Хроники на Великия Преход – срещи с Новите Ангели – I част

За невероятната ми среща с Данчето и дъщеря й Дария ви споменах неотдавна… Една необикновена жена, надарена с две прелестни деца. Едното индиго, а другото кристалче. До тук добре – нищо ново ще кажете. Само че и двете деца са с абсолютно запазена памет за това кои са, какви са, какво се случва на планетата, а майка им е истински притегателен остров на спасението за търсещите. Данчето е до такава степен свързана с децата, предимно с малкото момиченце, че само две минути с нея те карат да подскачаш от невероятния заряд и потенциал на енергията й. Малката принцеса те кара да трептиш от радост, а в същото време си респектиран от мъдростта и красотата на цялата Вселена, която се оглежда в очите й. С тези мои близки от духовното ми семейство ме срещна Духа, а това, че сме сестри беше едно от най-естествено изпуснатите реплики от принцеса Дария, съвсем непринудено, ей така, между другото 🙂 Истински необятен океан от информация искам да споделя с вас, затова директно преминавам към първата част от разговора ми с тях.
1. Здравей, Данче. Моля те, представи се. Коя си ти и защо живота ти е толкова интересен?

Майка съм на две дъщери – едната индиго, другата – кристал. Разбрахме за малката ми дъщеря, че е с по-специални способности на около 4 години и половина, когато започна да рисува разни неща – сгради, цветя, растения с точки около контурите им. Като я попитахме какво е това, тя учудено ни попита “Ами как какво, това са енергиите, вие не ги ли виждате?. Те са навсякъде – около камъните, около растенията, цветята”. Ние малко се шокирахме. Повечето аз бях шокирана, а мъжа ми реагира по-сокойно, беше по-подготвен. След като научихме за това, Дария ни заведе в парка, седна в поза лотос, която до тогава не бях чувала – нищо не знаех за пози, нито за учения, практики. И каза – сега ще направим най-хубавото – ще свържем сърцата си със Слънцето. Вие много имате нужда от това, защото сте доста твърди, забравили сте откъде идвате, а аз съм дете, което съм ви избрала и искам да ви покажа неща, които ще са ви полезни. Започна да ни говори за това, че сме много твърди, че е погрешно да мислим с главите си, вместо със сърцата си. Тогава още не знаех какво се случва, защо се случва, трябва ли да правя нещо. Това се случи през 2007 г.

След това обаче се появиха едни много силни енергии в мен, които така и не успях да разбера за какво ми се дават. Реших да отида да се изследвам при д-р Игнат Игнатов, който ми направи снимка с кирлианова фотография. Установи се че имам аура на 20-годишен лечител, тоест – че мога да лекувам. След като разбрах това, взех решение да започна да се занимавам с лечителство, за да мога да помагам на хората. С течение на времето обаче осъзнах, че правилния начин да помагаш на хората е да им кажеш и покажеш какво те сами да правят, не да ги лекуваш, а да ги научиш сами да се лекуват. Не трябва да се намесваш в тяхната енергия и да ги лекуваш. Всяка намеса в чуждата енергия е неправилна, трябва да дадеш насока, да им покажеш. Силата не е в лечителя, неправилно е да се възхваляват отделни хора като по-специални, по-висши, гурута. Всичко това, което е дадено на хората, то е дадено за всички – всеки е в състояние сам да се лекува, стига да разбере за какво става въпрос, как да го направи и да си повярва. Защото ние вървим към едно колективно съзнание. Не може да създаваме и подхванваме и водачи и гурута – така само слагаме прегради между хората. А когато кажеш на хората, че всички сме еднакви, равни, едно цяло, че всеки е достатъчно могъщ за да твори сам своя вселена, тогава виждаш в хората вярата, невероятното усещане, че могат да се справят с всичко, с всички трудности, че няма никакви спирачки пред тях. А когато им кажеш “ела да те излекувам, дай 50 лв.”, това в най-добрия случай ще им реши частично проблемите, но явно след това пък се отварят други проблеми. Ти си разрешил един проблем, но веднага след като го излекуваш (на друг човек), идва друг проблем и той е на по-високо ниво. Затова и се отказах от мечтата ми да имам център за лечение и да лекувам хора.

2. Това означава ли, че хората които лекуват чрез различни методи всъщност не правят най-добрия избор? А дали и някаква негативна енергия не се връща и към тях тогава?

Да. По онова време Дария (малката дъщеря) ми каза “Мамо, ти знаеш ли, че когато започнеш да лекуваш, нещо винаги ще остава след това в теб. Може да е едно зрънце само, но то ще остане в теб. И когато започнеш да лекуваш много хора, това зрънце се увеличава все повече и повече и става черно. Ти наясно ли си с това, което започваш да правиш? Искаш ли твоята хубава, бяла енергия да бъде помрачавана от негативната енергия на другите хора? За да им е дадено такова изпитание на хората, Господ явно така е решил.”

Ето един пример: Един човек решава да открадне някаква дамска чанта. Последните пари на жената са в тази чанта. И този човек после идва при теб да му помагаш. И ти помагаш – чистиш го. Обаче след като изчистиш този човек, той нищо не разбира от урока си и си казва “А, ами че то няма никакъв проблем, мога да продължа да си правя същото”. И така се получава един кръг. Той получава изпитание, обаче ти започваш да изчистваш от него нещата, заради които е получил изпитанието. А ти в случая изобщо не му помагаш, ами пречиш. Затова всеки трябва да направи своя избор. Моят избор беше такъв – отказах се да лекувам. Хората вече могат сами да се справят с проблемите си, дори с лечението си. Всички избори, които трябва да направим са в нас. Детето не ми каза какво да направя, какво решение да взема, а само ме насочваше с въпроси. Тя ми е казвала, че правото на избор е даден на всеки човек, от него зависи какъв избор да направи. Ако си зле, ако не се чувстваш добре – просто направи следващия си избор, Вселената е отворена.

3. Какви неща е споделяла Дария с вас?

Дария дойде с много информация. Говорила ми е с таква конкретика за планети, за измерения. Даже до 7-годишната си възраст ми е говорила много по-точно и ясно какво се случва във Вселената, какво ни предстои. Сега пак разказва много неща, но малко или много вече сме я вкарали в матрицата на 3D, на образованието, на живота – тя трябва все пак да свикне да живее тук на Земята. Но това какво е тя, откъде е дошла, какъв е произхода и миналото й – тя казва, че никога няма да го забрави.

Имаше един много интересен случай: излезе по телевизията информация за новооткрита планета, близнак на Земята. Тя изчака да мине цялата информация, която течеше по телевизията и ме изведе навън. Каза, че са казали само част от истината и започна да ми показва разни звездни формирования в небето и  да ми разказва за тази планета.
Каза, че на тази планета има живот само в един определен отрязък, точно на линията между тъмното и светлото – така се изрази. Едната страна на планетата е бяла, другата е черна. Има едно червено слънце джудже, около което се върти обаче винаги от едната страна е светло и топло, а от другата е тъмно и студено. И аз се усъмних и започнах да търся информация в интернет – все пак по телевизията казаха, че планетата се върти. И наистина – всичко се припокри като информация. Да, планетата се върти, само че скоростта й на въртене към себе си и към слънцето е една и съща – синхронно въртене. Тогава за първи път видяхме че тя познава информация на ниво макрокосмос. Беше много интересно като каза за една от планетите “Ох, на тази планета ядат червеи, животните са им без опашки, колко неприятно. Добре, че вас съм ви избрала”

4. Двете ти дъщери са типични представители на две коренно различни нови деца, как се справяш с това – сигурно е част от мисията ти?  А какво казва Дария за нейната мисия?

Дария още като малка започна да ми разказва за всичките тези неща в големи подробности. Записвала съм много от нещата, които ми е разказвала в едни тетрадки. Тя в началото имаше голямо желание да говори на тези теми. Всичко излизаше от душата й, обаче аз не бях много подготвена тогава. Но въпреки това приемах всичко – та нали ми е дете! Вярваш или не – това няма да спре развитието на нещата-те си се случват. В момента в който осъзнах какво невероятно дете имах, как тя е дошла тук за да спасява не само мен, но и хората, сред които се движи, каква важна информация идваше чрез нея, исках да кажа на целия свят. Исках да разкажа на всички какви хубави неща ни чакат, за преходи, портали им говорех. И всички казваха “Ти си луда”. Голям отпор получих. И после осъзнах, с помощта и на мъжа ми, и на Дария, че тези неща не бива да се говорят така безразборно на хора, които не са готови. Всички искаме да стане най-доброто, но някои хора ще минат по друг път.  

Голямата ми дъщеря е индигово дете. С нея обаче не се справихме така добре, не я усетихме и разбрахме навреме, За индиговите деца казват, че са доста властни, с по-голямо его, своеволни, напористи и нетърпящи възражения. Имат си собствено мнение за нещата и отстояват своята истина. Но без това те няма как да успеят да разчупят този строй, трябва да са авторитети. Голямата ми дъщеря изобщо не признава други авторитети Даже си мисля, че нейната мисия е по-сериозна. Казва се Весела, на 23 години е – индиго. Те трябва да минат през тръните, да утъпкат пътя. Докато белите ангели като Дария вървят след тях. Индиговите деца се възмущават, съпротивляват се, не искат да ходят на училище, виждат неправдата, виждат всичките проблеми на обществото през собствената си призма, но искат да ги решат сами! Още в училище се опитват да ги вкарат в едни шаблони и модели, които децата не искат да спазват. Всички родители на такива деца започват да се тюхкат, да говорят как имат големи проблеми, обикалят по лекари, по психолози и психотерапевти и слагат децата си на медикаментозно лечение. За тях това са болни деца, които трябва да бъдат излекувани! Така стана и при нас за жалост. Признавам си, че направихме грешка – давахме й лекарства в продължение на 6 месеца, а изобщо не е трябвало да правим това! Отначало имаше едни странни втренчвания, после започна да прави припадъци и лекарите ни наплашиха, че ако не започнем да й даваме лекарства, няма да спрат тези припадъци. И ние взехме, че им повярвахме. А просто е трябвало една изчистваща програма, енергийно. При нея има много висока концентрация на енергия, Мисълта й тече толкова бързо, че буквално се получават искри, тя понякога не успява да изкаже с думи мислите. Това са много интелигентни, но и властни деца. И дойде момент, в който тя сама взе решение и спря лекарствата, беше само на 15 години. Каза ни “Рано или късно вие ще разберете, че сте направили грешка като ми давахте тези лекарства. Но сега аз сама поемам отговорността и вземам решение за живота си”. Децата индиго са много самостоятелни, те искат сами да откриват и изживеят нещата – да се удрят, да падат, да стават, сами да се отриентират. Не искат нищо наготово. Искат да се откъснат, да са сами и самостоятелни.

Хубавото в цялата работа е, че след тези ми опитности с голямата дъщеря, аз започнах сериозно да чета, да търся информация, да се образовам. Много хора говорят и пишат за тези деца, но малко са живели с тях. Индиговите деца са много самостоятелни, знаят си пътя и не искат никой да им се меси, знаят си мисията. Те много ни обичат, но не винаги го показват, не и по начина по който го правят белите ангели като Дария. Дария е винаги прилепена за нас, винаги иска да ни прегръща, да ни усеща, иска да демонстрира любовта си непрекъснато и да чувства любовта. Ако ги оставиш сами, те страдат. Когато ги откъснеш от духовното семейство което са избрали, те страдат, Особено като са по-мънички – 5-6 годишни. Всичките са невероятни деца, с ясно отворено съзнание за мисията си тук, но са разлини като същности. Едните проправят пътя, а другите внасят любовта след тях, хармонизират.

Децата индиго са невероятни учители. Те те учат на нещата, които трудно ще минеш сам. Аз преди време бях много милозлива и исках да помогна на всички, И дъщеря ми каза, че ако продължавам тка, няма как да се оправя в тази среда. Тези деца ти дават изпитания, които трябва да преминеш като опитност, а кристалите просто те обгръщат с любов. Толкова са чисти и крехки тези ангели на любовта, че понякога си мисля, че ще им е много трудно да се справят с тази чернилка, която още я има тук. Иска ми се хем да ги съхраним като душеност, хем да им помогнем да се справят с живота тук.

Моята мисия е свързана със спасяването на души в момента – хора които са объркани, мислят че са луди и не разбират какво им се случва в момента. Когато те попаднат в една осъзната духовна група, промените започват да текат много бързо – колективната енергия е толкова силна, че повдига всички. Мисията на Дария: тя си е избрала родителите при които да живее. Тези родители трябва да я приемат таква каквато е, да не я тровят с лекарства. Нейната мисия е да ни върне от там, от където сме дошли.

