– Беше споменала, че голямата Хеопсова пирамида е много важна и Дария често я вижда и говори за нея. Даже я беше видяла в медальона, който нося.Каква е нейната роля?

Да, важна е. Дария често говори за голямата хеопсова пирамида. Има кристал на върха й. И кога и как не знам, но този кристал се е активирал. Самият кристал не се вижда на физическо ниво, но на енергийно ниво стои. Ние сме тези, които непрекъснато изпращаме енергия към мястото, където стои кристала и лека полека запълваме тази празнина там. Тази “празнина” всъщност вече е доста запълнена, почти е пълна. Дария казва, че когато се запълни изцяло, тогава ще започне процеса. Възможно е това да стане на 12 декември. Тогава – на 12.12.2012 се затварят решетките.

Не са малко съществата, които искат да ни заблудят. В момента се води истинска битка за душите. Говори се и за неистински чуждопланетни кораби, които ще искат уж да ни спасяват. Говори се, че може да има опити за заблуда, за холограми. Дария гледа да не ни въвлича в мисли и информация за  конспирации. Защото ако оставиш съзнанието си да тръгне в тази посока, ако започнеш да мислиш за тези същности – пак си в капан, с вниманието и страха си ти подхранваш с енергията си точно това. Спасението е само едно и то е вътре в нас, само това мога да кажа – слушайте сърцето си. С Дария говорихме съвсем скоро пак на тази тема и тя каза, че с всеки ще се случи точно това, в което вярва.  Реалността му ще бъде точно такава, каквато човекът вярва, че ще бъде.

– А каква информация има Дария за ДНК?

Тя седна и ми начерта много подробно ДНК структурата ни. Казва, че нашите двойни ДНК връзки са 6 на брой и са непосредствено свързани с функциите на мозъка. Колкото повече нишки ДНК се активират, толкова повече умения ще придобиваме, ще се отвори и третото ни око. Всичкото това според мен ще стане по време на спиралата. Това е нещо, което вероятно няма да се повтори повече. Или поне се случва за пръв път сега. Затова толкова много души искат да се въплътят точно сега. Живеем в най-хубавото време. Дали ще има втори шанс, дали някой ще пропусне великия момент – това не знам. Когато се е взимало решение какво може да стане, на всеки от нас му е дадена Божествената искрица, всеки я носи в себе си, в сърцето си. На всички са дадени равни шансове. Но е дадено и още едно нещо, което е най-голямото и великото – свободният избор. Всеки трябва да направи своя свободен избор – да премине или не. Никой не трябва и не може да се опитва да се меси, да влияе и да нарушава правото на свободен избор. Всеки трябва сам да вземе решението си.

Има си хора, които харесват третото измерение, харесва им твърдата материя, играта на конкуренция, пари и власт, агресията и войната. Те искат да останат тук, в тази реалност и да продължат да трупат такива опитности. Това си е техният избор и той е ОК. Но Дария ми е казвала, че който избере да остане в това измерение, в това ниво, ще преживее истински ад. Няма да има различни планети, на които да се пръснем, ще има просто няколко различни измерения, които ще съществуват тук. И всеки ще избере в кое измерение иска да живее.

– Ти имаш много сериозен опит в разходките между измеренията. Разкажи ни за тях?

За да получа такъв невероятен дар като това дете, то трябва и да се изчистя по някакъв начин, нали? И тъй като аз не ходя на работа и за мен не течеше стандартния процес на изчистване със срещи с други хора, конфликтни ситуации и предизвикателства, трябваше да ми се случи по друг начин. И така през февруари започна нещо много странно при мен. Уж като кръвоизлив, но беше нещо средно между плазма и кръв. Срещнах се и с друга жена, при която е имало подобно изчистване, но само плазма, без кръв. И така, започна се – първи, втори, трети месец.. и все не спира! Правиха ми какви ли не изследвания, изчиствания, но нито една диагноза не се потвърди! Усетих лично, от моя собствен опит как става трансформацията в тялото, как се пренастройва решетката, но само когато сам вземеш избор и поемеш отговорност за него! В началото се опитвах с всички познати способи да си помогна – лекарства, хомеопатия, кръвоспиращи, болкоуспокояващи – но нищо не помагаше! Всички близки и роднини вярваха, че единствения изход е операция. И аз, под въздействие на тяхното влияние, отворих компютъра с намерение да потърся в интернет информация.

Не знам как и какво стана, но вместо да си избера ден за операция, някак се озовах на страница, където се казваше “Ако имате еди-какъв-си проблем, имате нужда от изчистваща програма. Спрете месото и консервираните храни”. Какъв знак! Така и направих – спрях животинските и преработени храни – тези, които отнемат енергия и започнах да се храня с храни, даващи енергия. Това са плодове, зеленчуци, ядки, мед, кълнове, билкови чайове. Аз пих и добавки. И тогава взех решението си! Когато изпратиш ясно намерение и заявиш пред Вселената, че си готов за такава промяна – спираш месото, лекарствата, трябва да си готов да минеш през редица изпитания, преди да се разреши първоначалния ти проблем. Така направих и аз. Още щом заявих, че спирам да давам на тялото си отрови, буквално след 10тина минути започна да тече подробна информация какво точно да правя. И в този момент усетих много мощно енергийно присъствие. Веднага дойдоха.

