Канадският министър на отбраната: Има извънземни на Земята и правителството работи с тях. Ние сме духовни същества!

Шокиращи разкрития от бившият министър на отбраната. Извънземните съществуват, от хиляди години посещават Земята. Американското правителство от години работи активно с тях и обменят технолигии!

11539614-hon-paul-hellyer-toronto-exopolitics-conference

Това видео обиколи известна част от социалните мрежи, но поради липсата на превод, не всички могат да разберат цялото изложение на бившия министър на отбраната на Канада Пол Хелиър. Тук е приложен превод на изказването му! Едва ли за много от читателите е тайна твърдението, че има извънземни, че посещават Земята от хиляди години, та дори и, че американското правителство работи с тях. Но както и очаквахме, все повече официална информация ще изтича от различни правителствени канали и ще разкрива през широката общественост отдавна скриваните факти. Много отдавна политиците, и в частност тези в САЩ трябваше да разкрият тази информация, и все повече подобни изявления ще има.

За мен това поне е първият видео материал, в който политик от такъв ранг говори свободно за тайните, крити от десетилетия. Говори и за тайните общества, с малко конспиративен привкус и най-забележителното е, че този достолепен побелял човек говори за духовност, мир, разбирателство и смяна на парадигми.

Най-важните неща от изложението му можете да прочетете отдолу в превод, а ако искате, можете да изслушате и речта му по време на конференцията в приложеното видео.

Удивително е как заинтересованите кръгове са позволили този материал да се появи в мрежата, което веднага повдига някои въпроси. Някои неща в изказването на уважаемия министър също звучат подвеждащо и ме карат да се запитам каква е крайната цел. Но вие четете, гледайте и прокарвайте усещанията през вашия личен филтър за обективност, истинност и откритост. Ще се радвам да споделите какво мислите по темата.

“Като министър на отбраната, съм разказвал и преди в доклади за НЛО-та. Но по това време бях твърде зает, опитвайки се да обединя военноморския флот и военно въздушната отбрана на Канада в единна защитна сила, за да им обърна внимание. Но преди около десет години бях силно заинтригуван от материалите които един млад човек ми изпрати по темата. Отне ми известно време, но успях да прочета документацията през лятото на 2005-та година и бях изумен от информацията вътре! Тези документи засягаха много и важни въпроси – неща, които гражданите на Америка и гражданите на света имат право да знаят, защото са част от всичко, не са изолирани.

ufo_2387810bПриех поканата на Виктори Видиани и Марк Бърд да говоря на симпозиум в университета на Торонто и там казах “НЛО-тата са толкова истински, както и самолетите, които прелират над главите ни!”. Това ми дава възможността да съм първият човек с такъв ранг, който да може да говори за това свободно и адекватно. По някое време през 1960 над Европа се появила цяла флотилия от НЛО-та и се отправили в южна посока за потрес на тогавашният началник щаб на военно въздушната отбрана. За щастие, преди паник бутона да бъде натиснат, флотилията направила завой и се запътила обратно на север. Съвсем нормално, имали са подозрения, че това може да са руснаци и това ги е поразтревожило.

Всичко това станало причина да се стартира мащабно проучване на темата с извънземните – проследено и документирано. Резултатите от това проучване заключили, че има най-малко три вида извънземни, които от хиляди години посещават Земята. На този етап моята собствена гледна точка е същата. Освен това, има още някои неща, за които бих искал да разкажа.  Тези поне три вида извънземни са с различен произход, различна цел. Могат да имат сходен интерес, и все пак се различават.

Има живи извънземни на Земята, сега, в настоящия момент и поне два вида от тях работят съвместно с правителството на САЩ. Видът извънземни за който разбрах преди време се нарича “Високите Бели”. Пола Харис разказваше история за тях преди няколко години. Чрез нея успях да установя контакт и да проведа близо 3-часов разговор с бившия летец Чарл Хол. Той разказва удивителна история за работата си си с тези същества. Отначало бил много уплашен, но с времето изградили взаимно доверие и имали чудесни работни взаимоотношения. В Невада, тези същества – Високите Бели живеели на територии на военно въздушните сили на US, работели в партньорство с тях и споделяли технологии. Има и книга по темата наречена Millenium Hospitallity. Oткрит съм към вас и искам да споделя много неща. Но към момента съм готов да разкрия 95-98% от това, което знам. Все още има неща, за които не съм сигурен, че е време да бъдат разкрити.

Също като децата, които пораствайки разбират истината за Дядо Коледа и Феята на зъбките, така и гражданите, данъкоплатците са в състояние да приемат нова и по-широка реалност. Космосът изобилства с живот, от всякакъв вид. Фактът, че има други цивилизации, които са по-развити от нас може да е унизителен. Но това е така и то е пазено в тайна от нас oт чужди интереси, за да контролират лесно съдбата ни. Кои са тези чужди интереси? Какво целят? Казват, че това е военна организация. Съгласен съм с това твърдение но аз го разширих и задълбочих до cabal (тъмно съглашение). Тази организация включва членове на трите сестри: Съвета за външните работи (council on foreign relations), Билдербергите, Тристранната комисия (Trilateral Commission), международният банков картел, кралският картел, членове на различни интелектуалски организации, и избрани членове от военните кръгове. Заедно те образуват правителството в сянка. Те управляват не само САЩ, но и голяма част от западния свят. Целта на играта е световно правителство, съставено от членове на Cabal (тъмното съглашение), избрани от никого и отговорни пред никого. И според г-н Рокфелер, планът се развива много добре. Това обяснява ли ви защо гражданските ни права са отнети? Казвам “на нас”, защото Канада също е включена в големия план.

