Игрите на магнетизма

Oтдавна искам да споделя тази тема с вас,приятели. И ето че дойде момента- както винаги всички свързани синхроничности се наредиха, побутнаха ме съответните знаци и ето – започваме да материализираме 😉

Днес отново се очаква един от най-мощните Слънчеви изригвания от клас Х-най-високата степен от скалата. Обикновено, както винаги всички медии се втурват загрижено да предупреждават какво да правим или да не правим.  Отново се изсипват подробни описания с очаквани неприятни и болезнени симптоми – неразположения, болки и т.н. И тъй като го очакваме – приемаме всичко това за съвсем нормално и естествено, нали – щом по телевизията го казват, значи със сигурност е така… Често са ми казвали “Аз съм истински радар за магнитни, бури, земетресения и прочее природни бедствия”. До тук добре – но тази уж “чувствителност” често е придружена със силно главоболие, обща отпадналост, до степен, че човекът едва има сили да се помръдне от леглото. Буквално. И това също го приемаме за нормално и неизбежно. Да, ама не. Тази неприятна симптоматика е съвсем възможно да бъде избегната, просто трябва малко повече разбиране и осъзнатост.

В допълнение – след няколко дена – на 22 септември се очаква пък поредната още по-мощна и невиждана досега магнитна буря. Този път предупрежденията са още по-страховити. Хората вече са добре (не)подготвени, добре уплашени. Големи поражения предвиждат за тази конкретна магнитна буря. Но всички промени трябва да посрещнем спокойни, осъзнати, в покой и да благодарим за всичко, което се случва. Никой не е казал, че ще е лесно… навлизаме във все по-турбулентни зони и усещанията ми са, че ни предстоят наистина трудни моменти. Знаем, че мрака е най-плътен преди зазоряване. Та в този ден, дори ако силата на магнитната буря стигне до там, че нанесе поражения върху “добре подредената” система и матрица, то аз ще приветствам това, защото ще бъде една съществена част от разрушаване на старата парадигма. От друга страна – възможно е много хора да не понесат добре тази силна слънчева активност. Но както и преди сме говорили – Планетата е поела своя път към Светлината и това, че има някаква част от хората, които не са готови за новия космически темпоритъм изобщо не може да спре процеса на възнесение. Единственото, което можем да направим за онези, които нямат достатъчна подготовка – е да им пращаме светлина. А как самите ние да се подготвим – четете надолу.

В последните месеци, седмици, всеки ден излъчванията на космически енергии са толкова интензивни и наситени, че човек, който не е подготвен наистина може да попадне в собствения си ад. А това няма да отмине, няма да спре, а напротив – ще става още по-интензивно и динамично. Повод за уплаха няма, просто трябва да знаем как точно и адекватно да подготвим телата си, съзнанието, цялото ни същество за тези промени. Вече не знам колко хора дойдоха при мен изплашени, търсейки обяснение и помощ, а симптомите – все едни и същи. Треперене, задух, световъртеж, безсъние, необяснима тревожност, направо – нервна криза. Да, и това се очакваше, скъпи хора. Енергията е толкова мощна, толкова настоятелна, толкова концентрирана и безкомпромисна, че много хора, които не са подготвени, в момента изживяват истински кошмар. Не е така при всички, разбира се – при други нещата текат сравнително плавно, има разбиране, има подготовка,има съзнателна работа със светлината. Но сега пиша за всички вас, които търсите път и посока, помощ и подкрепа. Пак казвам – не си мислете, че сте сами, че нещо лошо и трагично ви се случва. Но и не приемайте влошеното си физическо и психическо състояние за нещо нормално и неизбежно при всяка магнитна активност на планетата и другите космически тела.

Има една много ясна причина да чувствате този дискомфорт при магнитните активности. И това не е, че сте силно чувствителни. Всички сме чувствителни – всички сме изтъкани от енергия, цялото Съзидание около нас е енергия. Ние сме електромагнитни същества, а цялата Планета се управлява от принципите на електромагнетизма. И тази енергия непрекъснато си взаимодейства и ние я чувстваме. Но защо новите високочестотни енергии се отразяват толкова зле на някои хора? Отговорът е прост. И той се нарича неприемане на Бог. Погледнете дълбоко в себе си и с ръка на сърцето си признайте колко пъти сте се усъмнявали, че Бог съществува? Онзи Бог вътре във вас. Колко пъти дневно се разтърсвате от съмнения, неприемане, страхове, липса на вяра, гняв, ярост, ревност, завист, несигурност и неувереност и прочие отровни емоции? Колко пъти се усъмнявате във собственото си същество? Колко пъти сте приемали “лошите” случки в живота си с осъждане, бунт, гняв и обвинения към всичко и всички? Колко пъти дневно отричате Божествената си същност? Всичко това се нарича липса на светлина. Не е страшно, поправимо е – стига да намерите силите в себе си да поемете отговорност за себе си. Моля ви, не посягайте към хапчетата, успокоителните няма да ви помогнат. Най-много да заглушат и последната жива искрица будно съзнание и интуиция.