Родните ми разбира се се притесниха, те всички са свикнали с идеята, че незаменимите хранителни вещества идват от месото. Хората просто не знаят, не са запознати. Дария щом разбра, че най-сетне съм взела решение, само се усмихна и каза “браво, мамо, взе правилното решение”. Каза, че е можела отдавна да ме наведе към вземането на това решение, да ми каже. Но така щеше да наруши свободния ми избор, трябвало е сама да достигна до това решение.

И така, взех си решението и понеже започнах да получавам информация, че изпитанието ще бъде продължително и болезнено, осигурих си да съм сама и на спокойствие у дома. Когато заявиш намерение, енергията винаги се връща за да те провери – колко наистина си готов. В следващата седмица всичко се усили. Кръвотечението стигна до половин литър на ден. И аз на всичкото отгоре все казвах : “Добре де, то чистене, чистене – хубаво, ама до кога ще продължи цялата тази работа?”. И на шега, или наистина, но чух отговор “до сряда”. А сега де.. ама коя сряда? 🙂 Трудни дни бяха. Във вторник вечерта се озовах в много странно състояние. В един момент имах много силни болки, а в другия не усещах нищо. Сякаш бях изпаднала в безтегловност. Запалих свещ до леглото ми, а от пламъка й на тавана се образува пирамида. Какво се случи тогава и как стана.. не знам. Знам само, че не бях в това измерение. от 21 вечерта до 9 сутринта. Няма болка, няма мисли, няма злоба, няма проблеми – просто ти си в едно с цялата природа, с въздуха, небето, всичко. И нищо не може да те изкара от това състояние. Жалко, че продължи само няколко часа. На сутринта като усетих пак болките, разбрах, че се приключи временното прескачане в пето измерение. Но през цялото време, вечер като си легна усещам много странни боцкания, но не като от метал, ами като кристал. Започна като разгръщаща се решетка от крайниците и постепенно минава към вътрешните органи. Болките продължиха още ден. И точно както беше казано – на другия ден – сряда, всичко свърши, като отрязано с нож.

Разбрах колко е важно веднъж щом си заявил нещо, да изпълниш всичко до край. Само едно нещо да не изпълниш и край – всичко свършва. Явно трябва да минем през такива изпитания, има и болка, има и вътрешни терзания. При всеки е различно. Но за да приемем новото, трябва да се изчистим от старото.

– А какво ще кажеш за всички онези хора, които сякаш са абонирани за всички “популярни” болести и гълтат лекарствата със шепи?

Да повярват в себе си, но истински в сърцето си, да усетят откъде идва проблема, да изберат да минат на по-лек режим на хранене – суровоядство, ядки, мед, зеленчукови супи, да спрат месото. Месото и млечните храни много ни смъкват вибрациите. Но не го правете насила, защото някой отвън ви е казал. Ако ви се яде – яжте. Съзнанието само трябва да стигне до осъзнаването, само трябва да поиска да откаже тези храни. Ако много ви се яде това нещо – изяжте го, Но ако съзнанието ви казва “мога с него, но мога и без него”, значи можете лесно да изберете, вече сте се отървали от привързаността! Тогава по-добре не го правете, не се връщайте към стария начин на хранене.  Аз например имам привързаност към хляба.

Най-хубаво е да се яде хляб от лимец. Лимецът е съвършено чиста храна, без всякакви химикали, без ГМО. Една от малкото, които ще преминат. Много хора искат да я унищожат, защото не е финансово изгодна, защото предпочитат изкуствените храни, злоупотребяването с ресурсите на природата и финансовите облаги от индустрията с храна. Лимецът дава невероятна енергия на хората. Ако можем да минем само на такъв хляб, това ще е прекрасно. Но не трябва да се обработва с метал, а само с камък. Лимецът е защитен. Колкото и да го пръскат с разни аерозоли, нищо не може да му повлияе. Дария казва, че върху него има нещо като безцветен енергиен щит, който го предпазва от негативни влияния. Чрез лимеца ти ставаш проводник на тази енергия.

– Дария, а какво се случва в училището, какво трябва да стане там, за да бъде интересно за децата?

Да има повече физическо, за да са повече свързани с природата децата. Да има повече рисуване, да правят каквото си желаят децата – да играят, да четат – каквото пожелаят. Трябва да им е интересно и да получават знания. Ако ти е интересно да четеш книги като тате – правиш го. Важното е да ти е интересно – така по-бързо получаващ знания.

– А какво е най-глупавото нещо, което правят учителите в училище?

Казват “небето, камъните, водата са нежива природа”. А! А защо небето се движи тогава, като не е живо? Не ми отговориха. Аз нали виждам, че е живо! Аз виждам аурите на всичко. И вашите виждам в момента. Но когато е тъмно, ми е по-трудно да ги виждам и ми се доспива.

– А ние кога ще можем всички да виждаме аурите?

Когато си изберете. Трябва просто да повярвате в себе си и ще стане. Така е и с хората, които са болни, за които ме пита по-рано. Чудиш се как да им кажеш да повярват в себе си. Ами просто им го кажи! “Ако не искаш да се излекуваш – оставям те. Но ако искаш – трябва само да повярваш в себе си.” Първата стъпка е да повярваш в себе си. Втората е да махнеш лекарствата. А третата – да спреш месото. Вътре в месото е стреса на животното като го убиват.

– Ти казваш, че си от Звезда. Звезда чака ли ни? Всички ли ще отидем там?