И ето ни сега, близо декада по-късно, сражавайки се в друга война, която не може да бъде спечелена. Няма нито една държава на планетата Земя, която да е в състояние да предпази жителите си от фанатичната омраза, както свидетелства и Бостънският маратон. Всички права и свободи, спечелени с цената на живота на милионите мъже и жени през Втората световна война, бяха пометени най-безцеремонно. Единствената надежда за мир е да се сключи споразумение. Това ще изисква смяна на парадигмата в нагласите на хората.Това включва разработване и премане на план за нова американска енергия, приемане на споразумение за сътрудничество между всички човешки същества, за да построим този свят, който всички ние колективно сме в състояние да създадем. Младите хора навсякъде по света трябва да бъдат предизвикани от благородни каузи, да се включат в борбата с глобалното затопляне, да се създаде банкова система, която е справедлива и устойчива и да ни поведат към трансформирането на една нова реалност – реалност в която да живеем в хармония с нашите небесни съседи, също така, както и търсим мир на Земята. Трябва да станем духовни същества и да практикуваме онази част, която обединява всички световни религии – това е златното правило.”

Превод: Мартина Иванова

httpv://www.youtube.com/watch?v=XEQdvYFMBAU

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, споделете я с приятели чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

30 Comments

 • Динко Динев
  Отговор

  Здравейте,
  да,определено болшинството от хората няма да се изненадат от тази информация и не биха имали съмнение относно истинността на казаното.Аз лично не съм съгласен с две от казните неща:
  Първото е,че младите трябва да се включат в борбата с глобалното затопляне-цялата теория за глобалното затопляне е перфектно подготвяна(от същите споменати организации) с десетилетия с една едничка цел-бизнес!
  Второто е,че трябва да се създаде банкова система, която е справедлива и устойчива – такова чудо не може да съществува или поне що се отнася до справедливостта.Няма справедлива банкова система.Още със създаването на банковата система идеята не е била да бъде справедлива.
  Това е моето мнение и по никакъв начин не бих искал да го натрапвам.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Нали! Абсолютно съгласна съм и по двете точки – за глобалното затопляне и банковата система. Затова и гледам с известно подозрение и скептицизъм върху това изказване. Не защото е лъжа (за извънземните), а защото изобщо не може да се има доверие на нито един играч от голямата политическа сцена – настоящ или бивш.
   Имат си цел, процеждайки в пространството такава информация, но да видим. Ще наблюдаваме внимателно.

   • Стояна
    Отговор

    Привет! Това, че извънземните са по-развити същества от хората на планетата Земя не е истина. Това, че пчелите , например, могат и правят мед, а човек не може, не означава, че пчелите са по-развити от човека. Нашият Създател е вселил всички вселенски енергии в нас при сътворяването ни – в съвършен баланс. И нашата свободна воля е нещото, което ни прави съвършени. Избрали сме по-трудния път към постигането на връхната точка на баланс и съвършенство, но ние СМЕ съвършени. Човекът е най-великото същество във Вселената. А отвсякъде се опитват да ни убедят, че не е така. Заблуда е нашето робско мислене. Ние сме деца на на всемогъща енергия, която е в нас. Това е целта на изявлението, мисля – отново да ни принизи, почти незабележимо. И да всее страх.

  • dary
   Отговор

   Е, нека сме реалисти- генерални реформи да станат внезапно…, а с преход на по- големи крачки би могло. В такъв смисъл може да е прав.

  • t0read0r
   Отговор

   динко, бизнесът, кой би пострадал от ограничения свързани с глобално затопляне е много по-голям от този дето ще спечели. не смятам, че имаш идея какво е глобалното затопляне и има ли то почва у нас. едностранчиво и елементарно от твоя страна. банките и тях никак не ги разбираш..

   • Динко Динев
    Отговор

    t0read0r,интересно как така решихте,че нямам идея какво е глобалното затопляне и никак не разбирам банките,но това си е Ваше схващане.Бъдете щастлив с него!

 • Виктор
  Отговор

  Последният абзац, в който говори за глобалното затопляне, няма нищо общо с предните. Той е втъкнат изкуствено и умишлено в речта с цел манипулация защото четейки или слушайки, човек запомня най – добре началото и края на дадено изказване / текст. Глобалното затопляне е глобална измама, учените признаха този факт още преди 2 години – това деде къде дреме ?! В изказването си утвърждава силата и могъществото на САЩ, което според мен обяснява защо и как този текст се е разпространил в мрежата. Накрая, ако нещо се обърка, ще бъде обяснено с възрастта му – дедика нещо се е побъркал и така нататък.

 • Мислещ
  Отговор

  Що не се изненадах! То е ясно като бял ден, има нещо, някой, някои, който манипулира всичко що ходи на два крака по тази планета. И то е толкоз глобално, че обхваща и най-дребните детайли от живота на всеки индивид. Ние си говорим за Хаарп, Еко…, Здравословно… , Вредно, Полезно, Войни,Терористи, а това само разсейва вниманието, не че не е важно, но ние всички се бунтуваме срещу нещо неизвестно.Кой ни трови с храни, химикали, ваксини, раздори, войни? Една шепа хора наречено световно правителство?! Айде бе, не че го няма , но се съмнявам дълбоко че мисловната им дейност, разума наистина им принадлежи.

 • star
  Отговор

  Извънземните са тук, това е факт.
  Другото – за т.нар.кабал,ТЕХНОЛОГИИ??! и че работели с правителството на САЩ,
  за мене са пълни глупости, техни /на политиците/ измислици.
  Ами то е кристално ясно: никоя високоразвита цивилизация /или личност/ не би се занимавала с тези неща по такъв начин.

