Сноудън, Слънчев апокалипсис, конспирация, или мощна трансформация?

Image_1718389_126Тези дни информационното пространство бе отново залято от смутни новини. Едуард Сноудън, който нашумя с това, че източил засекретена информация от архивите на ЦРУ и ги оповестил в публичното пространство бил разкрил, че ни очаква слънчев апокалипсис това лято, по-точно на 11 август. Аз лично не прочетох нищо кой знае колко зашеметяващо в “разкритията” на Сноудън, просто разбрахме, че и в САЩ се подслушват с размах. Не, че не го знаехме така или иначе. Но човекът придоби един имидж на бунтар, борец срещу системата, несправедливостите на САЩ. И чудно как все още е жив, даже се радва на протекции, необезпокояван и все още говори пред масите.

Знаете ли колко хора, които са имали смелостта да пропеят, бързо са хващани, принуждавани, промива им се мозъка – буквално – и започват да говорят неща, които са изгодни на ОНЕЗИ кръгове. Мислите ли, че Сноудън би се измъкнал ей така безнаказано наистина с разни информацийки под мишница? И толкова време никой няма да се добере до него и ще има имунитет? Ще стане световноизвестно име, с авторитет и хората ще му вярват. И някой няма да се възползва от тази своеобразна трибуна, за да пробута на масите информация, която трябва да бъде разпространена масово? 🙂

Разберете веднъж завинаги, че ОНЕЗИ тайни кръгове, които свързваме с конспирации, заговори и световни манипулации и господство работят по схемата: “Нагнетяваме страх, смут, съмнения, наклоняваме вниманието в посока в която искаме, след което пробутваме незабелязано нашите си промени и усвояваме огромното количество негативна енергия, която се е генерирала”.  Включително разни конспиративни “разкрития”. Казва се, че се очаква нещо (от къде знаят е друг интересен въпрос), и се задвижва матрицата на страха, който съответно започва да работи в хората и те сътворяват някаква реалност. След което държавната машина си налага това, което иска. Фасулска работа.

Този масов страх и паника се нагнетяват последователно, със свързани стресиращи заглавия, в доста логична свързаност. Започна се с ”“Гигантска черна дупка закри почти половината от Слънцето”. На 18.07.13 имаше коронарна дупка, но тя не беше толкова “огромна”. Не я отразиха като такава сериозните световни сайтове за космически наблюдения. Отново ни манипулират с публикуваните общодостъпни данни или с публикуваното съобщение на “американските учени”. Ясно е – театрални сценки.

После в жълтите сайтове излезе “новината” за слънчевият апокалипсис, който щял да ни помете с един удар на 11 август, предсказан от Сноудън. Килшот е терминът, който използват за да опишат явлението, което уж щяло да помете всичко живо и цялата електроника, а различните издания се колебаят между август и септември като предсказана дата. Страстните конспиратори веднага изнамериха и много сериозно и авторитетно “доказателство” в ето този запис например. В него се говори, подкрепено от разни военни и учени, че има второ слънце (знаем за Нибиру), за което се знае отдавна и сега ще се активира. Радиацията и горещината щели да станат огромни, защото тече и смяна на полюсите поради което има размагнетизиране на атмосферата. Поради това всички вредни лъчи щели да ни ударят директно както и високата радиация. Ядрените реактори и електрическата мрежа нямало да издържат. И т.н. все разтърсващи апокалиптични рисунки ни рисуват. Още един безспорен аргумент в конспиративните умове е и фактът, че над 20 посолства в САЩ затварят врати. Официалната версия е, че се опасяват от терористични удари. Всички медии гръмнаха с тази новина – как САЩ са абсолютно сигурни, че предстои нещо. А колко пъти прочетохте “страх” в тези публикации? Върнете се малко по-горе и пак прочетете как работи матрицата на страха! За всеки е ясно, че американски посолства току така не се затварят. Причина има.

