Свой Избор: две години заЕдно!

ballonger-redДнес Свой Избор чества своеобразен празник. Малко по различен от всекидневните празници, в които честваме живота. Днес искам да благодаря. На Вселената, на Бог, на моите ангели, водачи, на всички вас, на себе си. Неусетно се изтърколиха две години откакто започнах да споделям себе си от страниците на блога си. Две години, а сякаш минаха десет от тогава.

Преди още две години пък, пак през август, започна периодът на най-мощното ми и бързо израстване и трансформация. Крион бе катализаторът, който отприщи този поток и даде ускорение. Отказах цигарите за миг, дадох обет пред морето, скалите, слънцето и вятъра, че поемам живота си в ръце. Минах през бурна поредица от трансформации, станах вегетарианка, изчистих тялото и ума си. И отворих място, в което нахлу цялата Вселена.

Още си спомням как стоях замислена пред компютъра, колебаейки се дали да натисна YES бутончето, което потвърждаваше закупуването на домейн, хостинг и всички онези детайли, които придружават стартирането на един сайт. Благодаря, че ме подбутнаха да направя тази крачка. А идеята се роди много месеци преди това. Една сутрин се събудих, скочих от леглото и започнах да пиша. Писах, писах, писах – цял океан от идеи. И после го оставих… почти половин година. Докато стигна до изборът YES / NO. Е, избрах. И светът се завъртя.

Вече трета година започва. Години, през които искрено, лично, смело, смахнато и безотговорно споделям всичко онова, което занимава ума, сърцето и делата ми. Оказа се, че място за колебание няма и никога не е имало. Оказа се, че хиляди хора имат нужда да чуят, прочетат, усетят и споделят тези същите неща, които вълнуват и мен. Оказа се, че моите впечатления, откровения, замисляния и израствания са ценни, важни и полезни за всички тези хора. Гледах как аудиторията на сайта нарастваше с всеки изминал ден. Вълнувах се колко много прочита има поредната статия, с какъв интерес се коментира. И до днес се вълнувам когато поредният човек каже “Е как ме уцели в точния момент! Точно от това имах нужда! В момента в който възникне въпрос в главата ми, отварям Свой Избор и ти вече си написала отговор. Благодаря!”.

Днес вече повече от 50 хиляди човека се отбиват всеки месец в сайта. Благодаря на всеки един от вас! Думите трудно могат да опишат онази сладост, която се разлива в сърцето ми, онова чувство на пълно щастие, смисъл, цел и посока, когато човек осъзнава, че е намерил себе си, че служенето му е пълноценно. Когато поредният от вас дойде при мен с думи на радост, щастие и благодарност. Когато за пореден път чуя, или прочета “Благодаря ти, с теб промених живота си. Благодаря за статиите, срещите, беседите, семинарите, медитациите, енергийните упражнения, информацията, идеите и вдъхновенията, които водят към изцеление, добро здраве, силно и здраво тяло, здрав дух, оздравени, хармонизирани и повдигнати фини тела. Благодаря, че промени живота ми!”. Ето това продължава да дава смисъл и радост в делата ми. Знам, че още много са онези, които не говорят. Но четат, осмислят, променят себе си и носят промяната и в семействата, приятелското и работно обкръжение. Безкрайно благодарна съм ви и аз от своя страна! Тази обратна връзка, тази връщаща се към мен енергия на безусловна любов ме дарява с най-ценния дар. А осъзнаването “уау, това което правя наистина носи положителна промяна в огромен мащаб, радост и повдига вибрациите на колективното” ме кара да притихвам смирено в безкрайна и всепоглъщата тиха радост и благодарност.

