Блог

Крион в България!

„Поздрави! Аз съм Крион от магнитната служба. Всеки един от вас е обичан от все сърце! Ако сте стигнали до момента, когато четете това послание, попаднали сте на точното място в точното време. Моля ви да продължите. Говоря тъкмо на вас.“

Познавате ли тези слова? Разпознахте ли повика от Дома? Разпознахте ли Семейството?

ВЗЕМИ БЕЗПЛАТНА КНИЖКА

"Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие"

Основните стъпки към емоционално свободен и душевно изпълнен живот.

През целия си настоящ жизнен цикъл на тази благословена Планета, аз търся. Търся и търся, и се лутам, и пак търся. А от 2009 г., когато се запознах с Крион, престанах да търся. Получих Ускорение. Започнах да намирам. И от тогава и събития, и хора, и книги, и учители… синхроничности започнаха сами да ме намират. А аз започнах да работя съзнателно със светлината (и сенките).

Сигурна съм, че всички вие, които четете тези редове сте минали през подобни етапи в развитието си, знаете много добре какво се случва в момента, знаете защо сте се озовали точно в този момент на единствената Планета на Свободния Избор. Запознали сте се с Крион, осъзнали сте мъдростта на посланията му чрез ченълингите и притчите му, разбрали сте (или сте на път да разберете) какво означава да не мислиш като човек.

А радостната новина, която ме разтърси от момента, в който я узнах, е че Крион и Лий Каръл ще произнесат тези думи и пред нас, в София, България. Сигурна съм, че каквито и промени, каквото и ускорение и издигане да сме получавали до момента, за много от нас осъзнаването в енергията на Крион ще бъде отключващ спомен и силен тласък и разширение.

Организаторите са подготвили два интензивни дена, изпълнени с ченълинг на живо, много информация, послание специално за България, незабравими моменти в енергията на Дома.  Крион на живо – мястото е София, Кемпински хотел Зографски, дата – 17 и 18 септември (събота и неделя).

Мнозина от нас срещат трудно преодолима финансова преграда, за да осъществят мечтата си – да присъстват на това велико събитие. Но, сигурна съм, дори в това има смисъл и уместност – може би това е едва първата ни среща на живо, на която определена група от Семейството да е уместно да присъства. Няма да се опитвам да тълкувам отново и отново причините. Аз просто вибрирам в енергията на Крион. И ако трябва, на 17 и 18 септември ще успея да бъда там.

Бъдете и вие.

„Всички вие сте сърдечно обичани“

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм ТЕС майстор и преподавател. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *