11.11.2012, 11:11ч. – зов за обединение на светлинната мрежа на България!

Миналата година на 11.11.2011 се събрахме няколко отбора светлинни юнаци – кой където свари по свещени места и портали. Активира се Атлантическия кристал, активираха се онези енергии, които в продължение на цялата 2012 година ни бомбардираха, чистеха, изменяха, прекодираха….

Тази година на 11.11.2012 се случва нещо още по-мащабно – явно следващата стъпка. Мощни групи светлинни работници “случайно” ще обединят сили от най-ключовите точки в България – именно градовете-кристали Бургас, Варна, София и центъра-сърце – Габрово. Знам, че ще има включвания и от други градове – всички вие сте желани, нужни, включете се!

Магнитните и кристалните решетки вече се понаместиха, освободиха напрежението и сега точно ние, които изгражаме тази нова кристална решетка трябва да се обединим, да я активираме, да активираме отдавна задрямалите кристали и светлинната мрежа в България да блесне! Ще заземим мощни енергии, ще дадем искра и заряд на тази светлинна мрежа, ще напоим Майката Земя с нов, електромагнитен заряд и много любов. Нужни сме! Първият голям мост от светлина в България е факт. На 24 ноември ще се включим с нашата светла, готова мрежа, към световната. През декември ще приемаме през тази мрежа вълните от светлина омекотено, балансирано и заедно. За мен е огромна чест да бъда сред духовното семейство в Бургас. Във Варна силната група ще бъде обединена от практиката на Ваня Стойчева, а в София ще се включат Карина Бакалова, Кирил Цветков, център Гайа и Тимъти Дънфи, център 15, център Алхамбра и все повече и повече светлоносци се присъединяват! Хайде, включете се и вие – кой откъдето може!

11.11.2012, 11:11ч. – призовани сте! Всичко, което можете да направите е да се отпуснете в медитативно състояние. Тези от вас, които ползват методи като квантова синхронизация и други – за достигане на нулевата точка, нека ги използват. Нека всички усетим свързаността си с всички хора, свързани в светлинната мрежа в този момент. Нека призовем Божествените енергии, които Слънцето изпраща към нас, нека ги интегрираме в себе си, пуснем енергията да тече по цялата решетка от свързани хора и и заземим здраво тези енергии, свържем ги директно с кристалната решетка на планетата, която директно кореспондира с нас. Нека изживеен Христовото съзнание! 10-15 минути работа в свързаност.

Разпространявайте информацията, нека направим едно мащабно, невиждано досега свързване в светлината!
Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

7 Comments

 • galina tzvetanova
  Отговор

  Shte se vkliucha ot Berlin. V 10,11 minuti shte go napravia, zashtoto sme edin chas nazad – taka stava li? 🙂

 • galina tzvetanova
  Отговор

  ili v 11,11 i az ot tukashno mestno vreme da se vkliucha?

 • Лили
  Отговор

  Здравейте,
  Живея в Пловдив, но съм от Бургас.Моля ви, ако знаете дали има такава група в Пловдив, съобщете ми къде се събира.Моля за някакви координати, тел., адрес.
  Другото което искам да питам къде се намира Азарея,с какво се ходи до там от Пловдив?
  Ще ви бъда много благодарна за информацията,ако ми отговорите.

  СВЕТЛИНА И ЛЮБОВ!

 • Martina Ivanova
  Отговор

  В 11:11 БГ време започваме. Можете да го направите и по друго време, но да възнамерите тази енергия да се включи към колективната мрежа която ще изградим.