unityСтотици статии, интервюта с ценни и вдъхновяващи хора, водени от мен медитации, десетки семинари, форуми, беседи и практики из цялата страна, енергийни упражнения, стотици лични срещи и консултации, които с размах променят, стотици нови приятелства и преоткрити скъпи души… уникален шанс и дар от Бога. Благодаря за всичко това! Виждам промяната във всеки един осъзнат миг и поет дъх и съм благодарна за честта да съм водеща част от всичко това. Благодаря на всеки един, от когото съм получила помощ, подкрепа, било то в материалния, или фин свят. Благодаря за добрите думи, отзиви, подкрепа и любов, които изпращате към мен. Благодаря и на онези малцина, които ме предизвикваха с неодобрение, критика и съмнения. И вие сте важна част от Пътя и израстването, и ми дарихте безценни уроци, бяхте катализатор за мощно израстване. С вас минах през “осанна” до “разпни го”. Благодарности, любов и величаене от едната страна на махалото и критики, плюене и негативизъм от другата. Но смело, смахнато и безотговорно продължавах. Безотговорно – спрямо всички онези критики и съмнения, които се сипеха концентрирано на моменти. Особено след прословутия 21.12.2012, когато нечии очаквания не се случиха точно във формата, в който на хората им се искаше да ги видят. Благодаря ви и за това. Въпреки всички изпитания, останах вярна на себе си и мисията си. И вече с абсолютна категоричност знам – това е правилният избор.

Благодаря на всеки от вас, който се осмели да прогледне и да поеме по пътя на израстването си. Знам колко е удобно човек да стои в зоната на комфорта – в привидната сигурност, в добре познатото зло, където е жертва на хората и обстоятелствата, където е малък, слаб и безсилен. Приветствам и се прекланям пред всеки от вас, който се осмели да излезе от тази илюзорна комфортна зона, да промени коренно живота си, да поеме отговорност за него в ръцете си. И тези които направиха крачката, а те са хиляди – вече берат плодовете на изобилието, радостта, щастието, любовта. Поклон пред всички вас, благодаря ви, че вървим този път заЕдно. Трансформацията ни е безкрайна спирала и нестихващ, разгръщащ се, красив процес. Пожелавам ви прекрасно, дъхаво, любящо и безгрижно лято. Да интегрираме наученото и постигнато. А наесен ви очаквам отново – на големия семинар, с който започва новата “учебна година” в София. Бъдете! Благодаря ви. Обичам ви!

~ Мартина

Ако тази публикация ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

5 Comments

 • Красен
  Отговор

  🙂 За нищо, Мартина! Благодаря, ти си истински пример, лидер и творец на трансформация, преоткриване, спомняне, бъдене и осъществяване, а сайта е като магически портал и център на сбъдване и пребъдване 🙂 Честит Рожден Ден и Късмет, Бъди, хаха! 😀 <3

 • olga
  Отговор

  Марти!скъпа, пореден път търся отговор на моето състояние в твоите статии и винаги го получавам.Обичам ти!Аз направих СВОЍ ИЗБОР!

 • emilia
  Отговор

  Скъпа Марти,ти отново си същата и в тази статия!Отново си искрена,дръзка и пряма.Най-важното -не се страхуваш да казваш истината,да споделяш това,което чувстваш.Харесвам те ,харесвам в теб ,че си запазила детето,чистотата и безусловната любов.БЪДИ И В БЪДЕЩЕ ТАКАВА,МОЛЯ ТЕ, НЕ СЕ ПРОМЕНЯЙ!!!-С обич …Емилия!

 • vania trankarova
  Отговор

  Честит празник,Марти и БЛАГОДАРЯ!”Свой Избор” и ти променихте живота ми!!!Запълни се неясна празнота с радост, любов, благодарност, добротворство, осъзнаване и цяло съзвездие от светлина и усмивки… Притегателната сила на сайта винаги е била и продължава да бъде НЕВЕРОЯТНА!Бъди все така щастлива, Марти!!! С обич и благодарност!

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Блгодаря ви, приятели мили!
  Заедно сме и продължаваме напред и нагоре. С любов, разбиране и единение.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.