Силата на изцелението – двудневен семинар във Варна с Мартина и Тенислав!

Вятърът на промените започва от Варна…

След последната ни среща във Варна получихте толкова много писма, обаждания и покани за повторно гостуване, толкова настоятелно градът ни викаше, че решихме да последваме този зов! В един от преломните месеци и моменти в развитието на планетата ни, навлизайки в един качествено различен и нов етап на осъзнаване и развитие, отново ще сме заедно!

13 и 14 октомври, Варна, Фестивален Комплекс.

Запазете тези дни в календара си, това ще бъде най-добрия подарък за вас!

За онези, които пропуснаха предишното събитие, за онези, които искат да видят нещата от нов ъгъл, да си спомнят, да затвърдят наученото, да научат и овладеят съвсем нови неща, които идват сега като нова информация, да намерят и осветлят и най-скритата част от Божествения си потенциал, – това събитие е за вас!

Всички вие сте необикновенни, уникални, с огромен потренциал, който чака да бъде разгърнат! Време е да помете нещата във ваши ръце. Заповядайте на практически семинар, в който най-сетне ще разберете, ще си спомните и усвоите методите и техниките, с които сами да вършите чудеса с тялото, ума, емоциите и живота си. Срещнете и приветствайте гуруто в себе си, станете господари на живота си!

Най-свещената мисия на всеки от нас в момента е да изцели себе си – на физическо, емоционално, ментално, емоционално ниво. “Новите” лечебни честоти са отвъд всякакви “техники” и ви издигат до нива, до които никой досега не е достигал. И освен това са достъпни за всеки, който желае да влезе в контакт с тази енергия. Тя ни свързва с богатството на Вселената, като ни дава възможност да установим контакт с богатството на нашия собствен вътрешен свят и със своето собствено Аз.  Възможно ли е хора, които влизат в контакт за първи път с тази лечебна енергия да твърдят, че изведнъж получават достъп до тази свръхенергия, благодарение на която могат да помогнат не само себе си, но и други хора? Отговотът е ДА.

Ще дискутираме, ще учим и ще практикуваме:

– Как да намерим своето място и да заработим за собствената си трансформация и тази на един объркан свят
– Как да се подготвим за текущия преход, какво ни очаква и каква е истинската ни роля в него
– Как да пазим и поддържаме чисти, здрави и хармонични физическото, менталното, емоционалното и енергийното си тяло
– Как да преодолеем блокиращите ни и затормозяващи страхове, емоции и безпокойства
– Как да управляваме сами реалността, да живеем в лекота, хармония и щастие
– Как да превърнем закона за привличането от красива теория в приложима и работеща практика
– Как да използваме силата на индивидуалната и колективната енергия за да изцелим себе си и любимите хора
– Как да използваме медитацията за постигане на лични и колективни цели
– Как лесно да влизаме в състояние на пълно осъзнаване, да трансформираме болка, страдание и болест
– Как да овладеем и използваме чудото на мигновеното изцеление – методите “квантова синхронизация” и “възстановяване на връзката”
– Как да активираме самовъзстановителните сили на организма ни и да пребиваваме непрекъснато в състояние на перфектна хармония и здраве

Мили приятели, очакваме ви на 13 и 14 октомври (събота и неделя) – от 10 до 17 часа
Къде: Фестивален Комплекс Варна

Цена – 35 лв за двата дена
Координати за предварителна резервация,информация и закупуване на билети
0887 716392 ,0878 795656 , 052 695656
Е-мейл – fitvibe@abv.bg

Фейсбук събитие: https://www.facebook.com/events/191400560994910/

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.