Здраве, щастие, красота донесе уикендът на Велико Търново

602244_495176923864455_2045469454_nЗа трети пореден път се проведе международното изложение “Здраве, щастие, красота”, като домакин този път бе старопрестолният град. 23 и 24 март бяха дните, в които стотици хора във Велико Търново намериха нови идеи за личното си развитие, за здравословния начин на живот, за добруването и радостта от живота.

Десетки бяха лекторите от различни градове, всеки носещ своето познание, опитност и философия, която с радост споделиха с хората. Над 15 производители на здравословни храни, водещи специалисти от страната и чужбина говориха за природосъобразното хранене и позитивно възприемане на света, разкривайки своята формула за щастлив живот.
388535_495177273864420_1582652751_n
“Идеята на форума е всички посетители да се докоснат до здравословния начин на живот и позитивното мислене. Всички лектори, които сме поканили, са авторитети в тези сфери. Ние създадохме една цветна градинка от различни аспекти на здравословния начин на живот. За вас остава да си наберете букета от знания и продукти, който лично на вас ви харесва, сами да намерите личната си формула за здраве и щастие”. С тези думи Теодор Неделчев откри форума, а Валери Добрев добави и тържествено звучене, ритуално разчупвайки хляб от лимец. За древното жито, тайните на Вселената и енергията на живата храна бе неговата въвеждаща лекция.

Цветният букет от лектори, специалисти, консултанти, вносители и производители на прекрасни, полезни и вдъхновяващи изделия наистина разнесе светлина, радост и щастие във Велико Търново. Ганета Сагова от списание Осем, Еленко Ангелов, Пинки Гангас, Гузал Тажибаева и системата Норбеков, Мартина Иванова, Милка Кьосева, която разнежи и докосна сърцата не само на дамската аудитория – безброй бяха вдъхновителите, които споделиха своята формула за здравето, щастието и красотата.

Слънцето и огненият, действен знак на Овена благославяха дейните трансформации в сърцето на старопрестолния град. До такава2769_495648703817277_2138910435_n степен, че буквално се запали искрица в тази така важна точка, сърцето на България. Военния клуб, в чиито зали бе разположено форума в неделя на обяд пламна в истински пожар. Стара инсталация, прехвръкнала искра, токов удар – това изтъкват като причина на физическо ниво за възникналия пожар.

Удивително и похвално бе самообладанието на организаторите, които бързо осъществиха евакуация на хората и мигновено уредиха преместването на форума на друго място – така че хората да получат знанията и споделените преживявания, за които бяха дошли.

Каква бе причината за физически разразилия се пожар – това е формалност, която занимава официалните медии. А в нас остана убеждението, че тази огромна порция светлина, която обхвана града, явно разбута застоелите дългогодишни сенки във военния клуб. Огънят пречиства и дава чистота за новото начало.

Успокоени и хармонизирани от следобедните медитации, хората си тръгнаха точно с това усещане – за феникса, възраждащ се от пепелта.

На тръгване от града ни изпрати нереално големия слънчев диск на хоризонта, а в сърцата остана да трепти атмосфера на любов, здраве, щастие, красота и много споделени в светлина души.

Форумът продължава своето пътешествие и на 17,18,19 май ще гостува във Варна, а 15 и 16 юни – в Русе. За следващите спирки на пътуващия форум ще научавате своевременно от Свой Избор.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.