Двойно слънчево изригване – 24 ноември

Важно! На 16 ноември Слънцето е изригнало отново. Само че този път нещата са малко по-различни. Обикновено се скъсват да ни съобщават по телевизии, онлайн медии, вестници и радиа, че идва магнитна буря и трябва да се пазим. Този път това някак… не се обяви. В интернет няма  да намерите много информация. По новините на някои телевизии новината се е прошмулила помежду другото. Тази нощ – 23 срещу 24 ноември до планетата ни ще достигнат магнитно-плазмени пакети с огромна мощност, ми написа скъп приятел преди малко. Изригването този път е двойно – с огромна мощност и разлика в двете емисии на кванти и вещество от порядъка на 4 часа. Първото изригване е било такова, че телескопите и свързаните с тях широкоъгълни камери не са успели да да обхванат цялото изригване в обективите си.

Това освобождаване на енергия удивително кореспондира с акцията за освобождаване на планетата от негативната енергия, дадена от Крион за дните 23-25 ноември. Благодаря на всички, които се присъединиха тази вечер в първия й етап.

Моля ви всички да останат напълно спокойни, да не се предприемат агресивни конкретно насочени към град, регион, конфликт, или събитие енергии. Майката Земя минава през един от най-интензивните и трудни етапи от освобождаването от стари негативни натрупвания и интегриране на нови енергии, ретранслирани през нашето Слънце.
Това разбира се отнася и за всеки от нас. Така както Земята, Слънцето и всички комуникиращи си небесни тела и звездни системи се управляват от силата на електромагнетизма, така това се случва по същия начин и с нас, нашата система от физически и фини тела. Това,което ви призовавам да направим е да бъдем спокойни, центрирани. Да се въздържаме от всякакви крайни емоции, конфликти, от всякакво разлюляване на махалото. Нека пребиваваме изключително в енергията на приемането, състраданието, безусловната любов и единението. Както и преди съм писала – по време на такива слънчеви активности, ние получаваме огромни порции светлина – нова информация, нови по-високи честоти, нови ДНК кодове. Чрез нас, те директно кореспондират, отключват и активират нови честоти и кодове в планетарните решетки. Пребивавайки в енергията на любов и благодарност, бидейки напълно осъзнати за физическите и фините си тела, ние ставаме перфектни “антенки”, които приемат, интегрират и предават към майката Земя тези енергии.

Може да се наложи част от напрежението и старата енергия да си потърси път и да се излее.. затова сме толкова необходими всички ние в този момент – да бъдем напълно спокойни, релаксирани. вглъбени в сърцата си, в пълна и отдадена, любяща подкрепа към майката Земя. Съхранявайте на всяка цена баланса в себе си, препращайте го към сърцето на планетата, пускайте го през дланите си във водята – особено тези, които сте до по-големи реки и морета, издишвайте го във въздуха – въобще на кой каквото му хрумне. И нека се молим с Любов и с добро и от сърцата си за хармония и баланс. Последния път когато случихме трансформация от подобен мащаб беше на 20 май. Имаме опит вече, хайде. Нека бъдем заедно в сърцата си в този пореден епохален момент.

http://www.nasa.gov/mission_pages/sunearth/news/News111612-dblprom.html

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

3 Comments

 • Добринка
  Отговор

  Благодаря ти Марти!!!

 • Polly
  Отговор

  Благодаря за напътствията, Марти! Очаквам, че при нас, в България няма да е толкова силно, понеже разбрахме ще е през нощта 3-4 часа. И сигурно има смисъл в това – всички спят дълбоко и каквото има да става, си става без да трябва да се прави нещо конкретно и съзнателно… доколкото сънищата са “несъзнателни”, разбира се ;).

 • Alice
  Отговор

  Вижте само какво се получава: на 23.11 вечерта се случва това освобождаване на Земята от негативната енергия. В същото време и слънчево изригване. В същото време Инелия Бенц получава инструкция да заснеме и публикува една медитация за любов към майката-земя. Тя е чудесна, може да се види ето тук:
  http://www.youtube.com/watch?v=eX5sdBXC2tc&feature=youtu.be

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.