  Всеки желаещ утре точно в 11.11 часа може да се включи към общата светлинна мрежа с молба неговите Архангели и Висшето му Аз/Аз съм Присъствието да го обградят с колона от светлина и да го/я свържат през Свещените Сърца към моста. Нека всеки избере да заземи към майката Земя на собственото си място точно толкова светлина, колкото е добре да премине през него, за да събуди всички центрове и да активира спящите кодове на светлината в системата си от тела, както и да помогне на самото място, на което живее – по прецизно точен начин, преценен от висшите сили. Влива се точно толкова, колкото е за вашето и всеобщото висше благо. Висшето ви АЗ поема в ръце вашата молба и през Звездата на Душата излива светлина с интензивност, за която сте готови. После свързвате през свещените сърца тези светлина в общата мрежа, като по този начин създаваме едно морфогенично поле, което е тук и сега, достъпно за всеки, вибриращо на вълните на Христовото съзнание и помагащо на нашата страна да направи прехода плавно. Ако почувствате, може да добавите нещо от себе си на място. Вълната ще трае около 15 минути, после всеки се изключва и заземява с благодарност, любов и почит към всичко живо.

  Енергията на вълната вече се усеща; факт е, че по време на предишни такива случаи, хората са споделяли, че са правили нещо съвсем друго, дори не са знаели, но вълната направо ги застигнала и застанали на място, за да я приемат. Такава е силата на нашата обща мисъл и енергия.

  Обявяваме стореното за Висшето Благо на Всички – вашето собствено, благото на България и благото на цялата земя, та дори вселената.

  От личен опит ви уверявам, че Колоната от Светлина на Висшето ви Аз/АСП, подкрепяно от сияйните ви ангели защитници и Учители, е най-святото и безопасно място във вселената.

  Който има искрено желание да бъде част от този величествен процес тук и по света, е добре дошъл в нашата светлинна общност.

 • Лиляна Рашкова
  Отговор

  Приятели,
  светлинни работници,
  благодаря ви за сътвореното, за усещанията, за светлината.
  Искам да споделя, защото усещането беше неповторимо-днес на 11.11 в 11 часа. Сутринта станах, направих йога, направих си тибетските упражнения, танцувах – имах усещането, че тялото ми имаше нужда от движение, от раздвижване. Пих само чай – нямах необходимост да закусвам. В 11 часа си пуснах лека музика, сложих слушалките и се отпуснах.
  Не знам по кое време, но усетиха приливи на топли вълни по тялото ми. /Стаята в която бях беше студено, защото бях отворила вратата към терасата за да влиза максимално въздух и да усещам външната енергия/. Стана ми топло и приятно, вълните топлина като че ли идваха от горната част на тялото ми надолу, докато ги усетя на малките си пръсти на краката.
  След това се получи сливането – имах чувството че литвам нависоко и виждам цялата България, виждам всички светещи същества, които бяха навсякъде. Накъдето и да се обърнех светеше-тогава се разплаках. От умиление, от щастие, от усещането за единство. като че ли всички заедно изградихме един купол над страната ни. Той беше насочен нагоре, а светлината беше неотразима – тя вървеше и в двете посоки. И някак усещах че всички заедно сме в този купол-единни, обичащи.
  Не знам защо-видях групата на Марти в Бургас – бяха прави и около тях беше пълно със светли същества. Имах чувството че усетих щастието на съществата, те блестяха в залата.
  Поисках да видя кристалната решетка и тръгнах нагоре. Странно усещане. Имах чувството, че леглото на което бях се е обърнало перпендикулярно на земята. Усещах, че все едно стоя на една страна, но не би беше дискомфортно. Знаех че вървя нагоре. Въпреки, че все едно беше че летя настрани.
  В един момент я видях…. не мога да я опиша, приятели. Не мога. Наистина. Плаках от истината на момента, от осъзнаването, от любов. Много плаках.
  Когато “са завърнах” тук и сега усетих ръцете си тежки, след това и краката тежки. Не чувствах умора, а тежина. Станах, излязох на терасата и погледнах нагоре-към мен летяха стотици, хиляди блещукащи снежинки, които ме обгръщаха.
  Неописуемо беше мили същества.
  Благодаря на всички ви за тези изживявания.
  Обичам ви!

 • Mina
  Отговор

  Какви са прекрасни, изключителни, изумително красиви вашите коментари!!! Чак аз усетих това усещане! Да, не е грешка, усетих усещането!!! Не знам как това е така възможно! Нянам думи!!!!!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.