За страстите в епохата СЕГА – Просто ЛЮБОВ

В една друга епоха, сякаш в един друг живот, великият наш Учител Исус отдаде тленния си живот да разпространява учението за Любовта на Земята. Сътворяваше чудеса пред очите ни, говори ни за прошката, смирението, приемането, търпението и любовта. Казваше “Аз съм син Божи и всички вие сте мои братя и сестри”. Твореше чудеса и говореше “И вие можете като мен, че и повече даже”.

Всички ние, звездни семенца, произлезли от Божествената светлина, всички ние бяхме дарени с това могъщество, този Божествена искрица на сътворението. Бяхме, и сега още сме. Но тогава, в онези тъмни времена бяхме забравили кои сме, и от къде сме дошли. Въздигнахме Учителя, обожествихме го и създадохме цяла религия около него, цяла догма, идеология, система от вярвания, изградена върху шаблона грях-страх-наказание-опрощаване. Обожествихме го, а после дойде и разколът… бе предаден, измъчван, разкъсван, поради страхът от непознатото, от Божественото, от различното, от Любовта. На Велики четвъртък апостолите се събраха и Исус оповести какво предстои, предателството, мъченията, отричането… И така както Христос уми краката на учениците си в онзи ден, така цялата Вселена сега е притихнала и както казват неведнъж всички светли космически създания – стоят в нозете ни. Защото велик е настоящият момент! Защото най-сетне човечеството се пробужда и е готово да поеме отговорността си, най-сетне се освобождават онези спотаени с вековете страхове, блокажи, незнание, противопоставяне в тъмата. А това приятели е величествен момент! Не само за нашата планета. Ние в момента сме двигателят, който тласка цялата Галактика към един качествено нов етап в Сътворението, към едно ново състояние на Единното Съзнание, към истинска Космическа Еволюция!

В онези дни човечеството не беше готово тогава да посрещне, разбере и приеме в себе си светлината. Не беше готово да поеме отговорността на Божествения си произход, да се обедини в единството на Любовта и да започне да твори така, както е дадено на всички деца на Бога и Богинята.
Тогава настанаха мрачни времена, цяла една тъмна епоха премина. Но сега, о сега, толкова е величествен моментът СЕГА, че цялото ми същество тръпне, докато изписва тези редове! Сега най-сетне сме готови и сме на прага на най-величествения скок към следващото ниво. Всяка трептяща частица в пространството говори, направо крещи, наситена с информацията и високочестотната енергия, която се спуска отгоре ни вече всеки миг. Не портали, не енергийни вълни, които ни се подаваха “на час по лъчижка”. Вече всеки ден, час и минута енергията тече към нас, но вече и ние се събудихме и активно участваме в този енергиен обмен. Вече стотици хиляди, милиони пробудени души по земята се свързват в трептящата енергийна решетка, свързват се със сърцето на нашата майка Гайа и работят неуморно, ден и нощ, за да минат по-безболезнено всички онези сътресения, които съпровождат величественото ни пътешествие към високите измерения.

През последните дни Земята буквало се разтърси, разкъса и ще продължава! Едни от най-мощните земетресения се случиха само в последните денонощия. От равноденствието насам сякаш нещо се пренастрои, вибрацията на планетата е осезаемо по-различна, физически Земята се пренастройва, но го прави така нежно, внимателно и грижовно – така, че никой да не пострада. Магнитната решетка се премества все повече и повече, цялата енергетика и темпоритъм на космическото тяло на нашата Майка се пренастройва. И ние, бидейки единно Цяло с нея търпим своите промени. Усещате ли ги?

Христовото съзнание вече отдавна е тук, въплътено, интегрирано в единното наше съзнание. Този път сме много звездни семена, и настана момента, в който всички заедно си спомниха, осъзнаха се, обединиха се и започнаха да творят чудеса. Нека днес, на този Велики четвъртък, в епохата СЕГА, всички ние, пробудени, пробуждащи се, спомнящи си нещо, макар и смътно души се обединим в едно енергийно кълбо, нека оставим назад всички онези лични вражди, нехаресвания, противопоставяния. Не защото няма време. Просто защото всичко това вече е безмислено, сигурна съм, че го усещате. Идва края на дуалността, поне аз го усещам така. Ако и вие сте направили същия избор, сигурна съм, че усещате същото. От всички страсти, някога вълнували ни и тласкайки ни от полярност в полярност, сега остана само Любовта, която ни центрира. Толкова чиста, искряща и разтваряща се, че просто всичко останало се разтваря в небитието, просто губи смисъл и значение. Единствено Любовта движи съзнанието ни сега. И ние движим реалността си в желаната посока, опирайки се на тази Любов.