меркабаПомните ли как от поне месец ви казвам, че август-септември ще стане огромна трансформация? Нов квантов скок напред, толкова мощен и категоричен, колкото досега не познаваме. Отдавна очакваме появата на Второто слънце и във всички сказания от древните, то е свързано с въздигането на човешката раса и навлизането в нов еволюционен етап. Ако това действително се случи, то ще бъде по най-добрият, благ и любящ към човешката раса начин. Не изключвам държавният конспиративен апарат на САЩ да има някаква информация, но да си я тълкува по достъпен за тях начин. Или пък просто да иска да разпространи масово такъв тип информация, който да причини отново масова истерия, страх и с генерирането на тази мощна негативна вълна да възпрепятства и да се противопостави на еволюционните промени. Но те са неизбежни, каквито и удари да се опитва да генерира отиващата си тъмна парадигма. Спомнете си само каква масова истерия имаше за 21.12.2012! И пак беше пълно с “категорични”, “авторитетни”, “научни” и дори “правителствени” аргументи, говорещи за апокалипсис. Та даже един куп висшестоящи служители, правителствени кръгове и “богопомазани” се изпокриха в бункерии и си строяха модерни Ноеви ковчези. И какво стана? Като гледам все още светът съществува. И е по-хубав, пробуден и осъзнат от всякога. И върви с бързи крачки към следващото ниво. Онзи преход тогава се извърши плавно, меко, любящо – без дори видими сътресения. Защото така работи Духът!

Още тогава ви казвах, и ще продължавам да ви напомням настоятелно, че ние сами избираме реалността си! Разберете, че събитията които се случват във външния свят не предопределят съдбата ни. Тези събития се случват, защото ние сме избрали да се случват. Спомнете си онази изначална истина, за която говори още Талбот в книгата си Холографската Вселена  Всичко в тази проявена Вселена съществува само защото съществува наблюдателя – ние. Ако ни няма нас и нашето внимание, енергията с която създаваме събитията, предметите, “фактите” – и тях няма да ги има. Ние избрахме да вървим напред в планетарна еволюция, ние си “стиснахме ръцете” в Първата Хармонична Конвергенция. И тази година, както вече знаете – завършваме този цикъл и продължаваме с нова Хармонична Конвергенция. Хармонично сливане и еволюционно развитие на човешкото колективно съзнание, на планетата Земя, на цялата вселена. Подреждането в шестограм, в меркаба на планетите в Слънчевата система е още един катализатор, който отвори портал към висшите измерения. Посещението на магнитния майстор КРИОН в България през септември месец за мен е още един категоричен индикатор, че сме готови за следващата стъпка. Ако през 2011 бе пробуждане, то днес пробудените майстори от тази страна на воала вече са готови за истинската трансмутация.

Отново ще ви напомня какво означава думата “апокалипсис”. Апокалипсис в превод от гръцки Αποκάλυψις означава „разкриване“, „смъкване на завеса“, „откровение“. А словосъчетанието слънчев апокалипсис особено много ме радва. Ако се интересувате, а и ако следите редовно Свой Избор, то знаете вече, че именно от Централното Слънце идват най-новите, най-важните транмутиращи кодове, които разгръщат многоизмерното ни ДНК. Те се ретранслират през нашето Слънце и чрез неговата светлина и топлина достигат до нас, прекодирайки клетките ни в дълбочина. Ето тук и ТУК можете да си припомните подробно какво сме говорили за слънцето. Слънчев апокалипсис значи? Прекрасно! Благодаря! Добре дошъл!