  • Niki Savchev
   Отговор

   Сигурен ли си?
   Ако не->тогава просто замълчи…
   Ако да->тогава:
   един въпрос: Предположи, че разполагаш с такава технология. Имаш знанията, имаш и уменията. Знаеш как да видоизмениш нещо, което да ти служи, така, че ти да можеш да си гледаш твоите работи и кефа, а това “нещо” да “копа градината вместо теб” и да ти дава, по възможност всички плодове на своя труд на теб – как би реагирал ти? Би ли се отказал от тази възможност или би я задържал възможно най-дъло? Освен това на теб ти трябва ресурс – енергия имаш, но ресурс – нямаш и виждаш, че този начин по който е организирано всичко води до максимален ресурс за теб за възможно най-малка цена, която ти трябва да платиш!
   В случая НЕ говорим за пари. Водата е един такъв ресурс. Чистия въздух е също такъв ресурс. Слънцето – също!

 • Ани
  Отговор

  Напълно подкрепям горните мнения. Истината е казана до някъде и ако това са 98% то в тях според мен има конкретна манипулация. Акцентира се върху величието на САЩ и обмяната на технологии с конкретни същества, които живеели в Невада. Тези същества по никакъв начин не ги възприемам, да се занимават с дебилите от правителството. Ако технологиите са предадени, то това е станало чрез учени, като Тесла, Стефан Маринов, Гребенников, Кеше и много други. Някой от тях е напълно възможно да са били в контакт с извънземни, като този контакт далеч не е задължително да е физически! Създаването на “честна” банка е пълна химера и не може да бъде част от новата парадигма! Та министърчето доста умело лобира между истина и лъжа и ясно прозира чии интереси обслужва. Благодаря за превода!

 • Ани
  Отговор

  И още нещо. Начинът по който е изложена информацията за извънземните е несериозен. Някакъв негов приятел му пратил да чете 2005 година материал, от който той много бил впечатлен и сега бил длъжен да е първия, който публично трябвало да каже истината…Щом си служи с 3ти лица, тук не говорим за излагане на доказателства, а за пускане на хипотези. Ход, който допълнително ще обърка, така или иначе замъглените съзнания на повечето хора.

 • Tom
  Отговор

  Това е ясно открай време.Глобалното затопляне е отвличане на вниманието.Опасното е че се работи по завладяване на света и превръщанео му бетер от концлагер, чиповете ни са готови, световната криза се развива по план на тайното правителство, ще се предизвика хаос и срив на световната икономика и ред, предаване на управлението на световно правителство.Как да се завладее човечеството става по указние на извънземните.

 • Nikiforov
  Отговор

  Не можах да разбера, от изказването на Канадският министър,само американците ли са както се казва богопомазани?Що за глупости ни се втълпяват и някой отново ни промива мозъците.Къде е световната организация ООН, не че толкова ми харесва.Защото и там всичко е манипулация.Явно точно чрез нея се опитват да наложат този нов световен ред.Какви са тия задкулисни контакти.Света не е само САЩ.Какви 5 лева?И за каква борба против глобално затопляне ни говори, след , като и пеленачетата вече знаят,че това беше една измислица от Алгор?Даже напротив, може да се получи захлаждане.Вече се доказва,че тия емисии даже не затоплят, а излъчват обратно слънчевата светлина.Подобно на ефекта на ядрената зима.Защо не се казва, какви технологии се обменят със извънземните.Не мисля,че те имат нужда от наши теологии.Защото не ние сме ги посетили а те!И тия технологии само в военната област ли са?И даже да допуснем, че има глобално затопляне,то защо продължаваме да унищожаваме Земята, за сметка на безумното и замърсяване.И никой не повдига завесата за новите иновативни технологии за получаване на така наречената безплатна енергия.А ни заминават със селяна и всякакъв вид енергии от цвета на дъгата.Ето пак елата е баснословно забогатяване.Ами вижте кой стои зад тази зелена енергия -Монсанто.Луд умора няма. Хората по света гладуват, те ще засяват милиони декари със култури за да изкарват след това заместител на горивата за двигатели със вътрешно горене.Да така ще има по големи печалби, за семена, торове, и машини, горива.Тази зелена енергия е втората заблуда, която ни втълпяват постоянно.Ако управляваните по света не зависеха от шепа хора, до сега света щеше да изглежда по много по друг начин.Да изказваха се мнения,че какво щяло да стане, ако навлезе нов вид енергия.Ами нищо особено, ако човечеството имаше на разположение такава безплатна енергия,няма да има глад, суша , както и начало на възстановяване на екосистемите на планетата ни. Защото ако имаше енергия, пустините биха станали райски градини, в студените области на Земята, можеха целогодишно да се отглеждат храни.Да но силните на деня не искат и да чуят за подобни неща, те бягат от това като дявол от тамян.И последно но не и по значение е,че се опитват да ни втълпят,че извънземните идват на нашата планета със завоевателна цел.Вселената е толкова голяма, че едва ли нашата малка планета е последното място , където извънземните биха имали желание да се заселят.А да не забравяме,че още от хиляди години, сме били посещавани от тя,които и са оказвали помощ за построяването на различни неща. За които сега само се чудим как са били построени в древността.Та да си дойдем на думата, няма безплатен обяд , поне на тоя етап ако някой нещо е казал , винаги трябва да имаме едно на ум.Защото за да се прави това, някой има някаква цел, с която да ни влияе по някакъв начин.

