Златното утро на 21.12.2012

golden-light-of-love-76582_474799968127_843888127_5687562_7439247_nЗлатното утро на 21.12.2012.
Най-краткият ден от годината и най-дългата нощ. Периодът, в който нарастващото слънце побеждава намаляващото слънце. Празнува се прераждането и обновяването на старото.
И днес повече от всякога празнуваме въз-раждането на новото Слънце, на Любовта, Единението и Радостта! Най-огромната промяна, трансформация и отключване на неподозирани сили в нас!
Петото измерение не е място. То е творение. И го съ-творяваме всички ние. Промяната вече е факт. Толкова е осезаема, толкова е фина, трептяща във въздуха, трептяща в сърцата… Великите Вселенски празненства вече започнаха!
Вече знам защо моите водачи така упорито ми показваха в продължение на повече от година моят личен код 555. Не е личен. Планетарен е. И за мен е чест да играя тази роля във Великите промени!
21.12.2012. Двоен импулс за промяна и промяна! Просветление и озарение в нулевата точка и ново начало! Да ни е честито, сътворци. Промяната се случва вътре в нас.. и нови и нови хоризонти се отключват и разгръщат във всеки миг. Днес просто празнуваме кулминацията на един 25-годишен период на подготовка, работа, чистене и преминаване през разни сенчести тунели. И отваряме нова страница..
В 21:12ч. май ще ми се падне таман да приключвам моето участие в рамките на голямото празненство Мисия България довечера. Тръпна от вълнение и ви чакам всички да се прегърнем и празнуваме заедно довечера!

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

8 Comments

 • zoia sun
  Отговор

  ЗЛАТНИ СМЕ ,ХРИСТОВАТА ЗЛАТНА СВЕТЛИНА !!!!!! БЛАГОДАРЯ ,МАРТИ !!!! <3

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Любов навред златна трепти, миличка! КОйто е готов – я усеща и се разтапя в нея. Другите.. ще я усетят, когато са готови. Но любовта е над, сред и извира от всички и всичко!
   Не защото е 21-ви 🙂 То това е факт отдавна. Но днес сме избрали да празнуваме нашият личен и планетарен преход.

   • Таня
    Отговор

    О, усетих я! И още как… Още от 20.12.2012 се къпех в нея. Сънувах много интересен сън, който се оказа нещо подобно на това, за което пишеш по-горе. Но с моята символика… Прекрасно е!

 • Astronom
  Отговор

  Според някои на 21 декември ще настъпи Апокалипсис, пророкуван от маите и светът ще свърши. За щастие това няма да се случи. Доста дръзко твърдение, но щом НАСА го прави, може да го приемем, пише Лайв сайънс.

  НАСА разпространи прессъобщение с дата 22 декември и заглавие “Защо светът не свърши вчера”, предаде Ройтерс.

  Прогнозите за Апокалипсиса идват от объркването, че в календара на маите на 21 декември 2012 г. свършва 13-ият 400-годишен цикъл. Мнозина го свързват с край на света. Ключова обаче е думата “цикъл”. Маите са имали циклична представа за времето и не биха определили края на цикъл като край на света.

  Апокалиптичните нотки се появяват чак когато представители на западната цивилизация започват да интерпретират календара от 20 години.

  “Това е само краят на един цикъл и началото на нов. Това е същото като на 31 декември – календарът ни свършва, но нов календар за следващата година започва на 1 януари” – заяви Дон Йоманс, ръководител на програма на НАСА за изследване на близки до Земята обекти.

  Слуховете за пророкувания от маите край на света се разпространиха широко благодарение на интернет, като варират от прогнози за унищожително астрономическо бедствие до настъпване на нова ера на мир и повсеместно разбирателство.

  Много разпространено е твърдението, че Апокалипсисът ще настъпи, защото Слънцето ще ни убие. Истина е, че звездата ни е навлиза в период на максимална активност с повече бури и избухвания. Някои от тях наистина могат да повлияят на живота на Земята и да прекъснат телекомуникациите. Прогнозите за такава буря на 21 декември обаче не се основават върху действителни данни, изтъкват учени от НАСА. Сегашният слънчев максимум е сред най-слабите в новата история. Затова специалистите не очакват слънчева буря със сила, която да може да повлияе върху живота на Земята.

  Според второто разпространено твърдение краят на света ще настъпи, защото земните полюси ще сменят местата си. Какво обаче са разбирали древните маи от електромагнетизъм? Идеята е напълно необоснована. Земните полюси наистина разменят местата си, но това не става за един ден, а за стотици хиляди години, изтъква НАСА. Смяната на местата им увеличава леко космическата радиация, но във фосилната история няма данни това да се е отразявало негативно на живота. Прогнозирането на смяната на местата на полюсите е трудно. За последен път това е станало преди 780 000 години и вероятно ще се повтори след няколко хиляди години. В историята на Земята обаче има един период, когато полюсите не са разменяли местата си 30 милиона години.

  Има и слух, че краят на света ще настъпи на 21 декември, защото планетата Х ще се сблъска със Земята. Планета Х, наричана също Нибиру, не съществува. Слуховете за нея и бедствието, което ще причини, започнаха през 1976 г., когато покойният Зекария Сичин обяви, че е превел шумерски текст, в който се говори за такава планета, навлизаща на 3600 години в Слънчевата система. През 2003 г. гадателката Нанси Лидер обяви, че тази планета ще се сблъска със Земята. Това обаче не се случи тогава и датата беше изместена към 2012 г., за да съвпадне с митовете за Апокалипсиса на маите.