Отговорът на въпроса “Как да си помогна” е много прост – работа със светлина. Но преди да навляза в по-голяма конкретика за работата със светлината, нека обърнем малко внимание на Слънцето. Какво всъщност се случва по време на тези магнитни изригвания и защо? Дори учените най-сетне взеха да откриват информация за магнитните портали между Земята и Слънцето. В един предишен материал посветен на Слънцето писах много за това, но пак, най-важното: Слънцето е висше съзнание, което ретранслира към нас енергия/светлина/информация от Източника.

“Щe сe наблюдава значитeлно повишаванe на слънчeвата активност; eнeргията на слънцeто щe изригва и щe гори, изпращайки в космоса високи дози гама­лъчи. Понякога слънцeто e съвсeм тихо и бeзмeтeжно, като малко дeтe. Друг път прeминава прeз пeриоди на активност, сравними с милиони дeйстващи вулкани, изхвърлящи пламък и лава eдноврeмeнно. Но ако вашeто съзнаниe e настроeно по подходящ начин, лeсно можeтe да прeживeeтe такава активност и да сe прeмeститe в областта, която същeствува зад прeдeлитe на подобна илюзия. С промяната на слънчeвитe лъчи, активирани от съзнаниeто на обитатeлитe на Зeмята и при слънчeвитe изригвания, сe оказва влияниe върху полюситe на Зeмята. Избухналитe пламъци са подобни на атомни взривовe или eлeктричeски съeдинeния с нeвeроятни мащаби, проникващи на милиони мили дълбочина в пространството. Полюситe на Зeмята, които магнити, улавят тази eнeргия. Тe улавят eнeргията, която идва от космоса на планeтата. Благодарeниe на магнитната сила, тe или я огъват около eкватора, или навътрe към цeнтъра на Зeмята. Всeки полюс обхваща слънчeва eнeргия, притeгля я към Зeмята, създавайки огромeн цилиндър от вибрационна eнeргия. Eнeргията скокообразно сe смeсва и вибрира за да сe приспособи, тъй като й e нужно да сe подравни с eнeргийната рeшeтка на Зeмята, която e нeпосрeдствeно свързана с полюситe. Но тази eнeргийна рeшeтка сe опрeдeля до голяма стeпeн от вас и до извeстна стeпeн, всички eнeргии, сливащи сe или проявяващи сe чрeз вашата вeрсия на Зeмята съотвeтстват на тази eнeргийна матрица или систeма от вярвания.”

“Слънчeвата eнeргия формира нова вибрация, на която няма да могат да съотвeтстват eнeргиитe на нeнавист и разeдинeниe. За да сe влeят в тази матрица, eнeргиитe щe трябва да прeминат на чeстотата на вибрацията на любовта. Слънцeто казва: “Достатъчно. Оправямe eнeргиитe. Да видим какво щe направитe този път.”

“Само тeзи, чиeто съзнаниe нe e затормозeно, щe могат да помeстят тази eнeргия в своeто тяло. Тeзи, в чиeто съзнаниe има много отрицатeлни мисли, щe възприeмат тази eнeргия като отрова: тeхнитe мисли щe сe върнат към тях и потeнциално могат да прeдизвикат в тяхното физичeско тяло хаос. Рeшeниeто на проблeма e чисти, свeтли и добри мисли и нeзамърсeно тяло, способно да приeма eнeргията бeз никакъв страх. Всeки път когато сe подлагатe на въздeйствиeто на тeзи фантастични дози eнeргия, виe увeличаватe своята интуиция, психичeн потeнциал и способност за дeкодиранe на своeто ДНК. Всички тeзи способности сe усилват хиляди и хиляди пъти. Това e част от начина по който слънцeто отговаря на това кой стe, затова сe довeрeтe, чe разчита вашитe мисли. Бъдeтe чeстни, открити и в съгласиe с eнeргията на слънцeто и всички окръжаващи ви eлeмeнти.”

И стигнахме до момента КАК точно да направим това. Пак ще го кажа, стъпките са прости:

Дайте си време за почивка, оставете всички “важни” дела. Престанете да затормозявате мисълта си с тревоги за битовизми, те наистина са несъществени.