5. А тя откъде идва?

Тя често говори за Звезда. (ударението на Е, б.р.) Казва, че идва от там. Казва “Аз съм дошла да ви кажа да не се страхувате от смъртта, защото смъртта е само преход към по-доброто състояние. Вие защо толкова се страхувате? Нали след това ни очаква най-хубавото!” Първото, което казва, че трябва да изчистим са страховете ни. После да повярваме в себе си. Казва, че в момента започва да се отваря една нова безцветна енергия в сърцето. Тази енергия е пътя към тази нова трансформация, която идва, защото в тази безцветност се крият всички цветове. Чрез тази безцветност влизаме в едно състояние, в което с мисълта си започваме да строим един наш нов свят. (пустотата, нищото, точката нула. б.р.)

6. А как се чувства в този свят всъщност, как се чувства в училище?

Понякога съжалява, че тук вижда много черно, от това страда имунната й система, спада и енергийния й заряд. След като отиде на училище, тя се чувства много много зле. Налага се след това вкъщи да правим разни изчистващи процедури, защото тя казва, че в училище има много черно, много агресия, много метали и изкуствени материали, които не се отразяват никак добре на тези нови деца. Но от друга страна те сами са избрали да дойдат и да живеят тук точно в този момент. Тя казва “Аз имам изпитание и трябва да го издържа, защото аз съм го избрала.” Тя сама казва, че знае много добре, че е избрала този живот, родния си град, родителите си, средата в която живее.

Отначало отделих много време за да търся подходящо училище за нея. Казваха ми, че има подходящи условия в Америка, в Русия, в Китай. Обаче с времето осъзнах, че това е ненужмо. След като тя е избрала да дойде точно тук, значи тук трябва да бъде, за да изпълни мисията си. Тя много харесва Китай, знае, че там ще се чувства по-добре. Но ако се намеся и я преместя там, имам чувството, че ще попреча да изпълни мисията си такава, каквато я е избрала. Това би означавало да наложа своя избор и така да променя нейния. Тя ще си върви със съучениците си до там, до където е избрала.

Дария много обича да е с децата, не иска да се лишава от тях. Но нещата, които учат в училище, тя просто не ги разбира. Ето конкретен пример: правят контролно в училище. Дават им схема, разграфена на четири: камък, растение, животно, човек. И трябва да се реши теста – кое от изброените е жива материя, кое не е. Тя е писала, че всичко е жива материя. А според разбиранията на училището, това не е така. Другото неприятно нещо в училище са оценките. Тя казва “За мен оценките са съревнование. Никога не ни съревновавайте. Така изкарвате от нас лоши емоции”. Когато тръгнеш да съревноваваш децата – било в училище, танци, спорт – ти изкарваш злобата от децата. Няма такова понятие като добра спортна злоба. Това е негативна, разрушителна емоция. Дария не хресва това съревнование, цялата й същност се бори с това нещо.  

Дария казва, че когато влезе в голям град, усеща тъмните енергии от агресията и негативните емоции на хората, замърсяването на въздуха, многото коли. Хубаво е да се правят общности, в които да има по-добри условия за тези деца. Но това не е техния избор. Все едно да станем като хората, които отиват в манастири, ашрами, отделени общности. Живеят абсолютно изолирано, в среда, в която няма как да преживеят целия спектър от опитности, които ги водят напред в развитието им. Да, в такава стерилна среда можеш много да вдигнеш вибрациите си, но каква опитност получаваш, как опознаваш живота? Ами ако душата е избрала друго нещо и заради нечия чужда намеса не успее да ги преживее докрай – това ще предизвика поредното превъртане, поредното идване на Земята, отново, за да може да изживее избраните неща. И сега съм изправена пред сериозен избор – дали трябва да създадем общество, в което да се изолираме с тези деца и определени хора, или да сме тук сред хората, сред множеството и да спасяваме още души, които имат нужда от информация, търсят подкрепа и себеподобни, които да им кажат, че не са луди. Масата, може би около 80% от хората ни мислят за луди обикновено.

7. Какви други неща е споделяла Дария с теб?

Още в самото начало започна с едни въпроси: “Защо сте толкова твърди, защо мислите с мозъка си? Стига с тези мисли, махнете ги тези глави, мислете със сърцето.”. Някои от нещата, които ми казва са трудни за възприемане от хора, които не са стигнали до такова ниво. Разказва как ще имаме светлинни тела, как във Варна има портал, как ще минем през спиралата, как по време на тази спирала се закачат ДНК нишки, тогава се отваря и третото око и ще видим света в пълната реалност, вместо тази илюзия, която виждаме сега. Казва, че нещата, които ни се случват сега са просто сън. А в сънищата, които сънуваме са истинските неща. Казвала ми е “мамо, вие в другия свят няма да перете, няма да чистите и да правите неща, които не харесвате. Ще правите само това, което ви е на сърцето.” Разказва, че този Преход, който се разгръща в момента ще го минем с физическите си тела. Новите ни енергийни тела няма да са толкова видими, колкото ще светим. Според това кой на каква тема, с какви емоции говори, светва различна чакра и различен цвят. Това ми го разказа наскоро. Каза ми: “Ние ще се различаваме по светлината. Няма вече да мислите как сте облечени, кой как изглежда. Няма да има лъжа и манипулация, защото веднага нещо светва, което ще ви издава”. Казва, че телата ни ще станат толкова фини, че ще можем да преминаваме през всичко, дори през стени. Това сигурно звучи много странно и трудно за възприемане от логическия ум, особено за хора, които не са много запознати с промените. И не само това, всичко, което си помислиш – ще става, веднага се материализира. Например искаш някаква храна – веднага се материализира. Искаш да отидеш някъде – и вече си там.

За Дария е много характерно, че не познава и не признава времето. За нея няма време, няма минало, бъдеще. Знае, че ще го има този преход, но не може да каже точно кога. Никой всъщност не знае това с точност. Това явно ще е изненадата на Създателя.

8. Какво знае за Прехода тя, как ще се случат нещата?

Говори за спирала. Във Варна има портал, през който ще преминем. На много места има портали. По време на този процес влизаме в процес на спирала. Там вече колко време ще седим – никой не може да каже. Много зависи кой на какво ниво съзнание е. Ще има и хора, които ще влязат в спиралата, но ще се върнат от там. Защото страха от непознатото, от това, което се случва, ще върне някои хора. Трябва да сме с отворени сърца. Това което ще ни се случи е невероятно. Но страховете са нещото, което може да ни попречи. Затова спасяването на душите е толкова ключово. Трябва да се говори на хората, трябва да има информация, да започнат да се подготвят.

