Добрите новини: Какво е да сме Българи!

Това видео ще преобрази представата ви за България и нейните деца. Що е то нов свят, нови хора, осъзнат народ, развитие и духовно пробуждане и има ли почва то у нас?

newПреди време новината за сръбските абитуренти, дарили парите си за бала на нуждаещи се, предизвика различни реакции, от “Браво, ето това са новите деца, те вече са взели изпита си за зрелост и мъдрост”. До “Прекрасно! … о -те са чужди…знаех си, че това в България не може да стане…”

Не ви ли писва името на България да бъде синоним на жестокост, омраза, безразличие, овчедушие, примиреност, нетолерантност, песимисъм, страдание, скръб, бедност… Не се ли сещате, че образът на България се отразява във всеки от нас? Аз ви предлагам следното: Нека спрем тази отровна приспивна песен! Нека спрем да я разпространяваме, на ум, и на глас, разнасяйки все по-убедено заблудата.

България е горда. България е толерантна. В новия свят, изграждан от новите хора на България има радост, толерантност, грижа, милост, разбиране, взаимопомощ, духовност, мъдрост, чистота … България СИ ТИ! И нейният облик първо се изгражда в сърцето ти, преобразява и теб, и се предава на човека до теб, срещу теб, човека на отсрещния тротоар и този в минаващия покрай теб трамвай.

Този път няма да съм многословна, няма да ви разказвам нищо, просто ще ви оставя да изгледате видеото отдолу. Тези младежи правят нешо съвсем дребно… чистосърдечно и ГОЛЯМО! “Това е да сме българи – позитивното видео от България” – с тези лаконични думи младежите показват гражданската си.. не – ЧОВЕШКАТА си позиция към света и живота. В България. Това е истинското сърце и пробуден лик на България! Можете ли да предадете нататък?

ТОВА е да сме Българи!

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

3 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.