Звезда откога ни чака.. Да, всички ще отидем там, но не в самото начало. Звезда е чак в безцветното. Преди това има друго.
Мама сега ме пита за планетата Марс. Тя сега е червена. Но не винаги е била така. Преди е била в бяло и синьо. В средата синьо а наоколо – бяло. Лошите нарушиха живота там. Искат да направят същото и със Земята. Но това няма да стане – ние няма да им разрешим. Ние като мислим и правим добро, ставаме едно цяло. И няма да позволим това да се случи със Земята.

– А ти познаваш ли Бог, виждаш ли го?

Ами да, разбира се. Той е светлина, много ярка. Също като лапмата, виждате ли я? Но него не можете да го видите с тези очи. Когато стигнете до Звезда ще го видите. Аз вече съм го познавала. Мноого пъти.

– А ти за пръв път ли идваш на Земята?

Нее, идвала съм много пъти. Нали ти казах – в един живот с теб бяхме сестри, Миналия път бях в Китай, там беше превъзходно. Имаше много дървета и нямаше толкова много метал, както тук. Там има само дърво, всичко е от дърво и слама.

– А помниш ли кога се роди тук на Земята?

Аз не съм се раждала. Аз съм се родила на един и същи ден. Когато съм тръгнала съм се родила всъщност. Когато Господ ми каза да избирам, избирах между много места Не исках София, не исках други места.. накрая срещнах тати. И мама. Така ви избрах двамата, вие се срещнахте и така. Имах тяло от светлина тогава. После Господ ме превърна в бебе. Помня, че там беше много хубаво и топличко и как тати пееше песнички. Аз идвам от тройното безцветно – това е над десето ниво. А твоята дъщеря как се казва?

– Зорница.

Зорница! Това е тройната планета! Тя е от там! По-висока е от мен по енергия! Не си спомня, не говори, защото още не е разбрала дали ти знаеш. Ето така й кажи: “Дъще, аз знам, че не искаш да казваш едни работи, но ми ги кажи спокойно, няма да ти се смея, отпусни се.” И така ще ти разкаже всичко, ама да не се смееш! Май още не си е спомнила…Още й е рано. Аз преди бях тройно безцветно, но после свикнах тук.  Всички сме били тройно безцветно, ама всичко сме забравили. Мамо, мога ли да ти кажа нещо? Докато си говорим така, ние се издигнахме още. Ние повече се издигаме като се събираме така с енергията си. Виждам я енергията в това цвете – в розата.

– Добре де, значи ние всички идваме от това тройното безцветно, слизаме на Земята в плътната материя, за да отидем после пак в тройното безцветно. Защо ни е тази игра, ами не си стоим там?

Това не е игра, не си мислете, че е игра! Така можете да стигнете най-високото ниво, от четвърто до осмо! Чрез изпитанията стигаме до по-високите нива.

– И какво сега, твоята мисия тук е да ни накараш да си спомним?

Разбира се. Господ ако не бях тук, щеше да ми даде по-лесна мисия. И ние си избираме мисията де.

– А след трансформацията ти ще си на по-високо ниво от нас, нали? Ще се виждаме ли тогава, ще можем ли да се гушкаме?

Ама мамо! Сърцето! Гушкането е ето така.. като се гушкаме сме свързани, вътре в нас. Когато се прегърнем, аз съм вътре в мама и я усещам. Когато се свържете така, усещаш кой си бил преди и кой е другият.

– А какво ще стане с телата ни след Възнесението? А храна ще ни трябва ли?

Ние този път тръгваме към Възнесението заедно с телата си. По време на процеса те ще се видоизменят и ще станат по-ефирни. Храна.. там ако поискаш, винаги ще бъде пред теб. Плодове, зеленчуци – каквото си поискаш и когато си поискаш ще го имаш. Ето така. Безплатно. Всичко ще е безплатно. Само че ти ще трябва да дадеш любов. Вместо пари – любов и надежда, вяра. Също като онази приказка. С тези вяра, недежда и любов ще можете да създавате също като Господ. Например можете да създадете ей такава хубава роза.

– Дари, а как да се справят хората със страховете си? Това им е най-трудното.

Забравете ги. Ето така.Аз когато бях на около 7 години, малко се страхувах от смъртта. Но накрая просто си казах “Аз мога, няма да се страхувам, никой няма да ме кара да се страхувам”. И просто спрях да се страхувам. Да ви кажа честно по-лесно е да не казвате тази дума “смърт“, ами да казвате “трансформация”. Това колко бързо става трансформацията зависи само от теб – от това колко вярваш и колко любов имаш. Злото може да ви изчисти по-добре от доброто. Защото като ти дават изпитания, може и да се уплашиш, но накрая можеш да си кажеш “Да, аз мога”, и така да вземеш правилното решение и да качиш по-голямо ниво. Така че не се страхувайте!

– Знаеш ли за какво служи Слънцето?

Слънцето е създадено на нас да ни дава сила, и ние също му отдаваме енергия – така става кръговрат. Енергията която минава през нас е необходима за трансформацията на телата ни от въглеродна основа към силициева. Когато сме заедно и искаме да предадем по-силна енергия към слънцето и колективното съзнание е хубаво да се хващаме в кръг за ръце – така усилваме енергията на любовта.

– А какво още трябва да знаем от нещата, които се случват в момента?

Сега има много земетресения.  Те ще продължават да се случват, това е нормално. И вулкани може да изригнат. Аз ги чувствам всеки път независимо в кой край на земята се случват. Но всичко ще е наред. Едно от последните земетресения които станаха наскоро – в Шабла – епицентъра му е точно там където е била Атлантида. Там има кристали, които се движат. Те в момента се изчистват енергийно.

