Ураганът на Промяната!

hurricaneДобро утро! Ама наистина разтърсващо утро!
Малко ми е тъжно да ви кажа честно, четейки днес новините. Бойко Борисов си отива, значи. Мъжка постъпка. ОК. А след него – какво? Станишев се облизва тихо в ъгъла и чака да възседне трона? И Доган – от дясната му страна в ролята на великия везир?
Казах ви – лесно се вика НЕ и ДОЛУ!
А на какво ще кажем ДА? Готови ли сме с избора? Всичките онези вредители, които разяждат като дървеници България са плъзнали навсякъде – имат си меки постове в правната, финансовата система, в политиката. Учат децата ни в университетите, имат частни консултантски фирмички. На кого ще стъпим сега в минното поле?
Генерална промяна на системата трябва, а не поредната подмяна на героите в играта на добри и лоши!

Хора, в момента всичко бълбука и се разтърсва и в енергийните пластове. Огромни, огромни промени и преобръщания се случват на всички нива. Ама на всички. Всичко отдавна стаено и покрито сега изплува на повърхността, сенки и мазни петна излизат наяве. Просто всичко се обръща с хастара навън. Тъмнината няма как да се оттегли, къде ще отиде? Тя просто се осъзнава и бива осветлявана. Сега трябва да успеем да запазим центъра и съградим нещо ново след руините на старото. Всъщност – всичко зависи от нас. Сега повече и по-буквално от всякога.

А докато при нас се изчистват по този начин сенките, на другия край на света – Индия празнуват Кумбха Мела -свещен празник, който носи на света  посланието на мъдростта, хармонията, любовта и духовното просвещение. Провежда се веднъж на 12 години. В най-забележителното събитие на празника ще вземат участие над 100 милиона души – те масово ще се потопят във водите на реките, което символизира очистването на душата и тялото. Това се смята за най-голямото струпване на хора на планетата:
http://krysy.blog.bg/hobi/2013/01/20/nai-grandiozniiat-praznik-v-sveta.1044155

Всяка минута някъде по света се случват земетресения, Папата се оттегли,  стават наводнения, от няколко дни вулканът Етна непрекъснато изригва, текат парламентарни избори в Италия, бунтове за тотална промяна на матрицата в България, последвани от Естония, а може би доминото ще тръгне и към Европа; нов БГ Патриарх – навсякъде, във всеки един пласт – всичко ври, кипи и се пречиства!

В центъра на България гори огромен, пречистващ виолетов пламък – с това откровение стигна до мен една от многото прогледнали българки преди дни. А ключето към глобалната трансформация е във фините енергийни полета на България. Учудва ли ви това? Ако тази информация ви звучи позната и резонира във вас – бъдете спокойни – не сте полудели. Или ако това е лудост – то тя е обхванала стотици хора. Огромни пречистващи процеси текат. Самите ние СМЕ Ураганът.

Е, поискахме промяната. И тя се случва! Всяко голямо очистване минава през лечебна криза и дискомфорт. А това, което се случва в момента не сме го преживявали никога. Ново е. Дори да изглежда познато – в енергиен план е съвсем ново! А новото винаги носи известна тревога – стабилната почва под краката се разлюлява. Но именно това води до разширяване на хоризонтите. Нека се чисти. А ние – да останем осъзнати и центрирани – в окото на бурята.

Точно сега е много важно да запазим енергията положителна – вибрациите – високи! Мир, любов, изобилие – справедливост – това да е в мислите и сърцата ви всеки миг от осъзнатия ден.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

6 Comments

 • Весела Стамболиева
  Отговор

  Това е моят отговор:

  Апел-Призив!

  През изминалите няколко дни станахме свидетели на нещо изключително силно!
  България се пробуди!
  България захвърли апатията!
  България захвърли страха!
  Българският Лъв, Българският Дух, който живее във всеки един от нас се събуди, тръсна грива и изрева с пълно гърло!