Спомнете си, че Планетата е взела решение да върви към възнесение. Че ние, хората избрахме да вървим с нея. Че ние сме тези, единствените, които носят в себе си Божествената искрица и подобно на Бога могат да творят реалности. Вселенските закони и свободната воля на осъзналото се човешко същество са безгранични сили, пред които каквито и да било тъмни заговори, конспирации и криви сметки са просто смехотворни. Сега се сетих за едно странно изречение в послание което бях получила още преди две години. Много му се чудих тогава, но някак започва да се навързва? хм? Ето за това точно говоря: “Хората трябва да знаят, че са същества от светлина, да са готови да минат през огъня и водата, горещия въздух и липсата му в Планетата.” Възможно е да изпитаме известен дискомфорт при всеки пореден скок напред. Емоционален, физически. Възможно е да има изпитания. И какво от това? Че то това и в момента всичко това си върви много осезаемо. На фино ниво се извършва огромна трансформация, а капитулацията на посолствата говори за страх пред неизбежното. Просто силната светлина прогонва сенките. Единственият избор, който е уместен е ЛЮБОВ.

Ще завърша с коментар по разгорялата се дискусия във фейсбук от човек, който безкрайно уважавам – Карасимир Колев. ” Събитията не са тези които предизвикват състоянията, състоянията са тези които раждат света на събитията. Изпълнете се с благодарност, мир, покой и блаженство. Задръжте ги колкото можете и светът ще ви отговори по начина по който вие му говорите, той разбира от чувства, не от думи – също като вас. Чакате ли определени събития да предизвикат тези състояния във вас, ще останете с празни ръце докато не се осъзнаете. Всичко се грижи за нашето израстване, дори и страданието…най вече то! Нека му благодарим…Вие нямате нужда определени събития да се случат, но всяко събитие има нужда от вашият енергиен подпис и печат за да се появи на бял свят.

Всичко върви по най-добрият възможен начин и всяка развръзка е подарък, уникален шанс който ни е предоставен на нас от нас самите. Няма място за съмнения и страх, освен ако съзнателно не искате да привлечете подобни събития. Каквото и да стане, то ще бъде най-доброто и подходящо нещо за нашето израстване на всички нива. Ето например това е прекрасен тест за всички ни! Ако някой се чуди какво ще стане, това означава, че все още е вперил очи в очакване някъде извън себе си, някъде в бъдещето, някъде в нещо или по точно някъде в нищото. Всичко идва от ТЕБ, не се чуди, а ИЗБИРАЙ!!!”

Ако тази публикация ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

5 Comments

 • emilia
  Отговор

  Марти,ти отново си в синхрон със ставащото-навреме ни осветляваш бъдещето,за което БЛАГОДАРЯ!!!Много Любов,Светлина и Вяра на всички!Любимата ни Гея се възнася меко и акуратно,да я подкрепим с много, много любов!-ЕМИЛИЯ

 • Emil Petkov
  Отговор

  Какви са тея апокалипсиси, какви са тея чудеса? За какви правителствени манипулации говорите?
  “Спомнете си само каква масова истерия имаше за 21.12.2012! И пак беше пълно с “категорични”, “авторитетни”, “научни” и дори “правителствени” аргументи, говорещи за апокалипсис.”
  Не помня да е имало нещо такова,нито авторитетни, нито научни, нито правителствени аргументи нямаше, дори напротив. Наса унищожиха всички теории на ненормалниците на пух и прах в едно 5 минутно клипче… Освен ако за авторитет не броите поредния “Авторитетен” откачен лидер на някоя още по-откачена организация…
  Сега е същата работа… Нали се сещате че в астрономическия свят няма как да има “прикрити конспирации”, защото не е само НАСА, а и милиони астрономи любители и десетки други обсерватории, които няма как да не забележат нищо…

 • Antona
  Отговор

  Енергията, която ни залива сега идва от едно Централно Слънце на Вселена, чието име не може да бъде произнесено. Там са само звуци и светлини и скорост на вибриране. Толкова е мощна мисълта на малкото, които въплатяват Любовта, че дори масовото подсъзнателно е безпомощно- затова и още повече страх и ужас се всява в него. Е, може и да ви стане малко лошичко, но то е най- вече от физическия носител, който най- бавно откликва на трансформацията. Любов и Чистота на всички нива е единственото хапче. Вярвайте, че всичко е добре, за добро и приветствайте ставащото. Процесът, всъщност, започна почти преди месец. Та- нищо ново. Позволете на Любовта да твори във вас и чрез вас и се доверете на Мъдростта й.