Атлантида не е в материалното, а е в друго измерение, където скоро ще отидем. Виждам града хем като кристали, хем като енергия – движи се измежду измеренията.
То е като точка по средата на Черно море и там се пораждат звукови вълни. От едната страна е морето, а от другата Варна. През нощта потъва, а при изгрев отива към повърхността на морето. Виждам го само на повърхността като кристален град от светлина. Тепърва ще разбираме още в дълбочина…

– Дари, какво според теб ще се случи с този преход и спиралата за която говориш? Кога ще стане това?

Не знам кога точно. Виждам я спиралата. В нея ще се изчисти всичко. Там ще се отвори и третото ни око. Няма да ви разказвам как, защото ще се уплашите. Но това ще стане. Даже вече сме по спиралата и нещата се случват. Разделечаваме се от хората които не ни трябват. Имаше много които уж вярваха и вървяха заедно, но сега започват да се раздалечават. Тези, които вече не ви трябват се отдалечават от вас. Много от тях са се спряли и дори са се върнали, защото не издържат и ги е страх. Там в петото измерение ще бъде съвсем различно. Няма да трябва да работите, да готвите, да перете. Всичко ще става само с мисълта. Но не с главата, махнете я тази глава. Тя ви дава само неприятности. Сърцето ви дава поуки.

Вече влязохме в спиралата. Много хора няма да успеят да преминат – заради страха ще дадат назад и ще предпочетат да си останат в добре познатото, където да се скатаят, вместо да тръгнат напред в непознатото. И тук е важно правилото за свободния избор – всеки решава за себе си и трябва да го направи сам. Всеки ще преживее точно това, в което вярва. За всички ще има промяна, нещо ще стане, но всеки ще го преживее по свой различен начин. Няма смисъл да се запасявате с храна и да се страхувате. Най-важното от всичко е колко вяра, надежда и любов носиш в себе си.

httpv://www.youtube.com/watch?v=F4yUbISsEH0

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!
Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

54 Comments

 • Polly
  Отговор

  <3 Благодаря, Дария! 🙂 Благодаря, Марти, че си го написала и предала така добре това послание! Все едно слушам Данчето и малката светла Дария! Прегръдки!

 • Janet
  Отговор

  Дария,много ти благодарим,че сподели така вълшебно частица от Знанията си!!!
  Много бих искала да те срещна някои прекрасен ден!!!
  Благословенна да си и ти и твоето семейство…и Звезда!!!

 • mvikulova
  Отговор

  Прекрасна статия, наистина все едно бях с Данчето и Дария докато четох! Благодаря,Марти!Благодаря, Дария! Обичам ви всички!

 • Nikolay
  Отговор

  Едно голямо Благодаря Дария!!! 🙂 Знам ,че когато сърцето говори всякакви други думи са излишни.Прегръщаме Ви !!!!!!

 • Йоана
  Отговор

  Благодаря!!! Благодаря искрено и от цялото си сърце за тази изпълваща статия! Не мога да опиша с думи чувствата, които предизвиква в мен- на топлина, знание, спомняне на безусловната любов…Благодаря!!! Марти, толкова ще се радваме на още една такава статиика.
  Дари- БЛАГОДАРЯ ТИ!

 • K. Pekova
  Отговор

  Благодаря ви за светлината и топлината на споделеното познание, за вярата, надеждата и любовта, която ни дарявате!

 • mimeto
  Отговор

  prosto neveroqtno sled kato prochetoh i vtorata chast ot interviuto s Dariq i Dancheto az se chustvam po dobre dosta ot strahovete mi izcheznaha,a i iskam da spodelq che predi nqkolko godini ne pomnq to4no kolko ei taka ot nishtoto bez internet i knigi i t.n.vozeiki se v kolata mi stignah do absolutniq otgovor 4e strah ot smurta ne trqbva da ima 4e tqloto e opakovkata na dushite ni i che tqloto ostava prosto neobitaemo a dushata otiva tam nqkade……kadeto dai Boje otidem vsi4ki i da budem po dobri!blagodarq vi za statiqta prosto neveroqtno e useshtaneto da znaem che ima takiva angelcheta kato Dariq,bravo mila pregrudki!

 • Даниела
  Отговор

  Благодаря от сърце на това прекрасно дете и на смелата му майка, която се е научила да се вслушва в себе си!!!!Благодаря и на теб,Мартина:-)

 • Валентина
  Отговор

  Благодаря че имах възможността да попадна точно тук и да прочета информацията от наш Български източник,ще ми се да има оше много такива 🙂
  Изпращам любов,вяра,надежда към Дария,Марти и към всички които могат да разпростарняват Божественото знание и Светлина <3

 • nevianka tsoneva
  Отговор

  това дете е невероятно!трябва да се дава възможността и на други такива деца да ни разказват за нещата,които знаят!те може и да са малки по нашите разбирания,но всъщност са много по-големи и зрели от нас!нека се вслушаме в думите им!

 • greta
  Отговор

  благодаря ви 🙂 <3

 • Николай
  Отговор

  Благодаря и от мен.Пожелавам на всички повече любов и светлина и дано да има повече такива светли същества в България.

 • Valentina OZARENA
  Отговор

  Прекрасна и полезна информация! Напълно съвпада с моите виждания и разбирания за нещата. Благодаря ти, мило ангелче или звездица Дария! Благодаря на твоето семейство! Благодаря и на теб, скъпа Мартина, че ни правиш достъпна подобна информация! Приемете всички, както и четящите, моите прегръдки, изпълнени с мноооого Любов и Светлина! Обичам ви!