  Да, има лумпени. Имало ги е и винаги ще ги има… Някои от тях са платени и си вършат работата, за която им е платено. Други просто се присъединяват, защото им се чупи, защото им се вика, а такива всенародни протести са най-подходящото място за това. И за щастие, а мисля и съвсем закономерно, нито масата от протестиращи хора, нито полицаите се подадоха на техните провокации, за което им свалям шапка и им Благодаря!!!

  Има и една друга категория – „лъскави госпожи и господа“, които ще се опитат да използват ситуацията за своя облага. Това са онези, които плащат на лумпените и подстрекават, скрити на уютно и топло местенце. И сега искат да си събират дивидентите, както между другото се случваше винаги до сега през изминалите 23 години…

  Не желаем да виждаме вече старите муцуни, защото много добре познаваме техните песни, знаем наизуст номерата им… Добре! Но май нови муцуни няма… Дори и да се появи някое ново име, то задължително ще е под крилото на някоя от до болка познатите ни политически сили… Тоест заглавието може да е ново, но същността ще е същата – старата, познатата…

  Ами тогава? Какво да правим тогава? … Да си стоим по улиците! … Да бойкотираме изборите? … Или отново, за пореден път да подвием опашка, да се приберем по домовете си на топло и само вечер на масата с ракийката и салатката да псуваме орисията си…

  НЕ!!! Не съм съгласна с този вариант!

  АЛТЕРНАТИВА ИМА!!!

  Днес, във времето, в което живеем, осъзнали неограничените възможности, които притежаваме, можем да разчитаме единствено и само на себе си! Няма сила, която да ни спре или която да ни попречи, когато насочим намерението си в желаната от нас посока и го заредим със Силата на Любовта!

  РАБОТНИЦИ НА СВЕТЛИНАТА,

  Обръщам се към всички вас – Силата ни е Огромна и ние го знаем!!!

  Алтернативата, за която говоря е в нас, в Любовта и в Светлината! Ние Можем!

  Само със силата на мисълта си ние можем да създадем и да призовем във физическата реалност онзи Лидер, онази Личност, нужни на България именно в този момент!
  Време е да покажем силата си!
  Време е сами да извикаме в живота си Слънцето, което Заслужаваме!
  И отново ще повторя – НИЕ МОЖЕМ!!!

  Обръщам се и към всички мислещи за България хора, към всички мислещи същества, които все още не са открили и не са повярвали в Своята Сила!
  ВИЕ МОЖЕТЕ! НИЕ ЗАЕДНО МОЖЕМ!
  ПРОСТО ПОВЯРВАЙТЕ!
  И СЛЕД ТОВА ЩЕ СЕ НАСЛАЖДАВАМЕ ЗАЕДНО НА ЧУДЕСАТА, КОИТО СЕГА СЪТВОРЯВАМЕ ЗАЕДНО!!!

  Хора, Българи, Сънародници, ДНЕС Е МОМЕНТЪТ! Утре ще бъде късно!

  НЕКА СЕГА СЕ ОБЕДИНИМ В МИСЛИТЕ СИ, В СЪРЦАТА СИ, В ЛЮБОВТА!

  И положим основите на онази България, в която заслужаваме да живеем!

  Нашата – Истинската, Древната, Силната, Могъщата, Красивата и Благодатната България ни очаква! Тя очаква нашата Сила, нашия Разум, нашата Любов!
  И ние можем да й ги дадем!

  ЗАЕДНО НИЕ МОЖЕМ!!!

  Нужно е само да повярваме, да се обединим, да се хванем за ръце и да обгърнем нашата мила България с Любов!!!

  Ето и конкретното ми предложение:

  Наближава един от най-българските празници – 1 март – Баба Марта – Мартеничката – символ на Българския Дух!

  Предлагам на 1 март 2013 г. в 00.00 ч. – точно в полунощ, в навечерието на този чисто български празник за няколко минути да изпълним с Любов цялото си тяло, цялото си същество, да я изпратим и концентрираме в сърцата си. Да си представим България Могъща и Силна, с истински Светли и Чисти Управници. Не като имена на личности или политически сили, а като същности. Да задържим този образ в сърцата си и да го заредим с Любов и Светлина. След това да го насочим като Дар към Сърцето на България.

