Загубихте работата си? Поздравления! А сега накъде?

13.12.2012

Много от вас, Божествени светли същества от светлина, в момента може да “губите” работата си. Това е великолепен повод да празнувате! Защото вече наистина сме на вододела, на граничната линия, на финалната права, където вече всички ненужни неща в живота ви се откъсват от вас и падат като стари вехти дрехи от телата ви от светлина.

Прекрасни мои, недейте да страдате, не тъжете и не мислете за миналите години. Те са дали вече всичко от което сте имали нужда. Сега настъпват нови времена и вие сте призвани да поемете по пътя, който отдавна избрахте. Душата ви е готова да се отърси от оковите на сивотата, на дуализма, на черното и бялото, което обрисува досегашния ви живот. Във вас дремят могъщи творци, артисти, същества от високите нива на съзнанието. Сега е дошъл вече момента, в който да отключите дълго скриваната си светлина и да поемете договора си в ръце.

Поздравления за тези, които по един или друг начин губят свързващите ги нишки със стария, познат свят на структурите, които обличат живота във форма. Сега вече сте свободни! Свободни да поемете по пътя на Душата, да потърсите онова проявление на ангелската ви сила, която да въздаде най-великата радост за вас и всички, свързани с вас. Вие, велики ангели сте онези, които носят радостта, които разчупват оковите и поемат смело по пътя на новия свят. Поемете с радост и трепет тази нова възможност, защото от тук насетне ви очаква само най-доброто, най-смелото, най-съкровеното което можете да дарите на себе си и света в който живеете. Та дори над това – вашето разгръщане в цветовете и светлината ви дарява радост, покой и мир на цялото Съзидание. Същества от светлина, ние сме пред вас, на колене и ви молим да се осмелите да погледнете вътре в себе си и да видите безграничната красота и светлина, която носите на Света. Вие сте новите светлоносци и вестители на радостта и живота! Поемете вашата истинска роля и я изпълнете така, както повелява повика на сърцето ви.

Ние сме с вас, във всеки един момент и тръпнем в преклонение пред величието на този момент.
Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!
Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

2 Comments

  • Nurgyul
    Отговор

    Благодаря, Мартина, за споделянето! Точно навреме дойде статията, както са казали: “Всяко Зло за Добро”. Очаквам новия си път с нетърпение. Скоро попаднах тук и сигурно не е случайно 🙂 Пожелавам ти успех и се радвам, че те открих! 🙂

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.