 • Galia
  Отговор

  Благодаря ви!

 • vayalet
  Отговор

  Безкрайно благодаря на това мило кристално дете, на неговата майка и на Мартина, която направи достояние на толкова много хора тяхната история. Искрено се надявам да има много такива деца около нас, от които да се учим. От кога ги чакахме. Много от тези неща ги чувствах и сега безкрайно се радвам, че има потвърждение за тях. Още веднъж безкрайно Благодаря!

 • Анита
  Отговор

  Разбира се,4е това беше начина да се стигне до сърцата на много хора!!!БЛАГОДАРЯ,че ви има и че сте тук с нас точно в ТОЗИ МОМЕНТ.Искренно вярвам със сърцето си,че ще останем завинаги заедно.ДАРИЯ,ВЕСЕЛА,ДАНЧЕ И ДАНЧО ОБИЧАМ ВИ! Мартина БЛАГОДАРЯ!!!Четейки имах усещането,че разговарям с тях.
  До нови срещи!!!

 • Bobi
  Отговор

  Аз също благодаря на момиченцето и майката за интересната и поучителна информация, както и на авторката. Много любов желая на всички ! В момента си чета из нета и попаднах на 1 статия, където пише,че Марс е бяла или сива, веднага се сетих за Дария и това което прочетох тук и което тя казва за планетата Марс. А именно , че сега е червена , но не винаги е била така..преди е била бяла и синя. Ето вижте:
  http://www.kaldata.com/IT-%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D1%82%D0%B8-%D0%B1%D1%8F%D0%BB%D0%B0-%D0%BD-75756.html
  Поздрави и много любов 🙂

 • Малина
  Отговор

  Благодаря сърдечно,
  радвам се че Ви има и преживях, почувствах ИСТИНАТА.Вярвам и моля това да се случи и с моите близки.Обичам Ви и знам,че сме силни и всичко ще бъде прекрасно.
  Изпращам Ви любов и светлина.

 • GALINA
  Отговор

  Това,което казват Данчето и Дария е прекрасно,но аз четох в “Философия на ежедневието” че процесът “Възнесение” не е осъществен успешно през 2012 г.,опитът да се осъществи е неуспешен.Аз също преживях моите симптоми, като пан. атаки, почти непрекъснато и силно главоболие и вътрешно вибриране,почти нямаше ден през който да легна и да не усещам вибрациите.Беше ми невероятно трудно.Най-силните усещания имах точно на Нова Година-31.12.2012.заспах много рано с помоща на лекарства,защото главоболието беше ужасно,а вибрациите -непоносимо бързи.По някое време през ноща се събудих и се опитах да стана,но успях само да седна в леглото,всичко се люлееше,само това помня.Но когато се събудих на сутринта,сякаш никога нищо не се беше случвало,така се почувствах,нямаше вибрации,нямаше сърцебиене,бях като новородена.От тогава до сега нямам никакви пан. атаки и нищо от предишните състояния.Моля ви кажете ми,какво стана?Всичко ли е свършено.Толкова исках да се осъществи възнесението,но те казаха,че не сме готови още,подготовката е недостатъчна,нужни са още работници,енергиите са слаби.Дали наистина изпуснахме нашия шанс!Аз не мога да се откажа,всяка вечер си мисля и мечтая за онзи свят в,който има само любов и всичко е чисто и кристално.Бог не може да ни изостави сега,не вярвам!Ако Данчето прочете моя коментар моля нека да ми отговори, ще бъде една утеха за мене!Благодаря ви!С много любов!

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Данчето не ползва много много компютър и не е ясно дали скоро ще види писаното от вас, Галина, но ако позволите – аз ще отговоря, за да не виси така тъжно коментара ви във въздуха.
   Все още недоумявам как хора (някои хора де) упорито повтарят “Нищо не се случи”.
   Йосиф публикува всякакви неща, с различни източници. Разни съмнителни уж Галактически федерации и какво ли не. Публикува и прекрасни неща, но само това, че са пуснати в сайта му – това не значи автоматично, че са достоверни.
   Много неща не се случиха по начина по който се говореше – и слава Богу! Променихме курса на събитията, избрахме плавния и гладък преход. Нима беше по добре да има три дена мрак, както вещаеше Друнвало, или катаклизми, или да се сринат къщи и железа?
   Всичко вече е тук. мила Галина, само че хората още са в плен на старото мислене и не могат да го видят.
   На 31-ви наистина имаше много силна вълна – хем сте я усетила и вие, хем не си вярвате.
   Но няма смисъл някой друг да ви убеждава, ако вътре в себе си още сте готова да вярвате на полу-истини, само защото някъде нещо е написно. Има послания, които съвсем преднамерено звучат по този начин, за да обезверяват хората, да смъкват ниско вибрациите. Никой от посланиците на Светлината не твърди такова нещо, напротив – всички ликуват. Но – всеки трябва да извърви сам своя път. Винаги съм казвала – ако едно послание ви кара да се чувствате зле, недостатъчно добри, неуспели, натъжава ви – значи това не е послание от Дома.
   Престанете да гледате през прозорците, в търсене на нещо отвън, а се огледайте и вижте колко по-широка и светла е къщата ви.
   Бог винаги е с нас. Не го изоставяйте сега 🙂

 • Цветелина
  Отговор

  Имам чувството,че ги познавам и ги усещам много близко до сърцето си! Светлина и Любов!

