Могъщото пълнолуние – 30.09.2012

30 септември – Неделя

Ето ни във фаза пълнолуние и в интернет пространството може да се видят всякакви интерпретации относно небесните констелации, повечето от които напълно необосновани, разглеждайки само мястото на Луната в Овен!?

А какво да кажем относно това, че Луната /във фаза пълнолуние/ е в точен съвпад с Уран в Овен и е един от ъглите на тао-квадратура, чийто излаз е в Рак? Това разбира се е за астролозите, а за обикновения читател тълкуванието ми е, че предстоят седем дни в които Луната /емоциите ни/ ще бъдат свръх-напрегнати и чак в края на периода ще се отпуши енергията през Рак /гърди и стомах/.

За онези които имат проблем с посочените зони, това ще е тежък период и те трябва да се грижат и да профилактират стомаха си и гърдите си. Най-добре е следващия уикенд да отидете на спа-процедури и да внимавате с храните и напитките. Най-добре е да се изпотите обилно, като преди това сте поемали много вода заредена с магнити, сребърни йони и любов или кой както знае да си я зарежда! Резултатите биха били много плодотворни, ако сте със съзнанието, че това е период в който може да се отлепи и трансформира доста от кармата ви.

И тук възникват въпросите свързани с КАРМАТА – действието или бездействието, които причиняват вреда на вас или другите около вас. Тази тема ще разгледаме по-обстойно при следващата ни публикация. Съвсем скоро предстоят изключително важни събития, които носят потенциал за огромна и невиждана промяна. Във връзка с това, очаквайте скоро среща с Кирил Груев и Мартина Иванова и целенасочена работа с отработването на кармата.

httpv://www.youtube.com/watch?v=sb2YOg_dkQM

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

3 Comments

 • АЗ
  Отговор

  Не объквайте хората с тъпизмите си!Земята вече не е в материята,а в енергийния свят!Това което ни заобикаля не е нищо повече от ИЛЮЗИЯ!!аКО ИМАТ ПРОБЛЕМИ СЪС СТОМАХА ДА СЕ ХРАНЯТ ПО-ЛЕКО!

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Намирам за наивно и неуместно да се разграничават енергията и материята, сякаш са две различни и независими едно от друго неща.
   Благодаря ви за споделеното мнение, но ви моля да спазвате толерантен и добър тон, когато оставяте следа тук. Думите са енергия, а енергията, която се внася с агресивни и обидни думи няма място тук.
   Благодаря ви.

 • zoia sun
  Отговор

  Благодаря ,Марти !!! Доста емоционални дни и нощи ,особено за Раците ,като мен ,доста напрегната се чувствам от няколко дни,но искам да споделя ,слушайте любима музика ,стойте повече на слънце ,останете центрирани в Любовта ,колкото и да се опитват да ви провокират и да искат да ви изкарат от нерви ,не се поддавайте ,отвръщайте с Любов,най-силното оръжие е Любовта , и ще се почуствате по-добре ,поне при мен е така 🙂

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.