 • Vasil
  Отговор

  ….товвае от блог бг…..
  Автор: ufonlo Категория: Новини
  Прочетен: 1553 Коментари: 0 Гласове: 25

  “Това което следва е файлът Купър, основаващ се на стенограмата на 45-минутната лекция, изнесена от Милтън Купър на 17 ноември 1989г. в Лос Анджелис – Калифорния. Този файл съдържа абсолютната истина за присъствието на извънземните на земята и за връзките на правителството на САЩ с тях. “Файлът е гаранцията, че ще продължа да бъда жив ако MJ-12 продължи както в миналото да ликвидира всички, които знаят за извънземните. Не се считам в никакав случай за герой, всеки от вас щеше да направи същото. В момента правя онова, което правех и когато бях във Виетнам – изпълнявам дълга си.”
  Файлът Купър 1
  Това което следва е файлът Купър, основаващ се на стенограмата на 45-минутната лекция, изнесена от Милтън Купър на 17 ноември 1989г. в Лос Анджелис – Калифорния. Този файл съдържа абсолютната истина за присъствието на извънземните на земята и за връзките на правителството на САЩ с тях. “Файлът е гаранцията, че ще продължа да бъда жив ако MJ-12 продължи както в миналото да ликвидира всички, които знаят за извънземните. Не се считам в никакав случай за герой, всеки от вас щеше да направи същото. В момента правя онова, което правех и когато бях във Виетнам – изпълнявам дълга си.

  Заклевам се, че получих и видях тази информация през 1972г., когато работех в Разузнавателното спомагателно бюро на командващия военноморските сили на САЩ в Тихия океан. Заклевам се че след това се подложих на хипнотична регресия, за да направя тази информация колкото се може по-точна. Заклевам се че съм готов да се подложа на какъвто и да е било детектор на лъжата, за да потвърдя истинността на моите думи. Долните редове са описание на всичко, което лично видях и което лично знам от 1972г.

  MAJESTY е кодовата дума за Президента на САЩ, за всичката информация отнасяща се до НЛО.

  OPERATION MAJORITY е кодът на операцията, занимаваща се със всеки аспект и последица от присъствието на извънземните на земята.

  GRUDGE съдържа 16 тома документация и информация, събирана от началото на проучванията в САЩ на НЛО (Unidentified Flying Objects) и IAC(Identified Alien Crafts). Програмата беше финансирана от тайни фондове на CIA, попълвани с пари от нелегалната търговия с наркотици. Участието в наркотрафика беше оправдано с твурдението че той отсранява слабите членове на обществото. Задачата на Проекта GRUDGE беше да сабере цялата научна, технологическа, медицинска и разузнавателна информация за връзките с НЛО и за контактите с извънземни форми на живот.

  MJ-12 е името на тайната контролна група. Президентът Айзенхауер създаде тайно общество известно като обществото на Jason (Jason Society), за да изучи всички факти, показания, технологии, лъжи и измами, и да открие истината за извънземните. Това общество беше съставено от 32 най-изтъкнати хора в САЩ през 1972г. като челните 12 от тях образуваха МJ-12. МJ-12 има тотален контрол над всичко. Те са засекретени с кодовете J-1, J-2… и т.н., за всички членове на обществото. Директорът на CIA беше назначен за J-1 и за директор на MJ-12. MJ-12 отговаря само пред президента. MJ-12 осъществява огромната част от нелегалната търговия с наркотици в света. Това се прави за да бъдат намерени средства и за да се запази тайната от Конгреса и хората на САЩ. Пазходите за финансиране, свързани с тези проекти са по-големи от всичко което маже да си въобразите. MJ-12 уби президента на САЩ Джон Ценеди, когато той им каза че има намерение да суобщи на народа всичките факти за присъствието на извънземните. Той беше убит от агент от на тайните служби, шофиращ неговата кола в Далас. MJ-12 изгради супертайно място за срещи в Мериленд до което достапът е само по въздуха. Там има възможности за живот и почивка на MJ-12 и за JASON SOCIETY. Това място е с кодовото наименование Провинциалния клуб. Хора само с пазрешително с грифа TOP SECRET/MAJIC имат право да го посещават.

  MAJI е съкращението на Агенцията на мнозинството за обединено разузнаване(Majority Agency for Joint Intelligence). Всички информации, дезинформации и разузнавателни данни са събирани от тази агенция. Агенцията отговаря за дезинформацията и действа заедно с CIA,NSA и DIA.Това е могъща организация и всичките програми, свързани с извънземните са под нейния контрол. MAJI отговаря само пред MJ-12.

  SIGMA е програмата която първа установи връзка с извънземните и продължава да носи отговорност за връзките с тях. Тя осигури формален договор с извънземните. Условията са, че те ще ни дават технологии. В замяна се съгласихме да държим присъствието им на земята в пълна тайна, да не се месим по никакав начин в техните действия и да им позволим да отвличат хора и животни. Извънземните се съгласиха да снабдяват MJ-12 със списък на отвлечените на периодична основа.

  MAJIC е тайния код на всички материали и информации, свързани с извънземните. MAJIC означава контролирани от MAJI (MAJI Controlled).

  AQUARIUS е програмата, която описа историята на присъствието на извънземните на земята и тяхното взаимодействие с Хомо Сапиенс на тази планета поне от 25 000 години, кулминиращо с народа на Баските, живеещ в планинските райони на границата между Испания и Франция, и със сирийците.

  GARNET е програмата отговаряща за контрола на всичката информация и документи.

  PLUTO е планът за оценка на информацията за НЛО.

  POUNCE е програмата за намиране на всички катастрофирали или свалени извънземни кораби или извънземни.

  RED LIGHT е програмата за тестване на намерените извънземни кораби. Тя сe осъществява от Area 51 в Невада и започна, когато извънземните ни дадоха космически кораб и ни помагаха да летим с него. В началото имахме успех, но след това корабът избухна във въздуха и пилотите бяха убити.

  SNOWBIRD беше създадена за прикритие на проекта RED LIGHT. Няколко самолета с формата на летящи чинии бяха построени с конвенционални технологии, за да отвличат вниманието от истинската RED LIGHT.

  LUNA е базата на извънземните на отвъдната страна на луната. Тя беше видяна заснета от астронавтите на АПОЛО. База, минодобив, използващ огромни машини и един огромен кораб майка бяха описани от астронавтите. NRO е националната разузнавателна организация кум форт Карсън-Колорадо. Тя отговаря за сигурността на всички програми, свързани с извънземните и техните кораби.

  DELTA е групата на NRO обучена за действие когато тези проекти са застрашени.

  JOSHUA е проектат за да бъде построено генериращо на ниски честоти пулсиращи звуци оръжие. Това оръжие може да бъде ефективно срещу извънземните кораби и техните лъчеви оръжия.

  EXCALIBUR е оръжие предназначено да унищожи подземните бази на извънземните. Това е ядрен заряд с възможности да прониква до 1000 метра в твърда почва например в Ню Мексико. Въздействието на оръжието не излиза извън радиуса на 50 метра от набелязаната цел. Оръжието носи ядрена глава от 1 мегатон.

  ИЗВЪНЗЕМНИ ВИДОВЕ: Има 4 вида извънземни споменати във видяните от мен документи.

  Сивия с голям нос, с които имаме договор. Сивите(GREYS) работещи за Сивия с големия нос. Блондини с човешки вид наричани Нордици (NORDICS). И червенокосият човекоподобен наричан Оранжев. Планетата на извънземните е звезда в съзвездието Орион, звездата на Барнард и Зета Ретиули. ЕВЕ е името на извънземния заловен жив при катастрофата на извънземните в Розуел през 1949г. Той умря в плен. Кrill или Crill (произнасяно Крил или Крл) беще заложник, оставен при нас при първото кацане при Holloman като обещание че извънземните ще изпълнят своите задължения от основното споразумение, постигнато с нас. KRLL се разболя и беше лекуван от д-р Г.Мендоза, който стана експерт по извънземната биология и медицина. KRLL почина по-късно. GUESTS бяха извънземните заменяни срещу хора. Когато през 1972г. видях документите имаше само трима живи гости.Извънземните твърдят, че са създали Хомо Сапиенс чрез хибридизиране. В документите се казваше че RH-кръвта е доказателство за това. Те също твърдят, че са създали четирите основни религии. Показаха холограма на разпъването на Христос. Те твърдят, че Хритос е бил създаден от тях. Бази на извънземните има в крайните райони на щатите Юта, Колорадо, Ню Мексико и Невада. В документите от 1972г. бяха описани 6 бази-всичките в индиански резервати и в споменатите четири ъглови района.

  УБИЙСТВА: В документите беше отбелязано, че много военни и правителствени чиновници са били убити когато са се опитали да разкрият тайната. Възстановяване на кораби: В документите се сочеше, че са били намерени много извънземни кораби. Първите са били от Розуел Ацтек, пак в Розуел, Тексас, Ню Мексико и др. места. Отвличания на хора и животни е имало по рано от 1972г. Много са изчезнали безследно. Извънземните взимат от тях яйцеклетки или сперма, правят вурху тях операции, имплантират малки сферични сачми от 40-80 микрона в близост до очния нерв в мозъка. Всички опити за тяхното отстраняване завършват със смърт на пациента. В документите се сочеше че 1 на всеки 40 души има такъв имплант. Чрез него извънземните имат тотален контрол над хората. Изработен е и план за извънредни мерки ако инфомацията бъде разкрита или ако извънземните се опитат да превземат планетата. Той предвижда обявяването на извънредно положение под предлога че терористична група е влязла в САЩ с ядрени оръжия. Ще бъде съобщено, че терористите планират да взривят бомба в някой голям град. Ще бъде въведено извънредно положение. Пресата, радиото и телевизията ще бъдат национализирани и контролирани всеки съпротивляващ се ще бъде убит. Извънреден план за предотвратяване изтичането или забяване на информация. Планат е дезинформационен заговор ако някой стигне твърде близко до ИСТИНАТА. Той се ръководи изцяло от MJ-12. Източник на материалите и документите които видях.

  Източникът беше Бюрото за морско разузнаване и контраразузнаване от неговата операция срещу MJ-12 с цел военноморските сили да разберат за какво става дума и каква е истината. Различните правителствени институции извършват такива контраразузнаватални операции една срещу друга. В резултат флотът получи част от технологията и контрола върху някои проекти. Историята сама ще оцени мен и истините за тази информация. Не се страхувам от тази оценка. Заклевам се че тази информация е истинска и коректна. Трябва да се знае че нещо невероятно и ужасяващо погрешно се развива, въвлича правителството на САЩ и феномена НЛО. Всички трябва да се обединим и да разкрием тази истина.

  Файлът Купър 2
  Забележка: малка част от началото на 2 част липсва.
  “..патрулна лодка с цел да събираме разузнавателна информация около пристанището.Трябваше да патрулираме всяка нощ и да поддържаме сигурността по реката. Тогава открих голямо количество НЛО-та над Виетнам за тях съобщаваха като за непознати хеликоптери. Но северновиетнамците нямаха въобще хеликоптери. Нашите войски отвреме на време бяха обстрелвани от тези “хеликоптери”, вражеските войски също бяха обстрелвани. Изчезваха и хора. Когато напуснах Виетнам ме изпратиха в щаба на главнокомандващия на флотата на САЩ в тихия океан – в Мокалапа в Хаваите, което е малко градче над Пърл Харбър. Именно тогава в ръцете ми попаднаха документи, които бяха толкова невероятни, че ми беше необходимо много време докато осъзная за какво става дума и че това, което гледах беше реално.

  За онези от вас, които ще се питат как ми попаднаха тези документи ще им дам малко обяснение за достъпа да секретната информация, ако сте в армията или в правителството. Независимо каде сте, правилата са едни и същи. Първо трябва да сте проверен, за да имате достъп до секретната информация. Ако например става въпрос за “Супер секретно, магическо ограничена информация” (Top Secret MAJIC Restricted Information), която е висшето равнище на засекретяване на информация в цялата държава, трябва да сте бил проверяван от FBI поне 6 месеца. Те изпращат федерални агенти във вашата къща, в предишните ви училища, до всички ваши учители, приятели, на всичките адреси, където сте живял, всички съседи, всички, за които сте работил. След проверката получавате степента BI и правото да работите със секретни документи (Security Clearance). Получавате доступ до документите със секретност над “строго секретно” (Top Secret). Както споменах служех и във военноморския флот в Тихия океан, чиито операции покриваха половината планета – Индийския океан и континентите между тях. Това означава получаване и анализиране на огромна информация, която трябваше да се предоставя на главнокомандващия за всичко, което се е случило през последните 24 часа и което ще се случи през следващите 24 часа. Понякога той получаваше сyобщения “Top Secret, Majic Restricted Information”. По този начин изведнyж в мен попаднаха два документа – единият наречен “Планът Злоба” (The Grudge Plan), а другият “Операция Мнозинство” (Operation Majority). Планът Злоба съдържаше историята на присъствието на извънземните от 1936г. насам, започвайки с Германия и катастрофиралата там през 1936г. летяща чиния, от която германците са се опитали да вземат технологиите. Не са успели защото ако бяха успели щяха да спечелят войната, тъй като никой не може да победи тези оръжия. Но те направиха пробив.

  След войнта ние пленихме от тях документи и инсталации. Руснаците направиха същото. Но чак до 1947г. нямахме възможност да пленим цял кораб. Това стана близо до градчето Розуел в щата Ню Мексико. От извънземния кораб бяха изкарани умрели извънземни. В плана Злоба видях снимките на умрели извънземни, на кораба им, на вътрешните им органи. Видях снимките на извънземния, наречен E.B., който беше държан в плен от 1949г. до 2 юни 1953г., когато умря. Видях историята на онова, което те могат да направят, започвайки от инциденти още през 1800г. с извънземни и техни кораби. Видях кодовете на някои операции. Видях една със спасен цял и невредим извънземен кораб. Как е станало това нямам представа. Беше наречена операция Червена светлина (RED LIGHT) и най напред е била осъществявана от Невада, а след това преместена в специален район за тестиране по заповед на Айзенхауер в Area 51. Опитите да се лети с този извънземен кораб продължиха до 1962г. когато той се взриви до опитния полигон във въздуха. Експлозията беше видяна в три щата. Пилотите бяха убити, никой не разбра какво е станало. Операция RED LIGHT беше отложена за по-късно докато се научим как да летим с тези кораби. Операцията продължава.

  Сега имаме не само извънземен кораб с който летим, но и кораб, който сами построихме, използвайки техни технологии и някои от НЛО-тата, за които хората периодически съобщават, че са ги видяли в САЩ или другаде, които се управляват от американски пилоти. Това може да е шок за вас. Разполагаме с технологии далеч отвъд границите на онова, което можем да си предствим. По голямата част от технологическото ни развитие след 2-та световна война се дължи на обмена на информация, осъществяван редовно в Area 51, който продължава и до сега.

  Когато проф. James Obert за когото много от вас въобще не са чували, въпреки че беше един от най-големите ракетни специалисти и космически коментатори, беше пенсиониран, правителството на САЩ му даде специална награда, свика и пресконференция с всички церемонии. Когато му дадоха думата той каза:”Господа, ние никога нямаше да можем да постигнем това техмнологично равнище. На нас ни помогнаха: Помогнаха ни тези малки приятели, дошли от космоса.” Изведнъж млъкна и не каза дума повече. Това беше през 1959г. Бих могъл да продължа с примерите. Ще се спра на обществото на Jason (Jason Society) или на “Научните работници на Jason” – секретна група. Имаше писмо от Пентагона с имената на 51 от тези “Jason научни работници” със заповедта, че имат право да работят с най-секретните документи в цялата дурява, да бъдат допускани до всички военни инсталации и до всички правителствени сгради. В списъка имаше шестима нобелови носители елитът на научния свят. Те са единствените, които знаят истината за технологиите днес и за истинската физика тъй като онази, на която ни учат е пълна глупост. Всичко, което знаем не е истина. То не е истинско и реално.

  Гравитацията не е това, което мислим, че е. Има унифицирана теория. Ние вече знаем какво е тя. Това е онова, което прави тези кораби да работят. Всичко което става, е абсолютно невероятно. Когато за първи път аз и John Lear съобщихме за какво става в Невада всички помислиха, че сме идиоти. Но именно оттогава от Лас Вегас се правят нощни екскурзии до онова място за да могат туристите да наблюдават как всяка нощ има полети с извънземни кораби. Всяка нощ между 22.00 и 1.00. с изключение на събота. Първата екскурзия беше от 100 души. И те видяха четири извънземни кораба да летят по такъв начин, по който нито един самолет или хеликоптер не може да лети.

  Едновременно беше пуснат в действие и план MAJESTIC, който е част от операцията за проверка на реакцията на населението спрямо присъствието на извънземните на Земята. Това е част от плана на правителството да пуска нарочно изтичане на информация, след което тя лесно може да бъде опровергана. Това са част от документите, които видях в плана Злоба. Те ви обработват, за да не бъдете шокирани, за да не се допусне колапс на обществото, религиозните структури да не изчезнат завинаги, за да не се взриви борсата. От това се страхуват те. Ще има и враждебно отношение към извънземните, въпреки че те не се различават от нас, те са само отнякаде другаде. Те не са богове.