 • Деси
  Отговор

  Благодаря за информацията! За връзката, която си направила между тези настоящи явления. И аз се чудех за този Сноудън, дали историята му не е тактика на Упрваляващия елит, който цели да насади страх. Може и да не е. Но информацията от него дава силно отражение в материалния свят, в който живеем ежедневно. Новината от него се пусна в новините, във вестниците, които се смятат за реалистични. Понеже информацията от нашите сайтове – езотерични, духовни и т.н. – отдавна я има. Но ежедневните материалистични ТВ не я коментират. Хората от ежедневието – трудещите се, безработните и т.н. – смятат нашите идеи за откачени. Може би е добре тази информация да идва от всички посоки – от научните среди, от настоящите институции и хора, съвсем реално работещи там. А ние чакаме! Чакаме те Христово съзнание, Божия благодат да дойдеш и нека “Да дойде твоето царство, както е на небето, така и на земята” Амин.

 • Giorgio
  Отговор

  Скъпи Приятели,
  Това е съобщение за бързо и кратко решение и отговор на всичките Ви въпроси и проблеми.
  Живееме в двуполюсен свят, хубаво или лошо, бедно или богато, черно или бяло, топло или студено, любов или омраза, ляво или дясно. Всеки има избор да вярва или не вярва. Двуполюсният модел е Третото измерение X, Y, Z ширина, дължина и височина. Съществуват множество квантови възможности, но нашето съзнание е избрало точно този свят където сме проектирани. Всичко, времето и пространството е илюзия и всичката материя е енергия и съзнание и Вие сте направени от същите неща от който е направена заобикалящата Ви среда. Вие сте господарите да променяте нещата по най-невероятният начин какъвто вашият ум и съзнание пожелаят.
  За тези който вярват е моето съобщение, а за тези който не вярват нека да погледнат след време внимателно вярващите как са се променили и ако им хареса са добре дошли в техният свят.
  Отделете си няколко спокойни часа за да вникнете в това съобщение и тези принципи.
  Когато в мислите си имате само един от двата полюса например “Хубаво” и почувствате, че найстина е “Хубаво” ще Ви се случват само хубави неща, разбира се мислите и емоциите Ви трябва да са в хармония с Любов и задължително да го почувствате в сърцето си. Това Ви изпраща на едно по-високо съзнателно ниво и съзнавате, че сте или влизате в нещо ново което наричаме Петото измерение. Моля погледнете това, ако някой го преведе на български ще съм му много благодарен: https://www.youtube.com/watch?v=1XiWQandm9s
  Много от вас незнаят как да направят прехода от Третото през Четвъртото в Петото измерение ( което е ширина, дължина, височина, време и пространство-космос). Само за тези който разбират концепцията, давам двадесет практически лесни за следване принципа за прехода, като дълбоко подкрепям всички вашите лични идей и виждания:
  1.Спрете да мислите двуполюсно, изберете само мисли като Красота, Богатство, Хармония, Любов, Здраве и Изобилие изберете само това което Ви прави щастливи. Всяка сутрин записвайте 5 неща който Ви правят щастливи. Вземете си тефтерче джобен формат и записвайте всеки ден.
  2.Спрете да осъждате други хора, организации, събития, съседи и неща ставащи около вас. Приемете ги като положителна даденост продукт на вашият ум и емоции.
  3.Започнете да разбирате вашите емоции и чувства. Повярвайте им, дори и логичният Ви разум да е против и да го отхвърля.
  4.Бъдете благодарни всеки миг за малки неща, “поздрав от непознат”,”хубавото време”, “вашето здраве”, “смеха на децата”. Всяка сутрин записвайте 5 неща за който благодарите.