  Планета, насочена към Земята, обаче би трябвало да се вижда дори с невъоръжено око. Тя би трябвало да е на небосклона голяма колкото Марс още от април тази година. Като се имат пред вид възможностите на НАСА да изследва далечния космос, би трябвало да не й убегне планета толкова близо до Земята.

  Според друга теория планетите на 21 декември така ще се подредят, че да въздействат пагубно върху Земята. НАСА с лекота отхвърля това твърдение.

  “Не се очаква подреждане на планетите през следващите няколко десетилетия – обяви космическата агенция. – Дори и да има такива, ефектът им върху Земята ще е пренебрежим”.

  Планетите са се подреждали в линия през 1962 г. , 1982 г. и 2000 г. и още сме тук, изтъква НАСА.

  Според последната теория НАСА е прогнозирала пълно “земно затъмнение” между 23 декември и 25 декември. Според някои тогава Слънцето и Земята ще застанат в несъществувала досега конфигурация, а според други Земята ще навлезе в “неподвижен пръстен”, наречен “фотонен пояс”. Каквото и да е обяснението,
  това просто няма да се случи. Подобно подреждане не съществува, пише космическата агенция на сайта си.

 • Elena
  Отговор

  Честит Рожден Ден, Мартина!
  Нека Любов без край те съпровожда по светлия ти път!Благодаря на Бога, че ни е дарил със светли души като теб.
  Обръщам се на Ти, защото те чувствам близка – дъщеря, сестра, приятел…
  Та нали всички ние сме Едно!

 • Киара
  Отговор

  Никаква промяна няма, никакви измерения не се смениха, нищо ама нищо различно от предния ден. Не знам какви вселенски празненства са започнали, кой празнува и какво? Или вече преминахте в другото измерение, а ние понеже сме по назад с материала останахме в старото.
  Това е положението, да сте живи и здрави всички, но промяна няма никаква, единственото нещо което ме притеснява е че не ми се яде месо от доста време, хапна ли свинско лягам болна до 3 дни. Ходих на изследвания нищо ми няма. И майка е така, и още 7-8 души които познавам, почвам да се обърквам от какво се получава това. Weseli praznici

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Здрaвейте, Разсмя ме, много добродушно това “Нищо не се е променило,сзамо единственото нещо което ме притеснява е че не ми се яде месо от доста време, хапна ли свинско лягам болна до 3 дни. Ходих на изследвания нищо ми няма” :-))))

   Всичко се променя, мила Киара, всичко. Само ето толкова се опитваме да го видим извън нас, че не го познаваме,като дойде промяната вътре в нас. Ама разбира се, че ше ви става зле като ядете месо. Ниските вибрации на мъртвата плът просто не могат да оцелеят във света на вече по-фините вибрации. Дори сега да не го осъзнавате, промените отвътре ще продължават.

   Онези, които чакаха нещо да се случи отвън са разочаровани А колко пъти предупреждВАХМЕ, ЧА ГРЪМ” ОТВЪН НЯМА ДА ИМА. промяната тече на вътрешно, фино ниво и не всеки е готов да я усети. Не всеки е готов да “разчете” фините вибрации и съответно се изправя гневно и казва “видяхте ли беее глупациии, нищо не се случи”. разбира се – във външния свят нищо не се случи. Няма и да се случи. Тук-таме пак ще има катаклизми и намествания. Аз лично съм по-центрирана, по-омиротворена и изпълнена с благост, приемане и любов от всякога. усетих много могъщо присъствие в залата на мисия България. И то такова, каквото до сега не е имало. Започвам да “прочитам” другите хора мигновено, възнамереното се случва със щрак, горе долу за около ден. Усещам цялото творение със всички сетива и някак все повече имам усещането за една много красиво построена сцена. Днес докато ходехме из гората (около 5 часа) някак много ясно разчитах кодовете на матрицата на гората, на планината. Слънцето е дори различно… А много хора около мен споделят за някакви мигновени проблясъци и пробуждания, осъзнавания и притихване. Това е то. Подобно на една много щура ваканция на морето, истинското осъзнаване на веселбата и сладостта на прекарването ще дойде след месеци. А пък при други хора, затънали в мрак, негативизъм, ирония, злост и обвинения, пък са се засилили негативните реживявания. Необясними и утежнени болестни състояния, гняв, агресия, объркност има при тези хора. Всичко се случва с невероятни ускорени темпове. Било то в положителна или негативна посока (в зависимост от това, какъв е вътрешния свят на човека). Ей такива неща наблюдавам в обективната моя действителност. Тепърва все по-явно и видимо ще се разгръщат промените, не е въпрос на една дата! Няма как един ден,незвисимо по кой календар да промени света. Но промяна, ускорение и нагнетяване на енергия определено има.

 • Мина
  Отговор

  Не знам защо, но този преход ми дойде в повече – бях през повечето време в лошо настроение, изтощена, безсилна да направя каквото и да било, за да си помогна. Детето беше почти нон стоп в тантруми и истерия. И лошото е, че не се чувствам по-различно…а така ми се искаше.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.