  Това е!

  Убедена съм, че това е единственият начин да променим живота си, да променим България, да извадим на Бял свят Диаманта, наречен Българска Душа!

  НИЕ ВСИЧКИ, ЗА КОИТО Е СКЪПА ТАЗИ ЗЕМЯ, МОЖЕМ!!!

  ДА ГО НАПРАВИМ!!!

  20 февруари 2013 г.
  Весела Стамболиева

  Исихия – С Богом!
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JjqHqHKdgPI

 • Да бъдем промяната
  Отговор

  Мартина, моля да приемете моите възторжени поздравления за бистрия начин, по който сте успяла да изкажете това, което казвате в текста горе!

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Благодаря ви за коментарите, мили хора.
  Да, ние сме промяната!
  Весела – права сте. Сега е моментът. Ще се присъединим енергийно към тази инициатива на 1ви март и нека това не е чудо за един ден само, ами да прелее в няколкодневен празник на любовта и обединените сили на Светлината!

  Точно на трети март (“случайно”) сме организирали Светлинна конференция, където обединени и енергийно и материално – във всеки един пласт на съзиданието ще работим усилено със светлинните полета на единството, любовта, новите матрици на новата България. Всички сте призовани и поканени да се присъединим към това поле, което има силата да променя. Трети март, София, https://www.svoizbor.com/events/event/light-conference-practices-event/

 • Борислав Стойчев
  Отговор

  Привет на работниците на СВЕТЛИНАТА !Далеч съм от РОДИНАТА но във всички тези дни на ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ към което призовавате,с МОИТЕ МИСЪЛ-ФОРМИ ще се присъединя към това великолепно начинание.ПЛАНА на ВИСШИЯТ КОСМИЧЕСКИ РАЗУМ за МИРОЗДАНИЕТО на УНИВЪРСА е вече в ДЕЙСТВИЕ и с нашето САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ на СЪ-ЗНАНИЕТО НИ на СЪ-ТВОРЦИ ще допринесем за по бързото му реализиране.ВЯРАТА НИ В ЛЮБОВТА МУ ДА НИ ДОНЕСЕ НАДЕЖДАТА ЗА НЕГОВАТА МЪДРОСТ!ДА БЪДЕ !

 • Антоанета І
  Отговор

  Какво точно се случи на 24.02.2013 г. в 11.11 часа , в сърцето на Свещена България, в София?
  Аз бях там, в Окото на бурята! Всичко се разви като перфектен и прецизирано изработен план, в пълна синхронност.
  Събитията започнаха още на 23.02.2013 г. В този ден усещах, знаех в сърцето си , че нещо грандиозно и велико предстои да се случи, мечти, блян, копнеж… ей такива нещица изпълваха сърцето ми.
  Напоследък, в моя живот всичко се случва като чудо! И в този ден, отварям пощата си, а там писъмце от една вълшебница, която е като моя фея с магична пръчица:
  Мила Танцуваща и Летяща Тони,

