Дочакахме – Робин Шарма идва в България!

“Има само един семинар по лидерство, който трябва непременно да посетите. Този”.

Така твърдят организаторите на събитието Проджекта, които миналата година пробудиха креативното мислене на българския бизнес и предприемачество с гостуването на Едуард де Боно. Традицията да канят изявени световни лектори в бизнеса и лидерството продължава. Остават само 5 дена до семинара на Робин Шарма в България! Семинарът е на тема “Лидерство без титла: Новият начин за успех в бизнеса”

Ако все още има хора, които не са чували кой е Робин Шарма, нека го представим с няколко думи: Този човек вдъхновява, изправя хора и бизнеси на крака и ги прави първокласни състезатели, той променя съдби и създава победители. Той подтиква хората към самопробуждане, мотивира ги да намерят най-добрият живот, да постигнат щастие, благосъстояние и вътрешен мир. “Книгите на Робин Шарма помагат на хора по целия свят да живеят страхотен живот” – Паулу Куелю.

Робин Шарма, магистър по право и бивш адвокат, е сред водещите световни вксперти по лидерство, себевладеене и постигане на елитно представяне във всяка област. Автор е на 11 международни бестселъри, включително: “Монахът, който продаде своето ферари”, “Светецът, сърфистът и корпоративният директор”, “Уроци по лидерство”, “Лидерът, който нямаше титла”. Книгите му са публикувани в над 60 държави, той е един от най-издаваните и четени автори в света.

Робин Шарма е основава международна консултантска компания, която помага на организации от цял свят . Той е търсен от известни висши корпоративни ръководители, рок звезди, топ предприемачи и членове на кралски фамилии, уважаван съветник е на топ мениджъри и лидери на фирми от Fortune 500 в целия свят. Сред клиентите му са:Microsoft, NASA, FedEx, Nike, General Motors, IBM, General Motors, GlaxoSmithKlne, Motorola, Royal Bank of Scotland, Kuwait Petroleum Corporation, Abu Dhabi Commercial Bank, Merrill Lynch. Помирисвате ли успеха?

Този вдъхновяващ лектор най-сетне ще посети и нашата страна. Каквито и семинари да се посещавали до момента, сигурна съм, че този ще бъде “черешката на тортата”. Ще имате възможност да се срещнете на живо с Робин Шарма, който ще сподели опит, познания, идеи, тактики, стратегии и похвати за бизнес и лидерство, които могат да се окажат повратни за успеха ви!

Семинарът е предназначен за всички, които са готови да поемат отговорността за своите действия и да постигнат успех в бизнеса и живота. Лидерството не е запазена територия само за президенти и изпълнителни директори. Всеки е роден да бъде лидер – и за да бъде такъв, няма нужда от титла.

Семинарът ще се проведе на 21 Септемари 2011г., в зала 3 на НДК в рамките на половин ден, както е анонсирано в сайта на събитието, от 13,30 до 17,45. Имате още 5 дена да вземете решение и да се регистрирате. Ще приветствам всяка споделена изстория как мисъл, стратегия, книга, или лекция на Робин Шарма е допринесла за положителната промяна в бизнеса и живота ви.

А ето го и него самия в действие: Robin Sharma Live!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.