Блог

Съединение в корените – послание от Дома

roots-of-light-avatar

Заставаш пред мен, любима с чисто лице и тревога в сърцето. Дали не си ме изгубила, дали са спряли сълзите на Съворението. Не бой се, всичко е истина когато истината блести в очите и отвъд това което се вижда в измеримото пространство. Ние сме винаги с теб, където и да ходиш, когато и да погледнеш към сянката си – ние сме там – съдържащи несъдържимото. Ние сме тези които те придружаваме отвъд вековете, отвъд историята, фактите, зрелостта и паденията. Ние сме твоят ангелски антураж, твоята свита от хранители, които храним душата ти със слънчева светлина и ти напомняме за ангелският свят откъдето произлизаш и ти. Имената ни са ярки, цветни и красиви – също като твоето. От най-великите измерения на Съзиданието слезе баща ти и даде искрата на живота, призовавайки и теб. Ти си ангел с човешка ДНК, огрян от светлината и мистерията на древния свят. Ти носиш кодовете на Сътворението по различни начини – вярвай го и го говори, пресъздавай го, претворявай го и предавай на хората древното знание.

Любима, дори когато се измъчваш от съмнения, сълзи и вътрешни драми, знай, че това което е в теб е слънце и чистота. Сенките през които минаваш сега, са само облаци през пустинята на човешките чувства. Те дават дъжд на прежаднялата почва – за да поникнат там семенцата които всички чакат, а ти дори не подозираш.

Питаш за България, има ли го вашето Съединение. България ще пребъде. Това е страната, която ти сама избра. Дълбоки корени те свързват с тази страна. Тук лежи наследството ти от няколко поколения и животи в Бъдното. Тук ще отвориш очите и свещен портал към измеренията на Любовта, И времето е дошло. И ти го знаеш. Съединението е факт, на духовно ниво. Там където започва всичко, в етерния свят, обединението се крепи на вярата, любовта, обичта. Обединен е човешкият род, древният род на България, обединен в корените си, но в короната си е тръгнал в различни посоки. Всяко клонче от гората води в различна посока, всеки си мисли, че вижда различна реалност от неговото местенце в гората, Всеки се бори за да си прокара уж по-добро местенце, гледка и достъп до ресурси. А в крайна сметка, от толкова наситеност, вие забравяте, че всички сте се устремили към Светлината на Слънцето. Всеки вижда едно и също, но си мисли, че неговият огън е различен. А когато обедините гледните си точки, ще видите най-сетне цялостната картина. И тогава гората ще запее с общ глас. Ще сплете клони, устоявайки на всички бедствия. И тогава ще си спомните, че в корените си, в дълбочина всички сте свързани от една обща коренова система. Всички сте едно и едни сокове от сърцето на майката Земя пиете.
Почти сте там. Тъмно е в гората, бурно и смутно.  Но иде Зората. Вие я извикахте. Вие я създадохте. България е готова, расте и хубавее, и е готова да съзрее в Бъдните си дни. Тежестите са платени. Буреносните, тъмни облаци постепенно се разпръскват и стопяват. Бъдете и не спете! Корените си сплетете, разберете, че от тази свещена земя иде промяна и тя ще ехти из цялата Земя.

И това е точно така.

С обич от братското семейство на Светлината.

Благодаря ви, че споделяте тази статия чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

2 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *