(Р)еволюция на материята!

Дълго време нещо ме спираше да обърна детайлно внимание на информацията за Кеше и разработваните от него технологии, но най-сетне реших да отделя нужното врме и останах поразена. Не знам дали думите ще успеят да предадат възхитата ми и същината на това поредно парченце от пъзела, което ми се разкри.
Отдавна знаем и говорим убедено, че всичко е енергия. Телата ни са енергия, масата, стола на който седим е енергия. Но някак си все нещо оставаше като въпрос – “Добре де, енергия, енергия, илюзия ужким, ама като те халосам с тази бухалка, ела пак ми кажи, че това е илюзия“.

Абсолютно всяка материя е съставена в крайна сметка от електрони, нали? Вече много от вас знаят, че под нивото на енергията, на електроните стои вълновото ниво. Но ако попитате който и да е учен какво има в електрона, какво представялява – той ще каже “не знам”. Знаем само, че електроните се движат, въртят се с голяма скорост около центъра на неутрона. А друго, което вече знаем от квантовата физика за електроните е, че те никога не седят на едно място – те са непрестанно в движение – едни изчезват, други се появяват от нищото, за да изчезнат отново и поведението им до голяма степен се влияе от това дали има наблюдател на целия процес.  Но вече можем да дадем обяснение – електронът е плазма! А вътре в тази плазма съществува могъщо енергийно, магнитно поле.

Та да се върнем на технологиите. Както електронът се върти с точно определена скорост, така и Земята се върти около оста си с точно определена скорост, така и се върти около Слънцето с точно определена скорост. Не идва някой тайнствен танкер, пълен с гориво да я зарежда на определен период от време, нали! И въпреки това Тя се върти! Защото се задвижва от елементарните, могъщи Вселенски сили – на гравитацията и на магнетизма. Толкова е велико и толкова просто в същото време! Още 2009-та година Крион започна да говори за силите на магнетизма (поне аз тогава се запознах с тях), и започна да говори как технологичната еволюция на човечеството ще стигне нови немислими висоти, когато се осъзнаят и започнат да се използват силите на магнетизма.

И днес този човек, Мехран Кеше разказва точно за това! Дали изобретенията му са истински, дали са добри, дали зад тях няма някакъв скрит интерес, това изобщо не ме вълнува в момента. Вълнуват ме точно определените думички, които паснаха идеално на парченцата от пъзела и ми помогнаха да изградя една по-видима картина. Как всяка една енергийно-материална матрица, поставена в определена вакуумна среда, подложена на едновременното въздействие на гравитационно и магнетично поле може да се приведе в състояние на газ, на чиста енергия, в течна форма, или да се уплътни до такава степен, че да е солидна материя! И тук това кореспондира изключително силно с информация, която сравнително наскоро получих в една от медитациите ми (и в последствие видях описана по сходен начин и на други места). Промените, трансформациите и трансмутациите, през които минават телата ни в момента, повишавайки вибрациите си, целят едно нещо – от плътна ниско вибрираща материя, да еволюират в течно-плазмена кристална структура. А защо? Защото с тази вече обновена структура (в основата на която е нова, непозната до сега формула на  CO2 – CO4) ще можем да пътуваме абсолютно свободно навсякъде – в рамките на планетата, между планетите, из други Галактики даже, из времевите линии. Oтдавна знам, че в основата на еволюционните промени на всички нива стои различна формула на въглерода, но едва сега картинката ми се разкри малко по-ясно!

Няма такова нещо като материя и антиматерия – всичко е едно, но във различна вибрация! Защото технологията на уплътняването на енергията се състои в това да се забави скоростта на движение на електроните до такава степен, че енергията да придобие плътност (понижаване на вибрациите). И обратния процес на повишаване на вибрациите – респективно нов темпоритъм, ново ускорение на движение на фините частици води до “разграждане” на плътните материални структури. И тъй като вече тялото не притежава маса, а е чиста енергия, поставена в условия кореспондиращи с правилното електромагнитно и гравитационно поле спрямо другите “обекти” наоколо, то човек може да пътува навсякъде, без ограничения! А енергията, която захранва този нов кристал е чистата Любов! Колкото и да ви звучи странно, Любовта не е онова усещане, което ви кара да тръпнете в захлас, когато гледате хубавото дупе на гаджето си, а е една всепоглъщаща, все-сътворяваща енергия, която е горивото на цялата Вселена.

