Добрите новини: Истинският ръчен, вкусен, полезен хляб се завърна в София!

В София отвори врати пекарна за домашен, изцяло ръчен хляб!

DSC02525Ако мечтаете за вкуса на хляба от детството си, ако ви е писнало от безумни диети и копнеете за вкусна, полезна, изцяло ръчно приготвена храна, без консерванти и подобрители – то вашето мечтано райско място вече е реалност. Това място е мечта и за екипа на Свой Избор, а днес я видяхме и вкусихме на живо. В днешния ден хлябът не можеше да бъде купен. Той се подаряваше. Този хляб е толкова вкусен и изпълващ сетивата, че вкусили веднъж, завинаги оставате запленени от него. Занаятът на Майсторите-пекари се възвръща и оживява отново в центъра на града!

Дълги години магията на хляба бе потънала в железните тестомесачки и конвейрите на заводите. Но днес вече можем да се прегърнем и поздравим – магията на хляба се завърна! Пекарната за ръчен авторски хляб на Майстор Стилиян Чемишки ще радва посетителите с над 40 вида хляб – всички приготвяни изцяло ръчно, без абсолютно никаква намеса на машини, без нито грам от обичайните подобрители, овкусители, консерванти и емулгатори, които сме свикнали да виждаме на етикетите на хляба. Авторски рецепти, и такива събирани от потайните кътчета на цял свят намират място в пекарната на Майстора. Част от тайните на хляба, Майсторът сподели неотдавна на страниците на Свой Избор. (ето тук), за което сме му много благодарни!

DSC02537“Мисията ни е да върнем забравеното знание и вярата в хляба. В истинския хляб, в истински ценната храна. Като погледна в бъдещето, виждам една такава пекарна като нашата във всеки квартал, във всеки град. И няма да има конкуренция между нас, можем само да си помагаме, за благото на всички. Нека възвърнем традицията, любовта и вярата в хляба, да правим информирани и осъзнати избори каква храна слагаме в устата си. Здравето, хармонията и благополучието ни са само на крачка от осъзнато направения избор.”  С тези думи Майсторът днес официално отвори врати за хилядите търсачи на българското, ценното, истинското!

Освен с изобилие от вкусни и разнообразни хлябове, с различно меню всеки ден, Майсторът ни готви редица изненади – различен Майсторски хляб всяка седмица, нови вкусове, безплатно дегустиране и още много приятни изненади!

Пекарната на Майстор Стилиян Чемишки се намира в София, кв. Павлово, пл. Знаме на Мира 5. Благородно завиждаме на жителите на квартала за тази ценна придобивка. А за тези, които се намират далече от пекарната, остава успокоението, че все още са валидни доставките на адрес. Те все още се правят чрез фейсбук страницата на пекарната и на телефон 087 766 7879.

Лятното Слънцестоене бележи този празник на здравето и любовта. Житното зърно е нещо свещено, съдържа в себе си цялото познание на Вселената, носи Живот, зърното е дар от Боговете. Някога хората са имали „слънчева“ храна от първични растения и преди да посегнат към нея са настройвали своята вътрешна светлина с молитва. Точно с тази енергия на любовта и блгодарността са заредени ръчно омесените хлябове на Майстора! Със стабилна, нарастваща слънчева енергия започва този нов етап в живота на града ни. Сред всичките уж здравословни магазини, тайно използващи машини и подобрители, се роди истински оазис на Слънчевата храна, навръх лятното слънцестоене!

От сърце желаем успех, благоденствие, радост, любов и изобилие на пекарната и сърцатите й собственици! Нека любовта, светлината, изобилието и благословиите, които разнасят с хляба си, се връщат към тях умножени многократно! И нека всеки един от нас, вкусвайки от този великолепен хляб бъде с една идея по-добър, по-мъдър, по-щедър, по-открит, по-сърцат, изпълнен с любов, вяра и надежда за себе си, за Цялото, за България.

Да бъде! И така Е.

Ако тази публикация ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

DSC02514 DSC02515 DSC02540 DSC02541527717_546258755396800_52345577_n

DSC02518DSC02544535431_536861343003208_2095697526_n

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

7 Comments

 • Диди
  Отговор

  Всичко е много хубаво, само не ми се връзва изречението в началото за “центъра на града” 😉 Добре е, че хората са предвидили и доставки.
  Успех!

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Имаш право, Диди, не е баш в топ центъра, ама то и центъра е широко понятие. За някои е хотел Плиска, за други НДК, за трети централна гара. Но принципно съм съгласна с теб 🙂

 • Mina
  Отговор

  Ееееееееее, то бива, бива КЕФ, ама това направо си е извън пътя!!! Да си пожелаваме все по-полезни, вкусни и истински неща да влизат или да се завръщат в живота ни!!!

 • Митето
  Отговор

  Да са живи и здрави!Много успех им желаем!От колегите в София-пекарна и сладкарски цех ”Антик”.Ние също печем здравословен и истински хляб на пещ с дърва,но предимно типово-ръжен без никакви подобрители,консерванти и оцветители.Повече инфо на: http://www.antic.bg

 • Maria Kourdova
  Отговор

  може ли да знаем откьде купувате брашното, иначе всичко друго е похвално?

 • Qwerty Yop
  Отговор

  Ако брашното не е качествено, какъвто и хляб да правят е все тая!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.