Открий целта на живота си! – среща с Памела Крибе в България

056893ae51_95278948_o2

Едва ли има човек, тръгнал по духовния път, търсещ посланията на духовния свят – на възнесени учители, ангели, архангели и духовни водачи, който да не е попадал на името Памела Крибе. А след по-малко от седмица, тя ще бъде в България! От 21 дo 24 юли 2016.

За мен (Мартина), информацията изливаща се през Памела, винаги се е отличавала с изключително висока вибрация, идва винаги в точния момент, с поредната порция трансформираща енергия, която те тласка на ново стъпало. Памела Крибе предава най-чистата, трептяща, помитаща с любовта си всичко, енергия на Христовото съзнание, директно от Йешуа.

Е, Памела не е лъжица за всяка уста. Тя е канализатор. Канализирането на послания от духовния свят от интересно и модерно, премина сякаш в категория “досадно и не особено реалистично”. Да, защото се появиха мнозина “канализатори”, които замърсяват пространството с илюзии. Но Памела, Памела е нещо наистина различно и ценно. Всеки, издигнал се поне малко от лепкавостта на 3D илюзиите, може да канализира. Тоест – да провежда послания от духовния свят. Та аз самата го правя непрекънато. Но има хора, чиято мисия е натоварена с голямата отговорност да проведат послания, жизненоважни, трансформиращи и подбутващи напред десетки, стотици и хиляди Служители и Посланици на Светлината като мен. И като теб, който четеш този текст.

pamela_krПамела винаги е придружавана от съпруга си Геррит в нейните пътешествия по света. А съвсем скоро педстои да се срещнем с тях в София! Той е регресионен терапевт, а Памела канализира не какво/кой да е, а енергията на Йешуа. Духовната им практика е в Холандия.

Името Йешуа за Памела не се отнася просто до историческата личност на Исус, но до универсалната енергия на Христовото съзнание, в което всички ние сме потопени. Памела споделя: “Когато канализирам Йешуа, се чувствам дълбоко потопена и обгърната в полето му на любов и състрадание, и в това състояние на съзнанието, аз получавам послания от него.”

Кой е Йешуа – можете да прочетете в част от послание ЕТО ТУК. 

“Аз съм този, който живя сред вас и когото вие познавахте като Исус. Не съм Исус от църковната традиция. Не съм и Исус от религиозните писания. Аз съм Йешуа бен Йосиф. Живях като човек от плът и кръв. Достигнах до Христовото съзнание преди вас, но бях подкрепян от сили, много по-висши от тези, които днес познавате. Моето идване беше космическо събитие и аз отдадох себе си на това събитие. Част съм от много по-голямо съзнание, една огромна същност. Аз, Йешуа, съм въплътена част от тази същност (или поле на съзнание). Енергията на Христос, която съм дошъл да ви донеса, се появи от една колективна енергия, преминала отвъд света на дуалността.”

Трудно ми е да опиша тръпката, която все още ме държи, научавайки, че Памела ще посети България. Всичко ние, носителите на Христовото съзнание, на новото време, на Пробуждането, се събираме физически и енергийно, обединявайки енергията и сливайки душите си – за да дадем тласък на поредния етап в колективната ни еволюция.

“Очаквам с нетърпение да се срещнем всички ние, части от едно духовно семейство, да се срещна с всички сродни души в България. Тук съм за да ви приканя да се свържете с вашата истинска същност, душата ви, и мисията която сте приели да изпълните. Причината да посетя България е, че знам, че там има души от духовното семейство, които чакат да се пробудят и разгърнат изцяло. Да надмогнете страха от истинската си идентичност и да я проявите.” – с тези думи Памела ни приканва към двете срещи, които предстоят в България.

Да бъдеш служител на Светлината

ВЕЧЕРНА СРЕЩА

 с  Памела Крибе и Герит, 21 юли 2016г., 19ч.

Какво значи „служител на Светлината“? Защо понякога е трудно да чуваш вътрешния си глас?

По време на срещата, Памела ще канализира Йешуа и ще се задават въпроси и отговори. Вечерта ще бъде водена и от Герит, който е регресивен терапевт – той ще предложи и водена медитация по темите, включени в събитието.

Събитието ще се проведе на 21 юли 2016г. в 19ч.  в София, ж.к.Младост 1, ул.Димитър Доспевски 9, в Дворецът на щастливите хора, близо до метростанция Младост 1 – вижте на карта тук >>>

Таксата за участие – 20 лв. за един участник

При записване на втори участник – таксата за участие е 30лв. общо за двамата

Повече информация на : 0895471696 и hollistic12@gmail.com

Записване чрез формата ТУК.

pamelaДа откриеш целта на живота си

УИКЕНД СЕМИНАР

 с  Памела Крибе и Герит

Какво е значението на предизвикателствата, които се появяват в живота ни?

Защо сме избрали родителите и семейството, в което сме се родили?

Каква е целта на душата ни в този живот?

На тези въпроси ще отговори Памела Крибе с помощта на канализирана информация от Йешуа /Исус/ и Мария Магдалена в семинар, който ще се проведе на 23 и 24 юли 2016 г.

Ще ви бъде предложено водачество да се свържете с душата си и да откриете отговорите, които търсите за живота си.

Целта на семинара е да ви предостави възможност да намерите смисъла на това, което се крие зад трудностите и кризите в живота ви, както и да разберете какво всъщност Ви носи истинска радост и просветление. Вашата душа Ви говори чрез чувствата и ако отворите сърцето си, ще чуете посланията й по-ясно.

Вижте пълната информация на сайта на организаторите.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Jh_jKXV4b-M

Благодаря ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които ще имат полза от нея!

 

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.