  5.Разберете и запишете с Големи букви Вашата цел и Мисия в живота. Може да я разберете съзнателно или несъзнателно на сън. Много от Вас са забравили кой са и за какво са на Земята. Записвайте всеки ден тези сънища като слагате кратко мото на всеки един и после го описвайте подробно с няколко думи.
  6.Сега (днес) се откажете от поне две неща който досега са били ежедневие за Вас. Например алкохол, вино и бира, месо, телешко и свинско, цигари, пури и лули, леки жени и порно филми, гледане на телевизия, новини и политически кометари. Запишете ги в тефтерчето и знайте, че ако престъпите вашият отказ отново сте в Трето измерение. Като се откажете поне от две неща спестявате огромна сума пари всеки месец.
  7.Запишете си какво искате да бъдете например, щастлив, хубав, висок, силен, богат, смел, здрав, като Брат Пит или Анжелина Джоли и си го повтаряйте по няколко пъти на ден. Запишето го също.
  8.Запишете си и разберете че, СМИСЪЛА НА ЖИВОТА Е ДА СЕ АКТИВИРА ИСТИНСКА ЛЮБОВ ДЪЛБОКО В СЪРЦЕТО И ДА СЕ РАЗВИЕТЕ СЪЗНАНИЕ (Любов към себе си, планетата Земя, семейство, приятели, неприятели, шефове, колеги, свекърви, работа, хоби, мисли, емоции). Любовта е същността на всичко. Без Любов няма да разберете нищо!
  9. Повярвайте, че умът е енергия и има силата да променя материята. Знайте, че материята е само физическото проявление на тази енергия.
  10. Отворете вашият ум за всички положителни възможностти, за бизнес, пари, лични отношения, здраве, красота, щастие, мечти,жени, мъже, приятели, къщи, коли и т.н. Наблюдавайте внимателно „знаците”, „символите” който получавате и ги разчитайте, всичко е възможно за Вас. Вярвайте им, не ги получавате случайно.
  11.Отидете извън пределите където Ви е казвано да не мислите и ще започнете да виждате неща който не сте виждали преди. Светът е пълен с възможности, квантовата физика и съвременните учени го потвърждават. Вижте това на български: http://www.youtube.com/watch?v=o9pIF4YTv4c
  12.Най-голяма тайна за изкачване на едно по-високо съзнателно ниво е, че “Вашите Мисли и Емоции променят бъдещето всяка една секунда”.
  13.Съчувсвайте и обичайте всеки и всичко което е живо, (например съчувствайте на малкото теленце което безпощадно е заклано за да Ви сервират телешкият стек в ресторанта). Обичайте 100 годишния бор който е отсечен за да се направи хартията за луксозното списание на вашата маса. Ако вие сте създали този живот, няма с лека ръка да го унищожавате!
  14. Станете вегетарианци. Най-големите и силни животни в природата са вегетарианци (слон, кон, носорог, хипопотам, зебра, антилопа, щраус). Протейните са в зеленчуците, в месото на животните са преработените протейни без енергийна стойност защото енергията са я употребили вече животните. Хората са единствените който консумират млякото на други животни, помислете и за това. Като станете вегетарианци спестявате огромна сума пари всеки месец.
  15. Сложете в стъклени бутилки вода от извор с pH по голямо от 7.5 (не от чешмата или пласмасови бутилки) на прозореца на пряка слънчева светлина. Пиите тази вода. Водата има памет и тя запомня енергията от слънцето. След време тази енергия се акумолира в вашите тела и не чувствате глад. Скъпи приятели тука става най-голямото спестяване на пари.
  16.Проучете въпроса с гледането на слънцето, това е инидивидуален избор и е пряко свързан с вашето здраве. Слънцето не случайно е поставено там и Вие не случайно четете това. Това е добро обяснение на български: http://www.youtube.com/watch?v=AJxTvPZiTRc
  17. Купувайте неща който Ви правят щастливи, носят положителни емоции и чувства и помагат на вашата мисия в живота. Събирайте хубави и положителни моменти не предмети и вещи, намалете си финансовите разходи. Това ще ви спести много пари. Върнете всичките си заеми, продайте ненужните имоти незабравяйте, че някой остават в Третото измерение.
