Честито Рождество – на Христовото съзнание, мъдрост, истина и любов!

earth_gridЧестито Рождество Христово! Днес нека празнуваме Рождеството на всеки от нас – всеки, носещ силата на Христовото съзнание в себе си. Въз-родени, въз-радвайте се и празнувайте с отворени сърца и притихнал ум.. за да усетим и съпреживеем истинската радост, ценност, пълнота на новия пробуден човек в ерата на Водолея. Да се лее в пълнота, изобилие и разкош всичко онова, което тръгва от сърцата.

Честито Рождество! Позволете на Любовта, на Христовото съзнание да се възРОДИ във вас! Насладете се на изобилните дарове на Планетата ни – нагостете сетивата си с постна храна. Но нагостете и душите си с Любовта, сплотеността, единството, търпението и приемането. От сърце ви моля и призовавам мили хора! Преди за пореден път да се впуснете в обикалянето от трапеза на трапеза, бездушно и безумно тъпчене на стомасите, послушно изпълнение на “традиции”, които изпълняваме като марионетки, защото някога някъде някой е казал,че така ТРЯБВА… нека се замислим за миг, нека се спрем, утихнем, умиротворим и послушаме гласът на сърцето. Онзи далечен едва доловим зов, който нашепва смели слова…

ТИ, БОЖЕСТВЕНО СЪЩЕСТВО, ти наистина ли искаш отново, за пореден път да отдадеш доброволно силата си на някой друг? На онзи безжалостен егрегор, който те кара да вярваш, че си безсилен, че нищо не зависи от теб, че от “Божиите наместници” в църквата ще получиш опрощение, здраве и мир? (опрощение за какво??), че ако отправиш молитва за спасение към небесата и после забравиш, някой друг, някоя друга сила извън теб ще те спаси?

Че кървавите жертвоприношения на онези клети рожби на Майката Земя, агънца, прасенца, птици са уместни и необходими? Кой ще жали за тяхната смърт, с тяхната кръв ли славим с почест и любов Христовото съзнание? Запитайте се – кой и какви сили се облагодетелстват от масовото насилие,прикрито в празника?

Моля ви.. тихо, смирено… всички вас, братя и сестри.. по кръв, дух, съзнание – опомнете се, спомнете си, че всички сме ЕДНО, всички сме рожби на Майката Земя, всички сме искрици на Божествения разум, директно от Източника. Върнете си силата, поемете отговорността за нея и нека съзнателно пристъпим към новия свят. Без насилие, без противопоставяне – в напълно осъзнато, радостно съ-творяване в любов и единение.

Това са най-важните уроци, които трябва да научим сега. Христос преди 2000 години бе един от великите, божествени духовни водачи на планетата ни. Но бе разбран грешно и народа го издигна в култ и съгради цяла религия около него. Религия, която през годините мачкаше, убиваше, гонеше, преследваше, манипулираше… Христос жертва себе си, за да ни повдигне със собствената си светлина. Христос обаче няма вече да слезе на Земята във физическо тяло, мили мои. Сега са изпратени хиляди, милиони, милиарди работници на светлината пръснати из цялата Планета, които да се пробудят и да водят останалите.. Да показват пътя, да водят промените, да провокират шаблоните на Матрицата и да водят и другите към пробуждане. Сега Христовото съзнание е във всеки един от нас. Нека не забравяме за пореден път, че честваме възраждането на светлината, любовта, братството, споделянето, смирението, приемането… и да не правим поредната повтаряща се всяка година грешка просто тъпчем търбусите си с мъртва плът, да пируваме около отрупани маси, които утежняват телата и замъгляват съзнанието ни… а сърцата ни да страдат в емоционална и духовна дупка. Четете през редовете, хора… 😉 Отворете сърцата си, допуснете любовта тази година, а не духа на алкохола!

Новият свят вече се пробужда, новата епоха вече е факт. И тя се рагръщаше през цялата 2012-та година, не е нещо, което стана със щрак на 21ви декември, макар че дните около 20-ти декември бяха един много осезаем връх на цялата година. Много от вас все още се чудят дали нещо стана изобщо – защо не го видяхме, защо нямаше огън и светлинни ефекти в небето. Само умът изисква външни доказателства, за да се убеди. А душата, сърцето  – те знаят. И то без съмнение, без замисляне. Просто знаят. Оставете това знание да стигне до вас. Промяната е факт. Живейте в тези нови дни отговорно, осъзнато. Защото най-доброто и най-великите промени тепърва се разгръщат масово.

Светли и радостни празници, скъпи приятели.. Вие имате правото и силата да направите избор. А от вашият избор зависи цяла една Вселена.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

1 Comment

 • Иван
  Отговор

  Заповедта на Учителя

  Обичай съвършения път на Истината и Живота.

  Постави Доброто за основа на дома си, Правдата за мерило, Любовта за украшение, Мъдростта за ограда и Истината за светило.

  Само тогава ще Ме познаеш и Аз ще ти се изявя.

  Завета на цветните лъчи на светлината
  Издателство: Бяло Братство, София, 2006 г.
  ISBN: 954-744-042-Х
  Седмо издание подготвено от първото издание от 1912 г.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.