  Знаете ли, няма нищо лошо в това което става, с изключение на две неща. Първо: когато решиха да пазят тайната те се нуждаеха от пари, за да я финансират. Не можеха да кажат на обществото и на Конгреса. Решиха да я финансират чрез вноса и продажбата на наркотици. В документите които четох за Operation Majority изрично се сочи, че президентът Буш заедно с CIA е организирал в голям мащаб внос в САЩ на наркотици от Южна и Централна Америка с рибарски лодки до офшорните нефтени платформи на Sapata Oil , оттам на брега, избягвайки митническите или други проверки. Те все още внасят наркотици по този начин. Другият е чрез самолети на CIA, кацащи във военната база Homestad във Флорида. Имаме потвърждения от работещите в базата, които казват, че самолетите са били посрещани от сина на Джордж Буш – Джеб Буш.Второто лошо нещо е, че за да запазят тайната трябваше да убият много хора.

  Именно те убиха президента Кенеди. Между 1960г. и 1963г. в рамките на Operation Majority президентат Кенеди нареди на групата MJ-12 да спре вноса на наркотици за американците. Нареди им да подготвят план за разкриване на присъствието на извънземните на обществеността през следващата година. Неговото убийство беше заповядано от групата на Билдербергите. MJ-12 осъществи плана в Далас. Той включваше агенти от CIA, Division-5 на FBI, от офиса на морското разузнаване. Президентът Кенеди беше убит от шофъора на неговата кола чието име беше William Greer. Той го застреля с електрически задвижван специален пистолет, разработен от CIA. Стреляше с експлозивен куршум, който инжектира голямо количество отрова в мозъка на Кенеди. Ето защо в документите се отбелязва, че мозъка на Кенеди е бил отстранен. Ако сте изучавали случая наистина ще видите, че мозъкът на Кенеди изчезна. За да не могат да намерят остатъците от куршумите с отровата в мозъка, което категорично щеше да докаже, че Ли Харви Осуалд не е убиецът. Всъщност Осуалд не е стрелял нито веднъж. Той беше жертвата. Защо шофъорът е трябвало да убие Кенеди? Защо другите глупаци не го уцелиха. Общо имаше три изстрела, три пъти се стреля по Кенеди. Единият куршум го уцели в гърлото, но не го уби, другите два уцелиха губернатора Конъли. Защо досега никой не е съобщил? Не е вярно. Аз не съм първият. Бил Инглиш говореше за това още преди осем години, но му се смееха. John Lear говореше преди три години, но и на него се смееха. Сега обаче много хора казват истината и тя все повече се чува.

  Източник: fenomenibg.com

  http://nlo.zazz.info/?cat=452

  Нагоре

  Гласувай: 26 1

  Прочелите постинга прочетоха и:
  .///.
  Крахът на материализма – част 1
  Наблюдение: Висшият Аз и онова, което ни…

 • Vasil
  Отговор

  Относно Глобалната промяна на климата.http://www.youtube.com/watch?v=gxJgIsifd7Y&list=FLro2vLaBkSFB86m0tlud0ZA

 • Дима Иванова
  Отговор

  Тази статия ми звучи несериозно, може би по-интересни са коментарите под нея. Но защо месим глобалното затопляне и банковите взаимоотношенията на земляните с изванземните. Мислим като земляни и говорим като такива и не можем да погледнем от друга гледна точка на инопланетяни, затова и не прочетох подробности за контактите ни с друг разум и интелект. Банкови механизми, конспирации, затопляне, Америка, тия ни вземат за канарчета. Не си струва, не си хабете енергията за глупости.

 • Мариана Лалева
  Отговор

  Мартина, много ти благодаря за превода и предоставената възможност!
  На госпожата отгоре искам да обърна внимание, че това е превод от видео материал, а не статия, нека има уважението поне да разбере за какво става дума, преди да категоризира.
  Пи всички положения, похвално е, че политик от това положение говори открито. Малко или много се дава светлина. Пък дори с условностите, за които всички коментирате.
  Силите на светлината няма как да не са наясно дори с тези игри, и отвъд привидните интриги и конспирации пак има Божия промисъл.Нищо не става просто ей така.

 • Mihaela
  Отговор

  Не бих се намесила, но видях, че се чудите на тези две неща: “Първото е,че младите трябва да се включат в борбата с глобалното затопляне-цялата теория за глобалното затопляне е перфектно подготвяна(от същите споменати организации) с десетилетия с една едничка цел-бизнес!
  Второто е,че трябва да се създаде банкова система, която е справедлива и устойчива – такова чудо не може да съществува или поне що се отнася до справедливостта.Няма справедлива банкова система.Още със създаването на банковата система идеята не е била да бъде справедлива.”
  И двете теми са разработени и в книгата на Сал Ракели “Пророчествата 2013 -2030” и то точно в духа, в който министърът на отбраната говори. Независимо как и защо са предизвикани екологичните промени, те имат своя естествен ход и ритъм, който впрочем е много свързан с промените, които съпътстват четириизмерното съществуване на Гая. Банкова система ще си има през цялото преходно време до изчезване на парите изцяло и в книгата много приятно са дадени възможните варианти (разбира се с 80% вероятност) от гледна точка на момента на осъзнатост на жителите на планетата към момента, в който е предавано посланието.
  Нали не очаквате, че всички внезапно ще се пренесат в непозната за тях реалност без необходимия път за вибрационно изравняване?