  18. Въпроса за парите дали носят щастие не ясен, това е нещо индивидуално. Едно е сигурно – щастливите хора правят пари. Станете щастлив, това зависи от Вас самите и от борбата с вашият двуполюсен модел във вашият ум. Плащайте с удоволствие сметките си, защото това което е отгоре е и отдолу. Тогава и на Вас някой с удоволствие ще Ви плаща.
  19. Правете всичко с което сте заети с ентусиазъм и се старайте да бъде перфектно. Използваите цялата си творческа фантазия за това. Мислете, че вашето дело е най-голямото, най-хубавото, най-гениалнот, най-неповторимото независимо какво е то. Например да пометете тротоара пред къщата Ви, да измиете асаньора, да хвърлите дъвката или цигарения фас в центъра на кофата за боклук, да карате точно с 40 километра когато знака го изисква. А когато творите и създавате бъдете лидери без титли. Бъдете дейни не чакайте друг да направи нещата вместо Вас.
  20. Повярвайте, че всички горе изброени точки сте ги изпълнили и те са Вашата реалност ТОГАВА Вие сте в преходната зона от Третото към Петото измерение. Децата биха го направили като тяхна игра, за тях да преминат в Петото измерение е смешно и лесно. Забавлявайте се и го направете игра например колко пари ще спестите и ако го направите спестявате вашите пари и се качвате на асансьора за луксозните етажи. Интересна игра нали?
  Това е съобщение, което имате избор да следвате или отхвърлите. Вселената е място на свободната воля. С избора на едно или друго Вие натрупвате опит и изкачвате Вашето съзнание на по-високо ниво. Всеки избира своят път и не е грешно той да е надолу или нагоре.
  В България хората са много специални и могат да творят реалности, затова какво се случва около Вас зависи само от Вашите мисли. Разпадащите се панелните блокове, дупките по улиците, кофите за боклук, сметките за парното са творение на някой ум, те не са природна даденост. Постарайте се това съобщение да достигне до тези индивиди с тези умове който са натворили всичко което не харесвате и продължават да го творят (минало, настояще и бъдеще стават в тази секуда в която четете това съобщение). Само двама човека в един блок да повярват в Петото измерени и да разпространят това съобщение, целият блок ще се промени във времето и пространството, което те са определили. Само една клечка кибрит светлина, променя тъмнината в тъмна стая, но несъществува клечка тъмнина която може да затъмни слънчева стая. Има природни естествени цикли ден и нощ, зима и лято, прилив и отлив, възход и падение които трябва да имаме в предвид, да зачитаме и да не приемаме като краят на света.
  Всички ние искаме да живеем в различни светове – многополюсни, двуполюсни или еднополюсни, несъваршенни или съваршенни, вселените са безброй, измеренията също и има място за всеки. Всичко е въпрос на избор, който прави всеки един от Вас сега за да бъде щастлив и да се забавлява в този прекрасен свят пълен с възможности. За да направите точният избор трябва да знаете как нещата работят, да сте интелигентни или да повярвате на инстинкта и чувствата си.
  Накрая Вие ще съжалявате само за шанса който сте изпуснали, взаимоотношения от който сте се страхували и решения който сте чакали твърде дълго да направите.
  Споделете това съобщение с Вашите приятели за да имате добра компания по време на пътешествието, за някой то ще е с парния локомотив и за други с енергията със скоростта на светлината.
  Благодаря Ви за отделеното време.
  Ваш Приятел

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.