Новото начало е поставено. Един приказен уикенд

1391729_10151967916904813_2119505662_n

Слагам тази публикация към личните (лирични) отклонения. Не че във всички останали публикации няма личен привкус. Но тук е особено личен. Толкова личен, колкото прегръдката ми със всеки от вас.

Един приказен уикенд преживях. Там, в приказното пространство на приказното море, край места от приказките… Варна и Бургас бяха  местата на новото зараждане, на една нова енергийна вълна. Обгърнало ме е усещането за промяна. Поредната. Стъпка по стъпка, уж бавно, но всъщност изключително динамично и наситено, колективното съзнание върви напред, разгръща се и достига нови висоти. Особени планетарни разположения и космически излъчвания има непрекъснато и те са един чудесен катализатор на промените. Но същинският двигател сме ние. И това, което се променя сме ние самите. Променя се не просто психиката, или емоционалната ни интелигентност. Променяме се на клетъчно ниво, променя се ДНК структурата ни. Когато говорим за кодове, това не са абстрактни и отвлечени понятия, а реални изменения които се случват в клетките ни, в енергиен и физически план. Ние сме представителите, първопроходците от расата на Новия Космически Човек. Особено вълнуващ е всеки следващ момент в който усещаш, знаеш, че си преминал към следващото ниво. И не само ти, ами цяла огромна колективна цялостност от единици, сливащи се в единно туптящо цяло, носещо и водещо еволюцията. За пореден път поредица от синхроничност събира “случайно” едни от най-дейните, пропрявящи пътеки през трънаците работници на Духа. И то не къде да е, ами във Варна и Бургас. Там, където започват мъжкото и женското начало, там откъдето се завихрят ветровете на промяната.

Обожавам тези “случайности”, защото когато се случат по този начин знам, просто знам, че ни събират отново към извора – женското и мъжкото начало които започват от Варна и Бургас. И ни събират за да наситим България с онзи светлинен заряд, който тласка поредният нов етап от колективната ни еволюция напред. Мисия свещена… 

306416_10150344599586290_607530912_nАрхангел Михаил е „пазител на душите и борец против злото“. Затова често е рисуван с огнен меч и копие, с което пробожда дявола. Няма друг небесен хранител с толкова много длъжности: „вожд на небесните сили“, „борец против духовете на тъмнината“, „пазител на нашите души“, защитник на истината, правдата и справедливостта. Той и неговата архангелска и ангелска свита бдят над нас непрестанно. Той е и мой висш закрилник и предводител. И за пореден път, съвсем “случайно” се оказа, че точно на 8-ми ноември, когато е Архангелов ден, когато честваме Архангел Михаил, започна турнето ми из страната – от Варна.

 Благодаря на всички грейнали души, които препълнихме залата на семинара ми на 9.11 във Варна! Срещите ни са истинско откровение, спомняне, съкровено разгръщане и полет..навътре. Думите са бедни да опишат преживяванията, сълзите, радостта, любовта, разбирането, осъзнаването… Всеки път на ново, устремени към следващото стъпало. Прекланям се пред могъществото и красотата на душите ви. С тази наша среща разперихме криле…а това е само началото на поредния скок. Благодаря ви!  Нови срещи, стари обични приятели, разгръщащи се все повече творци… неописуема е радостта която ми даряват искриците в очите ви и споделените истории! 

Думите са безсилни да опишат това което се случи и в Бургас. Оставихме и ние думите настрана и се отдадохме на чувството. Могъщо, помитащо, всеобхватно. Изпразних съдинката до край, а тя се напълни мигновено с вашата любов. Оставам в тишина, смирение и преклонение пред вас. Мислех си, че вече няма какво толкова да ме изненада, но Бургас ме разтопи, и изпълни сърцето ми с преливаща любов. Наш домакин беше холистичен център Магнолия. За пръв път попаднах на това вълшебно място и сърцето ми остана там! Огромен, цели два етажа, прясно ремонтиран, декориран и подреден по начин, който те кара да се чувстваш така комфортно, уютно и с лекота, сякаш си у дома… Хванах в ръце чашата ароматен чай и тръгнах на обиколка из центъра – като Алиса в страната на чудесата. А то си беше истинска страна на чудесата – един куп стаи, зали, помещения с различна насоченост – огромна и богата езотерична библиотека, дарена от създателката на центъра, помещение за приготвяне на храна – аюрведична, месене на хляб, няколко зали за различни практики, терапии, семинари и срещи. И всичко това потънало в нежни аромати, много светлина, цветя, музика и цветове.  Когато някой върши работата си с удоволствие, и е отдаден на служене и добруването на Цялото – това се усеща. Това място е един от оазисите на новото време – та, всичко се случва в енергията на единението, на любовта. Благодаря за този оазис, обещавам да ви разказвам още за него! 