Направте си списък с хубавите неща в живота, които цените и за които сте благодарни, четете го, допълвайте го и се изпълвайте с чувство за благодарност всеки ден.

Мечтайте, създавайте онази реалност, която искате да видите в утрешния ден.

Отработвайте страховете (можете да прочетете упражнението тук,  или да използвате водените медитации)

Медитирайте и изпълвайте телата си със светлина (Можете да използвате този пример, медитацията-активация на ДНК, или пак можете да използвате водените медитации. А тук, в края на тази статия също има много добра практика за работа със слънцето и слъчевите ветрове, дадена от Том Кениън чрез Хаторите)

Бъдете по-осъзнати във всяко свое действие, мисъл или дума. Нищо, което ви се случва не е случайно. Бъдете наблюдатели. Във всеки един момент нещо се случва. И то е за добро.

Промените наистина текат с огромен интензитет и мощ и няма никакво време да се жалвате, самосъжалявате и да се надявате, че пак някой отвън ще ви спаси. Христос няма да се въплъщава повече, докторите нямат и представа как да ви помогнат, хапчетата са най-лошия избор, който можете да направите. Не търсете гуру, водач, лечител и спасител извън вас. Вие сте гуруто. Поемете отговорността. Да работиш със светлина е голяма отговорност и необходимост. Осъзнайте важността на тези думи и въплътете нови навици в ежедневието си. Преходът си тече с пълна пара. Възнесението се осъществява непрекъснато, няма нужда да чакаме декември месец, още сега непрекъснато, динамично се случват промени и пренастройки през множеството енергийни портали. Много души вече преминаха в по-горните измерения и все повече ще отиват натам. Не е ясно къде точно ще се озове всеки от нас. Но това, което можем да правим е да чистим сенките на ниските вибрации, да се изпълваме със светлина и да бъдем готови за следващия еволюционен скок – където и да ни заведе той, ще бъде за добро.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

12 Comments

 • Теди
  Отговор

  Много благодаря! Съвсем навреме ми идва тази статия!

 • Stanimir
  Отговор

  Книга “Техника за Емоционална Свобода”. Автор Иван Петърнишки. http://www.emozdrave.info Убеден съм ,че тази ” Техника за Емоционална Свобода” би помогнала на много хора да се справят с трудностите си.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Имам малко особено мнение за ТЕС, но хайде ще си го спестя. Да, може да помогне на някакво физическо или психическо дисбалансиране,но за конкретния случай не е решение.

  • Лиляна Михайлова
   Отговор

   Права си Мартина ! И не е толкова трудно да преживееем това – само две неща са ни нужни – вегетарианска храна и вяра в идващото обновление . Нека се насладим на процеса !

   • Джони
    Отговор

    Всъщност не смятам, че яденето на месо ни пречи с нещо. Иначе смятам, че наистина идва следващато ниво на еволюцията и всеки ще мине по различен начин през нея, единственото нещо, което трябва да помним, че нашите прадеди са минавали вече през нея поне два пъти, не е страшо, даже напротив!

 • blink
  Отговор

  И аз благодаря за полезната статия, Мартина
  !!! И тъй като засегнахме темата с храненето – естествено, че месото пречи, то понижава вибрациите на човешкия организъм..това за никой вече не е тайна. Не мисля, че може да има добри мисли, ако човек се храни с трупове, но това си е мое мнение.

 • Елена Митева
  Отговор

  Здравейте, Благодаря за статията, зарежда с положителна енергия. Имам един въпрос: “Слънчeвата eнeргия формира нова вибрация, на която няма да могат да съотвeтстват eнeргиитe на нeнавист и разeдинeниe. За да сe влeят в тази матрица, eнeргиитe щe трябва да прeминат на чeстотата на вибрацията на любовта. Слънцeто казва: “Достатъчно. Оправямe eнeргиитe. Да видим какво щe направитe този път.” – този цитат откъде е?

  • Martina Ivanova
   Отговор

   А сега де… трябва да поровя по-надълбоко, защото не помня. А все си мислех, че някъде съм сложила линк. Или е от Хаторите през Том Кениън, или послание от Плеядите. Ако намеря точния текст, непременно ще дам по-точен отговор. Поздрави!

 • Лили
  Отговор

  Прекрасна статия и най важното е, че всичко в нея е вярно.Слънцето наистина е жив организъм,по жив от всички нас.Опитай те се да си поговорите с него,разкзвайте му и ще видите невероятни резултати.А играли ли сте с неговите лъчи на криеница,те навсякъде ще ви открият и намерят усмихнати.И не слушайте предупрежденията по телевизията,нищо лошо няма да ви направи,ако наистина го приемате с любов и благодарност.
  Благодаря за прекрасната статия!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.