9. Как да се подготвят?

Могат да се подготвят много просто. Само чрез две неша. Тя каза: Отворете сърцето, любов и светлина. Няма друго. Съвсем простичко е. Всичко останало е една илюзия, различна за всеки.. и всеки си влиза в неговата измислица. Колкото и да се чистиш и освобождаваш от привързаности, страхове и тъмни емоции, все пак си в 3Д. Тук има разни конфликтни ситуации, неще които те изнервят, материален живот – пари, дрехи, храна. Трябва да изкарваш пари. Пак си в земните дела и изпитанията ти вървят. Но паралелно с това, трябва да се издигаш в нивата. Колкото са по-големи трудностите които преодоляваш, ти се качваш на по-високи нива. Дария казва – трябва да минем през всички трудности, защото на следващите 12 нива, нещата са съвсем различни.  
 
10. А какви са типичните особености, с които се характеризират промените, които стават с нас, с телата ни?

Промените, които се случват с мен и с Дария на ниво физическо тяло са доста странни… Тя има.. ами няма как да го кажа по друг начин – има отвори по главата си, на чисто физическо ниво. Като дупки в твърдата кост – съвсем меки части. Има ги при всички от семейството. При мен има три такива меки “дупки”, но при нея са на много места. Това също й създава понякога дискомфорт, боли я. Казва ми, че започваме да излъчваме вече лъчи през тези канали. Мен лично тези промени ме карат да спя. Особено често през деня. Започват да ми пищат ушите, приижда информация. Имаше дни в които нещо ме разсейваше, трябваше да стана, разсъних се и усетих процеса много болезнено! Така че искам да кажа на хората да са спокойни, да приемат тези трансформации, но ако тялото им иска да почива, ако им се спи – него го направят, да не се съпротивляват, защото иначе процесът може да бъде много дискомфортен и дори болезнен.

Всичките тези промени се случват с енергията която идва от Слънцето. Дария ми обясни всичко. Като има магнитна буря по телевизията обикновено  казват “Пазете се, стойте вкъщи, не се излагайте на слънце”. Обаче всичко това е подвеждащо и заблуждава хората, не е вярно. Това са едни частици светлина, които пристигат при нас за да ни изчистят и трансформират. Хората го чувстват силно и понякога дискомфортно, защото енергията е много силна, телата ни са замърсени, а в момента става изчистване и трансформация както на духовно, така и на физическо ниво. Когато отидем на лекар обаче в момента, с тези ни болежки, лекарите само експериментират с различни лекарства, но са безсилни да помогнат. Ако човек е толкова вкопчен в лекарските методи и послуша да се натъпче с лекарствата – най-много да си влоши състоянието, да си смъкне вибрациите до ниското ниво на лекарството – на химията. Така че по-добре да изчакат хората да отмине дискомфорта, да не посягат към лекарствата, или да потърсят други алтернативни методи за лечение – хомеопатия, билки, добавки.

11. И това всичкото ти го казва Дария, така ли?

Ами то вече сме сляти ние двете. Ние вече 9 години споделяме всичко, заедно сме непрекъснато, няма как да не се слеем. Вече сме едно цяло. Това, което идва към нея като информационен пакет, се прехвърля и към мен, и тези неща, които тя не успява да ги изкаже с детския си речников запас, ми го прехвърля на мен. Аз не ги виждам нещата, които идват към мен, но ги усещам – това дава много по-цялостна информация. Невероятен синхрон и единение постигнахме. Това което ни предстои е нещо невероятно. Тя казва нещата по нейния си начин, по детски, а аз успявам да ги обясня така, че да се разберат от всички. Макар че често Дария казва такива неща, които смайват хората. Вярвайте в децата си, слушайте ги, те са ни учители. Те притежават новите кодове. Те идват от много високи нива, от много висока вибрация. Само при мисълта, че от толкова висока вибрация са избрали да слязат на нашата – само това е достатъчно доказателство за любовта и мисията, която имат те тук.

За да ни каже всичките тези неща, за да бъде с нас, тя си сваля енергията, за да може да трепти на нашата честота за да я разберем. А от това не се чувства добре, започва да изпитва стрес, притеснява се от много хора. Но когато се чувства спокойна в по-малка компания се отпуска и казва много неща. Каза също, че вече хората които знаем за тези неща, за новите деца, за мисията им- трябва да говорим с повече хора. Най-интересното е, че аз вече не я приемам само като мое дете, а като дете на всички. Тя самата понякога се обръща с “мамо” към някои от по-близките ми приятелки. Ние сме от едно духовно семейство. Всички сме в това семейство и сме си някакви близки роднини. Повечето деца които идват знаят за какво става въпрос.. но много от тях не помнят, а някои избират и материалното. Но сега, с тези трансформации – всички деца ще започнат да си спомнят!    

В момента е пълно с такива деца като Дария, но не всички са готови да се отворят, защото направо си е страшно за тях – все още е много черно, много негативна енергия има. Но децата се усещат взаимно и когато стане дума за такива неща, веднага наострят уши, познават прекрасно тези теми. Когато Дария е сред другите деца – видях го вече – сякаш всичките стават на нейното енергийно ниво, сякаш агресията се стопява. Това, което се излъчва, обгражда всички и те започват да вибрират на едно ниво. С тази разлика, че другите деца още не говорят. Дори и ние – с нашите закостенели схващания, предразсъдъци, стресове и страхове – ние също ставаме като нея. Ние сме си в дома чрез тези деца – забравяш за всичките ненужни неща, които те тормозят и просто живееш на честотата на любовта. Ето това е петото измерение.

Следва продължение (вижте втора част)

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

56 Comments

 • mariyana halacheva
  Отговор

  Благодаря за тази прекрасна информация,усещането от която ме потопи в пълна релаксация.Толкова се радвам,че съществуват тези сияйни същества,които да ни припомнят истинската ни същност и да ни зареждат с енергията на Любовта,която особено в трудния живот в България е истинско предизвикателство да я съхраним.

 • Rayna Hollingsworth
  Отговор

  Neveroqtno! Za parvi pat 4eta ne6to s koeto sam 100% saglasna. Danche prodaljavai da prosvetlqvash tezi ot nas koito iskat da znaqt za6toto ima tolkova mnogo dezinformatsiq v internet prostranstvoto pak i ne samo v internet. Nie vsi4ki imame nujda ot tazi svetlina za orientir :).
  Ljubvov i Svetlina!

