Кой спечели награди от любовната ни игра?

1458994_745380942142153_1181000881_nPchelata

Неотдавна ви зададохме въпроса: Какво бихте направили за любовта?

Бяхме вдъхновени както от пролетта, която носи със себе си любовния заряд, така и от желанието да го споделим, разпалим искрицата и да ви накараме самите вие да се замислите – къде е любовта в живота ви, имате ли очи да я видите, сърце да я оцените, и съзнание да я разпространявате навред.

Та-даааа! :)
Не успяхме както обещахме на 1ви юни да обявим кой печели обещаните награди, но само защото бяхме много, ама наистина много силно затруднени как да изберем сред тази пъстра, изпълваща и ценна любовна палитра. Всъщност отговорите на всички ви са толкова докосващи и вдъхновяващи, че нямаше как да изберем двама само сред това приказно множество и да кажем “Ето тези са най-вдъхновяващите”. Защото всички са вдъхновяващи! Ооо, толкова красиви споделяния има тук, дълбоко докосващи, стихове, лични преживявания…

Затова с Оура се отказахме от първоначалния замисъл – да изберем човек според това колко вдъхновяващ е коментара му. Защото сред толкова блестящи скъпоценни камъни, как да избереш онзи, чиято светлина е най-силна? Те всичките светят!

Затова решихме изборът ни да не бъде основан на логика и преценка, а на интуитивното усещане, че точно този човек в момента има най-силна нужда от това което искаме да дарим. Тези усещания извират точно от сърцето…
Помолих за ръководство свише – да бъда насочена към точно този човек, на когото медитациите ще му свършат най-добра работа в момента.

И така: Книгата на Оура Лов “Пчелата – Любов отвъд времето и пространството” отива при: Маргарита – oставила коментар на May 30, 2014 at 09:18

А албумът с водени медитации “Живот в Светлината” отива при Ива, оставила коментар на May 18, 2014 at 16:28

С двете дами ще се свържем на оставените електронни адреси, за да уточним как и къде да получат подаръците си. Ще сме им благодарни, ако ни държат в течение дали и как след време те са оказали влияние върху живота им.

На всички, абсолютно на всички оставили частичка от себе си тук, чрез прекрасните коментари – благодарим от сърце! Продължавайте да вярвате и да изпълвате с любов всяка своя мисъл, дело, мечта.
Защото Любовта е онази сила, която ни тласка напред, кара ни да растем, дори когато си мислим, че сме паднали. Тя ни дава крила, тя ни подтиква да откриваме себе си в дълбочина, да виждаме красотата дори и сред най-голямата сивота.

Защото Любовта е Всичко.

Благодарим, че я споделяме!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.