2013-11-09 11.10.31 2013-11-09 11.10.41 2013-11-10 16.20.08 2013-11-09 14.11.00 2013-11-09 14.14.44 2013-11-10 16.18.52 2013-11-10 16.19.32

И ето днес, реших да опиша преживяванията ви в днешния от  поредицата от не-случайни дни 11.11.2013. Ден, който чествам по особен начин. Преди 2 години на този ден отворихме една нова страница в историята, която се отпечата завинаги. Ново начало е и днес без съмнение, яснота в знанията, намеренията, но и действията. Свети Мина подхваща щафетата.Отказал се от воюването в армията, отказа да се кланя на идоли, ами се отдал в сърцето си на истинския Бог. Идолите днес са всички онези външни символи на твърдата плътност – парите и материалните придобивки като самоцел, илюзорната “любов” купена и продадена пак с материални блага, осланянето ни на някой “спасител” извън нас, чуждите авторитети. Радостта, благополучието, здравето и семейното щастие за които казват, че помага св. Мина – не са ли точно следствие на избора.. на отказа от битките и илюзиите и отдаването с вяра на Духа, на Бог? Време е да последваме неговия пример и да оставим битките и противопоставянията в плътната реалност. Реалностите, измеренията – са точно тук, в момента. Не са някъде там високо, далече от нас. Тук са. И повече от всякога е нужен осъзнатият избор – А сега накъде?

ambercityfirstВарна и Бургас несъмнено избраха. Всеки път когато стигна до някакъв връх в разгръщането си, в наситеността на преживяванията, чувствата и разширението на сърцето, си казвам задъхано “Е, това е върхът. Толкова е наситено и размазващо, че вече няма накъде!”. И веднага след това ми се показва ясно, че има и още… Това се случи в изминалия уикенд в сияйните градове на светлината покрай голямото море. Варна и Бургас сияят в такива кристални и огнени пламъци, че изумяват! В поредицата от символични и наситени от знаци дни, сътворихме истинско чудо. Наистина отприщихме нова вълна – от познание, мъдрост, осъзнаване, и огромна, помитаща любов. Вече на всички е кристално ясно, как и защо тези понятия “светлина и любов” са реални сили, всъщност основата на цялото сътворение и водеща енергия в тази вселена. Кристалният град на Варна, и преливащият във високите измерения Бургас – град от бъдещето в Сега. Достигнахме нова скала в разгръщането на безусловната любов, нова дълбочина в опознаването на съкровената ни същност, смисъла да сме тук, мисията и призванието ни, приехме посланията на Древните. Величавите и мистични мъгли на Бургас разкриха една нова реалност, наситена с мъдрост, истина, любов и единение. Благодаря за десетките писма, за обратната връзка, която пълни очите ми със щастливи сълзи. Но всичко това го видях още там – в очите ви. През радостните сълзи, през озарените лица, пред греещата любов, която изпълни залите. Достигнахме нов връх , който разкрива прелестна гледка. Към следващите. Продължаваме да сме заедно по пътя. Новите медитации са разтърсващи, могъщи инструменти за Възнесение. Усетихте го. Дарени са лично от тримата атланти – Изида, Хор и Тот и са насочени към  отваряне, разгръщане и работа с епифизната жлеза – третото око. Когато са готови и в ръцете ми новите дискове с медитации – до седмица – ще го обявя. Благодаря ви за тази красота, която сътворихме заедно и споделихме. Продължаваме напред. 23 ноември в София – Идея Вита, http://www.svoizbor.com/events/event/zelo-limits-sofia-23-november/ и 1 декември – Пловдив” http://www.svoizbor.com/events/event/zero-limits-plovdiv-1-december/ Да летим!

Благодаря ви, че споделяте тази статия чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.