  Rayna

 • Ана Вандева
  Отговор

  Много интересно. Отскоро получава подобна информация и съм впечатлена. Като четох за индигото не разбрах много тяхното поведение. Големият ми син имам чувството , че има подобни симптоми, как да разбера дали за това става въпрос?

  • marina
   Отговор

   otdavna iskam da se otdale4a ot vsi4ko losho v tozi svjat,da stanem po dobri,da pazim prirodata 4ista,nashija dom planetata zemja.neka uspeshno da preminem prehoda i da jiveem v edin dobar i 4ist svjat zavinagi.

 • xxxx
  Отговор

  Абе хора, наистина ли вярвате в тея неща….

  • Daniela
   Отговор

   Да абсолютно.Имам информация от доста други източници.Има изписани дебели книги също така. А и все пак го усещам вътре в себе когато една информация е истинска и кога е лъжа. Тогава цялото ми същество неволно протестира и страда. Трябва поне малко да се доближаваш до тази честота на вибриране за да можеш да започнеш да го усещаш. Незнам как да ти го обясня. Не става дума да вярваш съвсем а да усещаш че това е истина. Почти се разплаках когато четях този материал усещайки истинноста на думите на детето както и това да усетя още едно толкова близко до мен същество. Изпитах толкова голяма обич ,истинска и чиста без дори да познавам семейството и още по малко самото дете. Нямам думи да опиша сустоямието ми в този момент. Пожелавам го на всеки.

  • Vladimir Hristov
   Отговор

   Не само наистина вярваме, но и за това живееме.
   Това в което вие другите вярвате като трупане на пари, къщи, коли и преяждане за да не стане така, че да останеме гладни един ден е прекалено малко и ограничено.
   Молим се за вас и вие един ден да се събудите.

   Живи и здрави :-).

 • Mima
  Отговор

  Здравейте. Статията е повече от прекрасна. Иска ми се да поседя един два дни с това дете и само да слушам. Бих искала да попитам относно Варна. За какъв портал става въпрос? Какво има предвид? Аз съм от Варна, но ми се наложи да живея в Германия. Детето ми е във Варна и смятам да го взимам при мен, а той така иска да остане там. Намеса ли ще бъде това и нужно ли е човек да бъде по портала или ако е писано може са стъпи в друг такъв от друго място? Ако може малката Дария да сподели с нас ще съм много благодарна. Разбира се вече съм благодарна за статията и да това, че разбрах за съществуването и и семейството и. Поздравления на Мартина и екипа. Очаквам с нетърпение продължението!

  • венци
   Отговор

   Здравей,
   Аз съм млад, и живях 5 години в Германия. Така се радвам, че се прибрах.
   Въобще не причинявайте на детето си подобно безумие, да ходи в тази страна на машините и безсърдечността, потънала в измамна учтивост и фалшиви усмивки за “Gutten Tag”. Така отдавна хората са прекъснали връзката си със земята. Душевен катарзис и пълен контрол насаждан със страх от наказание.
   Ако причината е работа и пари, то това е просто управдание за липса на въображение и желание.
   Прибирайте се бързо у дома.
   Тук се цъфти…

 • vayalet
  Отговор

  Тези деца са като слънчица. Събуждат Любовта в нас.Дано ги разберем и опазим, а може би те да ни опазят….. кой знае

 • Силвия георгиева
  Отговор

  Безкрайно съм благодарна за това, че имах щастето случайно/макар в живота да няма случайни неща/,да се запозная с ДАнчето!!! Тя е един прекрасвн и много естествен човек!!! Бъди щастлива мила и продължавай да вдъхновяваш хората!!!!

 • zdravko
  Отговор

  Radvam se 4e namiram i otkrivam pove4e hora koito razbirat i vjrvat v tezi ne6ta….. Badete ZDRAVI i izpalneni s lubov i svetlina 🙂

 • Павлина
  Отговор

  Дария е прекрасно момиченце, подобно на много други малки ангелчета край нас. Тя самата разказва, че повечето заобикалящи я деца са също като нея, но още не го показват… Наистина е важно да ценим тези наши “учители”, да ги уважаваме и да се вслушваме в напътствията им, защото те носят безценна мъдрост и предлагат най-простичките и лесни положителни промени за живота ни!

 • Детелина
  Отговор

  Направо съм щастлива ,че открих и прочетох тези публикации! Чела съм доста неща за индигови и кристални деца,но написани по-сухо и чисто теоретично.Тази среща с Дария ме направи щастлива защото оставаш с впечатление ,че едва ли не си участник в срещата .Вярвам безрезервно на всичко,което споделя майката и отдавна зная,че можем много да се учим от децата. Изпращам много любов на Дария и семейството й !

 • Анита
  Отговор

  DАнче случайно или не интервюто ви стигна до мен днес на 21.12.2012-та и тук в България.По твоя препоръка съм си в родината.
  Чрез интернет ще можете с Дария да стигате до сърцата на мнооого повече хора.ОВИЧАМ ВИ!

 • заДария
  Отговор

  Данче.
  Намери начин Дария да учи в Китай. Там ще стане силна и ще се свърже с хора, с които трябва, и ще се върне един ден силна, и ще осъществи това, за което ни е пратена.

 • Димитър
  Отговор

  Прочетох с голям интерес интервюто и останах поразен-шестгодишната ми дъщеричка има подобни прояви и симптоми.Много е умна и чувствителна,но на два пъти през нощта имаше припадъци,което много ни уплаши.През деня е весела и щастлива и говори невероятни неща.Не вярвах,че е болна и сега се убедих,че тези припадъци и втренчвания са резултат на същността й.Бог наистина ни дава шанс чрез децата да достигнем до Истината,която е дълбоко в нас!Допреди година и половина и ние живеехме във Варна,но жестоката криза ни прогони далеч.Радвам се ,че има хора,които виждат светлината в тунела,наречен ”България” и имат силите да се борят с този всекидневен материален ад!Ние сме с вас,носители на Светлината и някой ден сигурно наистина ще бъдем едно,както е писано в най-старото евангелие!

  • Iskra Tencheva
   Отговор

   Благодаря, че се осмелихте да споделите с всички , които се опитваме да си спомним.