И не само пътуванията из времепространството са новите умения, които ни очакват – те са само един аспект, една малка фасета от целия скъпоценен камък! Веднъж овладяли собствените си вибрации, ще можем да ги използваме за всичко, което пожелаем, и то няма как да бъде за да навредим, защото тази енергия може да се интегрира и овладее само и единствено при определено ниво на съзнанието, при което са изключени случайности и капризи. Ще можем да използваме тази енергия за всичко, което пожелаем, защото сме съставени от абсолютно същите елементи, както цялата Планета, цялата Вселена. Веднъж постигнали това високо ниво на съзнанието, което позволява осъзната работа с енергията, ние буквално в мига, в който пожелаем, ще творим, ще претворяваме материята! Ще владеем до съвършенство био-механиката и електромагнетизма на тялото си, ще ре-конструираме всяко евентуално дисхармонично отклонение! Дори към момента има проблясъци, и то много отчетливи проблясъци на тази реалност. Но сега успях да го видя и конструкта на всичко това, за което отдвана говоря и в което вярвам.

Надявам се да съм запалила във вас още едно огънче, още един нов аспект на новото разбиране на мисията ни в момента, на еволюиращия ни свят и колко е важно да работим над себе си – започвайки от фините тела, и стигайки до плътното физическо тяло. Изключително важно е да се изчистим от всички натрупвания и наслоявания – страхове, обиди, несигурности и енергийни изтичания, както и да изчистим физическите си тела от наслоявянията, които задръстват клетките ни. Това е особено важно в контекста на плавното и успешно преминаване през идните енергийни предизвикателства, особено магнитната буря на 22 септември. Еволюцията на тази Вселена, наред с планетата Земя и всяка жива частичка, изграждаща тази планета начело с нас хората тече с всичка сила и ясното виждане и осъзнато участие в този процес е нашата най-важна задача.

Във връзка с новата непозната до сега структура на въглерода, с ДНК промените, с числото 666, с усиления магнетизъм на Слънцето, трансмутациите на телата ни и процеса на Възнесение, горещо препоръчвам да изгледате и филмчето отдолу. Нещата се случват независимо от това дали вярвате, или не. Нека поне бъдем информирани.

httpv://www.youtube.com/watch?v=080SZFGnJOI

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

5 Comments

 • Д-р Константин Каридов
  Отговор

  От известно време започвам да разбирам, че истината за живота, материята и съзнанието е много по-проста и чудесна отколкото ни втълпявя съвременната наука.Древните са знаели повече от нас, а и сега в Тибет има духовници, които владеят телепортациятя, антигравитацията и др. Препоръчвам книгата на Дейвид Уилкок “Енергийното поле на вселената и трансформацията на човешкото съзнание 2012г” : времето,пространството,енергията,материята,биологичният живот и съзнанието във Вселената са плод на едно единствено Енергийно поле, чиято същност е Абсолютната любов!

 • Венци
  Отговор

  Изключително интересна публикация и насока на мисълта. Благодаря Мартина!

  Новите открития свързани с безграничния потенциал на енергията изплуват паралелно с вярата, „възможно е”, ние всъщност знаем много малко за това. Както упътва Дийпак Чопра за новаторството, вместо да се опитваме да мислим „извън кутията”,по-добре да се отървем от нея.

  Съзнанието за изобилност не може да отрази нищета, а процеса на разширение допуска по-малко невежество. Относно електроните и изучаването им мисля, че се случва нещо такова- – наблюдаващия наблюдаваното е наблюдаван интелигентно взаимосвързано.

  Тепърва разработките ще се фокусират върху силите на магнетизма, чистата енергия, върху финните неща. На новите идеи вече им е тясно. Разбира се вече по-шумно, че липсата на съпротивление е ключа и че е универсален, използваме го също и в изграждането на хармонични взаимоотношения, в медитациите…

  Осъзнаването на любовта като енергия и сила има способността по пътя всичко да трансформира.

  Вярвам, че вървим към друга плътност, че сме преходно създание, божия хрумка и че от намерението ни зависи много…

  идеите са чудни!

 • Николай
  Отговор

  Здравейте всички,
  Ето ви един начин да помогнете тази технология да стигне и до нас обикновените хора.Защото както е видно от долния линк това явно не е угодно на някой наши “другари”.
  http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2012/09/blog-post_20.html#links

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Благодаря на всички за споделеността!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.