Близка среща със Сириус и един скромен изобретател от бъдещето

Ако искате да разберете какво свързва Сириус, интуитивната мъдрост, дадена свише, българската наука и нейните открития, професор по химия, и храна, която лекува на практика почти всички обявени от медицината за нелечими заболявания, значи следващите редове са специално за вас.

Ако следите редовно блога ми, сигурно сте забелязали как в последните дни и седмици материалите които публикувам са изключително фокусирани върху възстановяването, лечението и оздравителните процеси във физическото, емоционалното и духовното тяло. С осезаем превес на физическото тяло,  защото както вече отбелязахме-то е арената, на която протичат оздравителните процеси от всички нива.

И  тъй като енергията следва вниманието… фокусирайки се върху физическото изцеление, особено онова на мои клиенти с доста сериозни пост-травматични състояния, привлякох отново един куп чудесни синхроничности, с които няма да ви занимавам сега. Освен с последната (за сега) и най-забележителна. Вселената ме срещна с професор Димитър Димитров – абсолютно неизвестно име за повечето от нас…с изключение на онези избрани лекари от ВМА, Правителствена болница, био-енерго лечители, знахари, билкари и прочее щастливи хора, които спасяват животи.

Професорът не обича да говори за себе си и постиженията си.  Едва в последствие научавам  за купищата изобретения, с които е допринесъл за развитието на медицината, започвайки с  от хирургическите конци, които организмът абсорбира, та стигнем до всевъзможни протези и възприемчивостта на организма спрямо тях. Оказа се, че скромният професор е лауреат на Димитровска награда – най-висшето държавно отличие в Народна република България за приноси в областта на науката, изкуствата и културата.

Подозирам, че тепърва ще разбирам и осъзнавам стойността и мащаба на изобретенията на този близо 70-годишен учен…

12.12.2012. Сядаме срещу професора и Ангела, който ни събра.

„Какво ще ме питате, млади хора?” , промълви той.

„Какво искате да знаем за изобретението Ви, професоре, това, което не е написано в интернет, в документите, изпитанията и лабораторните изследвания? Какво трябва да знаем?”

А той ни поглежда изпитателно и след като научава каква е специализацията и обсега на познанията и опитностите ни, продължава:

„Можете ли да помогнете на човек, който е пред  сърдечна операция и официалната медицина вече го е отписала?”

Ясно е какъв отговор очаква. Но не и продължението му

„Не можем” – казваме ние. „Но сам човекът може. Стига да задейства онези самовъзстановителни сили на организма си, които го правят съвършената биологична машина. А ние можем да му помогнем да си спомни как да го направи”

Професорът не съумява да укроти учудено подскачащите си вежди. Последва една дискусия, в началото на която науката зае първоначална отбранителна позиция. Но много скоро разбра, че няма срещу какво да се отбранява и моментът е съдбовен. Постиженията на науката в лицето на един химик и двама души, работещи с фините енергии се събраха, протегнаха ръце и скрепиха един мост – към многоизмерно здраве и изцеление. Професорът изведнъж стана друг човек – сякаш се разтвори, почувства светлината и разбра, че всичко, което се случва е уместно и отваря врати към една нова реалност.

„Тази храна не лекува. Ако има възпалителен, инфекциозен процес- тя не може да го спре. Но когато този процес свърши всичките си бели, храната Sirius-D идва, за да помогне на тялото да възстанови всички поражения. В резултат на абсолютно всяко заболяване, независимо в коя част, орган, или тъкан на тялото, тази тъкан се деформира. Клетките се задръстват, спират да функционират правилно и настъпва огромен стрес за тялото. Дали това ще се прояви като нефункционираща тъкан в мозъка, запушени кръвоносни съдове и доведе до инсулт, дали ще бъде разкъсан, разтегнат мускул, сухожилие, наранена костна тъкан, абсолютно винаги се образува гранулозна фиброзна тъкан. Най-лесно можете да го видите,  ако имате белег. Тази цикатриксова тъкан никога не изчезва напълно, стои втвърдена и всъщност не функционира като останалата част от здравите тъкани. Сириус-Д премахва тази нефункционална тъкан и на нейно място изгражда чисто нова, напълно здрава и функционираща тъкан. В резултат клетките спокойно дишат, хранят се, размножават се, освобождават се всички запушвания, които както в един случай на инсулт например притискат деформираните кръвоносни съдове и не позволяват на мозъка да изпраща ясни сигнали към всичките центрове, респективно- части на тялото. Така човек остава или със засегнат говор, или тактилна чувствителност, неподвижност и прочее. Сириус-Д просто подменя неработещата тъкан, а новите клетки, които се изграждат, фунционират идеално и премахват пораженията. Продуктът премахва различни дегенеративни проблеми. Това се дължи на уникалните му свойства да набавя вещества, които по естествен начин след определена възраст не могат да се усвояват от организма, а са необходими за да се храни съединителната тъкан.”

