Следващото ниво от “Пътя”

Благословени са изпитанията и моментите на тъга, “пропадане“, или просто абсолютна тишина от Духа. Моментите, които допреди време продължаваха с месеци и измъкването беше трудно и продължително. Днес те преминават като летни бури, за ден-два. Особено ценни са добрите гост-актьори, с много специална роля, с които сме се разбрали точно в такива моменти да натиснат разни бутончета и да играят ролята на катализатор. А успешното  преживяване и израстване на тези предизвикателства бележи толкова осезаемо преминаването ти към следващото стъпало, следващото ниво. И това е тооолкова осезаемо (и видимо), че спира дъха.

Тогава поглеждаш героите отстрани, целия филм и си казваш “Аха. Добре. Разбирам ги. Колко са мили, обичам ги с цялото си сърце. Нека минат по своя път, толкова е красив. И личен. Колкото и време да им отнеме да излязат от илюзията, това е уместно. Това е техния личен път”. И продължаваш. С абсолютно нов поглед и разбиране. Абсолютно притихване, смиряване и разбиране. Ей това е истинското състрадание. Преживяно. Не информация, която “знаеш” с интелекта си, а част от теб, вече  осъзната и преживяна опитност, записана в ДНК кодовете ти.

Благодаря на всички обични души, които са част от моя път, независимо в кой пласт на илюзията, или отвъд нея се намират. Обичам ви с цялото си сърце. Всички.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

3 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.