 • Светла
  Отговор

  Аз също бях в Германия 1 година,но се прибрах.Няма по-хубаво от нашата мила,родна България.Тук енергията е по-различна.Тук вибрираме на честотата на любовта и аз го усещам.дано все повече кристални деца да се раждат за да ни научат на онази любов и състрадание което трябва да изпитваме помежду си.Аз имам две деца.Син и дъщеря.Дъщеря ми е по-малката-на 16 години е.За нея вече съм почти сигурна че е индиго.Винаги съм искала да имам три деца и знам че ще имам и трето дете.Чувствам го.Знам че трябва да родя още едно дете и то ще бъде кристално.Сигурно това е моята мисия,защото това желание при мен е много осезаемо,но поръди финансови и жилищни причини още не се решавам.Сега съм на 36 години,дано не стане прекалено късно.Ако Господ е решил да родя кристално дете то със сигурност ще ми го даде.А и съм от Варна.Може би има някаква Божия намеса.Незнам.Ще видим.Обичам ви.Нека Господ и неговите Ангели Ви пазят и закрилят.

 • sofia
  Отговор

  Благодаря ви много за прекрасната статия! Прочетох я преди 3 дни и все още съм развълнувана и повече от щастлива. Аз самата като малка много се учудвах на взаимоотношенията между хората, като че ли не бях срещала такива…странно чувство, спомням си, но не мога да го обясня. Сега разбирам, истинската ни същност е много по-прекрасна от това, което можем да си представим в този живот. И на мен ми липсва Родината, но вярвам, че това, което ми се случва е за мое добро и че един ден като се прибера, ще мога да дам много повече, отколкото ако не бях излизала от България.
  Статията ви освобождава съзнаията и сърцата от страховете. За първи път чета нещо подобно и да нямам съмнения, че казаното е истина.
  Пожелавам любов и сила на всички българи!

 • антон
  Отговор

  здравейте, а какво ще кажете за Исус Христос? Някой сещал ли се е да прочете Библията и да се опита да я разбере? За създателя интересно ли ви е? Или е по -лрсно да се вярва в камъни и слънца, кито са следствие от Неговото въображение? Има доста достъпна информация за Него потърсете я! Мисля, че може да преоткриете кои сте, защо сте и накъде сте 🙂

  • Vladimir Hristov
   Отговор

   Библията е била преправяна прекалено много пъти за да и имаме пълно доверие …

   • Пенка
    Отговор

    Библията е единствената книга, която те (мен лично) изпълва със светлина и фундаментално спокойствие. Там е Божието Слово. Но тя се разбира със сърцето. Ума може би повече пречи отколкото да помага да я разберем. Бог е навсякъде и във всичко.

 • patricia
  Отговор

  За Дария чух днес от проф.Стаменов и сега разбирам колко малко знаем за истинските неща. Нека майка и дъщеря да отстояват знанията си и да не спират, заради хорската чернилка. О, толкова съм очарована, че даже думи не намирам. Да можех само да се срещна и поговоря с тях..

 • Bojidar Zimnikov
  Отговор

  “…И това всичкото ти го казва Дария, така ли?

  Ами то вече сме сляти ние двете. Ние вече 9 години споделяме всичко, заедно сме непрекъснато, няма как да не се слеем. Вече сме едно цяло. Това, което идва към нея като информационен пакет, се прехвърля и към мен, и тези неща, които тя не успява да ги изкаже с детския си речников запас, ми го прехвърля на мен. ”

  На никого ли не прави впечатление това?!

 • Byulent Ahmedov
  Отговор

  тази нощ сънувах Дария. Чак не мога да повярвам. Повечето пъти сънувам познати хора, но някой когото никога не съм виждал рядко се случва.
  Тя беше при мой познат и си говореха, но не знаех кой е. Защото беше със син суичър и си сложила качулката. Като влязох тя се обърна към мен и аз се стъписах и само се гледахме и се усмихвахме. Все едно се познавахме и ни беше смешно. Но тя нищо не каза и тръгна в тъмна уличка като се обръщаше да ме поглежда.

 • Служител на Светлината
  Отговор

  Случайно попаднах във фейсбук на видео от среща на това семейство на 7.02.2015 във Варна. След това и на тази статия. През цялото време тялото ми реагираше така, както когато се докосвам до нещо от изключителна важност за моята Душа и дори симптомите започнаха няколко часа преди да гледам видеото.Получих потвърждение,че съм на правилния път и допълнителна информация като бонус. Благодаря!. Аз бях различно дете, моите деца също са различни, минаваме през големи изпитания и до мен (и до тях) достигна доста информация- една част съм проверила с опит, друга няма как засега. Въпреки всичко, понеже съм много чувствителна и заради страха на егото (което все иска анализи, доказателства…), е имало моменти, в които съмнението се е прокрадвало и съм си мислила,че полудявам. След това видео обаче, след срещата с това дете, носещо в този живот името Дария, получих дар- вътрешен мир. Благодаря и дано един ден да се срещнем!!!

 • пепа
  Отговор

  Благодаря Ви-Дай боже да достига до все повече и повече хора и да започне това ОСЪЗНАВАНЕ!

 • An Petkova
  Отговор

  ВСИЧКО, КОЕТО ГОВОРИТЕ Е МНОГО БЛИЗКО ДО МЕН , СЯКАШ ВИ ПОЗНАВАМ ОТ ГОДИНИ … АПЕЛЪТ МИ КЪМ ДАРИЯ Е ДА СЕ ПОМОЛИ НА ВЕЛИКИТЕ СИЛИ , ДА НИ СЪБИРА ПОНЕ ВЕДНЪЖ МЕСЕЧНО НА БЕСЕДА – ОНЛАЙН , ЗАЩОТО ВСИЧКИ СРОДНИ ДУШИ В МОМЕНТА СЕ НУЖДАЯТ ОТ ПРОЗРЕНИЕ И ЛЕЧЕНИЕ , АКО СЕ НАПРАВИ И ОБЩА МОЛИТВА ЩЕ ПОВДИГНЕМ ОБЩАТА ВИБРАЦИЯ НА ЗЕМЯТА И МНОГО ОТ ЛОШИТЕ ПОЛИЧБИ ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА СВЕТА НЯМЯ ДА СЕ СЛУЧАТ – ПРОСТО ЩЕ СЕ РАЗТВОРЯТ …

  Дано Дария успее да ни събере със силата на мисълта си , колкото се може по-бързо , защото знам че няма друг начин за болния отчаян български народ . С благодарност Ви изпращам нишката на любовта и принанието. Ани , zenitbg@gmail.com

 • nekojsitam
  Отговор

  Радвам се на Дария и малко и завиждам че има около себе си хора които я разбират. Че хората сега са много по отворени. Всичко ми е толкова познато.Трябваше да премина през това по свой начин,преди много време при много тежки условия. Като я гледам и се радвам че не е било напразно Не смъртта е страшна, а раждането и осъзнаването къде се намираш и през какво ще трябва да минеш. Пожелавам и връзката и с Източника от който черпи сили никога да не пресъхва.