„Добре де…” казвам аз. „Как е възможно една хранителна добавка да се явява чудодеен лек за едва ли не всички заболявания и състояния, с които съвременната медицина не може да се справи? В списъка са артрози, обездвижвания на ставите, дискова херния, дископатии, мускулни атрофии, парализа, скъсан минискус и ахилес, инфаркт,инсулт, хипертония, порок на сърцето, аритмия, декомпенсация, сърдечна недостатъчност, склероза, разлепване на ретината, глаукома, бъбреци, жлъчка, черен дроб, стомашни заболявания, диабет, та даже лъчева болест?”

„Много просто” – отговаря професорът. „В своята същност  тялото е изградено от една и съща клетъчна структура. Градивният материал е белтъка. Най-бързо и силно се повлиява сърцето, после мозъка, вътрешните органи, крайниците. Всички органи, в които протича кръвния поток. Единствено ставите остават на последно място, защото до тях подруг път достига по-малка част от веществата, които приемаме. Дали ще имаме проблем в мозъка, в панкреаса, в сърцето, или окото – тъканта е изградена от един и същ  материал. И там където има нефункционираща наранена тъкан, с помощта на Сириус-Д, тялото започва да изгражда нова”

„А от къде дойде името? Защо точно Сириус? В интернет се твърди, че това е Боговдъхновена формула, дадена от същества от съзвездието Сириус?”

„ Не харесвам интернет, това не е място за мен. Аз предпочитам живия контакт, работя с тесен кръг лекари и лечители. Те в интернет пишат и, че Бербатов и Велко Кънев били взимали от продукта, което е пълна измишльотина. Тези хора не са опитвали и една лъжица. Ако Велко Кънев беше се хранил със Сириус, нямаше да стигне до фатален край.

Преди 25 години, когато трябваше да умра от сърдечна аритмия и моят колега – сърдечен хирург ми даваше 6 месеца живот, получих дар свише – интуицията ми подсказа как да стигна до чудодейната формула. И не защото съм най-умният! Изобщо даже не си го мисля това. Формулата ми бе дадена отгоре, това познание няма как да дойде случайно и не е творение на човешки разум.  Бях изправен пред смъртта. И си мислех „Добре де, няма ли такова нещо, което да може да резорбира увредената тъкан и да създава нова, работеща?”. Посветих се на изследвания в тази насока. И ето-дали интуицията ми проработи, или ми бе даден дар свише – не знам. Но получих този дар. И днес живея! Аз бях опитната мишка. В продължение на 8 години изследвахме продукта и правихме опити със животни във ВМА. В продължение на 12 години пък правим успешни опити с хора. Мой приятел сърдечен хирург, който беше на прага да спре да работи, защото сам имаше проблеми със сърцето, ръцете му трепереха – днес не само оперира успешно,но и вдига хора на крака с тази храна.

Но аз не съм най-големия умник. Дори не съм лекар. То официалната медицина не може да се справи с тези болести, та аз ли – химикът ще се изправя и ще се рекламирам като гений, изобретил чудото. Хората не вярват. Аз съм химик. Цял живот съм работил върху протези от полимери и как човешкото тяло ги приема. Но когато хората идват при вас – лечителите, знаят защо идват! Намират надежда в себе си чрез вас, избират да живеят! Вие сте тези, които лекувате и можете да прилагате храната в работата си с хората.”

