Съдбоносни затъмнения носят трансформация

Cardinal_Grand_Cross

Страстната седмица тази година наистина е наситена с много страсти… И лавина от предизвикателства. В момента изобилстват напрегнати планетарни аспекти, планетарни тежки кръстове, лунни и слънчеви затъмнения, раздразнения, конфликти, очаквания за сривове и катаклизми, неочаквани трусове във взаимоотношенията на всички нива. Голям кардинален кръст точно между затъмненията образуват “баш тежкарите”: Марс-войствената и конфликтна планета продължава ретроградието си, и е в знака Везни отговарящ за компромисите и разумността, срещу него застава превратният бунтар Уран във войнстващия знак Овен, разрушителният Плутон е в знака Козирог, отговарящ за управлението и кариерата,  и срещу него щедрият законотворец Юпитер е в знака Рак. Четирите планети сключват ъгъл от точно 90 градуса една спрямо друга и образуват квадрат. А фона на всичко това на 15 април настъпва лунно затъмнение в знака Везни, а на 29-ти април пък е слънчево затъмнение, което още от древни времена е посрещано с боязън, заради настъпването на неочаквания мрак. Същинско чудо на чудесата! 

С днешното лунно затъмнение (15 април 2014), навлизаме в особен период, който продължава до (че и отвъд) слънчевото пръстеновидно затъмнение на 29 април. Периодът помежду им се нарича “коридор на затъмненията”, и казват за него, че има необратима сила – каквото сторим в това време – ще има категорична тежест върху живота ни за много време напред. Ако се разделим с някого в този период – няма да има сила, която да възстанови отношенията ни. Разделите с хора, обстоятелства, организации – ще е крайна и категорична. Хубаво е да сме по-овладяни и да не се поддаваме на силният вътрешен импулс да настояваме на своето на всяка цена, да спорим, воюваме и изобщо влизаме в спорове и конфликти. На политическата, икономическата и финансова сцена може да се случат крайни сривове и трансформации, но на тези игри на високо можем да бъдем само мълчаливи свидетели. Там, където можем да повлияем обаче, е собствената ни градинка. Сигурна съм, че много от вас вече усещат напрегнатостта във въздуха, склонността към караници, депресия и скованост, прекомерно раздразнение. Появяват се и “удобни” ситуации – неочаквани сблъсъци, гневни съседи, колеги, или служители в институции. Най-сериозно усещат тези дисхармонични раздвижвания хората които имат лични планети в кардиналните знаци – Козирог, Овен, Везни, Рак. 

redmoonХармоничността, спокойствието, добрите отношения, самочувствието и увереността са подложени на изпитание в момента. Новите начинания не се увенчават с успех, а ако се поддадете на необуздания импулс да разрушавате, водите битки, спорите – ще постигнете резултати, които не искате. Твърде възможно е освен емоционалния ви свят, да пострада и физическото тяло. Тоест – бъдете бдителни и полагайте извънредни грижи в момента за тялото, емоциите и духа си!

Почивайте повече, отдайте се на съзерцание, медитация, много подходящо време е да изчистите и съзнанието, и дома си от ненужни вещи, мисли, страхове, страдания и дългогодишни негативни модели. Времето е подходящо за чистене, за съхранение, за изплащане на стари дългове, на “разплащане” на утежнени взаимоотношения, които отдавна “плачат” за справедлив край. Избягвайте нови начинания, избягвайте да взимате крайни, емоционални и необмислени решения и да предприемате емоционални действия. 

Да – страсти и предизвикателства не липсват. Но нека не забравяме, че най-големите израствания стават точно по време на бушуващите трудности и предизвикателства. Ето точно в такива моменти се иска да избуи и разцъфне онази дълго култивирана вътрешна сила, разум, мъдрост, интуитивност. Най-трудните предизвикателства водят до най-бурните трансформации. Приемете това като намигване от съдбата – дошло е време за изпитната сесия. Готови ли сме да отидем нататък? С разумност, търпение и вяра, и извънредно повишено внимание и обмисляне на всяка дума и стъпка – нека си вървим напред. 

Ако нещо или някой се опита да ви въвлече в конфликт или спор – разумно отстъпете назад. Ако някой ви обиди – усмихнете се и си спомнете, че и на отсрещния човек не му е лесно и също е повлиян от ставащото. Ако се озовете във вихъра на конфликт – опитайте да внесете хармония, или просто се оттеглете. Ако се чувствате самотни, депресирани, тъжни – знайте, че всичко е временно и ще отмине. Занимайте се с нещо което обикновено ви носи удоволствие и лекота. Ако нещата буксуват и не се случват – не настоявайте, не се борете с вятърни мелници. Оставете го да почине. Оставете тревогите в ръцете на Бог – те самички ще намерят своето разрешение и път. 

Промяна, промяна и пак промяна! Да – знам, че вече ви е писнало от промени и безкрайните трансформиращи процеси, но това сега е истинско засилване, ускорение минаващо почти отвъд възможностите ни за справяне. Но пък едно нещо разбрах със сигурност – щом нещо ти се случва, значи си готов да се справиш с него, независимо колко страшно ти изглежда! Промените са големи, епични – отразяват се от микро до макро ниво. Държавни структури, международни отношения, правителства, йерархични структури, морални и етични ценности и устои. Надига се една дълго сдържана непримиримост, и решимост за промяна и противопоставяне на всичко онова, което потъпква правата на народите, на животни, на самата планета Земя. Този грандиозен импулс към промяна, пречупен през новото извисено ниво на съзнанието води до качествени и количествени промени в поколенията напред. Високото ниво на съзнанието ни дава възможност да погледнем отвъд напрежението в така формираният квадрат от планети, отвъд конфликта на полярностите, и там да намерим разрешението. 

Metatrons_Cube_13_SphereВ допълнение – за да усетим още по-силно надигащата се енергия от Кардиналния кръст – всяка от планетите – Плутон, Марс, Юпитер и Уран, се намират на 13° в техните съответстващи знаци Козирог, Везни, Рак и Марс.  А числото 13 е едно от най-силните свещени числа. То представлява 13-те сфери на куба на Метатрон, 13-те свещени ключа на Сътворението, 13-те нива на Съзнанието през ДНК и какво ли още не…  И какво ни казва това? – По време на Големия Кардинален Кръст съзнанието ни бива проводено отвъд физическите измерения, та до 13-тата централна сфера на куба на Метатрон. Тя символизира смъртта и прераждането, краят и новото начало, и е онова пространство на ЛЮБОВ, което прониква през тъканта на Творението – отвъд времето и пространството.

Чрез числото 13 на този Кардинален кръст, настоящият галактически/космически цикъл работи в градивно партньорство с нас, за да ни подтикне към пробуждане, за да настрои “антените” ни към честотата на всепроникващата и помитаща любов, променяща безусловно всичко до което се докосне. За да се пробудят всички хора към едно по-високо ниво на съзнанието, разчупвайки и трансформирайки всички религиозни, политически, икономически, финансови, социални рамки и системи, базирани на страх, принуда и манипулация. 

Годината започна предизвикателно и сега навлезе в най-трудния период. Хайде да устискаме още малко! Съзнателност и търпение във всяка мисъл, дума и действие! Те ще се отплатят. Успех на всички ни – не просто вярвам в него, а знам, че го има. И помнете – не сте сами 🙂

Благодаря ви, че споделяте тази статия чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

3 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.