 • Миглена Динева Иванова
  Отговор

  Благодаря за тази статия,на мен ми помогна много дано и на другите да е така.

 • Райна Захариева
  Отговор

  Благодаря на всички ви за информацията и най-вече на прекрасната Дария, която е избрала да дойде и да говори. Аз работя в сферата на квалификацията на учителите и при всибчки срещи с тях, виждам колко е безумно това, което ги карат да правят. Има прекрасни светли същества-учители, и единствено любовта е тази, която ги съхранява и ги мотивира да остават в училище. От 17 години провеждам тиха битка срещу сравняването на децата; срещу етикетирането им; нараняването им, унизяването им и т.н. В Прекрасно е, че това в което вярвам и говоря близо 20 години, преоткривам в думите на Дария и нейните родители. През м.март ще идвам във варна за провеждане на квалификация в детска градина. Ще се радвам от сърце да се срещнем, ако има такава възможност. Да бъде светлината и любовта, които ни събират.

 • Анита
  Отговор

  Благодаря Ви за тази информация ! С интерес изгледах видеоклипа от 7. 02. 15г. с прелестното ангелче -Дария и майка и! Прекрасно е и вярвам !Благодаря Ви и на Вас Мартина! С удоволствие чета статиите Ви вече няколко години!
  Изпращам моята ЛЮБОВ и СВЕТЛИНА към всички ВАС и цялата ни планета ЗЕМЯ!

 • Ангел Тодоров
  Отговор

  Здравейте,
  Изгледах клипчето от 07.02.15г. и се зарадвах страшно много от информацията. Направо седя пред компютъра и се чудя какво да напиша за да мога да се срещна с Дария. Ако все пак, Дария или родителите решат да ми позволят да се свържем – Ангел Тодоров angtodorov@gmail.com 0877 57 67 49

  Пращам ви любов!

 • Irena
  Отговор

  Абсолютно слънчице е Дария. Дано по -скоро се получи “ефектът на стоте маймуни”, като “събудените” хора се обединим и драстично да променим аурата на родината ни. И България има отчаяна нужда от това и целия свят. Иначе природата няма да ни прости издевателствата над нея.
  Браво Дари, продължавай да си толкова смела и истинска!

 • Alex
  Отговор

  Благодаря ви от сърце, мили наши Дария и Данче! Благодаря ти и на теб, Мартина! Чета и препрочитам, гледам видеото отново и отново и усещам тази енергия, която струи от всяка дума. Колко много имаме нужда от вяра, надежа и любов точно сега, особено в случаите, когато страхът надделява, тъй като трансформацията понякога е толкова внезапна и шокираща.

  Имаме нужда от взаимна подкрепа по този непознат път и ще бъде чудесно, ако се правят по-често такива срещи.

  Благодаря ви още веднъж! Желая ви щастие!

 • Zlatina
  Отговор

  Благодаря ти,малка Дария и на твоята майка за любовта,с която ни погалихте. 🙂 <3

 • lubovivqra
  Отговор

  Честит рожден ден Дария! Бъди жива и здрава и много щастлива! Носи любовта си навсякъде ,където отидеш и излъчвай своята добрина и топлина! Ти си невероятно дете, което ще изпълни своята мисия и ще събуди много хора! Обичаме те и ние също ти изпращаме своята любов!

 • rumind38
  Отговор

  Много съм щастлива ,че ви открих и се запознах с живота на Дария. Общо взето мога да кажа, че имам внучка на 8 години и е като Дария. Още се учи -както казва тя, подготвя се за новият живот. И тя както Дария много често боледува. И ние се опитваме да се справим без лекарства, но имаме ако мога да се изразя така-ПРОБЛЕМ с училище. Ако е болна и не ходи на училище ден-два ,след това е много трудно да я убедиш да отиде отново. От вечерта се пазари и си намира разни причини ,които ни подсказват, че не иска да ходи на училище. Всъщност много добре се справя с учебния материал, ако си е в къщи учи с голямо желание, дори учи повече от това което е за деня, просто не и харесва ходенето на училище, особено изтъква факти за учители и деца които не разговарят , а крещят. Аз много добре знам защо е така, но бих помолила за съвет от Ваша гледна точка, как се справяте с факта, че и на Дария не и харесва да ходи на училище и как успявате да и вдъхнете увереност да го прави не насила , а с лекота. Ще съм Ви благодарна ,ако ми дадете някакъв съвет.

 • Зорницаи
  Отговор

  ДАРИЯ – ти си дар!!!
  Мога само да изпитам щастие, спокойствие и силна благодарност, че пътя който вървя АЗ тук успя да се пресече и “срещне” с теб….
  Разбрах за теб едва вчера – началото на пролетта 23.03., гледайки видеото от сбирката във Варна на 07.02.
  Ще се срещнем!
  БЛАГОДАРЯ ТИ с чисто сърце ♡

  • Ани Василева
   Отговор

   Моля майката на Дария да се свърже с мен,тъй като имаме абсолютно еднакви съдби.При мен сина ми е кристал на 16 години е,а сестра му е индиго.Не е мястото да пиша публично,но тя знае и ще ме разбере.Двете ни деца ще са щастливи да общуват и най-вече ще работим всички заедно в една посока-да помогнем…

 • Мария
  Отговор

  Дария, чувствам те толкова близка. Изпращам ти сила и светлина. Продължавай да разказваш за истината на хората. Те наистина имат нужда от това. Не се страхувай от нищо. Щом си тук и има какво да кажеш, говори, има кой да чуе. Изпращам ти любов!