Още дълго продължи беседата ни с професор Димитров. Навлязохме в податомното ниво на човешката структура, обсъждахме молекули, връзки, съединения … обменихме знания и опит в енергийната работа и биохимията. Накрая този уважаван учен, който в началото ни говореше от позицията на науката, размахваща пръст срещу еретиците, твърдящи, че всеки човек притежава неограничени способности сам да лекува и възстановява тялото си, се изправи и сърдечно благодари за нашето време! Енергията протече и се завъртя..имаше сблъсък, завихряне, а после умиротворяване, балансиране и един свободен избор и дадено позволение от всички участници в тази среща – да бъдем! И да допълним и обогатим вече известните ни методи за изцеление на човешкото същество – та нали това е най-важната ни задача в момента? А всички ние изиграхме брилянтно поредната сценка от грандиозния театър на Живота.

За СИРИУС-Д можете да прочетете повече и поръчате ТУК.

Ако тази публикация ви допада, споделете я чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора които ще имат полза от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

8 Comments

 • Elena Dimitrova
  Отговор

  Mnogo sam blagodarna za tova BOGOVDAHNOVENO LEKARSTVO HA PROF.DIMITROV!
  OT DALGO VREME STRADAM OT OBRAZOVANIE ANGIOHEMANGIOM V MATKATA S PRODALJITELNI KRAVOTECHENIA. OTKAZAH OPERACIA PORADI OPASNOST ZA JIVOTA.
  MNOGO VI MOLIA DAITE MI CHANS DA SE VAZPOLZVAM OT VASHETO LEKARSTVO.
  S BLAGODARNOST:
  ELENA DIMITROVA

 • даниела
  Отговор

  Здравейте, проф. Димитров,
  2007г. ми поставиха диагноза множествена склероза. Започнах лечение с COPAXONE и Gilеnya.Последното лекарство го приемах само 10 месеца, защото започнах да се влошавам.
  В момента се лекувам с Квантова медицина, приемам Краниум по 10 капки всеки ден и се храня по режима на д-р Шиния.
  Въпроса ми е: По-колко пъти на ден трябва да приемам Сириус-д, които поръчах преди 1 час от вашия дистрибутор за да получа така желаното подобрение.
  Благодаря Ви предварително!

  • Дора Григорова
   Отговор

   Здравейте,Даниела!Заинтригувахте ме защото сина ми е със същото заболяване и с тези лекарства с които се лекувате му се влоши също състоянието.Затова Ви моля да ми кажете къде се лекувате с квантова медицина и как се чувствате с Краниум и Сириус-Д?Моля Ви пишете ми на електронната поща-dora_grigorova@abv.bg.Ще Ви бъда много благодарна.

 • Виждащ
  Отговор

  Мила Мартина,
  на Вас трябва да Ви е абсолютно известно, че такъв професор не съществува в България.
  Истината винаги може да бъде проверена.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Уважаеми ВИждащ. С цялото уважение към виждането ви, ви моля преди да си позволявате да отправяте такива обвинения – каквито несъмнено се съдържат в коментара ви, да проверите истинността на мислите си. Особено щом сте такъв радетел за Истината.

  • Знаещ
   Отговор

   Уважаеми Виждащ,
   такъв човек не само, че съществува, ами да е жив и здрав още дълго време. Лек ден!

  • Boryana Peneva-Karamanova
   Отговор

   Скъпи виждаш, днес имах среща лично с професора! Човека категорично е съществуващ, жив и здрав! И пълен с енергия и желание да помогне на нуждаещи се.

   • Martina Ivanova
    Отговор

    О, да, съвсем жив си е човекът 🙂 И здрав, въпреки преклонната възраст. Но пък вече предаде в ръцете на сина си целия проект “Сириус-Д”, и в момента всичко се престуктурира, ре-брандира. Произвидствени линии, опаковка, дистрибутурска мрежа – всичко се променя и усъвършенства. Очакваме да наложат и нова цена, която вероятно ще бъде с 5-10 лв. по-висока.
    Надявам се, професорът все още да бъде на разположение за консултации и професионално мнение при заплетени случаи.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.