 • Ива
  Отговор

  Не, не мога да се въздаржа от коментар.
  Невероятни са и двете статии. Чувството за близост и усещане сигурно си е напълно нормално 🙂
  И аз искам да споделя за процеса на преход и моите лични наблюдения. Тук мога да се съглся напълно с Марти, че за всеки тече по различен начин подходящ си за него. При мен силните усещания започнаха от земетресението май 2012 и само се засилват и засилват. Много близки и познати преминаха през пречистване чисто емоционално или изцяло физически, това което мен ме натъжава е че виждам как наистина всеки има шанса да повиши вибраци, но голяма част не го правят, а вместо това разлюляват махалото и отиват в крйности. Е моя урок от цялата работа беше да не се меся, мноого трудно и тежко, когато става въпрос за много близки хора.
  Наистина обаче телата ни се изчистват и да, когато не го правим както ни е заложено природно има болка. След като прочетох, че често и се случвало да и се доспива на Данчето разбрах че не е само при мен. Само че на мен не ми се доспива, а заспивам при всеки удобен момент и то не е точно заспиване и не е сануване а нещо което трудно може да се обясни. Знам само че правя нещо, често сънувам, че говоря със съветници с дълги роби има ли го при някой друг?

 • August
  Отговор

  Благодарности и от мен!
  Както за статията, така и на всички участници в нея 🙂
  С безкрайна яснота успях да възприема всичкo, на моменти с ярки усещания и картини в съзнанието ми.

  Когато Данчето разказва за нейното “пробуждане” и споменава за усещане като побоцкване на кристали, се сетих, че вчера сутринта открих в леглото (?!?) къс стъкло, но не обикновено, а все едно от кристал парченце отчупено (плътно, не тънко). Верно, че над спалнята точно имам лампион с висулки – като кристали, но след като ги огледах не забелязах да има някое наранено.
  Наскоро взех да се задълбочавам на темата ангели и знаци, та приех, че е това, но още не мога да си го обясня.
  Отказвам да приема обикновеното обяснение, че това е стъкло, защото малко трудно би попаднало в спалнята ми, на сутринта след ставане от сън. А ден-два преди това смених спалното бельо.
  Ще се радвам и ще съм безкрайно благодарна, ако някой сподели идеите, които му хрумват по повод на това парченце кристал, защото за мен е това.

  Любов и благодат за всички!

 • Лора Георгиева
  Отговор

  Много съм развълнувана от темата, това ме интересува живо през последните 2 години, и много материал и книги изчетох, защото ме влече.Вярвам безрезервно, че Земята не е единственият ни Дом и живот.Винаги съм търсела отговори на толкова много въпроси. Незнам дали Преходът станал през 2012 год., не го усетих тогава, но прочетох как масоните са направили ритуал, използвайки всичките си знания и спазвайки всички детайли, за да попречат на Преминаването към светлината-това се е случило през Юли 2012 г.-на откриването на Олимпийските игри в Лондон – т.е. – пред очите на целия свят, който само е ръкопляскал- т.е.- дал е съгласието си за това.Предполагам, че това е отложило Прехода.НО тъй като силата на Създателя е необятна, вярвам, че ще ни се помогне да продължим към светлината, а не към мрака.За тези 2 год. и аз разчистих много хора около себе си, някаква непозната досега сила придобих да отстоявам себе си и избора си.Промених се много в ментален план.Щастлива съм и свободна сега!Във физически план, обаче на мен ми се отрази с доста наднормено тегло-четох че и това било съвсем нормално – споделете, моля, има ли и други като мен? Не мисля, че прекалявам с храна,но ми се спи често, а и ми се чете повече, така че физически не съм в най-добрата си спортна форма.И все пак се чувствам по-добре от когато и да било, изпълнена съм с вяра и любов, както и с уважение към себе си, но и нетипична за мен твърдост да не се меся в живота на другите – дори и за добро – а да им дам пространството и свободата, които са нужни на мен самата!

  • Павел
   Отговор

   Към Лора Г.
   Може би е нормално малко наднормено тегло. Натрупала си повечко магнетизъм за сметка на електричеството. За физическия ти конфорт е добре да помислиш и разсъждаваш в тази посока. Има какво да се прочете, а и Учителя е казал доста неща в тази насока.
   Иначе чудесно е, че емоционално се чувстваш добре – в същност характерно за пълничките /магнетичните хора/, което няма нищо лошо.

 • Мария
  Отговор

  Много се радвам!Все едно я чаках тази среща!Дария мила изпращам ти любов и светлина и на семейството ти и на всички кристални ангелчета които са изпратени на земята,все така продължавай мила и всички сме едно заедно 😉 благодаря ви ❤️❤️❤️

 • Емилия Христова
  Отговор

  Всичко става с поредни инициации всеки по различно време и усещане. При мен след някой инициации (подготовка) се появи златна по- късно кристалната матрица и посвещението от Махатма (отварянето на 4та и 5та чакра ведно. Всеки различно вижда нещата според това, което усеща и знае. Ене гията има и физическо проявление. Важното е да внедрявате енергията във всичко, което ви се даде, вашият град, държава, Земята , Галактиката Вселената или и други Вселени, всичко до което сте допуснати….!