Не търсете логика, а просто чувствайте. Доверете се на себе си, надскочете страховете, очакванията, блокажите, несигурността… Просто чувствайте, слейте се с потока. Дарете любов на себе си, дарете любов на хората до вас, дарете любов на всичко живо, което диша, трепти и участва в диханието на единния организъм на Планетата. Позволете си да почувствате наситената енергия на Любовта. Приемете я. Раздавайте я. Нека се слеем в Едно.

Този Великден ще бъде наистина един от най-великите дни в познатата история на човечеството. Възкресението идва отвътре, Богът и Богинята, скрили се в сърцата ви се възкресяват! Осмелете се да излезете извън шаблона и очакванията на егрегора, наречен “Общество”. Просто чувствайте и следвайте онзи далечно познат повик, който идва от дълбините на сърцето. Всеки от вас е специален, уникален, надарен с Божествената творческа искрица. Всеки от вас чувства, чува, или вижда повика по свой уникален, различен и неповторим начин. Призвани сте. От вас зависи дали ще изберете да участвате в най-грандиозния космически спектакъл, не просто като зрители, а като участници.

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

4 Comments

 • Ангелина Димитрова
  Отговор

  Прекрасно е това, което си написала Марти! Точно така се чувствам, точно това правя и точно това съм искала да имам за себе си. Най-висшето чувство, което твори чудесата за изцеление, желание за живот. Само един човек, който носи любовтта в себе си, може да твори. Аз искам от цялото си сърце, да ти благодаря, че ме научи да обичам себе, което ме направи нов човек, и много ценящ, и мъничката тревичка днес. Искам да ти кажа, БЛАГОДАРЯ, че ми показа новият път, и това отново е пътят на Любовтта, с който успях да се освободя от онова, което обществото нарича догми, канони, решения. Но тези решения не бяха моите, а онова, което е добро или лошо за другите. ИСкам да ти кажа, аз съм напълно здрава, днес и тук и сега и това е благодарение на теб и твоите слова, които са истина. Защото само истината може да докосне, защото само истината може да даде. Аз съм щастлива, ДНЕС и мога да кажа, че вече знам, защо Христос е дошъл тук, да ни покаже пътя към изцелението и доброто, да ни покаже пътя към търпимостта, която ни е нужна, срещайки онези, които все още не се обичат и носят в себе си липсата на обич, но желанието за обич, се крие във всеки нас. Но знам, че ти пишеш, и твориш от името на това, което е проповядвал той, а именно Любовта. Думите ти са толкова силни и толкова чисти, за да достигнат до мен, ЧОвекът, който някога виждаше само страх, тъга, липсна на уважение и куп, куп сборници от харакатеристики, и да ме направят „думите ти” днес това ново голямо Ч….Човекът с главно Ч. Аз стоя пред всичко останало, аз съм тук, за да науча да обичам първо себе си, но ти ме научи да обичам и да давам най-доброто от себе си, без да правя оценка. Аз съм здрава Марти, ти знаеш, колко време съм се борила с това да съм здрава ДНЕС. БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО, което ми даде в един прекрасен миг от живота ми, в който те срещнах и моят живот промени. Аз съм на върха Марти, заедно с теб, с тези, които могат да обичат и дават Обичтта си, защото тя е нашето силно настояще. ОБИЧАМ ТЕ!

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Ани, много щастлива ме правиш 🙂 Благодаря ти, прекрасна Жена, с главно Ж!
   Здрава, щастлива, обичана и обичаща, раздаваща светлината, която напира отвътре – това си ти. Толкова прекрасна, че думите не могат да го изразят. На себе си трябва да благодариш, миличка, ти си тази, която пожела и създаде трансформацията си. Продължавай смело да завяваш себе си и да твориш – чака те много работа, знаеш, нали? 🙂 Но работа със и от любов. Благодаря ти, обичам те и аз 🙂

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.