 • Мария
  Отговор

  Дария, Благодаря ти, че те има. Чувствам те толкова близка.Не се страхувай от нищо! Ще се справиш с мисията си, колкото и да ти е трудно. Дошла си тук, за да говориш.Хората имат нужда от истината! Говори, има кой да те чуе!Бъди сигурна, че имаш подкрепата на хиляди хора, които са те чули, но не са ти благодарили лично за яснотата, която им даваш. Продължавай да даваш на хората безкрайната си любов и истина!
  Изпращам ти ЛЮБОВ, СИЛА и СВЕТЛИНА

  твоя сестра

 • Valq Goranova
  Отговор

  Dan4e Dari mnogo mi xaresa razkaza kato prikazka e. Neveroqtna

 • Valq Goranova
  Отговор

  Dari,Dan4e mnogo mi xaresa kato izv1nzemna prikazka OBI4AM VI

 • Valia Velinova
  Отговор

  Това е най-хубавото нещо ,което може да ми се случи – да прочета за Дария.
  Запознавайте все повече хора за такива деца, за да могат те да ни помагат – те затова са дошли , а ние пък да можем да ги разбираме , не да ги тъпчем с лекарства и да казват, че са луди.Благодаря Ви ,че ви има и се показахте на хората. Дано повече хора чуят вашите думи.

 • Borislav
  Отговор

  Zdraveite!!! Radvam se,che popadnax na tozi material i naychix za Daria.Az i gena mi giveem v gygbina.Za sagalenie sas zakasnenie naychixme za kristalnite deca i decata indigo!Decata ot novata generacia,koito sa po-chyvstviteli i tvarde razlichni ot ostanalite…Nashiqt sin Aleksandar veche ne e megdy nas.Toi si zamina v otvadnoto,zashtoto behse razliceh,mn.chyvstvitelen i v sashtoto vreme ot tipa deca *Indigo*.Zamina si nashto Angelche na 17g.bez da yspee da se vpishe v taka ystroenia dneshen svqt.Molbata mi e,kak mogem da se svargem s Daria i semeistvoto i,za da badem saprichastni kam tova novo nachinanie za promqna v sistemata na obrazovane i za obrashtane na po-golqmo vnimaninie na tezi deca.Mnogo bix se radval da dadem svoq prinos ili s kakvoto mogem,za da se izbegnat takav tip tragedii s decata!!

  • Admin
   Отговор

   Здравейте,
   Много е тъжно когато тези чувствителни и фини деца се почувстват твърде силно не на място и не успеят да се адаптират в този свят… Съжаляваме да чуем за Александър. Пишете ни лични съобщение чрез формата за контакт или на info@svoizbor.com

 • Baglamukhi
  Отговор

  Съжалявам, но всичко ми звучи езотерично и не подлежащо на обективна проверка. Коя година точно телата ще се променят? Най-финото его е това на самозвани учители и лечители, те винаги помагат на някой друг вместо да погледнат какво има нужда от помощ в тях, за съжаление България си е цял един феномен с хора, които вместо да направят реални промени в своя живот се крият зад фантазии. Наркотиците са детска играчка в сравнение с това хиляди да искат просто да поседнат с теб и да те послушат, а ти да им казваш как трябва да живеят живота си. Сладки сънища!

 • Цветелин Иванов
  Отговор

  Привет на всички. Адмирации за статиятия и за това, че запознавате хората с такива чудеса като Дария. За ден изгледах всичките и клипове и съм изключително впечатлен. Тя успя да ме докосне. Бих искал да направя контакт с това семейство и ще се радвам на някаква информация като skype, email, facebook, телефон. Благодаря!

 • Iskra
  Отговор

  Zdraveite, 6tastliva Sam 4e ima Kristalni Deca. 6te se radvam da prisastvam na organizirana sre6ta. Pojelavam im Lubov

 • Georgiev
  Отговор

  Изпитах голямо удоволствие след като изчетох и гледах материалите с Дария. Тези неща ги знаех, но имах в себе си много въпроси, защото няма с кой да ги обсъждам. Чел съм Всичко от Слава Севрюкова, Христо Нанев за преражданията, книгата на морган за душите и нивата и една книга от една жена, която с медитация се научила да не яде нищо и да се храни със светлина. Започнах да чета след като открих за себе си, че истинската помощ за хората когато идва от истинските алтернативни методи, като лечение с природни продукти. Само че тези в аптеките са наблъскани с Е-та пък били и природни. Имах възможността да препоръчвам такива около 7-8 години, но властите ме спряха, защото в сайта ми имаше документация на излекувани, а според наредбата за хранителни добавки това беше нарушение на закона. Върнах се към традиционната медицина и сега завеждам отделение към голяма болница. Но сърцето отново ме тегли да възобновя и предишната дейност, но вече внимателно и предпазливо. Искам да си подадат ръце традиционната и алтернативната медицина. Дария дали може да разговаря с мен по тези въпроси като по-висшестояща в духовната йерархия? Имейлът ми е drmih@abv.bg. Обичам си работата, но там помагам само на много закъсали хора с хронични заболявани, които третираме с химия и повлияваме само симптомите, а не причините. И тук професорите казват, че нямало друга алтернатива, а аз от опит знам, че не така. Малко са хората, които са подготвени за тези духовни лечения. Искат едно хапче да им реши проблемите, без да вложат воля, желание и да изпълняват насоките за прочистване и диетата без месо, млечни и Е-та и ГМО.
  Поздрави, надявам се да се свъжа със семейството на Дария.

 • galia georgieva
  Отговор

  Здравейте мили прекрасни хора Йорданка и Дария, Днес “случайно” гледах видеоматериалите в ютюб от срещите на Дария във Варна и Бургас и това е едно от най – вдъхновяващите неща, които са ми се случвали в последно време. На възраст съм по – близо до майката на Дария, но много силно я чувствам и разбирам Дария, защото в много отношения имам същите проблеми и непоносимост към “системата”. През май 2015 г. напуснах омразната си работа на юристка в едно столично министерство и последвах голямата си мечта, записвайки магистратура по класичеко пеене в Музикалната академия. В това отношение Господ ме е надарил щедро, за което му благодаря. Духовни търсения имам от малка. Споделям всичкия Ви копнеж за живот на село и сред природата. Задушавам се и непрекъснато съм болна в София, а в момента, когато отида на селото на баща ми близо до Бургас /аз съм от Бургас/ на втория ден съм здрава и жизнена. Още от 2007 година мечтая за градина и живот в хармония с Природата сред сродни души и същества.Неописуемо съм щастлива, че има хора, които мечтаят за същото. Напълно споделям всичките Ви виждания и за къщичките и за Слънцето…Желая Ви здраве и устойчивост на трудните условия на живота на земята и бих се радвала на контакт с Вас по мейла или на живо, когато е възможно. Любов и Светлина.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.