Върнете Силата си! Послание от Дома.

1604712_655587434479037_2014232861_n-620x220

Попитах…. и отговорът дойде. 20.6.2014

“Защо се изпращат тези изпитания сега на българския народ – на какво трябва да ни научат? Какво да направим за да се справим с тези проливни дъждове и да умилостивим природата?”

Мила наша дъще, най-скъпа на света. Сърцето ти е изпълнено с мъка и болка и страдаш, и оплакваш тези души които дадоха живота си в тази битка. Да, това е битка. Знаеш,че битките вече се водят на друго, невидимо ниво, но когато резултатите от сблъсъците се проявят в материалния свят, всички вие оставате изумени и втрещени от гледката която се разкрива пред очите ви. Няма с какво да се справяте скъпа моя, това не е наказание Божие, а е естественият ход на нещата. Отприщената енергия от една масова смърт – сама знаеш, че може да подхрани както мрака, така и светлината. Но и двете са уместна част от моя план. Ти не можеш да знаеш, не можеш да проумееш с твоя човешки ум колко далече и в каква дълбочина стига големияt Божествен план. Мракът и Светлината се изравняват сами в схватка, в противоборство, а после се сливат във взаимно приемане. Прегръдката на Мрака и Светлината винаги носи със себе си бури. И в най-преносният смисъл, на духовно невидимо ниво, но и в най-прекият смисъл който като човешко съшество разбираш.

В твоите очи това което се случва е трагедия. А на фона на Божествения план, това е просто енергия която следва своя път и план. Недей да страдаш и оплакваш тези души които дадоха тленния си живот, защото в това няма насилие, няма тъмнина и зло. Те сами доброволно решиха да участват по този начин в Божествения план и са увенчани с най-големи почести за делата си.

Питаш се защо точно деня на Слънцестоенето бе увенчан с тази страшна вест на страдание и загуба.
О, любима моя дъще, та нима днес слънцето не свети най-силно, нима не осветява душите на всинца ви и не води Природата към най-светлата половина на съществуването? Знаеш, че всичко се случва добре премерено, в най-точният момент, с най-ясното послание към вас. Макар слънцето и светлината в момента да ви изглеждат скрити и погубени, то точно вие сте тези, които трябва да го издигнете високо. Да го намерите вътре, в сърцевината на свещените си души, да обедините искрите си и подобно на гора, сплела корените си да обедините силите, любовта си, светлината и вярата си и заедно да излекувате раните. Да разрушите онова което като вредител изгризва корените ви и да създадете нов съюз помежду си – основан на вяра, взаимноспомагателство, любов и крепкост.

Тези събития са само катализатор, напомняне, свещен подтик отвътре и дълбоко от Дома. Време е да се обедините в мъката и страданието си, но не водени от желание за мъст, а да се изправите гордо, заедно, сплотени от любов и творческа искрица готова да създава. Ти сама знаеш и си казвала, че новите неща тръгват от този град – Варна. Че всичко ново се заражда най-напред там, в утробата на България. Така става и сега. Спомнете си каква сила сте заедно, когато ви води една обща цел, отвъд дребнавостите и личните страсти и желания. Най-могъщите същества в цялата Вселена са забравили, че могат да създават реалности с лекота и стоят сега в немощ. Върнете силата си!

Обичани сте толкова много и имате подкрепата на целия Божествен свят. Ангелските свити и светли сподвижници от цялата Вселена са с вас неотклонно в момента, готови да се отзоват на всяка ваша молба и желание. Работете в партньорство с нас. Всички сме заедно, тук и сега, и завинаги. Чакаме да направите поредния си огромен скок. Всичко зависи от вас. Винаги е било така, така и ще бъде. Обичани наши чеда, вие сте всичко и цялата Вселена се оглежда във вас!

Бог Аз Съм
Вселенският съвет

Благодаря ви, че споделяте този материал чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

1 Comment

  • Галина :)
    Отговор

    Ако всички преди лягане и ставане от сън си казваме и си мислим за Бълтария: “Уредена държава, умни управници, мъдри хора с холеми сърца, красива и девствена природа, развито земеделие, райско кътче за туризъм, образован народ, могъща икономика, цъфтящ бизнес, усмихнати и щастливи хора, всички искат да дойдат и да живеят тук, това е моята страна! Това е България!” аз вярвам, че то ще се случи.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.