Януари е критичен. Вижте как да програмирате цялата година!

numerology-2016

Новата година вече е на прага и чука нетърпеливо на вратата ни. Навлизаме в новото още с първите удари на часовника през януари, но дори не сме подозирали колко важни са те – всеки миг и всеки ден през този първи месец!

По традиция си пожелаваме десетки прекрасни неща за новата година – радост, щастие, спокойствие, мир, любов, изобилие, мъдрост, духовно израстване. Но рядко ни хрумва, че сбъдването и материализирането на всичките тези прекрасни неща в голяма степен зависи от нас! Разбира се – има много външни фактори и предпоставки за случване – астрологически аспекти, енергия която постъпва към колективното съзнание, личен еволюционен път на всеки, подсъзнателни модели които неосъзнато ни направляват в реалността. 

Но има нещо особено ключово, нещо с коеето ако успеем да се съобразим – ще заявим и положим основите на реализацията на всичко онова, което сме пожелали в празничните дни и нощи! Трудните аспекти и заложени преживявания могат да се смекчат, а положителните неща, даровете на Вселената, това което зрее да се сбъдне – да бъде още по-ясно фокусирано – така че да не го пропуснем.

Една от най-добрите номероложки в България – Снѣжанка Димитрова, съветва да обърнем особено внимание на дните на месец януари, защото те определят каква ще бъде годината – месец по месец. Първите 12 дена от месец януари (мъжки дни) са точна проекция на месеците през годината. Начинът по който протича денят, събитията, емоциите, срещите – точно отразяват това което предстои през съотвтния месец.

 • 1 януари – отразява месец януари
 • 2 януари – месец февруари
 • 3 януари – месец март
 • 4 януари – месец април
 • 5 януари – месец май
 • 6 януари – месец юни
 • 7 януари – месец юли
 • 8 януари – месец август
 • 9 януари – месец септември
 • 10 януари – месец октомври
 • 11 януари – месец ноември
 • 12 януари – месец декември

По време на тези 12 дена се залага кармичната рамка в която ще се вихрят преживяванията ни през годината. Всичко има значение през тези дни и нощи – всеки знак, спомняне, сън, среща, разговор, емоция, настроение, случка. Разумно е повече от всякога да сме нащрек през тези дни, да наблюдаваме внимателно вътрешния и външния ни свят и дори да си водим записки. Те ще са ни особено ключови през следващите месеци и ще можем да ги ползваме като пътна указателна карта за това което ни предстои всеки месец. 

Останалите 19 дена до края на януари също са изключително важни! eec7ed694c56369cf9f7816a3a632b3c

Те пък са “женски” дни. Те също се проектират буквално през всеки ден и месец на годината, но там вече всеки наш избор, поведение, мисъл, действие има силата на заявлние на нашата свободна воля към Вселената. Ако сме нервни, ядосани, гневни, напрегнати, мрънкащи, критикуващи, недоволни – това е директна заявка за цялата година. Ако сме радостни, спокойни, хармонични, благи, даряващи, получаващи, благодарни, обичащи – също. Вселената не прави разлика между положително и негативно намерение. Тя просто получава заявка (енергия) и я връща материализирана – пак енергия. От нас зависи каква ще бъде заявката. 

Затова тези дни от 13 до 31 януари са време за любов, мечтание, молитва, медитация, положителни възнамерявания и утвърждения, творчески занимания, съцерцание, приятелски срещи, смях и радости. Само ако искаме нещата през годината да ни се случват с лекота, радост и хармоничност.

Не късметите в баницата са ключови, а нашето отношение и съзнателно засяти семенца! Януари месец е критичен, важен, ключов и съдбовен – защото в голяма степен през януари ние сами ковем съдбата си за идните дни и месеци.

Ако сте готови да поемете живота си в ръце и да положите основите на най-добрите синхроничности, вместо да чакате на случайността и на силата отгоре – скачайте смело и с изострени сетива и внимание в януари месец. И нека годината за всеки смел и осъзнат човек бъде чудотворна, изобилна с радости и любов! Честито поредно ново начало!

Благодарим ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.