 • Галена
  Отговор

  Дано някога имам възможността да се срещна с Дария

 • Толиана
  Отговор

  <3 Дария <3

 • Maria
  Отговор

  хубаво е да има инфо за срещите и сбирките,независимо във кой град са.Аз мога да слушам това дете непрекъснато.Всичко което разказва и обяснява с такава лекота и непринуденост,че човек да го е срам колко сме ,,Твърди,,

 • Павел
  Отговор

  Какво дете кристал???!!!!! Това е душа – диамант с най-висока проба!!! Може би каквито сме всички ние /за сега души в окови/ търсещи избавление! Намасте

 • Павел
  Отговор

  Какво дете кристал!?!?!? Това е душа диамант, от най-висока проба!!! Каквито сме и всички ние може би, души в окови търсещи своето освобождение! Намасте

 • Албена Кирова
  Отговор

  Уникално красиво изпълнено с много светлина.Прекрасно е!!! Благодаря ти малко ангелче

 • Албена Кирова
  Отговор

  Много красиво и уникално, прекрасно.Благодаря малкп ангелче!!!

 • Iskra
  Отговор

  Здравейте , много ми хареса статията и видеото . Имам дъщеря която е почти на 12 и също е родена във Варна . Предполагам че е индиго . Къде и как може да проверя със точност за това , за да се погрижа да я разбирам по-добре. Заедно гледахме видеото и тя , изяви желание да се срещнем с това дете , аз напълно я подкрепям . Бихте ли ми казали как може да се свържем с майката и това прекрасно дете , или да участваме на събиранията. Живеем в Дания, но когато си идваме винаги имаме желание за духовни срещи! Благодаря!

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Здравейте,
  Разбираем е интересът, който Дария предизвиква, и желанието да сте свързани и информирани за следващи срещи.
  Тъй като е немислимо да публикувам в публичното пространство телефонен номер, ето линк към профил във фейсбук на семейството, където те обещаха да публикуват поне актуална информация за предстоящи срещи.
  Не очаквайте особено висока активност там, тъй като за тях е затруднение да ползват компютър, но поне информация за срещи ще има:
  https://www.facebook.com/dariq.todorova.1?fref=ts

 • Ilina
  Отговор

  Балгодаря, че те има Дария и че те срещнах. Чиста любов и светлина си! Сърцето ми се радва и пее! Благодаря, че си избрала България за прераждането си в помощ на издигане към по-високи вибрационни измерения на цялото човечество.
  Аз лично съм в края на 20-те си човешки години и след години наред промиване през центрофугата на образователната система, примирение, стискане на зъби и угаждане на авторитети около мен, знаейки цял живот в себе си че НЕЩО В ЦЯЛАТА СИСТЕМА НЕ Е НАРЕД, се сринах емоционално и психически. Не можех повече да подтискам душата си и висшенот си аз.
  След като започнаха трансформациите при мен нямаше почти с никой, с който да разговарям, срахувах се, срамувах се сякаш нещо е сбъркано и грешно в мен. Не знах какво се случва и защо, чувствах се самотна и неверояно депресирана. Всички и всичко ми беше безитересно, изкуствено и програмирано. Пробуждайки се виждах пробойните на Матрицата, която не можеше вече да държи в илюзии съзнанието ми.
  Но сега от перспективата на времто знам, че това е било период на депрограмиране и пречистане, вярно много труден но наложителен. Сега с времето откривам моето духовно семейство. Теб, Дария, твоята любяща майка и присъствието на всички хора в залата макар и през екрана на компютъра, ви усетих като Мое Семейство.

  Иска ми се горещо в сърцето такива хора ( носещи любовта в себе си и с отворено чисто съзнание ) да се срещаме заедно на живо и да споделям повече. Да се радваме един на друг и да се зареждаме! И да подкрепяме хора, които преминават през подобни трансформации на съзнанието. Да знаят, че не са и никога няма да са сами.

  Светлина и любов!

 • Албена Кирова
  Отговор

  Благодаря ти прекрасно ангелче.Ти си чудото на светлиатаБлагодаря,че те има.

 • Рада Вълевска
  Отговор

  Благодаря!

 • Cenka
  Отговор

  Благодаря ти, мило Ангелче!Благодаря на съдбата, че ми даде възможност да се докосна до теб и твоята всеотдайна майчица.Преди време четох за небесните владици и предстоящите събития около преминаването ни в новото измерение.Беше много интересно и вълнуващо, но нямаше с кого да споделя тази информация и нещата като че ли отзвучаха…Започнах да си мисля, че след като никой нищо не говори и коментира за това, не му е дошло времето…Непрекъснато се измъчвах, че нямам достъп до хора с отворено самосъзнание и готовност за духовно развитие. И при мен нещата тръгнаха в посока на трансформация, която едва сега започвам да си обяснявам. Все още се чувствам самотна, изоставена, ненужна, депресирана.Изгубих много ценни хора от обкръжението си, което съвсем ме срина.
  Искрено желая да контактувам с такива хора като вас – изпълнени с любов и отворено чисто съзнание, да обменяме информация и да помагаме на околните с каквото можем. Трябва да сме единни и всеотдайни в тази велика мисия.
  Да бъде любов и светлина!

 • Jeni
  Отговор

  Дария ти си едно прекрасно дете и мисията ти не е лека, но пък е толкова хубава! България има нужда от хора като Вас с майка ти! Дано все повече хора да си отворят очите пред това, което се извършва в страната от няколко десетилетия и да разберат, че нашата страна е древна, с Велика история и с много силен народ и дано всеки да излезе от черупката си и да тръгне, както казвате с любов напред към промяната! Продължвайте с пълна сила напред!
  Много любов и от мен!

