Факт е! Вече живеем на различни планети Земя

Нещо се случва и то е все по-осезаемо. Преди години когато различни автори насочени в езотериката, говореха за живот след 2012 на различни планети, различни реалности, различни плътности и прочие, мисля, че малко от нас осъзнаваха за какво наистина става въпрос.

Днес вече е факт. Мнозина от нас живеят в тотално различни реалности. Живеем по едно и също време, в един и същи век, рамо до рамо, врата до врата, квартал до квартал. И все пак преживяваме тотално различни неща.

Едни живеят в нищета и недостиг, други в изобилие. Едни виждат как светът се разпада и хората стават все по-зли, други виждат как светът се променя към добро и хората се развиват и трансформират в свои по-добри версии. Едни живеят в коловози и строги стереотипи, вкопчени в структурите на системата, други разчупват статуквото, живеят в системата и я променят отвътре. Едни слугуват, други служат. Едни виждат в черно-бели краски, други виждат цяла палитра. За едни животът е изпитание и борба, за други е дар и приключение. Едни живеят в ужас и страх, напрежение и стрес, други виждат любов и само с присъствието си внасят хармония. Едни виждат проблеми, други – възможности. Едните са вкопчени само в материята, или интелекта, други са в Духа. А има и трети. И четвърти 🙂 С много нюанси.

Не става дума за финанси и материални възможности. Те са част от картинката разбира се, но като следствие, а не първопричина. Не става дума дори за “ниво на осъзнатост” 🙂 Няма такова нещо. Или си съзнателен, или не си. Има периоди в които съзнателността ти е леко помрачена, и периоди в които изкристализира. Спадове и възходи – нормална цикличност.

Единственото за което става дума, е енергия. Вибрация. Нагласи. Вярвания. Реалността отвън е нищо повече от аудио-визуална холографска проекция на това което е вътре в теб. А именно: системата ти от убеждения, нагласи, мисли, подсъзнателни програми. И тяхната съответстваща вибрация.

В зависимост от нашата вибрационна настройка, ние получаваме достъп до различни вибрационни нива на реалността, до различни нива на съзнанието.

И съответно имаме различни преживявания. Всичко е въпрос на енергийна настройка. Също както радио излъчвателят и радио-приемникът. Ако съпоставим холографската Вселена, съдържаща милиарди паралелни реалности, с радиоефира на България, а всеки един човек на нашата планета – с радиоприемник, може би ще е по-лесно да си го преставим. Да речем, че ти си настроил приемника си на честотата на радио “Веселина”. Но много ти се слуша FM+ 🙂
Дали ще се получи? Дали ще получиш нещо различно от чалга? И няма ли да разказваш после “Това е реалността, в този свят няма нищо друго освен чалга”. Има, има! Но ще получиш достъп до другото само когато смениш собствената си честота.

И разбира се, на принципа на привличането на подобията – в по-голямата част от времето ти ще срещаш себеподобни, които ще затвърждават твоята система от вярвания, и с които ще споделяте с радост своите сходни или дори еднакви честоти. И преживяването е прекрасно (или задоволително взаимно мрънкащо, в зависимост от избраната реалност).
Обаче понякога стават аномалии! Вселената среща или направо сблъсква индивиди, които са с отчайващо различна вибрационна честота. И това носи изключително силен дискомфорт и енергиен дисбаланс – и за двете страни. Представете си – все едно две раздрънкани китари да се опитат да влязат в синхрон – изключително дразнещо преживяване. Огромно предизвикателство и за двете страни. Буквално се получава сблъсък на гледни точки и диаметрално противоположни реалности, чиято тежка енергия те сграбчва и задушава. И тук идва въпросът – ЗАЩО?

 

 

Разбира се, нищо във Вселената не е случайно. И двете страни имат да вземат нещо за себе си в подобна среща. Няма нужда да се заблуждаваме, че можем да избягаме от Матрицата. Ние сме част от нея – неизменно. Въпросът е – КАК. В един или друг момент, част от преживяванията ти в Матрицата изискват определена, различна от обичайната ти вибрационна честота. И когато се адаптираш и настроиш към тази честота – започваш да имаш колективни преживявания и сходства с близките до тази честота хора. И това изравняване помага и тези хора като скачени съдове, да надникнат към твоите преживявания които изискват по-друга честота. Ако ти не дойдеш близо до тяхната честота, така че да предложиш плавно преливане, те никога не биха могли да скочат рязко до другите честоти. Не е задължително да разберат, проумеят или съпреживеят изцяло това до което ги допускаш. Но нещо там ги привлича, необяснимо за тях. И подсъзнателно започват да се стремят към него, защото в нас изначално е заложено да търсим Светлината. И ето така, в един момент, всеки от вас стъпва в обичайната си честота. И там става баааааам, бууум, късо съединение, искри и дискомфорт.

За да провери и провокира теб и да те научи на още нещо – може би търпимост, толерантност или нещо друго? Например – да загърбиш думите и блужданието на ума, а в бурята просто да вдигнеш собствената си честота до нивото на нулевата точка, на абсолютната хармония и блажена тишина, така че да умириш бурята? И да провокира и тласне другата страна към онази непозната и все още неразбираемо неприветлива територия, която носи потенциала за трансформация?

Кой знае 🙂 Не и аз 🙂

Знам, че дори този текст ще бъде възприет и интерпретиран по хиляда различни начина, в зависимост от вибрационното състояние на всеки четящ. И това е добре 🙂

Знам още и, че играта в холографската Вселена става все по-интересна, а структурата ѝ – все по-ясна и видима. Понякога дори с физическото зрение.

Прекрасна и сладка нощ от мен! В коя ли реалност ще се озовете в утрешния ден? Зависи само и единствено от вас.

С любов и Благодарност,
Марти
www.svoizbor.com

Благодаря ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които ще имат полза от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

7 Comments

 • Willhelm Meyer
  Отговор

  Чудесно разбиране на промените, Марти:)

 • An Ji
  Отговор

  Преди да попаднете в Утрото на своето Ново Време, ще се наложи да минете през много Тъмнина и Страдание! Не се лъжете,че всичко ще ви падне отгоре ей тъй на! Да, ще ви падне след, като си го заработите! Новия ред, със своите “осигурени” слуги се опитва да ви каже, колко всичко е супер и е позитивно! И това време ще дойде, но без колизии, отсяване на ненужното и прелом във всяко едно отношение, това няма как да стане, нали не се заблуждавате, че има безплатен обяд! Ахаиръ Арамъ- Мистик и Посветен

 • Емил
  Отговор

  Е то винаги е било така, незнам защо сега му се обръща толкова мнимание, като че ли е нещо ново. Кармата също си работи и измъкване от нея просто ей така няма. Където и да ходиш тя е с теб. УМ = КАРМА……..

 • Vasilka Survatkova
  Отговор

  Благодаря,Марти!Едните виждат синхроничност и възможности,а други-проблеми и различия,раждащи позитивно или съответно негативно отношение.Не е лесно,нито трудно,няма такова понятие,когато духа еволюира,за него всичко е правилно!

 • Траян
  Отговор

  Интересно, че точно около 21.12.2012г. Нептун е влязъл в Риби !

 • Ivcho Georgiev
  Отговор

  Благодаря за труда ви, страхотна статия!

 • Росица Тончева
  Отговор

  Правилно е да се каже блуждаенето, а не блужданието. И как се срещат две раздрънкани китари, а се оказва, че едната не е раздрънкана, а даже е изключително хармонична?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.