  явно вече си развила силна телепатия, защото ми пишеш точно днес, когато и аз се канех да ти пиша, за да ти кажа, че днес по Цолкин е Твоят ден – ден със Слънчев печат “Маймуна” и Тон 11 – Твоят Галактически рожден ден – Честито :о)!
  Да, на 23.02.2013 г. аз бях рожденничка с Галактически рожден ден! Този ден беше и 14-ти лунен ден – ден “тръба”, когато знаци и предзнаменования са нашите Божествени лични знаци!
  Телефона ми иззвъня и от там чувам гласа на един космополитен българин – Тони, ти утре в София ли си? Да, казах и гласът ми започна да вибрира от вълнение. – Очаквай е-майл с инструкции и бъди готова! … Господи, бях повикана! Който не е повикан, няма да стигне! Вечерта, на 23.02.2013 г. в много късните часове на нощта получавам инструкции – всичко беше като вълнуващо приключение, като игра! Спомняте ли се онази телевизионна игра Форд Боаяр? Там участниците трябваше да застанат на точно определени плочки с кодове, по предварително зададена карта.Ако не успееха, златото нямаше да потече. Ето такива инструкции, получих и аз. Схема с точно указано, кое е моето място! Моята плочка от пъзъла – беше иконата на Св. София, Вяра, Надежда и Любов. Другите светлоносци, имаха указания да застанат точно пред определени икони – Светци, които бдят над България от невидимия свят. Точно в 11.11 часа на 24.02.2013 г. в сърцето на София, църквата Св. София се случи Чудото!
  Излъчен беше мощен високочестотен комбиниран импулс, който пое от земния кристал, като намерение енергия – балансираща и хармонизираща! Този импулс се излъчи мощно и с голяма честота, с чисто намерение за баланс, хармония и синхрон. Чрез личните си кодове за достъп отворихме коридор с постъпващи високочестотни инструкции, които да са разбираеми за всички действащи на всички нива! Просто казано – отворихме канал, така че Бог да проговори по разбираем начин, дори на онези, които се боят от него, и не вярват, които и да са те!
  Когато всичко приключи и се събрахме в градинката пред църквата, Около нас вече кипеше и вреше. От едната ни страна се задаваха всички кандидати за Патриарх на България, , от другата ни страна течеше церемонията по избирането му , а от третата мощно и гръмко се чуваха гласовете на протестиращите. Господи, изведнъж осъзнах, че ние бяхме като невидими! Това, което съм гледала във филма Селестинското пророчество го видях с очите си. Доказателството го имах – когато вибрациите са много високи, изведнъж ставаме невидими! Мощен лъч Светлина ни обля. Творецът ликуваше! Светцита на България ликуваха и ни изпратиха тази Божествена светлина! България поиска силата си и я получи! България ликуваше!

 • ТИМ-ПРЕВРАТА
  Отговор

  От 3-те големи криминални групировки ВИС,СИК и ТИМ само последната се пази като “свещенната крава” на прехода. Причината – разпределението на ролите в т.нар. БГ-политика:
  – Ив.Костов &сие си получават “заплатата” от посолството на САЩ /чрез дарения на фондации, партии и т.н., а и лично/, но тази костова клика вече е доста изхабена и поизветряла;
  – БСП играе “първия ешалон” в защита на руските интереси – съответно от там им се плаща във вид на комисионни и др.подобни;
  – ДПС на Доган играе …за себе си като не цепи басма дори и на Турция, нищо, че се води протурска партия. От време на време търси келепира като угажда на тази или онази /най-често Русия/ свръхсила;
  – ГЕРБ – подобни на ДПС, и те си търсят място под слънцето, най-често клонят към САЩ и частично към Германия. Тук обаче има един тънък момент в отношението с Русия – главно икономическите интереси. Та през /почти/ мандата си ГЕРБ успя в едно – до поразбие фасона на БСП и частично на ДПС – главно като проводници на Русия. Така се рачиства пътя на:
  – вторият ешалон за защита на руските икономически интереси – групировката ТИМ! В момента тече своеобразен “държавен преврат” изцяло финансиран от ТИМ и подпомаган от структури на ГЕРБ – активно или пасивно. Т.нар. “граждански комитети”/финансирани от ТИМ/ в бъдещето на БГ-управлението не са нищо друго освен маша на дядя Путя – ако поиска например да се строи Белене или не – комитетите скачат “за” или “против” – според конкретните интереси.
  На финала – бате Бойко се гласи с един ТИМ да удари 2-3 заека:
  1. Лесно избутва Костов от хранилницата на САЩ и намества там ГЕРБ;
  2. Чрез ТИМ контролира / разбирай – облажва се/ руските интереси в БГ.
  3. За пред ЕНП и ЕС – докладва за “окончателното” сразяване на “комунизма” в БГ и край на мъчителния преход – чрез невиждано-“демократичните” тимаджииски комитети в управлението, при което той се надява за 2-ри мандат /пряко или коствено/.

  Това е – другото е БГ-илюзия за улична демокрация …

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.