 • АЛБЕНА
  Отговор

  Здравейте! Всичко това го знаех отдавна вътре в сърцето си! Постоянно се обогатявам като с еопитвам да чета всичко по темата вече 8 години! Респект към Дария и майка й! Аз съм един такъв кристал,сам самичък в Холандия,без енергия! Като дърво без корен съм тук!Сърцето ми кърви за България! Като чуя българска песен започвам да плача! Никога не съм изпитвала такова силно чувство към Родината! Нещо велико е това,много силна енергия ,сила и любов,която не бях усетила когато живеех в България! Бог да ви Благослови! И дано по-скоро се завърнем в България!

 • Йоана
  Отговор

  Аз съм на твоите години Дария .Всички хора ми казват: Остави ги тези глупости.Когато бях малка и аз се страхувах от смърта ( трансформацията ) ,но ти ми показа че тя не лошо нещо. БЛАГОДАРЯ ТИ ЩЕ СПОДЕЛИ

 • G
  Отговор

  След прочетеното, погледнах надолу към коментарите и се питам “Това, реално ли е?”… Аз вярвам и не вярвам, а след тази статия не зная, какво да мисля, съвсем се обърках. Не съм сигурна, какъв отговор очаквам от Вас, но на фона на света, в който живеем, където има толкова различни хора ми е трудно да повярвам.
  Ох, все едно се чудя, след прочетена фантастика “Дали съществува?”, така ми подейства всичко написано.

 • Яна
  Отговор

  Благодаря ти Боже !
  Благодаря, Мартина !
  Благодаря на Дария и нейните родители !
  Когато изгледах филмчетата с Дария се почувствах все едно аз съм тя. А аз нямам никакви способности, само стремеж за живот в любов, мир и хармония. И стремеж за живот със сродни души.
  Коментарите показват колко много хора имаме нужда от споделянето на тази по-висока енергия. Самото пребиваване в тази енергия е изцеляващо и умиротворяващо, но и пробуждащо стремеж.
  Пожелавам си да започнем да се събираме и започнем да градим новият живот заедно с деца и хора като Дария и нейната майка. Защото имаме нужда от тях. Те са като зарядните устройства.
  Надявам се, че е дошло времето да се действа.

 • CVETELINA IVANOVA
  Отговор

  Здравей ДАРИЯ,БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО ИСКАМ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ НЯКОИ ДЕН С ОБИЧ ЦВЕТИ

 • Дида
  Отговор

  Здравей, Дария! Приеми любов и от мен, поздравявам теб и семейството ти, че сте толкова смели. Затова, че говорите за неща, които много хора знаят или по-скоро усещат, но не се осмеляват да говорят. До толкова сме потънали в материалното, че когато се замислим за живота, осъзнаваме кои са стойностните неща. Мотото на живота ми, като усещане за мен и за хората около мен – Всичко е любов!
  Моите наблюдения за хората /понякога наистина се забавлявам с тях, без да наглея разбира се/, говоря за егото, така го наричат, но аз го наричам зов за любов… Поздрави, бъдете здрави!

 • Теодора Драгулева
  Отговор

  Благодаря!Пращам любов на цялото семейство!Прехода е труден и повсеместен.И различен при всеки.Важното е да се подкрепяме и говорим за това.При мен се отключи след болезнена раздяла.И както спомена Данчето-когато ясно заявиш,че си готов за нея.Случи се една нощ след като мозъка ми се предаде.Светлината навлезе като през фуния в тялото ми.Видима и пълна с любов.Десетина дни бях в онова състояние на блаженство,в което усещаш Цялото-без страхове и човешки емоции.После постепенно го загубих.След него започна чистенето на стари модели.Чувството за самота беше най-болезнения процес.Болковото тяло така се съпротивляваше,че ми отне седмица докато премина урока.Сега отговорите идват на “пакети”.Не през ума,а през клетките…така го усещам.Когато се съберем двама или трима с осъзнатост ,ясно се усеща качването на по-високо ниво.Чувството на благодарност е най-доброто ,с което можем да се държим на по-високите нива.
  Благодаря ви!

 • Румяна Петрова
  Отговор

  Здравей Дария,прегръдки от мен Румяна.Преди около 4г. живота ми се преобърна и за известно време се усещах като че съм в безтегловност.След това всичко започна да се гради наново,но този път от Онзи който ни обича безкрайно.След периода на объркване започнах да се отпускам и да се доверявам все повече на това водителство.Информацията я получавам като чужда мисъл.Когато осъзнах че не е необходимо да се съобразявам със стандартите на материалните заживях нов живот на мир и радост.От скоро съм щастливо омъжена за духовен мъж,който също ми е дар.По голямата част от информацията която ти сподели с нас бе вътре в мен,но не знаех как да я споделя с повече хора.Благодаря на теб и семейството ти че ни дадохте пример как се казва истина без страх,и позволихте Любовта да прелива от вас.Вливам се в тази Божествена река,зная че и мн други ще го направят.Преди година си купихме къща в село на 50кл. от Варна и от няколко месеца си прехождаме сутрин и вечер 5дни в седмицата и ще се радваме ако се съгласите да ни гостувате някой ден.Не зная дали да оставя номер за връзка но ако мога да ви помогна някога с нещо конкретно може да разчитате на мен.Ще проверявам за кореспонденция на това място. Бъдете Благословени

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.