  • Martina Ivanova
   Отговор

   О, Мише! Толкова много съм ти благодарна за този коментар – той ми дава липсващото парченце от пъзела! И аз самата се чудех за товз противоречние. А Сал Ракели така и не успя да ме привлече да го чета, въпреки че във времето все получавах през близки души разни много точно подбрани части от книгите му, които ми напасваха пъзела. Както и сега. Всичко е точно така, както трябва да бъде! Ура!

  • Динко Динев
   Отговор

   Абсолютно точно казано!!!

 • sixchristoph
  Отговор

  Това изказване на канадския министър буди подозрителност у мен. Мисля че елитът няма от какво да се притеснява, ЗАЩОТО именно те са целели това. Не случайно земните жители са заливани с истории за извънземни постоянно. Хората трябва да свикнат с НЛО-тата и хората от другите светове за да може един ден съществуването им да бъде признато официално без това да доведе до страх и паника.

 • krasi
  Отговор

  “….да практикуваме ню ейдж” а?Банкова система,измами,убийства,наркотици,военни технологии…..Прилича ми на проповедник на новия световен ред.Новия световен ред на Луцифер-бащата на лъжата,човекоубиеца,измамника,врагът,злият,князът на духовните сили на нечестието в небесни места.Пъзелът,както каза някой по-горе се подрежда.Как мислите антихриста ще принуждава всички да му се поклонят-нова банкова система.Купуваш,продаваш само ако си негов.Как ще събере 200 000 000 войска за да воюва против Всемогъщия,който иде.Световно правителство-световна войска.Да,целия свят все-още лежи във властта на лукавия.Само че,победата е възможна,ако воюваме на страната на любовта и правдата….”а те го победиха чрез кръвта на Агнето и чрез словото на своето свидетелство,защото не обичаха живота си дотолкоз,че да бягат от смъртта.” Адам и Ева ги пуснаха на нашата планета и все още правим същата грешка,като отстъпваме от заповадите и съвета на Господ Бог Исус Христос,който ни обича повече,отколкото можем да си представим и от когото идва всяко добро нещо за земята и в личен план.Да,дявола(врагът) и неговата банда престъпници са извънземните от древността.Нека се противим на него,а да се покоряваме на Бога и той ще загуби влиянието си на земята.За съжаление елита на земята е предал себе си на злия,в замяна на власт,пари и жени,без да разсъждават,че с това погубват себе си и жителите на планетата.Съдбата им е ужас без край в огненото езеро.Затова нека се укрепим в Господа и да не даваме място на дявола.Както казва Господ …иде князът на този свят.Той е осъден.Той няма нещо в мен.Да дойде твоето царство Господи-правда ,мир и радост в Святея Дух

 • Antona
  Отговор

  Нещата са много по- прости. “Тайното правителство” си прави каквото иска с кази планета само и защото ние- хората – им го позволяваме. Ниското ниво на съзнание, на познание, на космическа култура и теснотата на сърцата правят това възможно. Има най- различни други космически раси и не всички са високо еволюирали. Това може да се разбере просто- дали спазват закона на свободния избор. Тези, с които работят правителствата определено не са от еволюиралите.Но и това не е важно. Ние сме тези, които могат т са призовани да построят Жив Живот на тази планета.А ние спим.Това е.Но пък при създаваният хаос е възможно човечеството да разруши стария модел, който всъщност е натрапен и манипулиран.Да поемем отговорност за живота си, да създаваме реалността на дните си според космическите закони в чистота и радост и смело да обичаме.

 • YANA
  Отговор

  Бих споделила с вас, че не вярвам на този човек относно загрижеността му за хората! В една книга прочетох, че извънземните са на земята с цел да разберът как действа нашият живот. Да, вярно е, че са по-развити от нас технологично, и въприки това не успяват да преповорят магията на земляните. Не бива да им се вярва, нито да им се позволява да ни контролират или налагат техният начин на живот. В противен случай ще се обезличим и ще загубм индивидуалност. Само ние хората имаме любовта и Божието начало и това ни прави уникални! За това смятам, че това изказване е нарочно и ни подготвя към следващ етап. А, именно че благодарение на други цивилизации ще подобрим живота на Земята. Можем да се подобрим, ако пожелаем и сами. Имаме всички предпоставки за което. Не ми харесва излъчването на тоз човек, макар и само видян на снимка.

 • Деси
  Отговор

  Да, наистина интересно как така някой си решава да говори по тия въпроси и го прави необезпокояван? Иначе, който е рекъл да каже нещо такова или го гонят да го убият, или го изкарват луд, или го уволняват… И тука говорим за военен!!!! Тези до живот ги съдят и ги задължават да мълчат за наученото и видяното!!!! Може би това е психологически похват на управляващите – така и така информацията вече я има в пространството, нека да се каже от някой от нашите. Да се каже част от истината, но мнението да се насочи натам, на където искаме ние. Може би този политик е искрен – божи човек, на който му е прещракало да следва божиите закони. И понеже времето изтича, на него му е дадено да успее в разгласяването… А може би е поставено лице от същите тия, които ни управляват на земята. Видях, че и друг се е сетил за управлението на Княза на този свят – дето е описано в Библията. Че ще дойде едно правителство – с една вяра, с една власт. Нали това трябва да бъде някъде сега – част от нашето време? Може би точно това се цели с тази информация? Да ни настроят към този единен ред, Единно правителство за света. Нали пишеше, че Единият, който ще завземе властта, ще се кланя на чужд бог /извънземен/? Ще дойде като обединител на народите, като миротворец.

 • Izvunzemen
  Отговор

  KARLUKOVO e koda za tozi i takiva kato nego ( pod kod : usmiritelna riza i hap4eta) .

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.